36
-
HUmanEmber41st #36 Szerencsénk van, hogy most minimum van, mert nincs űrsikló, amivel a rossz műholdakat meg lehetne javítani -
#35 Pontosan :-) -
#34 Azok tönkremennek maguktól is, főleg ha fordítva szerelik be a kapcsolókat :DDD -
Ratty #33 Hát már bocsika az olyanoktól, akik nem értenek a témához, vagy nem ezzel foglalkoznak, de röhögtem jó nagyokat amikor olyan hozzászólásokat olvastam lejabb, hogy "Jégkorszak lesz?" :D
Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a nap mágneses aktivitása csökken, tehát kevesebb napanyag fog kilökődni az űrbe. Az nekünk csak tökre jó, mert így nem kell parázni, hogy bármikor jöhet egy Fler felénk, és baszhatja tönkre a műholdjaink elektronikus rendszerét... :) -
#32 Olyan magas labdát kaptam, amit kár lett volna lecsapatlanul hagyni! -
Raszkolnyikov #31 nem tudom mire gondlosz... -
#30 Az "örüléshez" küldök egy százas csomag papírzsepit. Elég lesz? -
#29 Ha elolvastad volna a cikket, vagy lenne annyi rálátásod a témára, hogy tudd, ez csak jót jelenthet, nem ezt írtad volna.
Mindenki a maga balszerencséjének a kovácsa, teccikérteni. -
SniperWolf #28 Hát,ha ez a jelenség rendszeresen jelentkezik,akkor nem értem minek kell róla írni.A cím meg ocsmány,úgy hangzik mintha jönne a világvége... -
#27 "...A kutatók azonban fejlődőképesek..."
Még jó ;-) -
#26 Huh, látom ma mindekinek szar napja volt..
Mi lenne ha a hejesirásí & 1éb hibákat udvariasan jeleznénk 1másnak?
Esetleg a napfoltokról vmit? Vki? -
#25 Jó (nyugi). -
Cat #24 a kép alá az van irva hogy ez a legfrissebb, nem az hogy a legszebb -
termi #23 Tenyleg Szebb -
Akuma #22 NEKEM SZEBB KÉPEM VAN -
Praetor #21 Azért, mert csak jelölte a szavakat és nem idézte. Különösebben nincs gond vele.
Aki pedig cikket ír, az figyeljen oda a fogalmazásra. -
Raszkolnyikov #20 Akkor most megyek is és örülök neki! majd jelentkezem! -
TheZsenyka #19 "Ebben a mondatban egybe kell írni az 'ugyan' és az 'ez' szót!!!"
És miért használsz aposztrófot idézőjel helyett? -
#18 Inkább örülnél neki, hogy valaki észrevette! -
#17 Nem csak ebben a cikkben van helyesírási hiba... -
Raszkolnyikov #16 gondolod, hogy ez érdekel valakit kedves lola? -
#15 Wilddog:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2249&p=13
első kép idle második képecske full load... -
Wilddog #14 HunChris: Intelt??? AMD-t... -
lola #13 "Ugyan ez történt a múlt héten is, egymás után kétszer, október 11-én és 12-én." - tanuljál meg már végre magyarul! Ebben a mondatban egybe kell írni az 'ugyan' és az 'ez' szót!!! Tehát helyesen:
Ugyanez történt a múlt héten is, egymás után kétszer, október 11-én és 12-én.
Két szóba pl. egy ilyen értelmű mondat esetén kéne:
Ugyan ez történt a múlt héten is, de egymás után kétszer, október 11-én és 12-én viszont nem. Tehát az ugyan szó itt a 'bár' szó szinonímája, így akár az alábbi szerint is lehetne írni:
Bár ez történt a múlt héten is, de egymás után kétszer, október 11-én és 12-én viszont nem.
Érted a különbséget, kedves cikkfordító? -
#10 Én is azt hittem hogy ránkszakad megint az ég :D -
#9 huh ,, majd felcsavarjuk a fűtést .. meg előszedjük a fókabőr nagykabátot amit még az eszkimó dédnagyapa hagyott ránk :D -
#8 Bazz... Pedig már kezdtem reménykedni, h jön a világváge. -
#7 nó komment -
#6 ...
-
#5 A napfoltoknak nem igazán. Inkább a napkitöréseknek (főleg az idősekre). -
Anotino #4 Biologiai hatasa van a napfoltoknak? (ugy ertem foldon tartozkodo lenyekre) -
Picador #3 Jégkorszak lesz? -
#2 én észre sem vettem:) -
#1 "David Hathaway napfizikus 1998 óta minden vizsgálja folyamatosan a Napot,..."
Gondolom úgy akart lenni h. minden nap...