48
-
intrex #8 Csak fulladnának meg a sok pénzben... A microsoft diktatúra megállíthatatlan? Eddig sem vettem, és ezentúl sem veszek microsoft termékeket. Utálom. -
Zoldalma #7 Nem igazan ertem mi volt ebben a poen? A logodbol nezve Te is aktivan hozzajarulhattal :) -
Yv@n #6 Nagyon helyes meglátás -
BlackRose #5 Nem a Software árában kell keresni a hibát (más barom szolgáltatásokért pl. 3x jobban megnyúznak és még majdnem írástudatlan alakok, a software fejlesztők nagyrésze legalább nem barom), hanem ott van a baj, hogy a te munkád nincs megfizetve, vagy a céged igazgatósága tehetetlen barom és nem képes rendes munkát biztosítani rendes áron, vagy nem képes a munkát úgy levezetni, hogy a produktivitás magas szintű legyen és ezért a te munkád (amely valószínüleg tisztességes sőt agyondolgozod magad) nem képes megkeresni az igazgatóság nemtudásának költségeit meg stb. Tehát a reális dolog, hogy a te fizetésed értéke pl. 2000+ EUR legyen (már attól függ mivel foglalkozól), és ez esetben eszedbe sem jutna, hogy a Microsoftot vagy a Symantecet köpködd a software áraiért.
Hiszem, hogy e nyereségnek is nagyrészét a Microsoft a fejlesztésekbe fekteti, és legalább párezer új mukahelyet teremt belölle pl. Magyarországon is. (nemrég Budapesten járt Steve Ballmer és megállapodás szöletett egy új részleg létrehozására Magyarországon ahol rövid időn belül 40 ember kap állást, az elkövetkező 2-3 évben pedig még kb. 300 - egy hibajavító részleg kialakítása van folyamatban Budapesten) -
Güzüke #4 Most is csak azt tudom írni, mint a Symantecről szóló hasonló cikkhez: ideje árat csökkenteni...utálom azt hallani, hogy mennyire odavannak a nyereségükkel, miközben én itthon egy rohadt MS szoftvert nem vagyok képes a majd évente szükséges frissítéssel kigazdálkodni...marad a kalózverzió :-( -
hja ez kb olyan, mintha en tilosparkolasert 2 Ft buntetest fizetnek... Hat meg jo hogy ott alnek meg ahol csak tetszene:))) -
Shadow_THH #2 még jó hogy havonta megbüntetik valamiért Billít. Szegényemet nagyon megviselhetik így ezek a kis uzsonna pénzek :DD -
hihi
:)