Megszűnik Magyarország piacvezető online áruháza, a Fotexnet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na msot olvastam, hogy "csak" márciusig lesz bezárva "átszervezés" miatt. Itt olvastam(http://hirek.prim.hu/cikk/42513/) de valószínüsítem, hogy ittt is lehet róla még egy cikk....
piacvezetõ azért, mert legnagyobb forgalmú és legnagyobb látogatottságú volt a magyar neten
egy kis ellentmondás van ebben a szövegben:
"..Fotexnet, Magyarország piacvezetõ online áruhaza..."
"..bezárják a kevésbé hatékonyan mûködõ üzletágakat..."
most akkor sikeres volt vagy nem ?
ezexerint nem volt az 😊
de akkor mitõl vagy kitõl lett piacvezetõ online áruház ? 😊
"..Fotexnet, Magyarország piacvezetõ online áruhaza..."
"..bezárják a kevésbé hatékonyan mûködõ üzletágakat..."
most akkor sikeres volt vagy nem ?
ezexerint nem volt az 😊
de akkor mitõl vagy kitõl lett piacvezetõ online áruház ? 😊
Lehet, hogy a Murányi ezért ment csõdbe jóval korábban?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
..meg újabb IT-lufi pukkadt ki.
Hehe. Mondjuk sohase rendeltem tõlük. Lehet, hogy ezért ment csõdbe😊)
Szerintem is drága volt, fôleg mostanában. Vidékre pedig 4000-ért hoztak volna cuccot.
Engem viszont az érdekelne, hogy az a kb 2 giga digitális fotó, amit oda töltöttem fel (backup célból), azzal most milesz? (Megvan persze máshol is.)
Szóval a fotóalbum is megsz?nik?
Engem viszont az érdekelne, hogy az a kb 2 giga digitális fotó, amit oda töltöttem fel (backup célból), azzal most milesz? (Megvan persze máshol is.)
Szóval a fotóalbum is megsz?nik?

Mikor vettem egy DVD rendszert, elõbb ezektõl megrendeltem 240 000Ft-ért, és utána vettem észre, hogy a Murányiba 170 000Ft. Még az utolsó pillanatban le tudtam mondani. Azóta nem ez volt a kedvenc cégem, úgyhogy 3x-os HURRÁ, hogy benyekkentek!!!!
tényleg elég érthetetlen .. ennyire nem lehet "veszteséges" ha piacvezetõ ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Megkaptam a levelet, szal nem kamu a hír.
Apropó! Milyen online áruházak vannak perpill? Vagy azt hogy értik, hogy "profiltisztítást" hajtanak végre?
Apropó! Milyen online áruházak vannak perpill? Vagy azt hogy értik, hogy "profiltisztítást" hajtanak végre?
vidékre ingyenesen szállított
én pl. tõlük rendeltem hûtõgépet mert olcsóbb volt megrendelni a szállítás miatt mint a helyi mûszaki áruházból
én pl. tõlük rendeltem hûtõgépet mert olcsóbb volt megrendelni a szállítás miatt mint a helyi mûszaki áruházból
Pedig lendületben vagyunk...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
szerintem jo draga volt
en legalabbis nem vettem toluk semmit
en legalabbis nem vettem toluk semmit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szerintem meg az is csoda, hogy eddig mûködött. Amennyire szar fizetések vannak...na meg az elmúlt egy-két évben rendesen eladósodott a lakosság, most már kifogytak a zsozsóból és a hitelbõl. Aki meg be akart vásárolni, az már megtette.
Az egyetlen hely, ahonnan szívesen vásároltam, bezár. Ez Magyarország...
\"There is no respawn or load game in real life!\"
nagyon érthetetlen lépés, most jön a karácsonyi szezon, és vele az iszonyatos kaszálás (egyes szektorokban (pl. játék) az utolsó két honapban az egész éves forgalom több mint fele bonyolodik le)
Érdekes.... Az ingyenlottóért kár. 😊 Egyébként nem vártam tõlük ezt. Az igaz, hogy kezdett szerényedni a választék (legalábbis az engem érintõ részlegeké), meg pofátlanul újítottak nyáron de azért azt hittem, hogy csak egyre jobban megakarják magukat szedni.
Azért az szar lesz, ha mostantól semmit sem tudok kihozatni magamnak, bár még persze lehet, hogy az egész hír kamu...
Azért az szar lesz, ha mostantól semmit sem tudok kihozatni magamnak, bár még persze lehet, hogy az egész hír kamu...