475
Szal...
  • Cvd
    Plusz megnézheted a 79-es első verziót is, merthogy nem a 2004-es az első film belőle. Sőt asszem még folytatást is csináltak belőle meg sorozatot.
  • The Garrett
    cujo annyira nemtetszett nekem (olvastam nem filmen lattam )
  • Kandurex
    A Cujo mai szemmel nem. Régi film. Meg könyvbe tényleg jobb volt. De nézd meg az Évszázad viharát! Na az már döfi!
  • PResident Evil
    most néztem meg... sztem nemnagy szám :\
  • Kandurex
    A két legjobb adaptációt +1: Storm of Century és a Langoliers c. filemekt néztem mem + habostorta megkoronázásához egy Cujo -t :))
  • Sephi
    'Salem's Lot
  • Sephi
    Ha bazeg! A Borzalmak Varosa-bol most csinaltak filmet :D Donald Shutterland is jaccik benne :D

Ahogy elovastam a konyvet nezem is a filmet:D
  • Sephi
    Na en most olvasom a Borzalmak Varosa-t es ez mar tenyleg Stepehen King fiiling. Alig birom lerakni annyira teccik.

A Setet Torony elso resze messze nem volt ilyen elvezetes sot nagyon unalmas volt. Bar igaz jelenleg 7 reszes tehat addig nem szeretnek semmit sem mondani a konyvrol amig a tobbit nem olvastam el.
  • Kori
    király!!!!!
  • Sephi
    Hat en most vagyok a Setet torony vegenel es egyaltalan nem vagyok tole elajulva...
  • rorr
    Főleg Randall!!!
  • rorr
    Mit szóltok a Végítélethez?Jó nem?
  • Kori
    BUÉK

• Sephi
    Nekem a story addig jott be amig nem kezdett el belekavarni a Setet Tornyos dolog. Meg nem olvastam Setet Tornyot szal kicsit megzavart es elrontotta a Teritoriumokrol kialakult kepet.
  • Szid
    Amikor az Égett végigpotyogtatja a folyosót...
    Nagyon jó ez a könyv
  • Kori
    nagyon király az a könyvve

szerintem viszont félelmetes
  • Eye-scream
    Én nemrég fejeztem be a Halálos árnyékot, és szvsz iszonyú jó! Nem annyira félelmetes, de ahogy a paranormális jelenségeket megjeleníti benne az oltárira tetszik. A verebek újra szállnak :)
  • Kori
    azt még meg kell szereznem
  • Sephi
    Azutan a Fekete Hazat olvasd mert kotodik a Toronyhoz!
  • Kori
    most a Talizmánt olvasom utána állok neki
  • Dzsini
    hát, szóval sajnos 840 oldalnál vége van, pedig elviseltem volna még... nagyon jó történet, élvezetesen izgalmasan tekeri tovább a sztorit.
  • Kori
    bízzunk benne

ja és milyen
  • Dzsini
    az 5 kijött, első félév folyamán valamikorra várom a hatodikat, és őszre a 7-et... és akkor jó :)
  • Kori
    állítólag elég gyorsan egymás után fog jönni az 5 6 7 kötet
  • Dzsini
    nekem meg kiolvasva... 3 este volt :) most akkor várok a hatodikra :)
  • szacsi
    hm...kicsit off, de sikerült megszereznem Lovecraft összes művei című gyűjteményének 2. részét (:
    igaz,itt egy helyen volt és 3900 pénz...
    [örül]
  • Kori
    oké

megvéve
  • Dzsini
    Setét torony 5. kötet: Callai farkasok
    kapható (ha valaki ritkábban jár könyvesboltok felé)
    2200 tallér
  • szacsi
    Most olastam el a Jauntot. Lehet, hogy másnak nem nagy szám, de nekem kurvára bejött. Főleg a mondandjója...vagyis ahogy én értelmeztem.
  • Sephi
    Terry Pratchett.... angol iro... nem letezik hogy nem halottal rola.

Discworld novellak.
  • Kori
    ezt nem ismerem
  • Sephi
    En meg az elsot sem olvastam... de majd fogom de addig van Korongvilag :D
  • Kori
    26-án jelenik meg a

Setét torony 5
    A cella farkasai
  • Kori
    olvasd el éredemes
  • Sephi
    Azt majd en is elolvasom...
  • Eye-scream
    Na elolvastam a Cujo-t tetszett bár én szegény kutyát sajnáltam legjobban :(
    Az nagyon elvan találva mikor egyszerre a NŐ és a kutya szemszögéből írja az eseményeket!
  • Kori
    a filmet nem láttam
  • Sephi
    Hihe ebbol mar tuti volt film mert emlekszem valami ilysemire nem?
  • Kori
    van egy bernáthegyi mindenki szereti, elkezd kergetni egy nyulat az belefut valamilyen oduba a kutya utána szimatol - arra pontosan nem emlékszem mi - de valami megmarja a kutyát ettől az veszett vadállat lesz
    a könyv egy műhelynél játszódik ott van a kutya, oda megy egy nő a kisfiával és lerobban az autójuk, a kutya nem engedi őket kiszállni naokig ( szomjúság éhség pici gyerek .... és kingi horror

Röviden
  • Sephi
    Cujo mirol szol? Ugy nagyabbol...