475
Szal...
-
Cvd #155 Plusz megnézheted a 79-es első verziót is, merthogy nem a 2004-es az első film belőle. Sőt asszem még folytatást is csináltak belőle meg sorozatot. -
#154 cujo annyira nemtetszett nekem (olvastam nem filmen lattam ) -
#153 A Cujo mai szemmel nem. Régi film. Meg könyvbe tényleg jobb volt. De nézd meg az Évszázad viharát! Na az már döfi! -
#152 most néztem meg... sztem nemnagy szám :\ -
#151 A két legjobb adaptációt +1: Storm of Century és a Langoliers c. filemekt néztem mem + habostorta megkoronázásához egy Cujo -t :)) -
#150 'Salem's Lot -
#149 Ha bazeg! A Borzalmak Varosa-bol most csinaltak filmet :D Donald Shutterland is jaccik benne :D
Ahogy elovastam a konyvet nezem is a filmet:D -
#148 Na en most olvasom a Borzalmak Varosa-t es ez mar tenyleg Stepehen King fiiling. Alig birom lerakni annyira teccik.
A Setet Torony elso resze messze nem volt ilyen elvezetes sot nagyon unalmas volt. Bar igaz jelenleg 7 reszes tehat addig nem szeretnek semmit sem mondani a konyvrol amig a tobbit nem olvastam el. -
#147 király!!!!! -
#146 Hat en most vagyok a Setet torony vegenel es egyaltalan nem vagyok tole elajulva... -
#145 Főleg Randall!!! -
#144 Mit szóltok a Végítélethez?Jó nem? -
#143 BUÉK
-
#142 Nekem a story addig jott be amig nem kezdett el belekavarni a Setet Tornyos dolog. Meg nem olvastam Setet Tornyot szal kicsit megzavart es elrontotta a Teritoriumokrol kialakult kepet. -
Szid #141 Amikor az Égett végigpotyogtatja a folyosót...
Nagyon jó ez a könyv -
#140 nagyon király az a könyvve
szerintem viszont félelmetes -
#139 Én nemrég fejeztem be a Halálos árnyékot, és szvsz iszonyú jó! Nem annyira félelmetes, de ahogy a paranormális jelenségeket megjeleníti benne az oltárira tetszik. A verebek újra szállnak :) -
#138 azt még meg kell szereznem -
#137 Azutan a Fekete Hazat olvasd mert kotodik a Toronyhoz! -
#136 most a Talizmánt olvasom utána állok neki -
#135 hát, szóval sajnos 840 oldalnál vége van, pedig elviseltem volna még... nagyon jó történet, élvezetesen izgalmasan tekeri tovább a sztorit. -
#134 bízzunk benne
ja és milyen -
#133 az 5 kijött, első félév folyamán valamikorra várom a hatodikat, és őszre a 7-et... és akkor jó :) -
#132 állítólag elég gyorsan egymás után fog jönni az 5 6 7 kötet -
#131 nekem meg kiolvasva... 3 este volt :) most akkor várok a hatodikra :) -
#130 hm...kicsit off, de sikerült megszereznem Lovecraft összes művei című gyűjteményének 2. részét (:
igaz,itt egy helyen volt és 3900 pénz...
[örül] -
#129 oké
megvéve -
#128 Setét torony 5. kötet: Callai farkasok
kapható (ha valaki ritkábban jár könyvesboltok felé)
2200 tallér -
#127 Most olastam el a Jauntot. Lehet, hogy másnak nem nagy szám, de nekem kurvára bejött. Főleg a mondandjója...vagyis ahogy én értelmeztem. -
#126 Terry Pratchett.... angol iro... nem letezik hogy nem halottal rola.
Discworld novellak. -
#125 ezt nem ismerem -
#124 En meg az elsot sem olvastam... de majd fogom de addig van Korongvilag :D -
#123 26-án jelenik meg a
Setét torony 5
A cella farkasai -
#122 olvasd el éredemes -
#121 Azt majd en is elolvasom... -
#120 Na elolvastam a Cujo-t tetszett bár én szegény kutyát sajnáltam legjobban :(
Az nagyon elvan találva mikor egyszerre a NŐ és a kutya szemszögéből írja az eseményeket! -
#119 a filmet nem láttam -
#118 Hihe ebbol mar tuti volt film mert emlekszem valami ilysemire nem? -
#117 van egy bernáthegyi mindenki szereti, elkezd kergetni egy nyulat az belefut valamilyen oduba a kutya utána szimatol - arra pontosan nem emlékszem mi - de valami megmarja a kutyát ettől az veszett vadállat lesz
a könyv egy műhelynél játszódik ott van a kutya, oda megy egy nő a kisfiával és lerobban az autójuk, a kutya nem engedi őket kiszállni naokig ( szomjúság éhség pici gyerek .... és kingi horror
Röviden -
#116 Cujo mirol szol? Ugy nagyabbol...