475
Szal...
-
#115 Javaslom még a
Halálos árnyék c. alkotását -
#114 a cujo egy kicsit húzottabb, de azt olvasd először, én is azzal kezdtem úgy 24 éve
a Hasznos holmik nagyon király
-
#113 Te azt halottam hogy a hasznos holik nagyon ott van. Viszont a Cujo-rol semmit nem tudok :( -
#112 Hmm a Hasznos holmikat olvassam-e el előbb vagy a Cujo-t?
Mondjuk a központi probléma az, hogy inkább kötelezőt olvasmányt kéne de mind1 :) -
#111 jövő héten
ezüst pisztolygolyó -
#110 Tudom nekem mindig az van! -
#109 bocs
igazad volt -
#108 Macskas Szem -
#107 Macska szeme -
#106 Ja a macska szem -
Wing Rockling #105 Tán ma lesz egy stephen king film... -
#104 az nekem nagyon tetszett -
#103 nemrég jutott eszembe, hogy a Ragyogásban van ugye a KELLÖGEM kifejezés. angolul nem tudjátok hogy van? idegesit:-))) -
#102 Akar a Halasz :D -
#101 aztán később megeszi őket -
#100 széttépkedi a gyerekeket darabokra -
#99 igen a gonosz bohocról szól
és nagyon kemény -
#98 -
#97 Mit ja-zol? Nem lehet volna egy igen-el valaszolni? Ebbol is le lehet venni hogy mennyire nem vagy kepes viragot locsolni es levest fozni.
Barbar
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#96 ja -
#95 Az a orult bohocrol szol? -
Szid #94 Szintén zenész
De szerintem a legjobb könyve az - AZ -
#93 nekem nagyon tetszett az első 4 kötet -
#92 Most vettem az elsot! Remelem jo lesz :D -
#91 most a setét torony 5-öt várom de közben vadászni fogok erre is -
#90 Europa kiadotol... egyebkent ha nem rendeled meg hanem meg akarod keresni akkor szolok hogy en 8 honapig kerestem es vegul veletlenul akadtam ra :D -
#89 még meg kell szereznem -
#88 Az naon utos!! De aztan rogton olvasd el a Fekete Hazat is! (a folytatasa) -
#87 A Talizmánt kezdtem olvasni
kezd alakulni a történet -
#86 Furcsa a leiras es kicsit bargyunak talalom azokat a demoni kifejezeseket. De attol meg nem aszondom hogy nem egy jo konyv. A Mozgo Kepek utan azt fogom olvasni! -
#85 hm... -
#84 Meg megvettem a Stephen King - Borzalmak Varosa c. konyvet. Majd azt is elolvasom! -
#83 Az az! Bar engem kicsit untat... -
#82 Hm. Asszem az az árnyak a kapu előtt. azt olvastam először. nekem tecc. -
#81 Megvan az amikor az a pasas viszamegy a nagybatya hazahoz es van valami torony egy mocsar mellet. Meg az ablak es azok a demonok. De nem volt turelmem meg vegign olvasni mert Korongvilag jobban izgat jelenleg... de majd vegig olvasom! -
#80 Lovecraft? -
#79 Na megvan a Setet Torony elso resze... korongivlak utan elolvasom :D -
#78 Nékem az első is teccig, bár lehet hogy furcsa, de pont a befejezés miatt, ami ugyehát nem éppen bonyolult.. -
#77 Amúgy ami a Csontkollekcióban még nagyon tetszett, az a Nagyi című novella. Nemcsakhogy mestermű, de ráadásul még enyhe kitekintés is Lovecraft bátsi munkásságára! -
#76 Én is könyvtárból vettem ki...