Stephen King Muvei

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
22:15

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sephi
Engem azert izgatott fel mert a Talizman masodik resze ami a Fekete Haz na abban errol a toronyrol van szo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
én is dícsértem már a Setét Tornyokat - nem az a tipikus SK horror, hanem egy kicsit fantasys- kicsit mesés, és nagyon gondolkodós.
nem tudom olvasni mennyire tudod gond nélkül a magyart, sokszor van, hogy szóképek meg ilyesmik sokadik jelentésével játszik - és így esetleg problémát okozhat. de ettõl eltekintve csak ajánlani tudom, fantasztikus történet nagyon jól felépítve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Remek ennyi kellet! Jovo heten repulok megvenni oket 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Aquli
ööö. Kicsit fantasy stílusba próbál átmenni, de aztán inkább kaland-horror szerûség lesz belõle, és sokat szerepelnek a szereplõk a jelenkori világban is. Nagyon sok érdekes és jó ötlet van benne. Szerintem nagyon érdemes elolvasni, fõleg a nyomasztó hangulat miatt is. Egyébként kicsit furcsa lesz SK többi mûve után, de szerintem nagyon megéri elolvasni.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sephi
Dean R.K. nekem azerr teccik mert mindig ugy agya a fiilinget mintha valami paranormalis dolog tortenne es a vegen kiderul hogy nem 😄

A Whispers erre a legjobb pelda.

Bar mintha tole olvastam volna azt a konyvet amiben egy Candy nevezetu pasas volt a foszereplo aki utalta a khm...faktat... es volt valami Frank nymozo aki mindig valami vilagba ment at ahol gyemantok es bogarak voltak... na az paranormalis valad 😄

De Aquili te ha olvastad a ST reszeket mesej mar rola mennyire jo 😄

Aquli
Stephen King a legjobb horror-szerzõ.
Szerintem a legjobbak:
Az (It)
Borzalmak városa (Salem lot)
Nem jön szememre álom (Insomnia)
Christine

De az összes többi is nagyon jó, ST sorozat szintén. Csak az a baj, hogy magyarul megjelenteket már mind olvastam. Talán csak a bilincsbent, meg a tûzgyújtót nem.

Most elkezdtem Dean R. Koontzot olvasni, az se rossz, de SK jobb...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Voltan
Hát, azért volt még. A Hasznos holmik kimondottan jó lett, a Halálsoron is, sõt, szerintem a Végítélet is jól sikerült. De az igaz, hogy éltalánosságban a King adaptációk nem valami jók.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sephi
Szombaton hanykor?

LSL
Most olvasom a Tûzgyújtót. Nagyon tetszik, fõleg az a drogos rész taglózott le. Viszont ha szombaton mutatják a tv-ben, gyorsan ki kell olvasni, mert még lelövik a poént. Csak még van 200 oldal.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Sephi
A Fekete Hazat -t olvastad ?😄
Az a Talizman-nak a folytatasa 😄D

zakika
valahogy kinottem kingbol, valamikor sokat olvastam tole es lattam egypar filmet is.
szerintem alapmu - christine

tuzgyujtot megnezem szombaton, vagy felveszem videora

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

eLviRA
Én is olvastam pár könyvét. A Setét toronyról ugyan még nem hallottam, de a Talizmán nagyon tetszett. Olvasás közben nem sûrûn fordult még velem elõ, de Stephen King regényeinél rendszeres volt, hogy annyira izgalmas volt, amit írt, hogy elfelejtettem pislogni, és könnyes lett a szemem. Nem tudom, volt-e már ilyen élményetek, de ezért érdemes Kinget olvasni.

...what\'s for You, will not pass You by...

Sephi
En is sok konyvet akarok meg tole olvasni de ez a Setet Torny nagyon erdekelne.... csak nem tudom megeri e azert kerdeztem hatha valaki mar olvasta es tud tola velemenyt nyilvanitani 😄

Kori
javaslom a Kedvencek temetõje
Borzalmak városa
Halálos árnyék
Tûzgyújtó
stb
.
.
.
.

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
de ha tudom javasolni olvass el eg-két könyvet
ha szereted ezt a stílust meg fogod szeretni

Seth
sejtettem..😊

PSN ID.: Beegabor

Kori
a filmek nem tüklrözik King fantasztikus írásait

egy jót láttam ami hozzávetõlegesen hû volt a köhyvhöz
Ragyogás Jack Nicholsonnal

Seth
Az "AZ"-t azt nagyon szerettem régen,majd megnézem cool-on.
igazság szerint én még sose olvastam el egy SK könyvet se(a múltkor találtam szüleimnél egy ósrégit,már nemtom mi volt a cme),viszont sok filmet láttam.
Árulja már el valaki hogy mennyire hûek a könyvekhez.

PSN ID.: Beegabor

Kori
állítólag szombatonként SK éjszakák lesznek a tv 2-n

Kori
szombat tv2 --------------- Tûzgyújtó
szombat cool tv -------------AZ 1
vasárnap cool tv ------------AZ 2

szacsi
Állattemetõ...hm...fántásztik

:-O http://www.ashes.hu O-:

Sephi
Kocc!

Dzsini
nagyon jó szeirntem a Setét (régies írásmód) Torony sorozat, viszont magyarul még csak 4 könyv jelent meg, az ötödiket novemberre ígérik. sajnos ezzel a magyar kiadó nagyon el van maradva.

ajánlott olvasmány:
Magyar Stephen King HQ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sephi
Na szal mivel a kerosonem nem volt ilyen ezert nyitottam.

Az elso tema az lenne hogy ti mit tudok ezekrol a Dark Tower seriakrol amiket magyarul A Setet Torony (miert Setet?) neven jelentek meg.

Alitolak a szeria mar a 7-edik resznel tart.
En meg egyiket sem olvastam de az erdeklodesemet az keltette fel hogy mostanaban olvasom ugyancsak SK -nak a "A Fekete Haz" cimu konyvet ami a "A Talizman" masodik ressze. A Fekete Haz-ban hirtelen a Setet Toronyrol lesz szo... amit ugy velek hogy valami kotodese lenne ehez a storyhoz.

Aki olvasta a Setet Torony konyveket irja mar ide hogy mennyire jok es megeri e megvenni oket!

← ElőzőOldal 10 / 10