Stephen King Muvei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem tudom olvasni mennyire tudod gond nélkül a magyart, sokszor van, hogy szóképek meg ilyesmik sokadik jelentésével játszik - és így esetleg problémát okozhat. de ettõl eltekintve csak ajánlani tudom, fantasztikus történet nagyon jól felépítve.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A Whispers erre a legjobb pelda.
Bar mintha tole olvastam volna azt a konyvet amiben egy Candy nevezetu pasas volt a foszereplo aki utalta a khm...faktat... es volt valami Frank nymozo aki mindig valami vilagba ment at ahol gyemantok es bogarak voltak... na az paranormalis valad 😄
De Aquili te ha olvastad a ST reszeket mesej mar rola mennyire jo 😄
Szerintem a legjobbak:
Az (It)
Borzalmak városa (Salem lot)
Nem jön szememre álom (Insomnia)
Christine
De az összes többi is nagyon jó, ST sorozat szintén. Csak az a baj, hogy magyarul megjelenteket már mind olvastam. Talán csak a bilincsbent, meg a tûzgyújtót nem.
Most elkezdtem Dean R. Koontzot olvasni, az se rossz, de SK jobb...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Az a Talizman-nak a folytatasa 😄D
szerintem alapmu - christine
tuzgyujtot megnezem szombaton, vagy felveszem videora
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
...what\'s for You, will not pass You by...
Borzalmak városa
Halálos árnyék
Tûzgyújtó
stb
.
.
.
.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
ha szereted ezt a stílust meg fogod szeretni
egy jót láttam ami hozzávetõlegesen hû volt a köhyvhöz
Ragyogás Jack Nicholsonnal
igazság szerint én még sose olvastam el egy SK könyvet se(a múltkor találtam szüleimnél egy ósrégit,már nemtom mi volt a cme),viszont sok filmet láttam.
Árulja már el valaki hogy mennyire hûek a könyvekhez.
PSN ID.: Beegabor
szombat cool tv -------------AZ 1
vasárnap cool tv ------------AZ 2
ajánlott olvasmány:
Magyar Stephen King HQ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az elso tema az lenne hogy ti mit tudok ezekrol a Dark Tower seriakrol amiket magyarul A Setet Torony (miert Setet?) neven jelentek meg.
Alitolak a szeria mar a 7-edik resznel tart.
En meg egyiket sem olvastam de az erdeklodesemet az keltette fel hogy mostanaban olvasom ugyancsak SK -nak a "A Fekete Haz" cimu konyvet ami a "A Talizman" masodik ressze. A Fekete Haz-ban hirtelen a Setet Toronyrol lesz szo... amit ugy velek hogy valami kotodese lenne ehez a storyhoz.
Aki olvasta a Setet Torony konyveket irja mar ide hogy mennyire jok es megeri e megvenni oket!