475
Szal...
-
#235 Cujo rulz! :) -
#234 Elkezdtem olvasni a Tóparti Kisérteteket. Eddig nagyon tetszik. -
#233 na jó ez igaz... a vége kifejezetten szar volt. :P
Az nekem is tetszett, mai napig szívesen megézem. Kedvencek temetője milyen? Nézhető? -
#232 Igy van. Meg a ragyogas is. -
iszakos #231 Szerintem a Halálsoron a legjobb -
#230 igen valahogy filmben nem tudják amkönyveit visszahozni...
Bár nekem az "Az" kivételes tetszett filmebn,sztem azt jól megcsinálták. -
#229 :DD -
#228 az álomcsapdát kétségbeejtően lebutították szvsz. a végén mire kihozták, hogy Duddits igazából egy ugyanolyan űrlény, csak "jó", hát azt hittem lekaparom a falat.. -
#227 nekem még a Ragyogás is tetszett, meg az Álomcsapda is... no meg Rose Red. :) -
#226 Igy van.
Bar hogy nagyon oszinte legyek en olvastam am sokat SK-tol de valaogy Dean Koontz konyvei sokkalta erdekesebbnek tunnek. Pl nekem olyan reg volt hogy egy irotol egymas utan 6 konyvet olvassak... -
#225 a Halálsoron nagyon jó film volt pl! ill. az Atlantisz gyermekei is. -
#224 King csak könyvben jó -
el bruja #223 sztem tök joo volt..bár az 1. rész jobban teccett -
#222 filmen csak
és naon szar -
el bruja #221 hellooo
van állatttemető 2 is... -
#220 3 újabb szerzeményem:
Állattemető
Tóparti Kisértetek
A Napkutya
-
static #219 Talizmán nagyon szép könyv! Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
#218 és nem csak ő bukkan fel az ismerősök közül, bár lehet hogy az már a hatodikban lesz :D -
#217 en Christinet ajanlom
klassikus mu, sotet
ha jol emlexem a Borzalmak varosa volt az elso konyve, de lehet hogy tevedek -
#216 bármelyiket elkezdheted....
monnyuk ha a Setét toronnyal kezdessz,akkor az kivételesen sorozat,szal abból ne az 5. könyvvel kezdj...
De egyébként ez nem az ő megszokott műfaja,szal inkább más könyveit olvasd előbb.. -
#215 Nem igazan tudok rola hogy lenne egy sorrend... -
#214 hogy kell ezeket a kkönyveket elkezdeni olvasni? első a ragyogás asszem... :D -
#213 Ahh ertem. Szal Callahan atya aki ott volt a varosban az felbukkan a ST 5-odik reszeben :D -
#212 A Borzalmak városa című könyvben ő az egyik főszereplő. Szóval nem árt a ST 5 előtt azt elolvasni, hogy képben legyél, ki is bukkant fel hirtelen King univerzumából :-) -
#211 Ezt nem ertem. Van kulon story? -
#210 Callahan atya történetét olvastad (Borzalmak városa)?
Persze attól még lehet, hogy nem szimpatikus, csak nem árt tudni róla, hogy mi történt vele... -
Satufa #209 Most fejeztem be a Setét torony 5-öt
A történet menete nagyon jó, ahhoz képest hogy majdnem végig egy városban játszódik, nagyon élvezetes.
Callahan atya viszont nem igazán szimpatikus
-
#208 Nos ma fejeztem be a Hasznos Dolgok-at es el kell hogy mondjam hogy kibaxot nagyott csalodtam. Szamomra a legyengebb SK konyv. Oszzeviszza hulyesegek es baromsagok semmi ertelme nincs...azt hogy a vegen kiderujon hogy mar megint csak egy "szorny" a Setet Torony vilagbol.
Bag Of Bones-t akarom!! -
#207 Gyerekek a Bag Of Bones -t vadaszom de nem lelem. Az naon jo ugye? -
#206 pfff 3-an hármat mondtok:-ppp
Én a Rémkoppantókat még nem olvastam,de a másik 2 közül mind1 sztem melyikkel kezded... -
#205 Titkos ablak, titkos kert tetszett nekem leginkább ezek közül. -
#204 Bilincsben -
Szid #203 Rémkoppantók- csak ezt olvastam, elég jó.
Kezd ezzel :o)) -
#202 ja és ma megszereztem újjab 3 könyvet amikre már rég vadászom. Titkos ablak, titkos kert; Bilincsben; és a Rémkoppantók.
szerintetek melyikkel kezdjem? melyik a "jobb" ezek közül? bár idáig egy SK könyvre sem mondtam hogy rossz... -
#201 thx! nem is tudtam hogy van belőle film, de már le is töltöttem... :)
neki is kezdek máris. kiváncsi vagyok.
-
#200 Akkor nezd meg a 2004-es megfilmesiteset! Donald Shutterland-al van. Egyik legjobb film SK konyve alapjan. 80% pontosan ugy kepzeltem el a konyvet amilyen a film. -
#199 Végítélet besztesz!!
elolvastam, a Borzalmak Városat, ez is nagyon bejött. Rohadt jó kis könyv. Alig tudtam letenni. -
#198 HOhha van ilyen topig is!
nah gyorsan végig is olvastam.
Elég nagy SK rajongó vagyok én is,bár az összes könyvét nem olvastam,de legalább 10-12-t igen. Nekem a Végítélet nagyon tetszett a "szokásosokon (Christine,Ragyogás,Az,Tortúra,Hasznos Holmik,stb)" kívül.
Elkezdtem pár hónapja a Setét torony sorozatot. Háááát Sephivel kell hogy egyetértsek. Nekem nem jött be. Kissé elvont,s nekem lapos..... a harmadik könyvig jutottam. A háromból a második tetszett még úgy ahogy a legjobban. S bár valószínüleg el fogom a többi könyvet is olvasni,de majd csak akkor ha már semmi más "fontosabb" olvasnivalóm nem lesz.
Anno olvastam SK -tól a ööööö mi is volt a címe asszem A Sárkány Szeme?? talán ami szintén fantasy szerüség volt. Nos az a könyv kifjezetten tetszett ezért gondoltam,hogy a Setét torony se lesz rossz,mert közel hasnoló stílus,de mégse jött be... -
#197 igaz... nem is kezdtem el. majd beszerzem a Talizmánt. :)
most megszereztem a Borzalmak városat, és a Holtsávot is. Borzalmak városával kezdtem, nagyon jó könyv! -
Csengettyűúr #196 sziasztok!
én is elég nagy fan vagyok, eddig filmeket néztem, mostanába viszont már olvasok!
jelenleg a Tortúrát, előtte a Borzalmak városát
mindkettő bejön.következő a Halálos árnyék lesz. :)