475
Szal...
  • Cujo01
    Cujo rulz! :)
  • mukika
    Elkezdtem olvasni a Tóparti Kisérteteket. Eddig nagyon tetszik.
  • mukika
    na jó ez igaz... a vége kifejezetten szar volt. :P

Az nekem is tetszett, mai napig szívesen megézem. Kedvencek temetője milyen? Nézhető?
  • Sephi
    Igy van. Meg a ragyogas is.
  • iszakos
    Szerintem a Halálsoron a legjobb
  • Shaman
    igen valahogy filmben nem tudják amkönyveit visszahozni...

Bár nekem az "Az" kivételes tetszett filmebn,sztem azt jól megcsinálták.
  • Sephi
    :DD
  • Lacee
    az álomcsapdát kétségbeejtően lebutították szvsz. a végén mire kihozták, hogy Duddits igazából egy ugyanolyan űrlény, csak "jó", hát azt hittem lekaparom a falat..
  • mukika
    nekem még a Ragyogás is tetszett, meg az Álomcsapda is... no meg Rose Red. :)
  • Sephi
    Igy van.

Bar hogy nagyon oszinte legyek en olvastam am sokat SK-tol de valaogy Dean Koontz konyvei sokkalta erdekesebbnek tunnek. Pl nekem olyan reg volt hogy egy irotol egymas utan 6 konyvet olvassak...
  • Lacee
    a Halálsoron nagyon jó film volt pl! ill. az Atlantisz gyermekei is.
  • Kori
    King csak könyvben jó
  • el bruja
    sztem tök joo volt..bár az 1. rész jobban teccett
  • Kori
    filmen csak

és naon szar
  • el bruja
    hellooo
    van állatttemető 2 is...
  • mukika
    3 újabb szerzeményem:

Állattemető

Tóparti Kisértetek

A Napkutya

• static
    Talizmán nagyon szép könyv! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Lacee
    és nem csak ő bukkan fel az ismerősök közül, bár lehet hogy az már a hatodikban lesz :D
  • zakika
    en Christinet ajanlom
    klassikus mu, sotet

ha jol emlexem a Borzalmak varosa volt az elso konyve, de lehet hogy tevedek
  • Shaman
    bármelyiket elkezdheted....

monnyuk ha a Setét toronnyal kezdessz,akkor az kivételesen sorozat,szal abból ne az 5. könyvvel kezdj...
    De egyébként ez nem az ő megszokott műfaja,szal inkább más könyveit olvasd előbb..
  • Sephi
    Nem igazan tudok rola hogy lenne egy sorrend...
  • Palinko
    hogy kell ezeket a kkönyveket elkezdeni olvasni? első a ragyogás asszem... :D
  • Sephi
    Ahh ertem. Szal Callahan atya aki ott volt a varosban az felbukkan a ST 5-odik reszeben :D
  • Sati84
    A Borzalmak városa című könyvben ő az egyik főszereplő. Szóval nem árt a ST 5 előtt azt elolvasni, hogy képben legyél, ki is bukkant fel hirtelen King univerzumából :-)
  • Sephi
    Ezt nem ertem. Van kulon story?
  • Sati84
    Callahan atya történetét olvastad (Borzalmak városa)?
    Persze attól még lehet, hogy nem szimpatikus, csak nem árt tudni róla, hogy mi történt vele...
  • Satufa
    Most fejeztem be a Setét torony 5-öt

A történet menete nagyon jó, ahhoz képest hogy majdnem végig egy városban játszódik, nagyon élvezetes.

Callahan atya viszont nem igazán szimpatikus
  • Sephi
    Nos ma fejeztem be a Hasznos Dolgok-at es el kell hogy mondjam hogy kibaxot nagyott csalodtam. Szamomra a legyengebb SK konyv. Oszzeviszza hulyesegek es baromsagok semmi ertelme nincs...azt hogy a vegen kiderujon hogy mar megint csak egy "szorny" a Setet Torony vilagbol.

Bag Of Bones-t akarom!!
  • Sephi
    Gyerekek a Bag Of Bones -t vadaszom de nem lelem. Az naon jo ugye?
  • Shaman
    pfff 3-an hármat mondtok:-ppp

Én a Rémkoppantókat még nem olvastam,de a másik 2 közül mind1 sztem melyikkel kezded...
  • justin
    Titkos ablak, titkos kert tetszett nekem leginkább ezek közül.
  • Kori
    Bilincsben
  • Szid
    Rémkoppantók- csak ezt olvastam, elég jó.
    Kezd ezzel :o))
  • mukika
    ja és ma megszereztem újjab 3 könyvet amikre már rég vadászom. Titkos ablak, titkos kert; Bilincsben; és a Rémkoppantók.

szerintetek melyikkel kezdjem? melyik a "jobb" ezek közül? bár idáig egy SK könyvre sem mondtam hogy rossz...
  • mukika
    thx! nem is tudtam hogy van belőle film, de már le is töltöttem... :)

neki is kezdek máris. kiváncsi vagyok.
  • Sephi
    Akkor nezd meg a 2004-es megfilmesiteset! Donald Shutterland-al van. Egyik legjobb film SK konyve alapjan. 80% pontosan ugy kepzeltem el a konyvet amilyen a film.
  • mukika
    Végítélet besztesz!!

elolvastam, a Borzalmak Városat, ez is nagyon bejött. Rohadt jó kis könyv. Alig tudtam letenni.
  • Shaman
    HOhha van ilyen topig is!

nah gyorsan végig is olvastam.

Elég nagy SK rajongó vagyok én is,bár az összes könyvét nem olvastam,de legalább 10-12-t igen. Nekem a Végítélet nagyon tetszett a "szokásosokon (Christine,Ragyogás,Az,Tortúra,Hasznos Holmik,stb)" kívül.

Elkezdtem pár hónapja a Setét torony sorozatot. Háááát Sephivel kell hogy egyetértsek. Nekem nem jött be. Kissé elvont,s nekem lapos..... a harmadik könyvig jutottam. A háromból a második tetszett még úgy ahogy a legjobban. S bár valószínüleg el fogom a többi könyvet is olvasni,de majd csak akkor ha már semmi más "fontosabb" olvasnivalóm nem lesz.
    Anno olvastam SK -tól a ööööö mi is volt a címe asszem A Sárkány Szeme?? talán ami szintén fantasy szerüség volt. Nos az a könyv kifjezetten tetszett ezért gondoltam,hogy a Setét torony se lesz rossz,mert közel hasnoló stílus,de mégse jött be...
  • mukika
    igaz... nem is kezdtem el. majd beszerzem a Talizmánt. :)

most megszereztem a Borzalmak városat, és a Holtsávot is. Borzalmak városával kezdtem, nagyon jó könyv!
  • Csengettyűúr
    sziasztok!
    én is elég nagy fan vagyok, eddig filmeket néztem, mostanába viszont már olvasok!
    jelenleg a Tortúrát, előtte a Borzalmak városát
    mindkettő bejön.következő a Halálos árnyék lesz. :)