475
Szal...
-
#275 Van egy par. -
krityek #274 Sziasztok!4
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!Szukségem lenne az Évszázad viharára,de sajna nincs aki segítene!Ti tudtok segíteni? -
#273 műveid? -
dolfi57 #272 sehogy rendbe van rakva -
#271 egyet értek, az "Évszázad Vihara" is kiváló film. s amennyiben ilyen egy film, nem probléma a 4 óra hosszúság. -
#270 Mint minden ironak , neki is megvan a sajat vilaga es arrol szeret irni mert o alkotta es minden ami benne van az neki boldogsag. En is igy teszem pl es meg sorolhatnek hires irokat... -
#269 Évszázad Vihara is jó filmben (4 órás),s mint lentebb egyik fórumozótársunk említette,az csak filmen létezik,könyvben nem írta meg.... -
#268 tényleg érdemes a filmeket is megnézni, szerintem jók. pl.: a "Christine", a "Cujo", a "Ragyogás" is eléggé izgalmas, bár azt jobb olvasni azt hiszem. Ám a legjobb a "Végítélet I-IV". ha film, akkor ez utóbbit kellemesebb egyhuzamban végignézni. -
#267 sztem nem kéne erőltetnie ezt a vonalat Kingnek,mármint a Setét-torony sorozatot.
Bár biztos ezzel egyedül vagyok akinek nem igazán tetszik. Egyébként nagy Stephen King rajongó vagyok,szal nem vele van bajom,csak nekem ez a stílus nem jön be... -
#266 Végítélet -
#265 Nekem akkoris a Talizman/Fekete Haz es a Setet torony (egyenlore masodik kotetnel tartok) jott be tole csak... nekem Dean R. Koontz az Istvan! -
#264 "Végítélet". nekem ez volt az 1. a könyvei között. Az "Álomcsapda" film viszont nem rossz. A "Cujo" is naon jó könyv, ez igaz, s a film változat is nézhető. -
#263 Kedvenc:Christine-3x olvastam....nagyon jó sztm....
A Cujo is jó...a Tortúta kicsit nehéz volt nekem,de teccet... a Ragyogáson nagyon féltem-az szaratós...
Álomcsapda nekem felejthető volt... -
#262 Langolierek -
#261 Régen láttam tv-ben egy olyan Stephen King filmet: arról szolt h egy repülőn utaztak és aki nem aludt az eltünk csak a ékszerei maradtak ahelyén.. És az egész világban ez történt. Aztán nemtom leszálltak a repülővel nagy nehezen és a többire már enm emléxem!
Nahh aki tudja mi volt ennek a cime annak nagyon megköszönném
Előre is köszi -
Satufa #260 Most olvastam az Állattemetőt.
Nagyon durva! Az első könyv amitől télleg fostam (nem úgy).
Nem csoda hogy vonakodott befejezni. -
#259 Sokmindennel adós még a magyar könyvkiadás... -
#258 pedig már 2004-ben megírta -
#257 :lál
(Y) -
#256 Sajnos csak tippelni tudok, talán novemberben jön az is jó esetben, de ha nem, akkor csak jövőre az első negyedévben leghamarabb :-( -
#255 a Setét torony 7 részről nem tudtok valamit
megjelenés ??????????????? -
#254 Elvileg novemberben kiadják SK új regényét magyarul, aminek az eredeti címe "Cell". Ebben van az, hogy az emberek zombikká válnak a mobiltelefonok sugárzásától.
Jíííí-hááá, techno-horror :-)))) -
#253 köd, jaunt és a tutaj roxx.
a túlélő típus pedig a beszt. -
#252 Tom Gordon segíts! - most kezdtem el újra olvasni. -,-
még mindig bejön... király egy hangulata van. :] -
#251 Az évszázad vihara nem létezik könyvben. A Mester direkt TV-re írta :-((((((( -
#250 Keresem Stephen King összes filmjét! Akinek mevan szivesen megvenném!
06209609492
ÜDV! -
#249 Az nagyon beteg, már vagy négyszer olvastam. :D
A másik favorit pedig a Jaunt. -
#248 Nah tegnap megnéztem az Évszázad Viharát.
Ezt kivételesen még nem olvastam könyvben.Egyike azon Stephen King film adoptációknak amik tetszettek. Jól megcsinálták.
Persze arra nem számítottam,hogy a film több mint 4 órás! Naívan leültem 7 körül nézni,s kisebb megszakításokkal éjfélig néztem :-)
De megérte,tetszett! -
#247 nekem az első a köd is tetszett:-)
szeretem azokat aminek nulla heppiend* a vége:-))
(* magyarosan írtam) -
#246 Olvastam, nagyon jók vannak benne. Kedvencem a Tutaj és a Jaunt... -
#245 Az elsőben olyan sok dolog nem történik... Nekem nem is tetszett, de másodiktól ötödikig zseniális. A hatodik megint nem tetszett...
A gyerek, aki meghalt, az Jake
A sötét pasas (Walter) annyit mond neki, hogy el fogja hívni a hármakat
A harmadik kérdést nem értem :-) -
#244 Megkerhetnek valakit hogy roviden emlekeztessen mi is tortent Roland-al az elso reszben?
Regen olvastam. A lentebb kerdesekre kernek valaszt es ha lehet maga storyt roviden vazolni.
Tudom hogy talalt egy gyereket aki meghalt. Az ki is volt?
A sotet pasas akit kovetett az ki is volt es mit is mondott neki a vegen?
Mi volt azon a helyen ahol Roland felnott?
Most kaptam meg a 2. reszt :D
Elore is koszonom! -
#243 megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Setét torony VI kötet
Suzanna dala -
#242 Kosz mar rendelem is. -
#241 Hátöö sztem most adhatták ki újra,mert egy csomó volt új kiadásban az egyik Alexandra könyvesboltban itt Pesten. (Móricz körtérnél) -
#240 Hogy en miota keresem azt a konyvet vaze...sehol nem lelem. -
#239 Most vettem meg a Csontkollekciót.
Valaki olvasta már? -
CsizmásKandúr #238 Holtsáv beszt:o -
#237 Jack Nicholson-nal
csakis -
Szid #236 Könyveb is - Az a Legjobb. Nagyon megfogott...