475
Szal...
  • Sephi
    Van egy par.
  • krityek
    Sziasztok!4
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek!Szukségem lenne az Évszázad viharára,de sajna nincs aki segítene!Ti tudtok segíteni?
  • Shaman
    műveid?
  • dolfi57
    sehogy rendbe van rakva
  • Annakin
    egyet értek, az "Évszázad Vihara" is kiváló film. s amennyiben ilyen egy film, nem probléma a 4 óra hosszúság.
  • Sephi
    Mint minden ironak , neki is megvan a sajat vilaga es arrol szeret irni mert o alkotta es minden ami benne van az neki boldogsag. En is igy teszem pl es meg sorolhatnek hires irokat...
  • Shaman
    Évszázad Vihara is jó filmben (4 órás),s mint lentebb egyik fórumozótársunk említette,az csak filmen létezik,könyvben nem írta meg....
  • Annakin
    tényleg érdemes a filmeket is megnézni, szerintem jók. pl.: a "Christine", a "Cujo", a "Ragyogás" is eléggé izgalmas, bár azt jobb olvasni azt hiszem. Ám a legjobb a "Végítélet I-IV". ha film, akkor ez utóbbit kellemesebb egyhuzamban végignézni.
  • Shaman
    sztem nem kéne erőltetnie ezt a vonalat Kingnek,mármint a Setét-torony sorozatot.
    Bár biztos ezzel egyedül vagyok akinek nem igazán tetszik. Egyébként nagy Stephen King rajongó vagyok,szal nem vele van bajom,csak nekem ez a stílus nem jön be...
  • Kori
    Végítélet
  • Sephi
    Nekem akkoris a Talizman/Fekete Haz es a Setet torony (egyenlore masodik kotetnel tartok) jott be tole csak... nekem Dean R. Koontz az Istvan!
  • Annakin
    "Végítélet". nekem ez volt az 1. a könyvei között. Az "Álomcsapda" film viszont nem rossz. A "Cujo" is naon jó könyv, ez igaz, s a film változat is nézhető.
  • ddomi87
    Kedvenc:Christine-3x olvastam....nagyon jó sztm....
    A Cujo is jó...a Tortúta kicsit nehéz volt nekem,de teccet... a Ragyogáson nagyon féltem-az szaratós...
    Álomcsapda nekem felejthető volt...
  • Kori
    Langolierek
  • PESK
    Régen láttam tv-ben egy olyan Stephen King filmet: arról szolt h egy repülőn utaztak és aki nem aludt az eltünk csak a ékszerei maradtak ahelyén.. És az egész világban ez történt. Aztán nemtom leszálltak a repülővel nagy nehezen és a többire már enm emléxem!
    Nahh aki tudja mi volt ennek a cime annak nagyon megköszönném
    Előre is köszi
  • Satufa
    Most olvastam az Állattemetőt.
    Nagyon durva! Az első könyv amitől télleg fostam (nem úgy).
    Nem csoda hogy vonakodott befejezni.
  • Sati84
    Sokmindennel adós még a magyar könyvkiadás...
  • Kori
    pedig már 2004-ben megírta
  • mukika
    :lál

(Y)
  • Sati84
    Sajnos csak tippelni tudok, talán novemberben jön az is jó esetben, de ha nem, akkor csak jövőre az első negyedévben leghamarabb :-(
  • Kori
    a Setét torony 7 részről nem tudtok valamit
    megjelenés ???????????????
  • Sati84
    Elvileg novemberben kiadják SK új regényét magyarul, aminek az eredeti címe "Cell". Ebben van az, hogy az emberek zombikká válnak a mobiltelefonok sugárzásától.

Jíííí-hááá, techno-horror :-))))
  • szacsi
    köd, jaunt és a tutaj roxx.
    a túlélő típus pedig a beszt.
  • mukika
    Tom Gordon segíts! - most kezdtem el újra olvasni. -,-

még mindig bejön... király egy hangulata van. :]
  • Sati84
    Az évszázad vihara nem létezik könyvben. A Mester direkt TV-re írta :-(((((((
  • macgyver8
    Keresem Stephen King összes filmjét! Akinek mevan szivesen megvenném!
    06209609492

ÜDV!
  • Voltan
    Az nagyon beteg, már vagy négyszer olvastam. :D
    A másik favorit pedig a Jaunt.
  • Shaman
    Nah tegnap megnéztem az Évszázad Viharát.

Ezt kivételesen még nem olvastam könyvben.Egyike azon Stephen King film adoptációknak amik tetszettek. Jól megcsinálták.
    Persze arra nem számítottam,hogy a film több mint 4 órás! Naívan leültem 7 körül nézni,s kisebb megszakításokkal éjfélig néztem :-)
    De megérte,tetszett!
  • Shaman
    nekem az első a köd is tetszett:-)

szeretem azokat aminek nulla heppiend* a vége:-))

(* magyarosan írtam)
  • Sati84
    Olvastam, nagyon jók vannak benne. Kedvencem a Tutaj és a Jaunt...
  • Sati84
    Az elsőben olyan sok dolog nem történik... Nekem nem is tetszett, de másodiktól ötödikig zseniális. A hatodik megint nem tetszett...

A gyerek, aki meghalt, az Jake
    A sötét pasas (Walter) annyit mond neki, hogy el fogja hívni a hármakat
    A harmadik kérdést nem értem :-)
  • Sephi
    Megkerhetnek valakit hogy roviden emlekeztessen mi is tortent Roland-al az elso reszben?

Regen olvastam. A lentebb kerdesekre kernek valaszt es ha lehet maga storyt roviden vazolni.

Tudom hogy talalt egy gyereket aki meghalt. Az ki is volt?
    A sotet pasas akit kovetett az ki is volt es mit is mondott neki a vegen?
    Mi volt azon a helyen ahol Roland felnott?

Most kaptam meg a 2. reszt :D

Elore is koszonom!
  • Kori
    megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Setét torony VI kötet

Suzanna dala
  • Sephi
    Kosz mar rendelem is.
  • Shaman
    Hátöö sztem most adhatták ki újra,mert egy csomó volt új kiadásban az egyik Alexandra könyvesboltban itt Pesten. (Móricz körtérnél)
  • Sephi
    Hogy en miota keresem azt a konyvet vaze...sehol nem lelem.
  • Shaman
    Most vettem meg a Csontkollekciót.

Valaki olvasta már?
  • CsizmásKandúr
    Holtsáv beszt:o
  • Kori
    Jack Nicholson-nal

csakis
  • Szid
    Könyveb is - Az a Legjobb. Nagyon megfogott...