Stephen King Muvei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Van egy par.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!4
Segítséget szeretnék kérni Tõletek!Szukségem lenne az Évszázad viharára,de sajna nincs aki segítene!Ti tudtok segíteni?
Shaman
mûveid?<#idiota>

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

sehogy rendbe van rakva
Annakin
egyet értek, az "Évszázad Vihara" is kiváló film. s amennyiben ilyen egy film, nem probléma a 4 óra hosszúság.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Sephi
Mint minden ironak , neki is megvan a sajat vilaga es arrol szeret irni mert o alkotta es minden ami benne van az neki boldogsag. En is igy teszem pl es meg sorolhatnek hires irokat...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shaman
Évszázad Vihara is jó filmben (4 órás),s mint lentebb egyik fórumozótársunk említette,az csak filmen létezik,könyvben nem írta meg....

Annakin
tényleg érdemes a filmeket is megnézni, szerintem jók. pl.: a "Christine", a "Cujo", a "Ragyogás" is eléggé izgalmas, bár azt jobb olvasni azt hiszem. Ám a legjobb a "Végítélet I-IV". ha film, akkor ez utóbbit kellemesebb egyhuzamban végignézni.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Shaman
sztem nem kéne erõltetnie ezt a vonalat Kingnek,mármint a Setét-torony sorozatot.
Bár biztos ezzel egyedül vagyok akinek nem igazán tetszik. Egyébként nagy Stephen King rajongó vagyok,szal nem vele van bajom,csak nekem ez a stílus nem jön be...

Kori
Végítélet

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sephi
Nekem akkoris a Talizman/Fekete Haz es a Setet torony (egyenlore masodik kotetnel tartok) jott be tole csak... nekem Dean R. Koontz az Istvan!

Annakin
"Végítélet". nekem ez volt az 1. a könyvei között. Az "Álomcsapda" film viszont nem rossz. A "Cujo" is naon jó könyv, ez igaz, s a film változat is nézhetõ.

ddomi87
Kedvenc:Christine-3x olvastam....nagyon jó sztm....
A Cujo is jó...a Tortúta kicsit nehéz volt nekem,de teccet... a Ragyogáson nagyon féltem-az szaratós...
Álomcsapda nekem felejthetõ volt...

ööö...retekegér...!

Kori
Langolierek

PESK
Régen láttam tv-ben egy olyan Stephen King filmet: arról szolt h egy repülõn utaztak és aki nem aludt az eltünk csak a ékszerei maradtak ahelyén.. És az egész világban ez történt. Aztán nemtom leszálltak a repülõvel nagy nehezen és a többire már enm emléxem!
Nahh aki tudja mi volt ennek a cime annak nagyon megköszönném
Elõre is köszi

ArtlessDesign!!!

Most olvastam az Állattemetõt.
Nagyon durva! Az elsõ könyv amitõl télleg fostam (nem úgy).
Nem csoda hogy vonakodott befejezni.
Sati84
Sokmindennel adós még a magyar könyvkiadás...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Kori
pedig már 2004-ben megírta

mukika
:lál

(Y)

Sati84
Sajnos csak tippelni tudok, talán novemberben jön az is jó esetben, de ha nem, akkor csak jövõre az elsõ negyedévben leghamarabb :-(

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Kori
a Setét torony 7 részrõl nem tudtok valamit
megjelenés ???????????????

Sati84
Elvileg novemberben kiadják SK új regényét magyarul, aminek az eredeti címe "Cell". Ebben van az, hogy az emberek zombikká válnak a mobiltelefonok sugárzásától.

Jíííí-hááá, techno-horror :-))))

szacsi
köd, jaunt és a tutaj roxx.
a túlélõ típus pedig a beszt.

:-O http://www.ashes.hu O-:

mukika
Tom Gordon segíts! - most kezdtem el újra olvasni. -,-

még mindig bejön... király egy hangulata van. :]

Sati84
Az évszázad vihara nem létezik könyvben. A Mester direkt TV-re írta :-(((((((

macgyver8
Keresem Stephen King összes filmjét! Akinek mevan szivesen megvenném!
06209609492

ÜDV!

ÜDV!

Voltan
Az nagyon beteg, már vagy négyszer olvastam. 😄
A másik favorit pedig a Jaunt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shaman
Nah tegnap megnéztem az Évszázad Viharát.

Ezt kivételesen még nem olvastam könyvben.Egyike azon Stephen King film adoptációknak amik tetszettek. Jól megcsinálták.
Persze arra nem számítottam,hogy a film több mint 4 órás! Naívan leültem 7 körül nézni,s kisebb megszakításokkal éjfélig néztem :-)
De megérte,tetszett!

Shaman
nekem az elsõ a köd is tetszett:-)

szeretem azokat aminek nulla heppiend* a vége:-))

(* magyarosan írtam)

Sati84
Olvastam, nagyon jók vannak benne. Kedvencem a Tutaj és a Jaunt...

Sati84
Az elsõben olyan sok dolog nem történik... Nekem nem is tetszett, de másodiktól ötödikig zseniális. A hatodik megint nem tetszett...

A gyerek, aki meghalt, az Jake
A sötét pasas (Walter) annyit mond neki, hogy el fogja hívni a hármakat
A harmadik kérdést nem értem :-)

Sephi
Megkerhetnek valakit hogy roviden emlekeztessen mi is tortent Roland-al az elso reszben?

Regen olvastam. A lentebb kerdesekre kernek valaszt es ha lehet maga storyt roviden vazolni.

Tudom hogy talalt egy gyereket aki meghalt. Az ki is volt?
A sotet pasas akit kovetett az ki is volt es mit is mondott neki a vegen?
Mi volt azon a helyen ahol Roland felnott?

Most kaptam meg a 2. reszt 😄

Elore is koszonom!

Kori
megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Setét torony VI kötet

Suzanna dala

Sephi
Kosz mar rendelem is.

Shaman
Hátöö sztem most adhatták ki újra,mert egy csomó volt új kiadásban az egyik Alexandra könyvesboltban itt Pesten. (Móricz körtérnél)

Sephi
Hogy en miota keresem azt a konyvet vaze...sehol nem lelem.

Shaman
Most vettem meg a Csontkollekciót.

Valaki olvasta már?

Holtsáv beszt:o

Kori
Jack Nicholson-nal

csakis

Könyveb is - Az a Legjobb. Nagyon megfogott...

Yang: Skandi- senior shao wari

Cujo01
Cujo rulz! 😊

mukika
Elkezdtem olvasni a Tóparti Kisérteteket. Eddig nagyon tetszik.

mukika
na jó ez igaz... a vége kifejezetten szar volt. 😛

Az nekem is tetszett, mai napig szívesen megézem. Kedvencek temetõje milyen? Nézhetõ?

Sephi
Igy van. Meg a ragyogas is.

Szerintem a Halálsoron a legjobb

Shaman
igen valahogy filmben nem tudják amkönyveit visszahozni...

Bár nekem az "Az" kivételes tetszett filmebn,sztem azt jól megcsinálták.

Sephi
😄D

Lacee
az álomcsapdát kétségbeejtõen lebutították szvsz. a végén mire kihozták, hogy Duddits igazából egy ugyanolyan ûrlény, csak "jó", hát azt hittem lekaparom a falat..

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mukika
nekem még a Ragyogás is tetszett, meg az Álomcsapda is... no meg Rose Red. 😊

Sephi
Igy van.

Bar hogy nagyon oszinte legyek en olvastam am sokat SK-tol de valaogy Dean Koontz konyvei sokkalta erdekesebbnek tunnek. Pl nekem olyan reg volt hogy egy irotol egymas utan 6 konyvet olvassak...