142
Letöltések
-
#142 lol -
#141 LOLOMG -
Hanga Andrea #140 Sziasztok.Tud valaki segiteni, hogyan lehet innen filmeket letölteni? Mert nekem nem sikerul. -
mukievil #139 Aham, köszi, akkor nálam lesz vmi bug! -
#138 lehet!
bár nekem eredeti van, de a cd nélkül is megy, mert ez az xp patch nocd is egyben :) -
mukievil #137 Sziasztok!!
És azt nemtudjátok, hogy ezzel a winxp-s patchel lehet cd-nélkül játszani? Nekem most ezzel kedveskedik EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION: -
#136 én felraktam a 4het minden peccset, és az uj 3dsetupot is, ahol ki is wálasztom h 1280x1024 legyen a felbontás, de a játékban nem tom ezt wálasztani..
wmi +oldás ? -
#135 ááááá oksa köszi! -
#134 gondolom a grafika beállitásainál ;) oda remélem odatalálsz ;) -
#133 hogy tudnám butítani? -
#132 szerencsére én csak a road challenget vettem meg :) és szintén 4ezerért :) -
#131 nem csak lassú, de megtanultam hogy a rch és hs ugyanaz mert buktam rajta 4 rugót:) azt még nem próbáltam
-
#130 road challenge = high stake Europai neve! Nekem is az van meg, nem a high stakes" :)
lassu mit jelent? szaggat? probaltad butitani? 3dsetuppal játékon kivül mit alitottal be? nem software renderert? -
#129 Elisndult, csak olyan rohadt lassú hogy az nem igaz. Szerintem az lehet hogy én a road challenget raktam fel és hozzá a high stakeses cuccokat.
A gépem pedig egy celeron 2.2 ghz 768 ram ati 9800 se -
#128 #54
de előtte kell a hivatalos 4.50esre peccslt játék!!!!! azt meg guglizd le ;) -
#127 Azokat honnan tudom leszedni? -
#126 mert xp alatt csak a legujabb patch + xpfix_nocdvel megy -
#125 De jóóó, én most a pro streetes topik után kezdtem vágyni az nfs4, és most töltöm is pirétbéjről. Neten játszik vele még valaki?
vagy ha valaki szeretne akkor az vegyen fel emesenen:[email protected] -
#124 hali
tudja valaki miért írja ki azt mikor indítani akarom a játékot, hogy az nfshs.exe nem win32 alkalmazás? -
#123 néha ;) -
#122 van itt még vki?
-
Akey #121 A www.nfscheats.com oldaláról leszedhető az összes zene! -
#120 ha prodigy-ék castbreeder című albumát leszeded, nagy meglepi lesz;) -
DJ BP #119 gamecopyworld tán?
-
#118 a Carbon topikban... TALÁN. -
#117 tiszta ideg beteg vagyok, megvan a Need For Speed Carbon magyar verziója és nincs hozzá crackem... valaki tudna adni egy linket hozzá? vagy küldeni? -
#116 nekem mára leért az egész, már nem kell de köszi a linket:) + még a gta3ból is benne van a kedvenc számom:D -
#115 szivesen :)
nekem amugy piratebay-ről elég gyorsan jött, mára ideért a teljes nfs4, a többit - egyenlőre - nem kaptam le :) -
Tomcat 204 #114 Köszi Arty, Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Tomcat 204 #113 Helloka! NAGYON, DE NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!:)
IGAZI KIRÁLY VAGY!!!!!
Most nem látszik,de sírok örömömbe! -
#112 nagyon lassan jön:( arty nem akarod az egész csomagot feltenni valahova? akár vmelyik nevesebb magyar torrent oldalra is jöhet:D -
#111 nem szedtem le csak szedem az összeset d enagyon lassú:( -
#110 hm mindkét linket köszi:) leszedtem az összeset de ezt a számot is imádtam:) hát igen régen az EA még tudta milyen a jó NFS:) -
#109 ill. leszedtem, feltettem neked a kért számot ide:
http://rapidshare.de/files/32376286/07_callista__showcase_.mp3.html -
#108 http://www.mininova.org/tor/198256
vagy
http://thepiratebay.org/tor/3517291/Need_For_Speed_Series_OST
innen torrenten le tudod szedni, benne van az nfs1-5-ig az összes szám mp3-ban! max a többi számra állitsd be, h ne szedje :)
-
Tomcat 204 #107 Sziasztok! Segítenétek nekem? A Need For Speed III vagy IV-ben sajna nem tudom melyik be is, de van egy frankó szám, ami nekem nagyon bejön! A játék nincs meg sajnos, egy videoklip végén írták fel, hogy honnan is van. Szóval a szám: Callista címen fut. Tudtok nekem segíteni? Előre is köszönöm! -
#106 nekem is megvan eredetiben és nem fut xp alatt :)
kell rá a peccs, amit sztem millioszor belinkeltünk ... ;) -
#105 mert warez,
havernak megvan eredetiben, és simán fut xp-n -
#104 #23
csak ezt rakd fel és teszt ! :) -
#103 JAH megtaláltam az XP-peccs-et.De a 4.50-es kell elsőnek.És azt honnan tölthetném le esetleg????