142
Letöltések
-
#102 Az NFS 4 miért nem fut XP-n? -
#101 az ötösében nem látom :D akkor csak az maradt ki... érthető ... :DD -
#100 Nyugi, a Need For Speed sorozat összes topicjában fel lett téve ez a kérdés :) -
#99 ez a 4. rész topikja
egyébként sima mp3-at nem tudsz betenni... -
zummlencs #98 helló
tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudok az NFS 5 Porsche játékba saját zenét tenni Pl:mp3-at
köszi előre is -
#97 thx :) -
#96 olvass vissza, van XP-s pecs, megy mindenkinek mindenféle trükk nélkül :) -
#95 Tényleg? Nekem anno sehogyse ment :( -
#94 Nekem működött XP-n mindenféle ügyeskedés nélkül...:) -
#93 Hy! A Mw hez kell crack vagy hogy kell Linditani?
-
#92 még ha meg is találod, nem indul XP-n ;-( -
#91 Na tudja valaki, hogy tölthetném le az NFS4-et? Már régóta kutatom, nagyon kéne -
#90 melyik az a "legujabb" pecs? biztos a legujabb?
winxp?
probálj directx-et, vga drivert frissiteni, kapcsold ki a hangot, stb ... kisérletezz, exakt megoldás nincs :) -
iguanodon #89 Szevasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítem a játékot felteszem a legújabb pachet, elindítom és a játék a legkissebb beállítások mellett is egy rendszeres folyamatos akadástprodukál, nem tudom mi lehet a probléma.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#88 rohadt reklámozó -
#87 edonkey ... -
#86 sziasztok...Ez High stakes forum? :-) szeretem nagyon a gémet; pc-n+ps1-en is nyomtam/nyomom... -
zoolee #85 minden mi tuning click ide -
#84 oké hagyjuk :) -
#83 mármint ahol az NFS4 is megtalálható :)) -
#82 vagy melyik warez oldalon vannak régi játékok? -
#81 senki?? -
#80 honnan tudnám gyorsan lekapni a game-et, mert a régi CD-m tönkrement már azóta :))P -
#79 hát a roadblockot nem tudod lerakni, azt kérni tudod a központtól. megnyomod a gombot és jön az erősítés -
#78 Szóval én nemtom... az bizti, hogy néha a bot zsaruk is szoktak úttorlaszt lerakni, nem csak szöget. De hogy én miért nem tudok azt nemtom. akkor miért van benne a controlsban? -
#77 Igen? És hogy? Eddig én csak a szöges akadályt tudtam letenni, a roadblock-ot nem. -
#76 működik az -
#75 Emberek! Azt nem tudja senki, hogy a controls-ban miért adnak billentyűt a "Roadblock"-nak, ha nem működik? (legalábbis nekem nem csinál semmitse) -
#74 O_o -
#73 sztem csak flame, kizárt, h egy ilyen kategoria ember elinditsa zixszpé alatt :)) -
#72 ah visszaolvastam^^ -
#71 nade térjünk vissza a #65-öshöz -
#70 O_o -
#69 6-tal se toltam sokat^^ belsőnézet hiánya miatt felejtős lett. -
#68 jól beszél^^ nfs4 meg nfs6 powaaaaaaaa -
#67 a hozzászólásodból kitaláltam a korosztályod:D majd kinövöd. egyszer csak rájössz, hogy a kinézet messze nem minden. az utóbbi 3 takonygombóc nfs-ekkel soha nem gémeltem olyan jót, mint a 4-el. azok 2 hét után törlésre kerültek. és milyen érdekes, hogy ehhez még mindig készülnek addonok. nem is tudom, miért:P
a ándörgrándokra meg a mószt vantidra 6 év múlva senki nem fog emlékezni:) -
#66 bazzeg kb 20 óra Most Wanted játékidő után ránézni erre.. hát pfúj -
#65 help lpz, nem indul az xp miatt -
#64 nfs4 screenshots
google a jóbarátod - is lehetett volna ;) -
#63 Valaki kérem szépen rakjon be képet erröl a játék-ról?!
Előre is Köszönöm!