5098
  • szacsi
    akkor jövő héten lesz adás?
  • rayer
    HI.Szeretnék jelentkezni péntek 22-23 ig ra!Név az Rayer, és a Sítlus :House,Trance,Dance.
  • PResident Evil
    majd pontosítom a műfajt... cska hogy ne egyezzen!
  • cSuwwi
    jólvan
  • PResident Evil
    másik adás... hmm... rock/metál...

másik arcom...
  • cSuwwi
    szerdáról csütörtökre?
    vagy egy másik adás csütörtökön? stílus?
  • PResident Evil
    csuwwi... csütörtökre írj be utolsónak...
  • Bandee1987
    Én is a 2-es winampot szerettem, sokáig az volt, anno emléxem a 166-osomat tökre leterhelte a 3-as winamp, mig a 2-essel semmi baj nem volt. Most 5-öst használok, azzal eddig nem volt problémám. De még mindig a réig 2-es winamp skint használom, mert nagyon hozzászoktam ahhoz. Nem is értem ezt a skin dolgot. Én azt szeretem, ha egyszerű és normális a stilusa, nem mindenféle extravagáns stílusú skinű a winamp. Bár lehet, hogy ezzel csak én vagy igy...
  • Bandee1987
    Üdv Csuwwi. Tegnap hiába próbáltam, nem sikerült rádióznom, mert vmikor akadt 56-on is, vmikor meg nem. Úgyhogy a péntek esti műsoridőmet vki másnak add át. thx.
  • joebacsi
    3-as sorozat meg egy selejtes szar volt
    Ez igaz, ezért használtam én is sokáig 2-es szériát (igaz asszemn csak olyan 2.71-ig), amíg le nem szedtem az ötöst, ami elég gyors és sok plusz szolgáltatása van az akkor 2.xx es verziókhoz képest. Az azóta történt fejlesztéseket nem nagyon figyelgettem, és egy korábbi hozzászólásban mondtátok hogy a 2-es winamphoz kell plugin a hallgatáshoz (de lehet hogy csak én néztem el valamit), úgyhogy tényleg kicsit elhamarkodott volt a #2172-es kijelentés...kössz cSuwwi hogy kijavítottál ;)
  • joebacsi
    r.i.p.
  • Czivil
    In memoriam Radics Béla.Magyar gitáros, énekes, zeneszerzõ. Született:Budapesten, 1946. február 6-án. Elhunyt: Budapesten, 1982. október 18-án. Radics Béla élete és munkássága a korai magyar rocktörténet tragédiája. Gitártechnikája, zeneszerzõi vénája még ma is valóságos legenda. Rajongói, tisztelõi a magyar Jimi Hendrixnek, gitárkirálynak aposztrofálják.
  • cSuwwi
    Re.

Csak közlöm veled, hogy a Winamp kettes széria vége (2.8-tól 2.91-ig) sokkal jobb, használhatóbb, és nem utolsósorban gyorsabb mint az 5-ös Winamp (a 3-as sorozat meg egy selejtes szar volt, ezt még a Nullsoft is elismerte utólag).

Ja, és nem kell semmilyen plugin, a hallgatáshoz, egyikhez sem, csak CTRL+L, és beírni a címet. Sőt, lehet online mp3-at is hallgatni (ha pl. felraksz az atw-re egy zenét, az lehet, és tekerni is, úgy, mintha a gépeden lenne, mindenféle plugin nélkül)

Plugin, csak annak kell, aki adást akar nyomni, de az az összed Winamphoz kell, sazl' nem kéne leírni még a régebbi winampokat, szvsz sokkal használhatóbb, mint az új sorozat...
  • hen-tes
    milyen volt a mai?
  • PResident Evil
    :D
  • joebacsi
    köszi taranov a mai rédijót, joejt
  • PLackó
    91ö
  • Taranov
    pék
  • PLackó
    89
  • PLackó
    pék
  • Taranov
    Na ma jó sok rádió volt :))
  • Taranov
    Ez a szám nem semmi. Nagyon tud ez a Phil.
  • Taranov
    Nem tudom mi van ezzel, csak annyi biztos, hogy megelégeltem, jön utána egy zárás és megyek, már álmos vagyok :)
  • joebacsi
    hát most meg mégis jo...Phil Colins - Can't stop lovin' you
  • Taranov
    Akkor hétvégére vége, hétfőn próbálok újra adni.
  • Taranov
    Akkor beszart. Nincs tippem, hogy miért :(((
  • joebacsi
    gyakorlatilag se küldi :(
  • Taranov
    Most van vmi probléma. Nem küldi az adatot elvileg.
  • Taranov
    Péter André feldobott :D
    Csak most a másik hallgatónk elkezdte hallgatni a saját számait :)
  • Taranov
    rere

Nyomasd a rádiót:

http://84.21.0.157:8000
  • joebacsi
    mégse, ugynezki taranov benyomott egy koffeininjekciot ;)
  • joebacsi
    hát végszora beertel :)
  • PResident Evil
    re
  • Taranov
    jah :D
  • joebacsi
    áhh maradok még...
  • joebacsi
    az a gond hogy sokan 2.xx winampot használnak...és ahhoz kell még plugint leszedni, ami már megterheli az átlagjúzerek képességét :D
  • Taranov
    Köszi :)
  • joebacsi
    jövö hetre majd csinalok egy kis reklámkampányt a rádiónak :)
  • Taranov
    Én meg már 12 óta vadászom emberre, majdnem 12 órája :)))
  • joebacsi
    azert kosz taranov, csak igy tovabb :)