:: Radio - SG ::
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
próbálunk intézni egy másikat, csak nehezen megy.
az elején még lesznek fennakadások, sejtettem is.
shit happens
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
:/
nembaj, ha 1 user hallgatja, akkoris marad a 2 napos electro 😊
shit happens
VA_-_Skool_of_Hard_Knocks_Mixed_by_Bad_Company_UK-Retail_CD-2004
😄
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
annyi lenne a dolga, hogy felrak még 1 processt a szerverre. mivel max. 20-an hallgatjuk 1x-re, akkor 96kbiten, alig terhelné a szervert.
ez semmibe sem kerül nekik.
shit happens
jó lenne, ha meg lehetne oldani, hogy tõlük menjen.
nem kéne várni esténként lámáékra, mehetne egész nap. = bármikor lehetne adás
shit happens

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
helyes!
DE VÉGIGOLVASTAM ÁM!!!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én inkább válogatást csinálok az elmúlt pár év jobb (az év végi szavazások TOP10as listájából). Aki ismeri/szokta hallgatni Armin van Buuren ASOTját (A State of Trance) csütörtökönkét, olyasmire számítson, csak nem mixben.
Jast meg ha jól tudom újabb zenéket játszik, és egybemixeli õket, ezért bár azonos stílus van mindkettõnknél megadva, közel sem ugyanaz fog szólni. (Scooter meg ATB viszont szerintem sosem lesz)...
shit happens
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Én szívesen beválalnám, egy kis alter stílus és akkor nem lenne sírás mint tegnap este. :C
Egy pár zenekkart felsorolnék, hogy ÉN mit értek ezalatt...
pl.:
- Red Hot chilli peppers ( 😊 )
- Hatebreed (egyszóval pörgõsebb HC zenék)
- Sok-Sok magyar zenekar
- 1-2 rock (pl.Metallica,Guns N',Motorhead,stb..)
- SKA minden mennyiségben
- stb...
na? vélemény?
mellesleg ha kurvára szarakodik akkor egészet jast csinálja... most frissítem a windowst, meg leszedek pár cuccot !