5098
-
#2254 ja most néztem h nem megy a server akkor majd holnap én is kiprobalom a dolgokat. -
#2253 taranov neked irjak privit ez ügyben? -
#2252 akartam egy probat tenni de nem connectelt a radiohoz :( -
#2251 Hogyne. -
#2250 irtam privit. -
#2249 akkor én mennék ha nem tudsz jönni csak a taranov féle server passot nem tudom másikat sem:( de plugin és azt hogy hogyan kell működtetni azt tom. -
#2248 egyenlöre még nem . -
#2247 én mennék de csak az őszi szünet miatt amúgy suli. -
#2246 szerdán utánam nincs senki? készüljek 2 órányi anyaggal? -
#2245 dani20:tudsz ma játszani?? -
#2244 Taranov, holnap délután el tudnád indítani, hogy megnézhessem, hogy megy a dolog? -
#2243 2.91es winamppal müködik a radio??? vki segitsen beállitani mer hianyzik vmi plugin. -
#2242 Egyelőre azt hiszem, hogy okés. -
#2241 okok, de nekem holnap este tudnom kellene h szerda okés-e mert akkor összekell állítanom a műsort :) -
#2240 Egész hétre vetítve nem tudom, hogy lesz-e, csütörtökön biztos nem, a többi napon nagy valószínűséggel igen. -
#2239 Van rádió, csak nem mindig. Ma van, ha van aki nyomja. -
#2238 ha kell nyomok én csak szoljatok -
#2237 maj nyom más:P -
#2236 hát ma már ne legyen radio mer lehet nem tudok maj jatszani. -
#2235 csókólóm, tessék értesíteni priviben hogy szerdán lehet-e nyomni zenét vagy sem, mert úgy intézem a programom. köcci. -
#2234 addig sötétkék hátteret, plz (: -
#2233 muszáj.
Szia cSuwwi!
A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!
Nem akarok hosszabbítani. -
Aspyrin #2232 nemszéploko -
#2231 oké:)9-10 giga zeném (Trance,House,Dance) és folyamatosan szedek le zenéket.Viva nincs:) -
#2230 ok, megbeszéltük.
csak nem baj, ha mondasz pár szót, mi merre hány méter. :) -
#2229 adjunk neki lehetöséget de csak akkor ha szép underground zenéket fog játszani és nem viva zenéket. -
#2228 cSuwwi:azért van csak 3db hozzászólásom mert eddig lusta voltam regisztrálni de olvastam mindig a forumot.Amúgy meg már volt rádiom
Shoutcast csak az volt a gond hogy én voltam a server is és elég szar volt a minőség. -
#2227 engem is érdekelne h ma lessz e radio mer én is "fellépnék" . -
#2226 hm. ideje lennem felraknom azt a plugint...meg hogy egyáltalán megy-e? :P -
#2225 tervezzél úgy hogy lesz... és ha nem lesz akkor nem -
#2224 ehh, kössz. -
Aspyrin #2223 Ideje lenne kideríteni, hogy lesz a héten rádió vagy sem, mert úgy tervez az ember. -
#2222 demajlesz!!!!!!4
azért írtam,hogy addigra beszerezzékö
ez ety jóak diszkó szám -
#2221 tudtommal nincs is radijo?
-
#2220 Burzumtól kénék etyszámotö! A sült agyat!!!!!4 -
#2219 sad news. -
#2218 ): -
#2217 azért nincs este adás, mert nincs jelenleg stabil szerverünk, ahonnan mehetne a rádió.
még a jövő héten sem biztos, hogy lesz műsor... -
#2216 Üzenetek száma: 3
Hmm. Nem vagyok az újregek ellen, de némi ismerettség sem ártana, főleg pár üzi, mielőtt rádiózni akarsz. 3 posttal lehetsz akár valaki másik regje (szerintem legalábbis ez a helyzet) -
skristof #2215 nah látom bűvöl a műsoridő
esetleg éjjelente berakhatna vki ilyen vegyeset
szal otthagyod a gépet, és random keveri az anyagot, mindenfélét
oszt kész
éjjelre azis több mint a semmi
jah, és hétvégén sincs adás? miért?