:: Radio - SG ::

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
én próbálok de sosincs adás

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PResident Evil
áz !

Láma!
piramisjáték-e?

Taranov
Ja, én is próbálok hívni mindig, de lusták megmozdítani a kezüket, hogy kattintsanak 2-t 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
igen, én tudom a legjobban... de télleg némi hallgatóságot kellene szerezni... és ezt MSN+ICQ+IRC kombóval lehet csak csinálni !!! innen az sg-rõl alig jönnek, sokan nem simerik... nagy reklámot meg mégsem tehetünk közzé... szóval minél több sg-s legyen a kommunikáló programokban és hát annyit tehetünk hogy adás elõtt hívjuk õket... aztán õk is hívnak... meg aki hívtak azok is hívnak ^^ 😊

Taranov
Nem üldöztem el, te is tudod, hogy nem lehet egész nap nyomni, még este is leáll néha a szerver. Örülni kell, hogy néha összejön 5 hallgató este.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
oké.... a frankó megmondásoddal üldözöd el !

Taranov
Nem üldöztem el senkit, csak megmondtam a frankót 😊

PResident Evil
fasza bazzmeg... még üldözd el !

mikike
sg fórumozü sg rádiót hallgasson

Taranov
De akik itt rádiót nyomnak, nem áldozzák a napjukat egy illegális rádiónak, ami mellesleg még hallgatósággal sem rendelkezik.
Illetve én nem nyomok a heti egy esti órámon kívül, az az igazság, hogy van jobb dolgom is.
Hallgass más webrádiót, van egy csomó a Winampban.

mikike
ne bohóckodjatok, adjatok emberi idõben

szacsi
😄:
engem fognak

:-O http://www.ashes.hu O-:

Taranov
Nekem meg tök mindegy, mert nem hallgat senki :C

szacsi
no ja. én pl. örülnék neki (;

Taranov
Ja, úgyis jó lenne.

Láma!
átvenné vki a hétfö esti adásom?
végérvényesen.
htx

szacsi
áz. inkább az adásidõt kéne bõvíteni. aki akarna, az kapna +1 órát

Taranov
Ha láma szervere mindig menne, akkor szerintem nem lenne akadálya, max. hallgatók nem lennének.

Narcotic Syntax
de nagy pörgés volt itt tegnap 😮

ugy tunik a szerdai nap volt a huzosabb 😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

mikike
lehetne úgí, hogy nincs kötött mûsöridõ, hanem mindenki ad, amikor ráér

rayer
ok thx

\"megyek be az IZÉbe azt megváltoztatom az IZÉt\"

robotnyk
ment
rayer
valaki tud passt meg ipt adni privbe?

Láma!
haggyá!

cSuwwi
mibõl jöttél rá sherlock? <#idiota>

shit happens

Láma!
mindig elöre mi????

cSuwwi
adok lehetõséget a többieknek is.
amúgy is túl sok az elektronikus muzax.

megpróbáltam megteremteni a lehetõséget, most hogy sínen van, új kihívások elé nézek, nem szeretek 1 dologgal sokat pepecselni...

shit happens

Láma!
bazz, ezt is feladod?

robotnyk
csinálom én, csak valaki mondjon ipt, passt
köszi
cSuwwi
A ma esti mûsoridõmet ismét átadom, ha érdekel valakit.
Véglegesen meg annak, akinek kell.
Jó hogy 3 hete van meg a rádió, de még 1x sem volt adásom 😛
Átavanzsálok sima hallgatóvá, a technikai kérdések ügyében is valaki mást keressetek ezentúl.
Szép volt, részemrõl ennyi volt...

shit happens

mikike
kicsit darabos a mai adás

mikike
de még jobb lenne, ha egész nap menne

mikike
akartam is kérni, hogy már 19kor kezdõdjön a zadás, mert késõbb már le kell feküdnöm

cSuwwi
jéé, mûködik a szerver 😊

megyek vacsorázni, addig berakok valami '80s populart, bemelegítésként (cserébe az eladott keddi adásidõmért) 😊

shit happens

szacsi
ezek a "virtuális merevlemez" nevezetû izék nem felelnek meg szervernekö?
pl: www.e-ttach.net

rayer
Kapok priv be passot meg ipét az esti adásra?

Taranov
Az szép. Én már 1 napot se bírnék ki net nélkül.

Kit--Kat
a tegnapelõtti is körbemsnezés eredménye volt

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

VinylToy
Szomorú bejelenteni valóm van:

Szolgáltató váltás lesz nálam otthon, és úgy néz ki hogy a jövõ heti adást le kell mondjam, a folytatás is egyenlõre bizonytalan.

De legalábba csúcson hagyom abba... 😊)

Ha valami változás lesz, értesítelek benneteket...amint megtörténik az új ADSL bekötése, ismét készen állnék majd az adásra. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
maiak

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
mért, maikrol nem tudott senki?O_O

Kit--Kat
hát aki azt a zenét szereti.... de arról tudtak, hogy lesz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szacsi
dede 😉

Narcotic Syntax
kezdetleges vagy sem tegnap 2 orával késöbb is még ment itt az örjöngés 😊

Hát igen, valahol kicsit még kezdetleges ez a rádió projekt, nem sokan tudnak a létérõl sem..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PResident Evil
nah fasza... akkor én nem adok... jöjjön aki akar...

cSuwwi
A State of Trance. Egy netrádiós mûsor, minden csütörtökön. (Ezért nem fogom talán sosem hallgatni a csütörtöki adást)

shit happens

Taranov
Az meg mi a szar? Majd Tibi bácsi elintézi, hogy átrakják más napra 😄
Már ha tudja, de mér ne tudná

cSuwwi
Én hallgatnám, ha:

- menne a szerver
- nem csütörtök lenne, mert ma ASOT van, ami jobban érdekel. sry.

shit happens