:: Radio - SG ::
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl tudnák/tudnékrõl mindig az jut eszembe.
shit happens
(pl. utazás a tél elõl valami hangulatos kis szigetcsoportra pl. az Indiai Óceánra) 😊
shit happens
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Mike Stern Band Budapesten!
Újabb világhírû mûvészt köszönthetünk a Millenáris Park színpadán, november 16-án. Mike Stern a jazzvilág igazi állócsillaga: az ötvenegy évesen még mindig kölyökképû gitáros harminc esztendeje járja a világot és készít lemezeket, és azon kivételes zenész-egyéniségek közé tartozik, akiknek játéka akár egyetlen hangból felismerhetõ. Soron következõ budapesti fellépése igazán különlegesnek ígérkezik: kísérõzenekarában olyan, a maga hangszerén a "fõhõssel" azonos fajsúlyú egyéniségeket üdvözölhetünk, mint a kameruni származású Richard Bona basszusgitáros, a mai jazz- és világzene sokoldalú, megkerülhetetlen figurája, és Dennis Chambers, a világ egyik legsokoldalúbb dobosa, aki szinte mindenkivel játszott már, John McLaughlintól Carlos Santanáig.
A koncert kezdete: 21.00 óra
ON
Ezért elnézést kérek hallgatóimtól de a holnapi adást nem tudom leadni mivel a koncerten a helyem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a helyzet az hogy lámátol átvettem 8tol 9ig a müsort ma este de lehet h még nem érek haza addigra ugyh ha 8 elött nem irok be a forumba akkor robotnyk vagy vki elkezdheti. 9-tol 10ig pedig télleg én vok addigra sztem már 100% h itton leszek ha mégse akkor aki 8tol elkezdte az folytathatja 10ig vagy majd ahogy alakul.
csak ennyit.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csinalhatok egy ismetlest
itt az egesz anyag a hardon 😄
Azaz minden szam utan hulyesegek. Rovatok meg telefonok...
Szal egy normalis radio musor es nem csak non-stop zene.
Aki halgatta annak teccet es en is elvezem csinalni 😄
Remelem azert probalgatjak.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?