5098
-
#3935 :\
mi volt ? vagy mi nem ? :o -
#3934 Igen, ez ebben a formában nem valami biztos. -
#3933 szóval nem lesz.
az ötlet nagyon frankó volt, de állandó szerver nélkül ez így nem okés. rendes lámáéktól, hogy bevállalták a dolgot, meg minden, de ha egyszer bevállalták, akkor legyen is szerver. vagy ha nem tudják biztosítani, akkor legalább szóljanak pár órával előtte, mert akkor nem égetem magam azzal, hogy hallgatóságot toborzok magamnak, aztán beégek mert nincs min játszani.
szal köszönöm szépen - Prezinek az ötletet, Taranovnak az ideiglenes szervert, Lámáéknak a szervert, amikor volt, és mindenkinek aki belehallgatott, de így én inkább nem csinálom tovább, legalábbis ezen keretek között.
nem azért mert kevesen hallgattak, mert én tényleg elzenélgetek 1-2 embernek is, hanem a mesebeli szerver miatt.
písz. -
#3932 szerver lesz? -
#3931 Az SG Rádió egy mogyorós zajforrás. Az tényleg elég tré.
A rádió SG, amit mi csinálunk az abszolúte reklám mentes. -
#3930 az sg radioval? -
Noodlee #3929 Aszonnya hogy!
Már találkoztam régebben máshol ezzel a rádióval, persze a neve más volt, de ez az IDEGESÍTŐ reklám fél percenként, ott is benne volt. És még léptetni sem enged!
Szvsz ez a rádió is egy nagy rakás...
szerintem -
#3928 Náalm az első adásomnál 8 hallgató volt, szóval szerintem nem a zenékkel volt a baj, hanem azzal, hogy nem megy mindig a szerver meg sok adásnál akad, nem a szerver hibájából. -
#3927 vége! lehet h csak én hallgattam :/ -
#3926 radio ON:) -
#3925 most jön prezi! -
#3924 hahh (: -
#3923 hát rockerek már alszanak. -
#3922 na vége a mixnek! vki rockoljon! :) ma rock este van -
#3921 vki mondja már meg hogy leáll-e a lejátszás. most nagyobb minőségben megy a zene(márakinek zene... :) ) ! -
#3920 Te láttál már olyat amin egy tenyér van? Egy csajszi ismerősöm most vmi olyat vett, és nem tudta mi az. Szombat este bevette egy eki után és még hétfőn is pörgöt... :D -
#3919 -
#3918 eki engem is érdekelne. :D -
#3917 :D
Jah, ezt most írták nekem! Ugy gondolom hogy ezen nektek is röhögni kell! :D
robotnyk üzenete:
tod, 14, és megyek dárenbézre, meraz tök karaj!
robotnyk üzenete:
tuccekit? holleszafter? -
#3916 hát olyan technical itch.:P -
#3915 és mien? :) -
#3914 na beléptem a hallgatok közé:) -
#3913 azé mondom! dárenbéz megy! füleld meg! :) -
#3912 a 3ban benne vagyok én is ;) -
#3911 a minőségről véleményt lécci. akadozik? -
#3910 kis technical itch amig a dj-k nem jelentkeznek :) -
#3909 nekem is ez a véleményem. ha most nem érdekli, később amikor beindulna az adás, azok lennének előnyben, akik kitartottak az ínységes időkben is... -
#3908 elindítottam én :) -
#3907 Server Status: Server is currently down.
Szal' akárki játszhatna... -
#3906 de ma mind a három "dj" itt van :) -
#3905 hmm... ma be tudom pótolni a tegnapi drum n basst ;) -
#3904 meik a kedvenc csapatod amugy? -
#3903 okés! ha belemennek a többiek akkor holnap megnézhetnénk. beugrok péntek 20órára, ha van rá igény -
#3902 tudom hogy dnb-t! :) eszembe jutott a szerdai rádió, épp dnb-t hallgatok :)
02-technical_itch_-_live_at_newsound_home_club_budapest_03-1.mp3 -
#3901 80kbps, esetleg 90 -
#3900 semmit mert nem értem haza:\
amugy drum n basst tolok... és örömre ma megszereztem egy régi kedvenc csapatom összes albumot...
[sír a gyönyörtől] -
#3899 én hétfőn ráérek. növelték a sávszéleségemet. 512/128 lettem. bár a teszt szerint csak 110 megy felfelé. cSuwwi majd mond hogy mienre állítsam a minőséget :) -
#3898 prezi!
Tegnap miket nyomattál 20órától? -
#3897 vagy normális minőség esetén reklámlehetőséget az oldalon?
mert ha az előbbi, az dicséretes, de ha összejön, akkor már valóban kötött adás lenne, nincs olyan, hogy nem érek rá amikor adásom lenne, stb... -
#3896 most ha jól értem, kapnánk végre egy normális szerveren elérést, ha normális minőségben tudnánk adni, ill. reklámlehetőséget az oldalon?