5098
-
#3895 nekem azt mondták hogy 6 volt ezért mertem mondani :) -
#3894 Holnap 8tól Hip-Hop,Rnb,Rap? 20-21ig válalom ha esetleg érdekel vkit -
#3893 6 volt nálad.... volt már 18 is ;) -
#3892 engem multkor 6an hallgatak. tudtomal eddig 6 volt a legtöbb hallgató, de amit pyrex írt az nem rossz ötlet! -
#3891 -
#3890 Nem gáz, múltkor is a legjobb zenékből leadtam egy csomó számot és csak Hykao hallgatta. Ha valaki átveszi, akkor örülök, ha nem, akkor nyomom én. -
#3889 pff..... -
#3888 egyébként azt ne is várjátok, hogy 1 hónap működés után majd 100an fognak titeket hallgatani. Ha folytatnátok, szépen lassan jönnének, de így...így sose lesz hallgatóság. Ha meg lesz, úgyse fogtok műsoridőt kapni, mert akkorra lesz más. Sry, ez a véleményem. -
#3887 az első mondatod kurva értelmes lett, grat! csocso feeling! -
#3886 Taranov játszana elvileg. -
#3885 van adás?
server megy -
#3884 Taranov nevében is írok: Azt szeretnénk, hogy amíg 1-2 hallgató van addig nem érzzük élrtelmét erre pazarolni az időnknet.
Persze ha majd lesz fix hallgatóság (ecce' talán) akkor persze folytatjuk. -
#3883 gondolom mindegyik csatornának külön szerver kő -
#3882 jaaaa értem, akkor kb olyan mint a digitally imported.. áhááá világos!
na hát ennek a kivitelezése naon nehéz?? -
#3881 nézd meg a radiomax oldalát, van 5-6 stream, külön chillout, trance, pop... -
#3880 hüüüha, ez elgondolkodtato.
"b. - megfelelő zenei stílusok (tehát nagyjából be kell határolni, hogy aki erre a rádióra kapcsol, az mire számítson. Jobban jártok, ha így tesztek, mintha minden nap másféle zenei stílus van.)"
hát erre ott van az adás táblázat. bele kell nézni. vagy ti ezt hogy oldottátok meg? de olyat meg nem lehet megcsinalni h ez a radio csak techno vagy csak metal zenéket sugarozzon a hét minden napján. ezé jo h egyik nap elektronikus másik nap meg már mittomen rock zenék.
az egész radio ötlet amugy prezi ötlete volt még a topikot is ö hozta létre ugyh gyerünk prezi, ÁLLJ ki értünk:D
-
#3879 :o
[ehhez nem tud hozzászólni (még)] -
#3878 Sziastok!
Olvasom a hozzászólásokat és kicsit magamat látom Bennetek.
Mi több, mint 2 éve kezdtük el a radiomax webrádió fejlesztését és kb. 1 hét múlva jutunk el oda, hogy azt lehet rá mondani, minőségi a szolgáltatás.
Viszont majdnem 2,5 évnyi tapasztalat áll mögöttem / mögöttünk és a sorokat olvasva gondolom segíthetnék Nektek, persze ha elfogadjátok.
A segítséget önzetlen módon ajánlom fel, szinte semmit nem kérek érte csak egy dolgot, de erről majd később.
A segítség 2 részből állna:
1. - TECHNIKAILAG profira összedobni a rádiót (a weboldalba nem szólok bele természetesen)
2. - REKLÁMOZNI a rádiót, hogy ne pár ember hallgassa.
A technikai segítségnek azért van pár feltétele:
a. - megfelelő minőségben történő sugárzás (szvsz: MINIMUM 64kbps (így viszont csak mono), de jobb lenne a 96kbps sztereo, vagy a 128kbps sztereo)
b. - megfelelő zenei stílusok (tehát nagyjából be kell határolni, hogy aki erre a rádióra kapcsol, az mire számítson. Jobban jártok, ha így tesztek, mintha minden nap másféle zenei stílus van.)
A reklámozásban meg úgy tudok segíteni, hogy a hamarosan elkészülő új portálunkra kirakom az SG rádiót is, akár a saját csatornáinkat - persze egy script nézné, hogy mikor van élő adás és a link csak akkor lenne kint, ha éppen adás van. Jelenleg nem olyan nagy az oldallátogatottságunk, mert a jelenlegi oldalon szinte semmi nincs, ami miatt jönnének az emberek, ám az új radiomax-on újból lehet majd szavazni és nyerni is minden hónapban CD-ket és diszkóbelépőket, ami szvsz. vonzza majd az embereket.
Azért pár adat:
Jelenleg van 4000+ regelt felhasználónk, ennek a 99,9%-a magyar. Kapásból emailben mehet nekik az info az SG rádióról, ha összedobjátok.
Napi hallgatottságunk 60 ezer fő körüli. Ez persze oszlik az egyes csatornák között és vannak jócskán külföldiek is közöttük. A hallgatottságot amúgy úgy számoljuk, hogy ha egy adott IP-ről csatlakozik valaki azt vesszük egy hallgatónak és minden 30 perc után újboli hallgatónak. Ha lecsatlakozik és vissza, akkor persze szintén újboli hallgatónak számít. Így jön ki a napi 60 ezer, ami több, mint 15 ezer egyedi IP-t jelent NAPONTA. Egy adott pillanatban az összes csatornánk összes minőségét hallgató felhasználók száma csúcsidőben 600 feletti.
Ezt most nem azért írtam le, hogy hű milyen faszák vagyunk, mert ez 2,5 évnyi kőkemény munkának köszönhető. Viszont komolyan gondolom, hogy tudok Nektek segíteni, persze ha úgy gondoljátok, van értelme. Szerintem ha kint lenne az oldalunkon az SG rádió, akkor nem 5 ember hallgatná, hanem 50-150 - minimum.
Gondolkodjatok rajta és dobjatok emailt, ha érdekel az ajánlatom.
Üdv: PyRex -
#3877 ian brown pl:) -
#3876 kik a társai? :) -
#3875 james lavelle, dj shadow.
psysence fiction, never-neverland.
:) -
#3874 Passz a stílusról... Eléggé alteros. Olyan underground féleség.
Nem tudom, hogy mond-e valamit Unkle és társaik... -
#3873 [öl] -
#3872 JAH! -
#3871 MENJEN A SERVEEEER!!!!!!!!!!! -
#3870 muzaxx ON:) -
#3869 mehet a muzax, él a szerver... -
#3868 helyes -
#3867 szégyeld magad! 0 fokba hova mész?? megfagyni?
én viszont itt leszek, és 8tol játszok ha ugy akarjátok. ha nem akkor is:D -
#3866 akkor vki 9ig nyomjon vmit, aztán én félóra chill és 1,5 óra trance ;) -
#3865 vááá nem leszek... el kell mennem :\ -
#3864 látod.. még magammal se mindig értek egyet :D -
#3863 Az se rosz otlet hogy a Logot at kene irni hogy reklam legyen... csak en nem tudok olyan Gis-eset csinalni :((( -
#3862 pedig te egy embernek is szívesen jáccasszö...szerinted. szerintem. -
#3861 én is ezé hagytam abba amugy.. 1-2 ember miatt felesleges. -
#3860 ja kéne 1 kis werbung neki + hogy sokan halgassanak sztem 1 órávl korábban kezdeni -
#3859 Harom max negy halgatoert nem erdemes.
Ha lenne az a dolog hogy kiirjak a FORUM fooldalra a napi musort pirosan hogy halgassa is valaki akkor talan csinalom de igy nem eri meg. -
#3858 hm. maj tessenek megmondani, hogy a dyn.hu-s cím ip-jét hol lehet módosítani, mer én lehet, hogy jövő kedden másik szerverről játszokö! htx! -
#3857 -
#3856 Add neki ha akarod a kedd estet mert ugy nez ki hogy en tobbet nem csinalom.