:: Radio - SG ::

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
cool. jelszó is marad?

Narcotic Syntax
mi szurkolunk!! hajrá,hajrá!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

cSuwwi
Marad a régi cím, ok? Majd átirányítom a mostanira.

shit happens

PResident Evil
hát sztem tedd fel, tárgyalok még a gyerekkel, de most away lett hirtelen szóval azért nem tudok sokat mondani...

JAST
várjuk meg a részleteket sztem. mikor mehet zene, milyen stílus stb.

cSuwwi
Na mi legyen? Visszarakjam a honlapot, az új címmel? Lesz ebbõl valami?

shit happens

PResident Evil
<#wow2><#vigyor1><#nevetes1><#vigyor3>

JAST
neeem teljesen jó csak addig akadt míg felment a minõség. 112-n is jó volt

PResident Evil
akad ? 96 kbps...

JAST
cool és a FSOL zene is 😉

PResident Evil
tesztelek és tárgyalok !

sokat bír el...

T3 bix server

Narcotic Syntax
teszteljünk, vaze!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
hány júzert bír el?

JAST
picit szaggat

JAST
nah jó, Faithless 😄

JAST
eddig jó a csend

PResident Evil
http://csko.hu:1337/

TESZTADÁS !!!

Narcotic Syntax
"Egyenlõre nincs szerver = nincs adás 😞 "

és ez egyenlöre ugy tünik változik😊

JAST
mikor lehet jáccani már? 😊

cSuwwi
jó lenne, ha lenne már belõle végre valami

shit happens

PResident Evil
<14:27> <csko> hát figy
<14:27> <csko> ha gondolod
<14:27> <csko> és van kedved
<14:28> <csko> akkor adok alá servert
<14:28> <csko> .
<14:28> <`prezi`inaktiv> hmm
<14:28> <`prezi`inaktiv> akkor újra indítom a projectemet 😊

Narcotic Syntax
biztunk benned ember😊)

PResident Evil
nah gyerekek... ki van benne egy Radio SG ReBorn -ban ?!

szereztem szervert... állandó... no reklám, marad ugyanez...

Tufa16
ha lesz vmi más server, én szivesen zenélek tovább, hétfötõl csütörtökig este mindig ráérek, szal ha van vmi akkor szóljatok. kár hogy nem lett server. tök jó kis mixT dobtam össze 😛

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

PResident Evil
lesz megoldás... valamikor...

Taranov
Én meg ezentúl magamnak nyomom a zenét 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sephi
<#felkialtas><#taps><#taps>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
Én a csúcson hagytam abba, ez vigasztal 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

rossz hír, rossz hír....<#falbav>
Sephi
Ugyan most hogy mar nincs szerver megis mirol kene itt beszelni? 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narcotic Syntax
látom tegnap nagy élet volt itt ://

Taranov
Gondolom, hogy volt oka.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Láma!
figy,amiko nem ment, akko volt neki oka hogy mérnem

Taranov
csak részben. Mert rendszeresen sosem ment sajnos.

Kit--Kat
LÁL

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Láma!
hazucc

Taranov
akkor nem 😄

Taranov
Szerelmes levél.

JAST
este akkor nem lesz szerver?

Taranov
Sosem ment.

Taranov
Csak van már egy SG-s rádió, ezért nem nagyon lehet ezt reklámozni. Megaztán nem tudom mennyire folyna bele szívesen egy ilyen illegális dologba St, bár ezzel csak magamat ismétlem 😊

Sephi
Majd elvalik! Ket oras meselt a csavo. Kiderult hogy a felesege nszolt neki mert itt forumozik vagy.

Jovo heten derul ki addig stand by. Majd irom hogy mivan.

PResident Evil
kamu? 😄

Kit--Kat
na ebbõl most nemértettem semmi😊
na talán majd holnap

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sephi
A'z...

Pont amiutan idegembe bementem IRC-re ramnyitott ez a hapse'. Aszonta a STATUS-rol vette le hogy en hol vaok talahato 😄

Sephi
A lenyege a dolgoknak hogy ugy en is es a tobiek is szivesebben fognakcsinalni musort ha tobb mint 5 halgato halgatja oket.

En en meg majig nem ertem miert nem lehetett volna elitezni egy bannert a folapra.

cSuwwi
irc/icq log <#idiota>

shit happens

Kit--Kat
ez mi??

cSuwwi
ha összejönne az jó lenne, de reklám és hallgatottság híján ugyanott lennénk, mint eddig.
régebben pyrex is felajánlott egy helyet, de (még) arra sem tudtunk reagálni e-mailben, mert senki sem akar rádiózni hallgatók nélkül, ha meg kapnánk helyet és 2-3 hét múlva a rádiósok "nem érek rá" címszóval nem vállalnák, akkor végleg beéghetnénk...

shit happens

Sephi
Ez is egy kellemes hir 😄D