5098
  • Tufa16
    vki hallgason bele egy kicsit. 128kbitben próbálom küldeni a zenét
  • mukika
    ok. ööö hogy kell? :D hanyas hozzászólás is? sry.
  • cSuwwi
    akár most is
  • mukika
    egy próbaadást mikor nyomhatnék?

csak 1 számot akarok lejátszani, hogy normálisan megy-e.
  • cSuwwi
    nem gondoltam az igényeitekre (főleg te hangoztattad állandóan, hogy feltöltenéd, hogy normális minőségben szóljon), és próbáltam intézni tárhelyet is a rádió mellé.

úgy néz ki a jövő héttől ismét új szerverre költözünk, ami 24 órás lesz. lesz minden rádiósnak 200-500 mb-nyi tárhelye, ahova felrakhatja a zenéit, amit le akar játszani, vagy élőben nyomja, mint eddig. szabad a választás.

warez nincs, csak feltölteni és törölni lehet majd, letölteni nem (és csak mp3-at természetesen).

Röviden ennyi.
  • JAST
    no mivan itten? :)
    nekem 8. csinálok egy 4 órás mixet néhány régebbi zenéből azt feltöltöm, aztán lemegy amikor sorra kerül /hajnal 3kor mikó senki nem hallja/ :)
  • Sadist
    Majd toborozzuk a hallgatókat az Army sceneből :DDD
  • Narcotic Syntax
    vazeg itt éjfél utan nagyobb élet van mint amikor én toltam zenéket este. hát hogy van ez keremszepen??:)
  • Tufa16
    ennek én is örülnék. én is mixeket jáccok le... :)
  • Free
    nincs lehetettlen csak tehetettlen......
  • Free
    kitaláljuk majd hogyan legyne én most off rádió kikapcs :D megyek aludni :d
  • cSuwwi
    látom powered by linux. ott nem értek nagyon a macrohoz, vcn-hez, valahogy biztos meg lehet oldani, hogy kiolvassa a könyvtárakból az mp3 fájlokat.

vagy lehetne mellette a "központi adatbázis" is elérhető, pl. lista szintjén, és a fájlnév ismeretében onnan is lehetne válogatni, bár ez már kicsit bonyolultnak és nagystílűnek hangzik. (valójában egy sima szerver is elég lenne, csak menjen) :))
  • cSuwwi
    120giga? pff
    ennyi hely elég 2 hónapra előre :)

az rádiósg csak egy kis "unaloműző" rádió, amit csak poénból dobtunk össze páran.

szerintem 10-15GB is bőven sok, de ahogy gondolod. annyit tudok előre, hogy jast mixeket szokott játszani, amit pár nappal adás előtt rak össze, nem fogja 1 héttel előrébb feltenni.
  • Free
    nem rosz ötlet
    ha kivitlezhető én benne vagyok 120 Gb t elkülönítettem rá remélem annyi elég lesz :D
    dolgozzunk akkor rajta egy kicsit és akkor akár egy hétre előre össze lehet etnni a zenéket
  • cSuwwi
    értem. valamennyire én is vágom a dolgokat, mert az sgrádiósok nagyrészét én "képeztem ki" :D

ami mondasz azért gázos, mert nem tudsz annyi zenét összeszedni, hogy a rádiós onnan válogasson, viszont az üres időpontok kitöltésére alkalmas, pl. napközben, amikor senki sincs a rádiósok közül, de hallgató lenne.

már régebben is gondoltam olyasmire, de sajnos nem jött össze a lámáéknál sem, hogy lenne egy ftp minden rádiósnak külön accal, ahova felnyomhatja a napi adását, ha akarja, és akkor mehetne pl. 192-n is.
    Jast pl. biztosan örülne neki. Meg én is :)
    Megadni bizonyos időpontra, hogy mikortól van az ő adása pl. macroval, és a könyvtárában lévő számokat abc sorrendben lejátsza (persze úgy kell feltölteni, ahogy a lista legyen, 1.mp3, 2.mp3 stb.)

A warezolást megelőzve, csak uploadolni és törlni lehetne a szerveren, olvasni nem, és max. 200mb tárhellyel lehetne garázdálkodni. :)

Vélemény?
  • Free
    azért van 128 biten mert otthonról nyomom ki a szevrernek ő meg teríti és nem használom ki fullra a sávszélességet mehetne 320 kbittel is de most csak tesztelgetem
    az tetszik hogy egy egyszerű vinammpal megy az egész
    amit a winampon hallgatok most azt sugározza a szerver. de meg lehet oldani azt is hogy egy tight VNC vel a szerveren legyen a zenei adatbázis és onnan nyomja bárm ilyen minőségben
    bár nekem ebben a winampos megoldásban az tetszik hogy mindenki otthonról művelheti
  • cSuwwi
    aham

most miért csak 128-on megy? otthonról adsz, vagy ott vagy a gép mellett?
    nálad jobb lenne szerintem, mert legalább megfordulsz a fórumon, és utolérhetünk ha van valami, a mostani szervertulajt lényegében senki sem ismeri.

az 1gbit annyira nem számít, mert nincs túl sok hallgató általában
  • Free
    ígyekszem csak nekem nem lesz ráidőm
    ezért kellene egy társaság és beosztani ki mikor tudja vinni
  • Láma!
    öccsém!!!
    az tök jo!!
  • Free
    örülök hogy tetszett :D
    Lehet leadni a kívánságokat ami nincs azt beszerzem :D
    csak pontos előadót és címet kérek és max 30 perc alatt megvan
  • hykao #4235
    A born in ghetto szép zárása volt a napnak számomra... :)
  • Free
    egész jó minőség http://barton.hu
  • Free
    nekem 100 M biten van a szerve de januártol megy 1 G bitre ha minden jól megy.
    elvileg eléggé sok felhasználót L bír csak most alapra van állítva a rádió de ha bárkit érdekel akkor szabad a pálya mindenkinek
  • cSuwwi
    miért nem egy hónappal ezelőtt mondtad?
    pont a napokban sikerült egy 100mbittel a bixen csücsülő szervert szereznünk, ahogy látom 24/7-es...
  • Láma!
    attól függ mijen a neted.
  • Free
    sziasztok
    CSak azt szeretném kérdezni hogy nekem van egy szerverem rajta egy rádióval ami mehet éjjel nappal
    vannak jelentkezők akik vinnék ?
  • Tufa16
    mára végeztem. viszlát egy hét mulva :)
  • Narcotic Syntax
    én meg tanulok sazl akkkor lehet néma marad a radio. esetleg ha vki jelez annak beteszek vmi mixet.
  • Tufa16
    én biztos nem :) hétfő nekem soha nem volt a kedvenc napom. alig aludtam vmit, mellé voltam kondiba, hulla fáradt vagyok, szal zenélhetsz tovább ha van kedved
  • Narcotic Syntax
    te:D
  • Tufa16
    ki jön utánnam?
  • PResident Evil
    azthittem vazzzzzz :DDDDDDDDD
  • Tufa16
    :)
  • PResident Evil
    terminátor ? :O
  • Tufa16
    én vagyok a rádijóban :)