5098
-
#4255 vki hallgason bele egy kicsit. 128kbitben próbálom küldeni a zenét -
#4254 ok. ööö hogy kell? :D hanyas hozzászólás is? sry. -
#4253 akár most is -
#4252 egy próbaadást mikor nyomhatnék?
csak 1 számot akarok lejátszani, hogy normálisan megy-e. -
#4251 nem gondoltam az igényeitekre (főleg te hangoztattad állandóan, hogy feltöltenéd, hogy normális minőségben szóljon), és próbáltam intézni tárhelyet is a rádió mellé.
úgy néz ki a jövő héttől ismét új szerverre költözünk, ami 24 órás lesz. lesz minden rádiósnak 200-500 mb-nyi tárhelye, ahova felrakhatja a zenéit, amit le akar játszani, vagy élőben nyomja, mint eddig. szabad a választás.
warez nincs, csak feltölteni és törölni lehet majd, letölteni nem (és csak mp3-at természetesen).
Röviden ennyi. -
#4250 no mivan itten? :)
nekem 8. csinálok egy 4 órás mixet néhány régebbi zenéből azt feltöltöm, aztán lemegy amikor sorra kerül /hajnal 3kor mikó senki nem hallja/ :) -
#4249 Majd toborozzuk a hallgatókat az Army sceneből :DDD -
#4248 vazeg itt éjfél utan nagyobb élet van mint amikor én toltam zenéket este. hát hogy van ez keremszepen??:) -
#4247 ennek én is örülnék. én is mixeket jáccok le... :) -
#4246 nincs lehetettlen csak tehetettlen...... -
#4245 kitaláljuk majd hogyan legyne én most off rádió kikapcs :D megyek aludni :d
-
#4244 látom powered by linux. ott nem értek nagyon a macrohoz, vcn-hez, valahogy biztos meg lehet oldani, hogy kiolvassa a könyvtárakból az mp3 fájlokat.
vagy lehetne mellette a "központi adatbázis" is elérhető, pl. lista szintjén, és a fájlnév ismeretében onnan is lehetne válogatni, bár ez már kicsit bonyolultnak és nagystílűnek hangzik. (valójában egy sima szerver is elég lenne, csak menjen) :)) -
#4243 120giga? pff
ennyi hely elég 2 hónapra előre :)
az rádiósg csak egy kis "unaloműző" rádió, amit csak poénból dobtunk össze páran.
szerintem 10-15GB is bőven sok, de ahogy gondolod. annyit tudok előre, hogy jast mixeket szokott játszani, amit pár nappal adás előtt rak össze, nem fogja 1 héttel előrébb feltenni. -
#4242 nem rosz ötlet
ha kivitlezhető én benne vagyok 120 Gb t elkülönítettem rá remélem annyi elég lesz :D
dolgozzunk akkor rajta egy kicsit és akkor akár egy hétre előre össze lehet etnni a zenéket -
#4241 értem. valamennyire én is vágom a dolgokat, mert az sgrádiósok nagyrészét én "képeztem ki" :D
ami mondasz azért gázos, mert nem tudsz annyi zenét összeszedni, hogy a rádiós onnan válogasson, viszont az üres időpontok kitöltésére alkalmas, pl. napközben, amikor senki sincs a rádiósok közül, de hallgató lenne.
már régebben is gondoltam olyasmire, de sajnos nem jött össze a lámáéknál sem, hogy lenne egy ftp minden rádiósnak külön accal, ahova felnyomhatja a napi adását, ha akarja, és akkor mehetne pl. 192-n is.
Jast pl. biztosan örülne neki. Meg én is :)
Megadni bizonyos időpontra, hogy mikortól van az ő adása pl. macroval, és a könyvtárában lévő számokat abc sorrendben lejátsza (persze úgy kell feltölteni, ahogy a lista legyen, 1.mp3, 2.mp3 stb.)
A warezolást megelőzve, csak uploadolni és törlni lehetne a szerveren, olvasni nem, és max. 200mb tárhellyel lehetne garázdálkodni. :)
Vélemény? -
#4240 azért van 128 biten mert otthonról nyomom ki a szevrernek ő meg teríti és nem használom ki fullra a sávszélességet mehetne 320 kbittel is de most csak tesztelgetem
az tetszik hogy egy egyszerű vinammpal megy az egész
amit a winampon hallgatok most azt sugározza a szerver. de meg lehet oldani azt is hogy egy tight VNC vel a szerveren legyen a zenei adatbázis és onnan nyomja bárm ilyen minőségben
bár nekem ebben a winampos megoldásban az tetszik hogy mindenki otthonról művelheti -
#4239 aham
most miért csak 128-on megy? otthonról adsz, vagy ott vagy a gép mellett?
nálad jobb lenne szerintem, mert legalább megfordulsz a fórumon, és utolérhetünk ha van valami, a mostani szervertulajt lényegében senki sem ismeri.
az 1gbit annyira nem számít, mert nincs túl sok hallgató általában -
#4238 ígyekszem csak nekem nem lesz ráidőm
ezért kellene egy társaság és beosztani ki mikor tudja vinni -
#4237 öccsém!!!
az tök jo!! -
#4236 örülök hogy tetszett :D
Lehet leadni a kívánságokat ami nincs azt beszerzem :D
csak pontos előadót és címet kérek és max 30 perc alatt megvan
-
#4235 A born in ghetto szép zárása volt a napnak számomra... :) -
#4234 egész jó minőség http://barton.hu -
#4233 nekem 100 M biten van a szerve de januártol megy 1 G bitre ha minden jól megy.
elvileg eléggé sok felhasználót L bír csak most alapra van állítva a rádió de ha bárkit érdekel akkor szabad a pálya mindenkinek -
#4232 miért nem egy hónappal ezelőtt mondtad?
pont a napokban sikerült egy 100mbittel a bixen csücsülő szervert szereznünk, ahogy látom 24/7-es... -
#4231 attól függ mijen a neted. -
#4230 sziasztok
CSak azt szeretném kérdezni hogy nekem van egy szerverem rajta egy rádióval ami mehet éjjel nappal
vannak jelentkezők akik vinnék ?
-
#4229 mára végeztem. viszlát egy hét mulva :) -
#4228 én meg tanulok sazl akkkor lehet néma marad a radio. esetleg ha vki jelez annak beteszek vmi mixet. -
#4227 én biztos nem :) hétfő nekem soha nem volt a kedvenc napom. alig aludtam vmit, mellé voltam kondiba, hulla fáradt vagyok, szal zenélhetsz tovább ha van kedved -
#4226 te:D -
#4225 ki jön utánnam? -
#4224 azthittem vazzzzzz :DDDDDDDDD -
#4223 :) -
#4222 terminátor ? :O -
#4221 én vagyok a rádijóban :) -
#4220 -
#4219 re -
#4218 most csak négyen hallgatják -
#4217 Csúcs hallgatószám -
#4216 pont 9kor elkezdheted!