:: Radio - SG ::

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
23:17] <Petrecki_Laszlo> Hallottam múlt héten a mûsorod és nagyon tetszett
<23:17> <Petrecki_Laszlo> hamarosan felkerüla server😊
<23:17> <Petrecki_Laszlo> fogalkozunk webhostinggal és weblapírással
<23:17> <Petrecki_Laszlo> a chat mellett😊
<23:18> <Petrecki_Laszlo> és gondltam lehtne rádió
<23:18> <Petrecki_Laszlo> ahhoz meg te értesz😊
<23:18> <Petrecki_Laszlo> 100 mbitre😊
<23:18> <Petrecki_Laszlo> lesz banner is😊)
<23:19> <Sephi> ne orits... komolyan? Te eppe poen hogy pont ma este nem megy a szerver! Feldobtad a kedvemet! 😊)
<23:20> <Petrecki_Laszlo> uyge?😊
<23:20> <Petrecki_Laszlo> szal akarunk 😊
<23:20> <Petrecki_Laszlo> userek is lesznek
<23:20> <Petrecki_Laszlo> 86% egy egész server ideköltözik át hozzánk😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Láma!
én is ezt mondtam.

Sephi
Bazeg....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Láma!
na gyerekek, az a nagy kibaszott harci helyzet, hogy most közölték a srácal,hogy tilos soutcast-et üzemeltetni a koliban.<#idiota>
a sok barom, mindegy. sajnálom. innen a rádio ugrott. sry, de nem tehetek róla hogy hülyék a rendszergizdák.

Láma!
eszembe sincs.
most futkározik a nete után.

Sephi
Ha aszitem a FTP-eket 😄

De most kamuzo'?😄

Láma!
igen,mé melyik??

Sephi
A zene szerver?

Láma!
akinek a gépérõl ment a server.

Sephi
Kit??

Láma!
nem fogjátok elhinni, a srácot letiltották 2016ig!!😄

Sephi
Milyen poen hogy pont most halt meg 😞(((

cSuwwi
Passz. A szerver tõlem kb. 4 kerületnyire van. Gõzöm sincs mi van vele 😊

shit happens

Sephi
Tehat akkor ma mar ne is probajam?

Sephi
😞

cSuwwi
biztos jött a bsa és elvitte a cervert 😊

shit happens

Sephi
Most absolute ki vagyok akadva emiatt <#rinya>

Sephi
Bocs mar 9-en

Sephi
Milyen jo vazeg hogy vegre lennenek 5 en akik halgatnanak es most nem megy

Sephi
Na... most meg nem megy a szervcer..

Sephi
Hat elkezdem ha lehet... osztan halgat aki akar 😄DD

Narcotic Syntax
rockereknek is lekell nyugodniuk egy nagy rock koncert után, nem?? na akkor pont tökéletes egy kis lazulos zene esetleg mellé egy cigi😊)

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Sephi
Akkor legyen vagy ne !!!??

szacsi
asszem a rocknapot meg is szüntehetjük...már keveritek össze vissza. mi köze a rokkhoz a chillnek? :o

:-O http://www.ashes.hu O-:

Narcotic Syntax
teljes a tanácstalanság !😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Sephi
Akko' legyen ma musor vagy ne?

szacsi
Mára vége a HalálRádiónak. Aki hallgatta, az érti ((:

Sephi
Ha lenne rendes raklam a fopalon ugy mint az a POLO akkor nem lenne semmi gond!

cSuwwi
már van szabad hely bõven.
válassz egy helyet, és írj egy stílust, és megoldjuk

shit happens

Narcotic Syntax
ja ez hétfö volt azt hozzáteszem.

Narcotic Syntax
könnyen lehet h tufa 20-tol 23-ig fog játszani legközelebb mer Manta kb eccer se radiozott még,sztem siman kilehet öt is huzni. forumozik egyáltalán??

szacsi
ma pl 19:45kor jutott esezmbeadolog, szal semmi reklám nem volt. mult héten meg volt, de akkor meg nemevót szerver, szal beégtem...

szacsi
áz. nekem pl tökmindegy, úgyis photoshoppal szórakozok,közbe meg zenét hallgatok...nem jelent sok pluszt az, hogybekapcsolom a shoutcastet

szacsi
megelõztél D:

cSuwwi
a szándék a fontos, bár ennyi erõvel most is lehúzhatnánk a rolót.
nem jött be, csak azoknak a mûsoroknak van hallgatottságuk, amelyeket bereklámoznak a rádiósok.

shit happens

cSuwwi
Stream is up at 128 kbps with 0 of 20 listeners (0 unique)

shit happens

Kit--Kat
mér most neked jóaz, hogy 1embernek zenélsz?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szacsi
megy

szacsi
hm. a project meghalt. sok sikerorientált... 😛

Narcotic Syntax
nos akkor kb énis u.ezzel a céllal irnék most. tufa-nak (ha érdekli) átadom az én 1 orámat, persze mint hallgato énis jelen leszek.

Nosö, köszönöm a lehetõséget mindenkinek, de ezennel megválnék sgrádiós posztomtól. Elnézést kérek mindazoktól akik számítottak rám, de az elmúlt két hét siralmas tapasztalata és az én lustaságom erre az eredményre juttatot.
Természetesen hallgató maradok továbbra is.
Sok sikert

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sephi
A ma esiti musor absolute rongtonzes lesz szoveg teren 😄

Mar elore izgulok 😄D

Szacsi kolléga: ha van egy kis tartalékod (kb. 10-15 perc) azt nyomd be, mert elképzelhetõ hogy picit lecsúszom a 21-h-ás kezdésemrõl. htx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hali!
hallva h van már szerver (vagy ez még péntekre nem áll?)
újra jelentkeznék arra a pénteki blokkra<#vigyor4>
pisz
Láma!
te rohatt!!😄

cSuwwi
4Káöööö 😄

shit happens

cSuwwi
hmm

shit happens

cSuwwi
mindjárt tékö

shit happens

cSuwwi
ilyen hozzáállással szerintem ne is próbálkozzunk a felajánlott szerver ügyében, mert állati nagy beégés lesz. :/

shit happens

cSuwwi
lesz valami?

shit happens