5098
-
#4335 a mix uccsó félóráját nem rögzítette wavelab :(
remélem azé tecett. -
#4334 egyenlőre ez is elég, ha majd a tárhely is megoldható lesz, akkor szerintem végleg átcuccolunk hozzád... -
#4333 Mondjuk annyira megy mint most az SG rádió ha kiadom a jelszót mindenki tudja nyomni -
#4332 jaja már alakúl. addgi L jutottam hogy a szememet már kiolvastamn a helyéről :d -
#4331 alakul a dolog szerver ügyben? -
#4330 Na ez a mix ha lehetne már tölteném is le nagyon állat nem lehet megkapni mp3 ban ? :D -
#4329 enya rátesz:D -
#4328 zsír -
#4327 töráncsulah -
#4326 hi all... pont kezdésre megjöttem !!!
MEGY ! -
#4325 zaaaj? nekem teljesen jól írta ki. -
#4324 ha lehetne kérni, akkor ne zaaaaaj legyen beírva, hanem számcím, mert ha hallok vmi jó zenét, azt általában le is akrom tölteni, de úgy nem sokat találok, hogy zaaaaj.... :) -
#4323 mi ez a "zaaaaj" ??? (ezt írja a winamp) :P -
#4322 fanatikusok, gyülekezöööö!!!! -
#4321 ok, még kb 10 percet tolom. -
#4320 jaj szegény netem nagyon kívan. remélem megjavul hamar. -
#4319 nem csak azthittem hszar megint anetem ugyanis datanet nél központi hiba van, így néha van netem néha nincs. félkor csere ok? 1-2 számot akarok warm upolni :) -
#4318 remélem nem baj Jast h lenyultam a fantasztikus ötletedet:D -
#4317 na én megkezdtem a warm up-ot..
tiesto - flight 643 :DDDD -
#4316 a szerver úgyis megy, lehet minnyá nyomok kis warm up-ot. -
#4315 hát remélem tecceni fog. altatok aztán vége keményebb, mint mindig :) -
#4314 ma reméljük prezi és jast rátesz ahogy kell:) -
#4313 eccer én is..a havr is rádejózott én meg aztat adtam... -
#4312 van egy gondom viszont... server mögött vagyok. winamp-ból már korábban próbáltam netrádiót csinálni...de mivel sztem fontos portok blokkolva vannak nem tudott kapcsolódni a shoutcast serverhez.. ezért nem tudom ,hogy itt hoygan működne -
#4311 adástábla: http://tagok.sg.hu/radiosg/ -
#4310 lekell tölteni egy shoutcast cuccot azt majd vki leirja h melyik comment-be találod aztán megadsz ip-t, jelszot ezek is adottak. nyomsz egy teszt adást és mehet. hétfö 22-töl bevallalhatnád ha nem késö neked. -
#4309 Sziasztok! Érdekelne engem is ez a rádió...hogy pontosan hogy működik..ki csinálhat műsort...stb... ha van rá megoldás szívesen indítanék egy trendi progressive-house műsort...ezért érdekelne részletesen ,hogy hoygan is működik ez itt..köszi előre is -
#4308 De azt meg majig sem ertem miert nem lehet a Forum fooldalra kiraki a musort...??? -
#4307 Edes :D
Nem baj majd lesznek halgatok ha elindul az a masik radio. Majd reklamozom ezt is dogivel :D -
#4306 én már megjátszottam azt h egy másik netes radiot nyomattam az sgs radion :D mega LOL -
#4305 :DDDD -
#4304 akkor te is csak rakd egymas utana zenet. vagy add a danubiust. megnyitod az online danut, oszt akkor a radio sg-n is az megy D: -
#4303 Az nem nehez hogy egymas utan rakjak zenet de TalkShowt nem eri meg ugy csinalni hogy alig halgatnak. -
#4302 en magamnak is szívesen rádiózok D:
...mint pl ma, mer ugyehát ti nem tudtátok hallgatni.. D: -
#4301 Kemeny 2 ember halgat.
Baszotul erdekes igy radiot csinalni. -
#4300 hát mivel a hirdetés rockoldalon lesz, gondolom rockerek fogják (talán) hallgatni. de belinkelem majd a honlapot is, ahol elvileg ott a te műsorod időpontja is -
#4299 Figyuz mar... csak a rockmusornak talatal ki jot? :D -
#4298 egyébként amikor megállt a feltöltés számlálója, akkor jutott egyembe hogy akazdozhat... D: -
#4297 maj jövő héten...kitaláltam egy fantasztikus reklámlehetőséget is a rockműsor számára, zsal igyekezni fogok. a maji adásér meg szráj. -