5098
  • JAST
    a mix uccsó félóráját nem rögzítette wavelab :(
    remélem azé tecett.
  • cSuwwi
    egyenlőre ez is elég, ha majd a tárhely is megoldható lesz, akkor szerintem végleg átcuccolunk hozzád...
  • Free
    Mondjuk annyira megy mint most az SG rádió ha kiadom a jelszót mindenki tudja nyomni
  • Free
    jaja már alakúl. addgi L jutottam hogy a szememet már kiolvastamn a helyéről :d
  • cSuwwi
    alakul a dolog szerver ügyben?
  • Free
    Na ez a mix ha lehetne már tölteném is le nagyon állat nem lehet megkapni mp3 ban ? :D
  • Narcotic Syntax
    enya rátesz:D
  • The Garrett
    zsír
  • PResident Evil
    töráncsulah
  • PResident Evil
    hi all... pont kezdésre megjöttem !!!

MEGY !
  • JAST
    zaaaj? nekem teljesen jól írta ki.
  • ScoobyDoo
    ha lehetne kérni, akkor ne zaaaaaj legyen beírva, hanem számcím, mert ha hallok vmi jó zenét, azt általában le is akrom tölteni, de úgy nem sokat találok, hogy zaaaaj.... :)
  • cSuwwi
    mi ez a "zaaaaj" ??? (ezt írja a winamp) :P
  • Narcotic Syntax
    fanatikusok, gyülekezöööö!!!!
  • Narcotic Syntax
    ok, még kb 10 percet tolom.
  • JAST
    jaj szegény netem nagyon kívan. remélem megjavul hamar.
  • JAST
    nem csak azthittem hszar megint anetem ugyanis datanet nél központi hiba van, így néha van netem néha nincs. félkor csere ok? 1-2 számot akarok warm upolni :)
  • Narcotic Syntax
    remélem nem baj Jast h lenyultam a fantasztikus ötletedet:D
  • Narcotic Syntax
    na én megkezdtem a warm up-ot..

tiesto - flight 643 :DDDD
  • JAST
    a szerver úgyis megy, lehet minnyá nyomok kis warm up-ot.
  • JAST
    hát remélem tecceni fog. altatok aztán vége keményebb, mint mindig :)
  • Narcotic Syntax
    ma reméljük prezi és jast rátesz ahogy kell:)
  • szacsi
    eccer én is..a havr is rádejózott én meg aztat adtam...
  • VanBuuren
    van egy gondom viszont... server mögött vagyok. winamp-ból már korábban próbáltam netrádiót csinálni...de mivel sztem fontos portok blokkolva vannak nem tudott kapcsolódni a shoutcast serverhez.. ezért nem tudom ,hogy itt hoygan működne
  • Narcotic Syntax
    adástábla: http://tagok.sg.hu/radiosg/
  • Narcotic Syntax
    lekell tölteni egy shoutcast cuccot azt majd vki leirja h melyik comment-be találod aztán megadsz ip-t, jelszot ezek is adottak. nyomsz egy teszt adást és mehet. hétfö 22-töl bevallalhatnád ha nem késö neked.
  • VanBuuren
    Sziasztok! Érdekelne engem is ez a rádió...hogy pontosan hogy működik..ki csinálhat műsort...stb... ha van rá megoldás szívesen indítanék egy trendi progressive-house műsort...ezért érdekelne részletesen ,hogy hoygan is működik ez itt..köszi előre is
  • Sephi
    De azt meg majig sem ertem miert nem lehet a Forum fooldalra kiraki a musort...???
  • Sephi
    Edes :D

Nem baj majd lesznek halgatok ha elindul az a masik radio. Majd reklamozom ezt is dogivel :D
  • Narcotic Syntax
    én már megjátszottam azt h egy másik netes radiot nyomattam az sgs radion :D mega LOL
  • Sephi
    :DDDD
  • szacsi
    akkor te is csak rakd egymas utana zenet. vagy add a danubiust. megnyitod az online danut, oszt akkor a radio sg-n is az megy D:
  • Sephi
    Az nem nehez hogy egymas utan rakjak zenet de TalkShowt nem eri meg ugy csinalni hogy alig halgatnak.
  • szacsi
    en magamnak is szívesen rádiózok D:
    ...mint pl ma, mer ugyehát ti nem tudtátok hallgatni.. D:
  • Sephi
    Kemeny 2 ember halgat.

Baszotul erdekes igy radiot csinalni.
  • szacsi
    hát mivel a hirdetés rockoldalon lesz, gondolom rockerek fogják (talán) hallgatni. de belinkelem majd a honlapot is, ahol elvileg ott a te műsorod időpontja is
  • Sephi
    Figyuz mar... csak a rockmusornak talatal ki jot? :D
  • szacsi
    egyébként amikor megállt a feltöltés számlálója, akkor jutott egyembe hogy akazdozhat... D:
  • szacsi
    maj jövő héten...kitaláltam egy fantasztikus reklámlehetőséget is a rockműsor számára, zsal igyekezni fogok. a maji adásér meg szráj.
  • mukika