40
help
-
Greencola #40 Ne öld meg!!
Vannak élve fogó csapdák is. -
nikopeti #39 Ja és a kábelt végig mozgattam nem az a gond. -
nikopeti #38 Sziasztok. Van egy Logitech g500-as egerem. Mostanában néha leáll és pár másodperc múlva újra működik, olyan mintha kihúznám az egeret az usb-ből.Próbáltam,hogy átdugom másik usb-be de ott is ugyanezt csinálja. Lehet orvosolni valahogy ezt a hibát? Nem tudom mi lehet vele,nagyon zavaró játék közben. Ha valaki tudja mit lehet vele kezdeni kérem válaszoljon. Előre is köszönöm! -
johny85 #37 hy nekem magától mozog a képernyőn a kurzor néha,ez mitől lehet(optikai)? -
#36 Úgy vesszük észre, hogy panellakásba beköltözött egy egér.
Nem láttuk még, de lehet néha hallani, meg konyhába dobozokban (pizzás, mi más:D) tele volt ürülékkel.
Jó kérdés honnan került ide, illetve hogy van-e több is.
Macska nincs, kérdés, ezt a ragasztós cuccot hol lehet beszerezni, van e valami jó márka? -
mező #35 Helló, az lenne a gondom, hogy volt egyszer egy copperheadem ( razer ) és valami hibája volt, visszavittem és addig egy másikat használtam, de tegnap jött meg egy új, és erre azt írja a drivere hogy no mouse detected, de működik csak a driverébe nem tudom belőni az 1000hz-t:S nem tudjátok miért van ez? -
orkenyid #34 Hogy lehet az hogy valaki nem olvas vissza 1 hozzászólást se? -
PunkZoli #33 nna most vettem egy G5öt ,de nem reagál, pedig még a kis szoftverét id feltelepítettem! mitévő legyek? vki segítsen már,mert szétvet az ideg -
#32 Na, erre rossz topicba ment.. Bocsi.. Valaki törölje pls.. egér-egér.. -
#31 SP2, A4Tech (optikai, 2görgő+5gomb).. fél évig ütögettem, fújkáltam, hogy mért megy jobbra lefelé nehézkesen, meg mért "csúszik" balra.. Regedit: "HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse", ezen belül "MouseSpeed", "MouseThreshold1", "MouseThreshold2" átír 0-ra, reboot, és gyönyörűen megy minden irányba. Csak arra kell vigyázni, hogy be ne menj az egérsebesség-állító fülre, mert megint bekattan.
Win alapdriverrel csak a "Rámutatás pontosságának javítása" pipát kell kivenni, ami egyébként nincs az A4Tech drivernél, de attól még be van kattintva.. Grat a programozóknak..
Na ennyi, meg kellett osztanom a tapasztalatot. Registry-buherálás következményeiért felelősséget nem vállalok.
-
#30 Nálunk is ugyanez volt pár napja. A ragacsos cucc segített, egér beleragadt, a macska meg lezabálta a tetejét :DDD De megfogni azt még véletlenül se volt hajlandó... -
#29 nahugye -
#28 még mindig választhatta volna a #10-est mert az is ott volt mellette -
#27 Na megvan 1egér, a ragadós módszerrel sikerült elkaptni. azért saknáltam szegényt amikor ott próbált kiszabadulni, amikor levittem akko próbáltam kiszedni de annyira belevolt ragadva hogy már nemtudtam rajta segiteni :((( és ha sikerült is volna még mindig tiszta ragacs lett volna és nem tudott volna mozogni. -
#26 Panelban vannak egerek? [falusi] -
#25 forradalmian új egér fogó a HP-től itte -
Prank #24 ha panelban laktok, akkor szerintem nem elég ha csak magatoknál állítotok csapdákat... minden ott lakónak össze kéne fogni, vagy a pincébe is csapdákat tenni... -
#23 hörcsöggel olyan volt anno hogy apám arra ébredt északa hogy átfutott a lábán a hörcsög. (az elején terráriumban tartottuk és ott felmászott a házára és eltolta az übeg tetöt) és azzal is szarakodni kellet mire elkaptuk. de ahogy telt mult az idö és egyre idösödött meg egyre szelídeb lett a végén amikor kiszökött és észre vettük csak oda setáltunk szép nyugottan kézben megfogtuk és vissza raktuk. -
#22 elv ugyan az mint a tizesben
jó ötlet és ingyé van -
tehen_m #21 ÁÁÁÁÁÁ Ezt a legjobb !!!!
Még régebben kaptaam valahonnan egy ilyet.
Nem hittem róla hogy jó. Kipróbáltam és fogott is egeret.(Macska b@szott volna megfogni...)
:D -
#20 En anno (mar vagy 10 eve :) valami taborbol vittem haza egy egeret a borondomben, persze nem vettem eszre. Apam este tevet nezett, aztan latta, hogy valami eger szeruseg elrohant a szobaban keresztbe :) Jol meglepodott, az eger meg persze villam gyorsan el is tunt.
Fogott egy jo nagy befottesuveget, tele rakta magokkal+gyumolccsel, aztan megemelte konyvekkel a befottesuveg szajat ugy, hogy jo meredek legyen. A konyvekkel kis lepcsot csinalt es kiszort ele is egy ket magot. Reggelre az eger benn kuksolt a befottesuvegben es nem tudod kimaszni a megdontott uvegbol, mert mindig visszacsuszott, mire a tetejere ert volna :) -
#19 egyetértek
öregapámnál is ragasztó fogott már meg k.sokat -
#18 Az enyem csak madarat szokott fogni...eger az nincs:) -
#17 A miénk fogott egyet tegnapelőtt is a szomszéd pincében :) -
#16 A macska tuti módszer. Nekünk 2 is van és amelett hogy tök aranyosak, hasznosak is. Nálunk hátul a pajtában szoktak egerek mászkálni, a macskám mindig elkapja őket. Néha még a házba is behozza a tetemet, na ez már kissé idegesítő, de legalább tudjuk hogy elkapta. -
Cat #15 hivd ki a bábolnát, patkányirtás egérirtás hozzájuk tartozik, és ingyen van (állami feladat) -
#14 A hagyományos egérfogók is joak, csak sok kell belőlük.
A vegyifegyver v egy macska is bevethető ha a kutyát lepasszoljátok 2hétre a nagyihoz.. de a #13as is jól hangzik! :) -
#13 nekem is hasonló gondom volt és a TÖKÉLETES MEGOLDÁS: egérragasztó!!!
a bábolna bio gyártja ki kell vágni papírból csíkokat majd rákenni a tubusból és rátenni 1 darab sajtot, ez egér rámegy simán a sajtra és beleragad, ahogy jönne ki belőle úgytekeredik bele, innetől már 1 szemetelapáttal eltávolítható, elég olcsó 1 tubus kb 4-500ft és nem mérgező, én 2 nap alatt 5 egeret fogtam azóta hálistennek semmi -
#12 ja ilyennel próbálkoztunk mert ebbe betud menni de kijönni már nem. -
#11 azaz hasonló és az egész rács -
#10 ami nekünk van majdnem így néz ki
-
#9 nem kell megkeresni.
egy kicsit eldugottabb rész, ahol más láttátok, és egy kis finomsajt az egérfogóban.
nálunk a garázsban egy éjjel rajtavesztett. ...
-
Braveheart #8 Mikor először megláttam a topicot már kezdtem anyázn ihogy miért ne ma hardware fórumba raktátok... :)
nemhiába, változik a világ :) -
tehen_m #7 Használj vegyifegyvert(mérget) ha a hagyományos egérfogó nem vált be.
Vagy az is jó abibe a feje befér de nem tudja kihúzni. -
blackgamer #6 keresd meg hol van egérürülék (szépen kifejezve), mert arra szokott mászkáni
van ilyen "Tom&Jerry"-s egérfogó az eléggé hatásos egy darab sajttal vagy dióval, de felfordított cserép is megteszi
amúgy lefolyón is felmennek!!! emeletes házakban is! -
#5 Na ja, de szerintem érdemes felhívni, mert a kutya miatt veszélyes lehet home user módján kísérletezgetni. -
#4 erre gondoltam már én is csak hát "megoldja jópénzért" :) -
#3 hehe. Rágcsáló írtó szakembert hívjatok, az megoldja jópénzért. Egyébként valóban elég szar lehet. -
#2 Lol, én meg a cím alapján egyből a hardverre asszociáltam :) -
#1 Kb pár hete kezdődött az egész hogy a nappaliban a kutya kiszagolta az egeret. SZóltam apámnak ő meg hozott egérfogót de nem vált be. Pár napja a WC-ben apám látta az egeret hogy hátul mászik a lemez mögött (a lemez mögött van a vízóra de aki panelban lakik az tudja miről van szó) levettük a lemezt de nem találtunk semmit. ma meg anyám látott eggyet a gardobszekrényben ahol a tészták meg egyéb nem hűtőbe való dolgok vannak de mire odaértem a befogó felszereléssel és kipakoltam addira nem találtunk semmit. ráadásul plafonban hallani lehet rágcsálást. először amikor még csak a nappaliban láttunk egeret arra gondoltunk hogy az erkény ajtón jött be de most hogy több helyen is az is lehet hogy a wc hátamögött lévő aknában jönnek fel a pincéből. most már nagyon elegünk van belőlük mivel nem épp egészséges velük élni. valami mérgen gondolkodtunk de max csak a wc hátamögé ahol a kutya nem jut be.
Nektek van valami ötletetek hogy mit lehetne?