Intelligens óra a Swatchtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiegészítõnek pedig félautomata mûtyúkszemet ajánlunk, már nálunk is kapható és öltöztet! 😊)))

"például van horoszkóp is. Utóbbi szolgáltatás ára 40 dollár, míg az idõpont-emlékeztetõ és az azonnali üzenetküldõ funkciók további 60 dollárba kerülnek."

Szuper!! Vegre dobhatom ki a telefonom! Minek is nekem, mikor az oramban is lehet emlekezteto, meg horoszkop!
Macc
Kivancsi vagyok mikor jelennek meg a Rolex-ek M$ oprendszerrel...

Macc
Na akkor mar a swatch is vegervenyesen gagyi lett...

Azért a celebritik élete sem könnyû!
Ilyen ronda órával a kezén lefényképezik és még vigyorognia is kell hozzá.
Le vannak ezek maradva otthon mar inteligens mosoport is lehet kapni. Es nem a winszar ft rajt 😊.
Jaa a csaj kezen meg valami fantaztikusan nez ki az az ora olyan SZEXIIII hmmm veszek en is egyet a csajomnak hatha nem erem at tole a csuklojat.

Swatch ugy nez ki hogy csodbe megy hogy ekkora baromsagokat talal ki?
Microsoft meg a vegen a seggembe is beepit valamit......

Jaja, az intelligens kutyaszart tényleg kitalálhatnák már, mert akkor nem lépne bele az ember lépten-nyomon😊 Vagy legyen inteligens kutyagumidetektoros cipõ😄

Jó ronda krumplik...
Nick milyen mohó annak mind a kezén van egy óra, de lehet hogy ha az egyik lefagy legyen egy tartalék 😊
Csirke4
Nyomsz rajta resetet!
Nekem swatch órám van és soha nemfagyott még le:-)
Gondolom mert ez még csak Linuxok használ... :-D
igy van :-) ezzel nem fog a swatch piacot hoditani :-) Microsoft ora... oszt majd lefagy ez is! :-D

10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.

hogy ez mekkora baromság...

Tetsuo
Szerintem meg a csaj szeretné.. ha már nem managerekkel és ügynökségvezetõkkel kell lefeküdnie hanem a kib***gazdag géccel.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Atika :o)
Inkabb csak szeretne markolni 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

A képen billi gyerek mintha a csaj mellét markolná. LOL!
Ritka szarul néznek ki ezek az órák. Egyébként is csak pár városban lehet kihasználni, és csak az usa-ban és Kanadában.
Mellesleg mobilra már most is lehet már nálunk is sms-ben híreket, infokat kapni. Akkor meg mi a francnak egy ilyen ronda óra?
Várd meg a félautomata kutyagumit! 😊))))))))

Már megint egy intelligens vmi😄 Minden hétre egy😄

Aki a Gates-cel való találkát nyeri, dobhatna megint egy tortát a pofikájába