21
-
Sityi #21 Kiegészítőnek pedig félautomata műtyúkszemet ajánlunk, már nálunk is kapható és öltöztet! :)))) -
RpPRO #20 "például van horoszkóp is. Utóbbi szolgáltatás ára 40 dollár, míg az időpont-emlékeztető és az azonnali üzenetküldő funkciók további 60 dollárba kerülnek."
Szuper!! Vegre dobhatom ki a telefonom! Minek is nekem, mikor az oramban is lehet emlekezteto, meg horoszkop! -
#19 Kivancsi vagyok mikor jelennek meg a Rolex-ek M$ oprendszerrel... -
#18 Na akkor mar a swatch is vegervenyesen gagyi lett... -
M2 #17 Azért a celebritik élete sem könnyű!
Ilyen ronda órával a kezén lefényképezik és még vigyorognia is kell hozzá. -
termi #16 Le vannak ezek maradva otthon mar inteligens mosoport is lehet kapni. Es nem a winszar ft rajt :). -
fapapi #15 Jaa a csaj kezen meg valami fantaztikusan nez ki az az ora olyan SZEXIIII hmmm veszek en is egyet a csajomnak hatha nem erem at tole a csuklojat. -
fapapi #14 Swatch ugy nez ki hogy csodbe megy hogy ekkora baromsagokat talal ki?
Microsoft meg a vegen a seggembe is beepit valamit......
-
DW #13 Jaja, az intelligens kutyaszart tényleg kitalálhatnák már, mert akkor nem lépne bele az ember lépten-nyomon:) Vagy legyen inteligens kutyagumidetektoros cipő:D -
xoraxax #12 Jó ronda krumplik... -
nebancsa #11 Nick milyen mohó annak mind a kezén van egy óra, de lehet hogy ha az egyik lefagy legyen egy tartalék :) -
#10 Nyomsz rajta resetet!
Nekem swatch órám van és soha nemfagyott még le:-)
Gondolom mert ez még csak Linuxok használ... :-D -
joschy #9 igy van :-) ezzel nem fog a swatch piacot hoditani :-) Microsoft ora... oszt majd lefagy ez is! :-D -
rolika #8 hogy ez mekkora baromság... -
#7 Szerintem meg a csaj szeretné.. ha már nem managerekkel és ügynökségvezetőkkel kell lefeküdnie hanem a kib***gazdag géccel. -
#6 Inkabb csak szeretne markolni :) -
lola #5 A képen billi gyerek mintha a csaj mellét markolná. LOL! -
lola #4 Ritka szarul néznek ki ezek az órák. Egyébként is csak pár városban lehet kihasználni, és csak az usa-ban és Kanadában.
Mellesleg mobilra már most is lehet már nálunk is sms-ben híreket, infokat kapni. Akkor meg mi a francnak egy ilyen ronda óra? -
Sityi #3 Várd meg a félautomata kutyagumit! :))))))))) -
DW #2 Már megint egy intelligens vmi:D Minden hétre egy:D -
Sityi #1 Aki a Gates-cel való találkát nyeri, dobhatna megint egy tortát a pofikájába