PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a segítségeket, meg a listát is!Megoldottan a Boot karit is.Tényleg egyszerûbb és gyorsabb pendrive-rol 😊!Köcc mégegyszer mindenkinek a segítséget!
Üdv
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
Akkor pl.: a Noobie Package-t felteszem a pendrive-ra és azon a FREE_MCBOOT.ELF-et elindítom?Így telepedik?!
Köszi a listát, ahhoz képest, hogy azt írod gagyi, elég sok játékot támgat!
Üdv
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Kicsit visszatérnék a boot kártya készítésére. Ha a kártyán lévõ dolgokat az uLaunchElf-el simán copy-zom egy másik karira, az is jó megoldás lehet?
Mert most lementettem a rajt lévõ mappákat, meg file-okat egy Pendrive-ra,így arrol csak kijelölés, és másolással rajt is lenne egy másik memkarin.Vagy az ugy nem fog menni?
Nem mondod,hogy ennyi???Gyorsan meg is probálom 😊 THX
Most más a gondom!Feltelepítettem 2gamest egy usb-s vinyora (laptop vinyo, átalakító box-al),de az usbadvanced logoja pirosra vált, és be sem tölti a játékokat a vinyorol.
USButil-al látom rajt a két játékot.Mit csesztem el?
Felmész sksapps.com-ra (jelenleg átalakítás van), letöltöd a legújabb FMCB telepítõt és .elf-ként indítod UlaunchElf-el, pendrive-ról pl.
Sokkal egyszerûbb és gyorsabb.
De akkor ha azt akarom,hogy az ESR beolvassa,akkor ezt az iso-t is kell patch-elni,ugye?Aztán kiírom, ESR beolvassa,s utána az én memekarim ki, az övé pedig be, és onnét majd a telepítõ dobja magát, hogy mit hogyan.
csak még azt nem értem, ez az iso mi a francért 3GB, ha csak pár megát rak a karira.De talán majd ha BuktaXbox itt lesz, õ tudni fogja.
Üdv
De ha van már neked fmcboot-os memod,elég a FCMB EFL fájla,azt elinditod,és betölt,kicseréled memot az üresre és ennyi,megcsinálod amit a tiedenm vagy az már nem is jó?
Lövésem sincs mi van ezen a dvd-n
http://rapidshare.com/files/186506530/FREE_MCBOOT_1.8_telepito.DVD.zip
ezt szedtem le, ez telepíti a kártyára a free mcboot-ot, nem?
És ezt az iso-t kell e patch-elni?
ezt nem értem.
van az az ESR,ami elindit irt játékot,iso kell megpecselgetni kiirás elött,és ugy megy (eddig igy ment).
bár ezt én nem probáltam,csak akinek csináltam memot,nála igy müködött,nekem elég ha memorián van a hdloader,és nem kell eredeti hdadvance-t használnom
Kösz a gyors választ!Akkor a csajom öccsének simán megtom csinálni, meg majd magamnak is, ha esetleg behal a boot-os karim!
Jah, és még egy kérdés!Ezt a dvd-t is patch-elni kell ugyanugy, mint a játékokat?
Üdv
Én is igy csináltam már másnak fmcboot kártyát
Az lenne a kérdésem, hogy leszedtem innét a free Mcboot telepítõt:
http://rapidshare.com/files/186506530/FREE_MCBOOT_1.8_telepito.DVD.zip
Nekem is ilyen karival megy a gépem, és ha ugyanugy, mintha játékot indítanék el, elindítom a telepítöt, és kiveszem az én karimat,beteszek egy ujat,akkor tudom arra ilyen modon telepíteni, vagy elengedhetetlen a chip-elt gép? Elõre is köszi a segítséget.
Üdv
Az lenne a kérdésem hogy PS3-ról lehet e FMCB-vel játékjokat indítani?
Elõször azt kéne megtudnunk, hogy most te mit is akarsz tulajdonképpen? USB-s HDD-rõl játszani, belsõ HDD-rõl játszani, FMBC-vel progikat használni, ESR-rel játékot indítani???
És kellene egy magyar tutorial ennek az egész módszernek a használatáról, beleértve a progi telepítésérõl a képfájlok patcheléséig...
Érthetõen..
Egyébként nem tudom mennyire naprakész az a lista, de én itt szoktam nézni. Az oldalt (SKS Apps) amúgy is ajánlom, "netszerte" ez a legjobb.
innen:link
itt ez a lista:katt
Na szoval..2.0-ba elileg van olyan is meg meg is néztem hogy patch for DNAS/IOPRP menü.Ez akkor van ha felmásoltad a pendrájvra utánna tudod pecselni..Ez igaz lehet?ÉS ami a listán van játékok ami melett edit DNAS van azokat elfogja indítani?😄 reméllem érthetõ 😄
Ára 11eft. Akit érdekel privátba üzenjen, Pécs környékén személyesen át tudom adni, egyéb helyekre marad a postázás.
Király, pedig a dobozon (tokon) az áll hogy szinkron, nekem meg már rendelés alatt van a cucc...
Ilyenkor most mi a f@szt lehet csinálni?
szükséges hardverek, ps+SMS player hálózatba kötve egy routerrel vagy egy windowsPC-vel vagy egy NAS-sal.
router konfig: a ps2 mac címe alapján egy fix IP-t kell kiosztani vagy a ps2-nek olyan IP-t beállítani amit a router DHCP konfigja nem oszt ki. Remélem világos voltam. Egyébként mindig más IP-je lesz a PS2-nek
MC-re kell másolni az MC0:/SMS könyvtárba egy SMS.cnf kisbetü-nagybetü fontos, ami így néz ki. Ezt a filet pc-n is meg lehet csinálni és utána usb-rõl a filebrowserrel is fel lehet másolni.
192.168.2.50
NAS
film
psx
psx
ahol a sorok így következnek: ip, gépnév, megosztásnév,login, password.
A PC-n egy psx nevu usert psx jelszóval létre kell hozni és a könytárat amit megosztasz film-re kell elnevezni. (ki kell kapcsolni az egyszerû filemegosztást az xp-n). Több megosztást is be lehet állítani, ekkor egy üres sort kell a blokkok között hagyni.
Ezután már csk az SMS-ben kell beállítani a ps2 saját IP-jét, és bekapcsolni az SMB (network settings)üzemmódot valamint az autostart network-ot(device settings). Nekem valamiért csak auto-negotiation-ban mûködik rendesen a hálózat. Aki elakadna szóljon, gyorsan írtam.
üdv eddie.
Torrent linket itt ne kérj, gondolom nem kell részleteznem miért. PS2-es soft. ill. hardware ügyben szívesen segítek, de a warez nem az én asztalom.
A HP6-on meg nem csak magyar felirat, de teljes szinkron is van, csak megjegyzem.
Köszönök minden helpet.
DontKillMe
(Ha meglátsz egy biciklist UV mellényben az úton, akinek a hátára ez van írva, az én vagyok..<#nyes>#nyes>)
A progik/patcher letöltésére erõsen ajánlott az sksapps.com, mert ott mindig a legfrissebb cuccok vannak fönn.
egyre kevesebb a termék a vaterán :S tavaly még 2100 nintendo termék volt fenn, most meg alig van 600....
Szerintem már érthetõ, de azért biztos ami biztos itt van egy kép, hogy mirõl is van szó:
mármint ha indul a gép,nem lesz ps2 szép menüje,hanem a nagy fehér ulauncher jön be,a nagy mindenes fájlkezelöke😊"
Ha automatára rakja akkor igen, de egyébként szerkeszthetõ a FMCB indítási listája. Nekem a hagyományos PS2 menüm van, picit megpiszkálva (szín, elhelyezkedés) és néhány hasznos progi (SMS, ULE, USBadvance) van berakva a fõmenübe.
esr dolog meg,ha jól tudom,elinditod gépedet benne memoval,bejön a fehér menü,rámész memodra,megkeresed a esr elf fájlt,már ha oda raktad fel (mármint simán pendriverol felmásoltad,ugy mintha pc-n másolnál fájlt ide-oda),persze lemez bennt van és ennyi,fut esr,és utána talán egyértelmü.
Remélem,mert én ezt sose probáltam ki,csak nekemis felhivták figyelmemet rá hogy ilyen is van,de linkeltem alul forumot ott meg lehet nézni mejik játékot hogyan kell inditani.
Amugy mcboot-ot te nem látod többet ha jo a memod,az csak ulaunchert inditja azt fogod mindig látni,mikor gépet inditasz memoriával.
mármint ha indul a gép,nem lesz ps2 szép menüje,hanem a nagy fehér ulauncher jön be,a nagy mindenes fájlkezelöke😊
Megpatchelem esr-el még a pc-n. Kiírom dvd-re, berakom. Vagy csak majd akkor rakom be, amikor már fut az MCBOOT? Tehát tegyük fel, hogy igen. Mcboot elindít, azon milyen progit kell külön indítani? Ulaunchert? Ha elindult, be fogja kérni a lemezt? Sry, de nekem ez még nem tiszta. Valszeg, egyértelmû lesz, gondolom, ha majd ott ülök elõtte, de most még elég gáz..:-D.
mcboot másolás müködik-e azt nem tudom,de ha memoria card müködik nálad mcboot-al,és elindul a gépedben a ulauncher,akkor sima ügy van,gépedröl meg tudod csinálni más kártyáját is fmcboot-osra.
ugyanugy mint mikor csipes gépen csináltad.
én is csináltam másnak,elindult ulauncher,pendrive gépben volt kivettem az én memoriámat,beraktam másik srácét gépbe ,enyim helyére,és ennyi
köszönom az eddigi pozitív hozzállásod..
Üdv:
DontKillMee
ezt ird ki.
Régebben csináltam egy ulauncher dvd ISO-t,igy bejön a chippes gépben a ulauncher progi,és lehet ügyködni a memon pendriveon,stb-n (mc0,mc1 a két memoria hely a menüben,mass a pendrive menüje,de lehet ott majd cd-dvd-t nzegetni,és beállitásokkal mojolni).
Aztán a memoria card-rol (ha van) mentéseket szedd le pendrive-ra,mert a freemcboot progival elsönek formázni kell a kártyát (legalábbis mikor én csináltam nekem kellett),és utána ujra elinditva a freemcboot-ot mehet a telepitése a memora.
Ha kész,berakod a te érintetlen gépedbe a memoriát,és ugy inditod el a gépet,pár másodperc és bejön a ulauncher menü.
Ha mégse jönne be a menü megijedni nem kell,nekem se sikerült elsöre,végig zongoráztam majdnem az összes freemcboot verziot,és ha jol emlékszem az 1.2-es sikerült csak frankora.
ha minden okés,akkor csak pendriverol felmásolod a usbadvance ELF fájlát a memora,mappába vagy ahogy akarod (van sok progi igy emulátorok,divx lejátszok), mindig csak elf fájl a lényeges,ez olyan mint egy exe pc-n
Alant linkelt sksapps oldalon van külön ELF minden progibol,pont ilyen megoldásra.
USB-röl itt irtak már,azt keresd ki,ahhoz nem értek,de kell egy program pc-re is (sksappson ott van az is )USB extreme win32 utility,ezzel lehet ugy tudom át tölteni USB-s cuccra játék ISO-t.
Bár olyan sok játék nem megy róla,de több mint a semmi.
-uLaunchELF_v4.39
-Free_McBoot_1.8b
-ESR beta r9b
-SMS_Version_2.9_R1
-USBAdvance
-USBUtil_v1.02
Úgy értelmeztem az eddig olvasottakat, hogy valahogyan rá kell tennem bizonyos fájlokat egy pen drive-ra, és azt, valamint egy MC-t egy olyan gépbe kell beraknom, ami már chippelt. Tehát az én szûz 50004-es gépembe ez nem fog menni. Tehát keresnem kell egy chippelt gépet, abba be kell dugnom a pen-t és a mc-t, aztán azzal a géppel át kell másolnom, vagy mit az MC-re.
Segítenétek? Van egy 8 Gb-os pen drive-om is, ha azt tudnám használni usb hdd, és az optika helyett, annak is örülnék nagyon. Jobban szeretném az optikát mellõzni. Köszönöm
Én is írtam lentebb, sajna ez van, de igazából hol nincsenek idióták? A neten, de akár a való életben is lépten nyomon találkozunk hülyékkel, ezen nem tudunk változtatni. Ha oda figyel az ember és van esze, akkor simán lehet normálisan használni a Vaterát. Olyan cuccokat újítottam ott aprópénzért, hogy ha elmesélném a füled kettéállna... 😊 😊 😊