PS2 játékok winchesterrõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik relasés Icoval játszol?Mer nekem nem akart elindulni pendriveról..Nekem 8gigás verbát felismeri...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Ha budapesti vagy akkor én is megcsinálhatom neked ingyen. Emailem: [email protected]

\"Az idõ elmegy. Ha csöndben vagy, hallhatod is gyászos csoszogását.\" Stephen King

Köszönöm a segítséget.Valaki akkor tudna adni egy elérési címet?
Bszabi! Ha Vas megyei vagy, akkor én megcsinálom neked.Vagy posta!Amúgy tényleg pofátlanul magas árakat kérnek el olyan "munkáért",amit valójában bárki meg tudna oldani!Üdv

psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft

PoisonChihuahua
Mert HDD-kre tervezték, nem pedig flashdrive-okra...
rorr
Lenne egy kérdésem....
8gb-os pendrive-ot miért nem ismer fel az usbadvance?
A 4gb-ost simán viszi.Így játszom most az ICO-t.Tökéletes.

PoisonChihuahua
Ha Bp.-i vagy megcsinálom ingyen, ha vidéki, akkor te állod a postát.
Vaterán, Tesz-Vesz-en, meg aprós oldalakon NE nézz ilyeneket, ott szemtelenül magas árat kérnek el (2-5k), de tudod maga az elv, hogy ezért az 5 perces "munkáért" (jaj de sajnálom õket, bele ne szakadjanak) pénzt kérnek, hát..., kicsit undorító.
Sziasztok.Valaki megtudná nekem csinálni s soft mod kártyát mert se a vaterán se a teszveszszen nem találok rá személyt,
fmcb installert, a konfigurátort vagy az osd menüt? Hogyan tudom magyarosítani ezt szertném kérni valkitõl
Sziasztok!

Tudnátok segíteni az FF XII HDD telepítésében ?

Nos amit eddig csináltam. Az NTSC iso fájlt az NTSC to PAL programmal átkonvertáltam PAL ba majd a PPF o matic programmal patcheltem az USA patcchel hogy mûködjön. Majd pedig a hdldumpguiv1.4 programnál telepítettem mode 3 ba. Majd HD Loader 0.8c vel megpróbáltam elindítani de nem sikerült.
Winhippel nem próbáltam mert a notebookom van és rackem meg nincs hozzá.

Esetleg valakinek valami ötlete ?
Neme.
Még nincs 1.9, de ha van igény, a fordítási lehetõség meg egyéb tervezett funkciók bekerülhetnek egy új verzióba. Nekem személy szerint nincs szükségem ezekre, de mint látod, nem nehéz megcsinálni. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

köszi a programot az sms playert már sikerült magyarosítani.De én a bejelentkezõ képernyõt is szeretném úgy min ezen a képen van.illetve úgy tudom van már a free mc bot 1.9 verzió de még nem találtam honnan lehet letölteni
a slimnél sem meg a vastagnál sem
Neme.
Hát, mit szeretnél magyarosítani, az fmcb installert, a konfigurátort vagy az osd menüt?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

kocka61 :
Link

\"Az idõ elmegy. Ha csöndben vagy, hallhatod is gyászos csoszogását.\" Stephen King

Hali,
Mégegy kérdésem lenne! Free MCBoot-ot megtudom csinálni vastag ps2-nél úgy hogy a memokair Ps1-es?
Köszönöm,Attila

hali ki tudna segíteni szeretném a free Mcboot programomat magyarosítani. De nemtudom honnan lehet letölteni a programot hozzá
PoisonChihuahua
hdd mire kell formázni fat fat32? milyen proramokkal lehet felrakni a játékokat, az iso csak felkell másolni?
PoisonChihuahua
Sziasztok!Van egy ps2öm van hozzá egy networkadapterem,megvinyóm és freemcboot memkarim. Hogy tudom a vinyóra rakni a játékokat pc-vel? Hol tudok egy rendes leirást találni a vinyóról való játékhoz?
tudna vki linket adni nekem egy PALos Phantasy Star : Ambition of Illuminus c játék torrenjéhez? köszönöm
egyébként játszik vki ezzel a játékkal?
Rendben, Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv, Attila :)

PoisonChihuahua
Vastagnál mindenképp kell NA. Forrasztani nem lehet, hisz az zárná le. Ritka kiegészítõ, szal ha nem találsz, akkor szopacs van. Itthon alig van néhány eladó darab, ha van is, akkor méreg drágán (10k fölött). Külföldrõl érdemes próbálkozni (Ebay) és így olcsóbban is meg lehet úszni (6-8k), ráadásul nagyobb a kínálat.
HDD kompatibilitási lista itt. (Szinte minden sima 3,5" PC-s ATA HDD jó bele.)

Mondjuk én szerencsés vagyok, mert kb. fél évvel ezelõtt vettem egy NA-t pont innen SG-rõl 5k-ért. <#hawaii><#hawaii>
Hát a HDD-re. És ezalatt azt is értem hogy meglehet e oldani ilyen adapter nélkül? Szóval forrasztok pl mint slimnél? Vagy mindenképp kell az az adapter?

PoisonChihuahua
Beilleszthetõ cuccos alatt mit értesz? NA vagy HDD?
Köszönöm szépen a választ, közben változott és Vastag ps2-m lett, Abba merre lehet találni ilyen beilleszthetõ cuccost? :)
Köszönöm, Attila

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A GYORS VÁLASZT ÉS A SEGITSÉGEDET :)(PoisonChihuahua)
pux
PoisonChihuahua
Privi ment!
hy

Szeretném a segitségeteket kérni.naon szeretném usb-rol futtatni a játékokat csak nemtom pontosan hogy kell,hiába olvasom végig amit irtatok
1x valaki ebbe kezd bele aztán valaki más megin másba összezavarodok:(
létszives privibe vagy freemailon ([email protected]) irja le nekem hogy pontosan mit tegyek hogy usb-rol tudjam futtatni a játékokat,nagyon megköszönném. naon klassz ez az oldal nagyon okosak vagytok nemtom kitaláltaki ezeket de le a kalappal elötte.csak kár hogy nincs valahogy külön rendezve a usb-HDD-freemcbot memoriakártya stb magyarázatok:( sry de én elvesztetttem a fonalat:(
daftpete
Regiee:

Én max ennyit tudok neked segíteni: PlayStation 2 Slim HDD Mod

PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c

Na. Ez olyan segítség volt amibõl mindent értettem.Örök hála neked és dicsõség.Nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Elõre is bocsánat ha már van valahol válasz a kérdéseimre de nemtaláltam, pedig visszaolvastam!
Szóval adott egy slim ps2, nincs kichipelve hanem ilyen memokarival futnak a játékok! Erre meglehet oldani azt hogy merevlemezrõl menjenek a játékok, meg filmek? Ha igen akkor tudnátok ajánlani egy oldalt vagy leírni( Lehetõleg szájbarágósan ) Hogy elejétõl egészen ehhez a hdloaderhez mit hogyan csináljak? Elõre is köszönöm!
Üdvözlettel,Attila

Ezt felmásolod memkarira és lecsekkolod ezt. Így nem kell majd mindig külön nyitogatni.
a vinyo megvan,usb-s rackban leformáztam fat 32-re felraktam rá játékot az "usbextreme game installer"nevü progival.ez igy szerintem jo. Csak azt nem tom hogy kell hogy a ps2 memkariján a free mcboot menübe legyen olyan hogy:usb loader,USBAdvance, USBExtreme vagy valami ilyen ami elinditja.
Szia
feltenni feltudom, de milyen progit és honnan.hol lehet letölteni?
köszönöm... akkor mi lehet a gond?
Nekem dvd5ben van meg a GOW2 és nekem ESr-rel simán megy..tudok menteni is....

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

hülyeséget írtam bocs :S szóval....usb
van az a uLancher vagy mi, azzal próbálkozz... felteszed memcard ra az usb progit, majd megnyitod...
szasztok én vissza olvastam de számomra egyértelmû leírást nem találtam az usb-s játékkal kapcsolatban gondolom azért is nem érthetõ számomra mert kezdõ vagyok e téren.Van egy teljesen fejhibás ps2-m egy free mcboot-os mem karim.de nincs rajta usbloader csak hd loader.azzal meg nem lehet usb-s vinyo v pendrive-ról játszani ha jól tudom.?? amig jo volt a fej addig nem volt gond de nem akarok kiadni egy fejre 10000ft-t.
igen vagy veszel egy eredeti usb extreme lemezt
sacano1
Sziasztok Mindenkép kell FMCB a memkártyára ha nem chipes a PStwo és Pendrive-rol szeretnék játékot futtatni?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Ismerõsömnél ilyet csinált a Burnout játék, nem lehetett elmenteni az állást...aztán a végén már az egész kártya lehalt. Formázás+ új telepítés segített rajta. Pedig eredeti SONY 8megás kártya volt :(
Nem korrumpálódott véletlenül az elmentés? MC formázás?
köszönöm a segítséget. nálam az a jelenség van, hogy az eredeti játék nem tudja megnyitni a mentett játékot, de menteni sem tud. mondom akkor leszedem a dvd5ös verzát. príma megy fmcb-tal. de vmiért az sem tud menteni. látja még az eredeti mentését is, de azt sem tudja betölteni. Mindig megáll a loading ablaknál. :S van sok eredeti játékom, meg írott is minden megy csak a Gow2 nem
:S
dvd5 verziót nyomtam végig belõle (ne kérdezd melyik release-t, mert nem tudom) és nálam gond nélkül ment minden.
Én eredeti GOW2-vel játszottam és nem volt semmi gondja az FMCB-vel.
fmcb-t használva játszik vki God of War 2 vel? Olyan gondom lenne, hogy sem az eredeti sem az írott gow 2 nem tud menteni és állást betölteni sem... ez miért van?
:S szerintem vigye vissza