PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
Ez érdekes....
A lemezeket patcheled?
Esr módban csak a patchelt lemezek mennek....

shenmuedc
Softmodnál kikapcsolja a chipet ha jól tudom ezért nem indul a (gondolom chipphez másolt) játék.
Sziasztok! Feltettem a FMCB-ot, minden rendben ment, mûködik is. De van néhány lemez, ami ideáig rendesen mûködött és most csak akkor indul el, ha kiveszem az MC-t. Ha benne hagyom, akkor nem tölti be a játékot, hanem bejön a FMCB üdvözlõ képernyõ, majd felpörgeti a lemezt és megáll. Sötét a kép és nem pörög a lemez. Kikapcsolni sem lehet, csak áramtalanítani. A fej középen marad, a lézer világít (persze áramtalanítás elõtt). Szeretném fenthagyni a progit, de így nem sok értelme van, mert gyerekek használják és macera így a betöltés. Köszi a segítséget.
rorr
Metal Gear solid 3 a pal és az ntsc verzió is megy....
Ami sajnos nem az a Shadow of the Colossus egyenlõre nincs rá megoldás...Bár az a játék állandóan tölt a lemezrõl.....Valószínûleg szaggatna....Aminek még örültem vinyóról az a Devil may cry......

daftpete
gilasador1:

Igen, a sárga LED normális. Olyan, mint gépen a winyó LED... mikor tölt, akkor villog <#vigyor0>

PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c

?
Én egy fat ps2 szereztem hdd adapterrel. Ha vinyóról játszok akkor alol villog valami lámpa sága fénnyel a gépe! Normális ez?
Én is használok usb HDD-t de csak azokat a játékokat használom rajta ami normálisan megy viszont a divx lejátszóval rendszeresen használom onnan nézem a filmeket szerintem erre 100% megoldás a BEN 10 tökéletesen megy gyorsan tölti Stb...
Akit nem érdekelnek a játékok közbeni videók az nyugodtan próbálgassa 😊
üdv
Nekem a Metal Gear Solid 3 nem akart elindulni vele...Pecselni se engedte..
Szerintem azért annyira nem katasztrófális a helyzet pendriveról mint ahogy PoisonChihuahua írta....Vannak amik tényleg elég jól mennek róla..
(De azért amíg jó a fej azzal játszok 😄)

Okami úr isten az mekkora játék...Nyári szünetben játszottam végig.Annyira leköt hogy 1 percre se volt unalmas...36 óra volt a végig játszásom.....

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

rorr
Okami,Metal gear solid 2,3 Ico,Beyond good & evil ezek tuti ,hogy szépen mennek az usb-s megoldással....

Már betéve ismerem azt az SKSApps-t. Mikor elszállt a szerverük, azt hittem, hogy agyvérzést kapok, ezért szépen archiváltam szinte az egész oldalt. <#wink>
PoisonChihuahua
A normális az kb. a harmad annyi töltési idõ lenne. A videókról meg annyit, hogy nem "néha be-beröccennek", hanem nézhetetlenül beszaggatnak. Hogy a technikai hátterét is említsem, ezek a PS2 1.1-es USB-i miatt vannak. Az pedig, hogy téged nem érdekel, az egy dolog, de tudod van akinek számít, hogy normálisan menjen a játék.
Az USB-s játék egyszerûen NEM alternatíva, ezt meg kéne érteni. Semmi bajom vele, mert anno én is használtam, de hosszútávon egyszerûen nem alkalmazható. Jópofának jópofa, de ennyi, itt kb. ki is fújt.
PoisonChihuahua
Az MGS3 pont azok közé tartozik ami jól megy, a 2-õt nem tudom.
Amúgy meg: SKS Apps <#nezze>
A Metal Gear jó ötlet,még annó mikor ps1-em volt(cirka 10 éve),imádtam,nagyon eltalált játék,meg is nézem van-e fennt torrent,ha van letöltöm oszt kiderül.
A Metal Gear Solid 2-3-at próbálta vki? Abban ingém átvezetõk vannak, szóval biztos nem zavarja a játékélményt.
Szevasztok!
Igen a töltési idõ lehet sok,de én nem tudom mennyi a "normális",de nem vészes 1általán,a videók néha be-beröccennek,de kit érdekel.
A játék gyönyörûen fut.
USBUtil-lal a DNAS fájlokat pach-elni kell és már megy is.
Smithie
Igen?Valahol sántít ez nekem.Én is próbáltam nem egyszer,régebben,de egy kalap szar volt.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

PoisonChihuahua
Azt el tudom képzelni, a videóktól és a töltési idõktõl én is elájulnék... 😊
A Burnout Revenge is fut penrõl mint a szél.
Barátnõm öccse el van ájulva tõle.
Kellemes Ünnepeket!
Ü:Fész
PoisonChihuahua
Lehetséges persze, de
1. Pendrive-ot felejtsétek már el, USB-s HDD-rõl van ilyenkor szó.
2. A kompatibilitása és a használhatósága egy kalap kaki, úgyhogy hosszútávra ne tervezz vele.

Ha valóban játszani akarsz, akkor új fej vagy belsõ HDD.
Üdv!
Olyat lehetséges hogy van egy olvasófej hibás ps2 vagyis sztem,és pendriveról futtatnék róla játékot soft mod kártyával? vagy szükséges hozzá mindenféleképpen az olvasó ?

daftpete
Gran Turismo 3-4, SSX, Soul Calibur 3, Tekken 5...
Hirtelen ezek jutnak eszembe, amikkel nyomtam USB-rõl.

Arra vagy kiváncsi, hogy megy-e egyáltalán, vagy arra, hogy tökéletesen? A WRC 4-el csak annyi a baj, hogy a teljes képernyõs videók képe szaggat, de van sok kisebb méretû videó az almenükben, amik tökéletesen futnak.
Szevasztok!
Közben felélesztettem egy motorvezérlõ ic-halott gépet,de annak is kuka a feje...
Tudtok adni pár játéknevet amik tuti mennek pendrive-n,amíg nem találok másik rack-et.
A WRC4-et töltöm,de piszok lassan jön.
Fész
nekem legjobban a rally sport challenge 2 tetszett, bár az nem ps2-es játék...kár
A WRC 4 megy pendriveról, mint a parancsolat. Egyik legjobb rally-s játék, amivel valaha játszottam. Rally Trophy óta a RBR-en kívül a legjobb! És a PS3-on a NFS Shift tovább tölt, mint a WRC 4 USB-rõl!
PoisonChihuahua
Hosszútávra USB HDD-vel ne is tervezz. Szar a kompatibilitása, szarok azok is amik elindulnak és ha 10-bõl csak egy is tökéletesen fut, akkor már összeteheted a két kezed, szar az ahogy van. Ideiglenes "fejpótléknak" jó, de ennyi.
Hosszútávra vagy új fej, vagy internal HDD + NA (én is így használom, ez a legjobb).
Szevasztok!
Ettõl féltem,hogy nem "szereti" ezt a rack-et...de már ezt vettem meg...
...jó lett volna tudni,hogy ilyet nee..
Azért ezt vettem,mert vlt egy fölös ata-s vinyóm,nem akartam sata-st,mert akkor vennem kellett volna még plusszba vinyót is.
Ráadásul azok a rack-ek itt nálunk 10k-fölött vannak,ez is 5K-volt...
Kezd már elegem lenni,már ott tartok,hogy ha rögtön fejet vettem volna ugyanennyi beleölt lóvénál járnék...
Fész
daftpete
Fesz67: Nekem is ilyen USB házam van és annó nekem is fagyott az USB Advance. Szereztem egy másik házat, pöccre indult. Szal elvileg a progi nem szereti ezt a cuccost, próbálj meg másikat szerezni.
... én sem értem, de ez van, nekem így lett jó.

USB Util-al próbáltad?
Igen az usbadvance dos-os formázó/instalállójával tettem rá játékot.
A program leformázza szépen FAT32-re,majd a játékot ráteszem(ráadásul CD alapút,ami ment pendrive-ról is),és mikor rácsatlakoztatom,megfagy a program.
Ha alapból be van dugva a gépbe a rack,mikor indítom,akkor meg megáll a töltés,mikor boot-ol az FMCB,a bejelnetkezõ logónál.
A rack egy Coolink 3"5-ös ATA vinyós típus.
Eléggé bosszant a dolog.
Már akkor is gond volt,mikor elõször kötöttem pc-re,a lemezkezelõvel kellet játszani,hogy normálisan lássa a winfos az usb-s merevlemezt...
Valami tipp esetleg?
le van formázva fat32 re?
Szevasztok!
tudtok arra megoldást,hogy miért fagy ki az usbadvance,mikor csatlakoztatomaz usb-s mobilrack-et?
A rack-ben egy 60GB-os Maxtor van.
Találkozott már vki ilyennel?
ez igaz,
9xxxx-es széria nem viszi a freeMcBoot-ot.Vagy csak elvétve néhány.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Van nálam 1db új slim ps2 (a táp is be van építve a készülékbe!)ami nem megy a freeMCBoot-al. 1.8ast a faton simán futtatom de ezen nem akarja az okosságot.
Tud valaki segíteni? <#wow3>
PoisonChihuahua
Privi ment!
Sziasztok!
FREE MCBOOT-al vastag ps2-n lehet pendriveról játszani? Ha igen hogy? Köszönöm,Attila

\"Az idő elmegy. Ha csöndben vagy, hallhatod is gyászos csoszogását.\" Stephen King

Letudnád írni esetleg hogy milyen játékok mentek?(ami nincs a sksapps listán)

rorr
Én mindent patchelve rakatam fel idáig a Deus Ex és a Harry potter 6 kivételével szépen mentek!

Amúgy volt ami jó volt pecselve is pl. Crash Wrath of Cortex

Szerintem ugy nem lessz jó...
Csomó játékot már pecseltem vissza(Mert ugye nekem összes játék ESR pecselt)de nem akar úgy usbrõl menni..
Pl COD: world at war unpecselem szürke képernyõ...
Leszedem ugyanazt felrakom pendrive-ra azt megy.....

Csak patcheld vissza.
Aha köszi...Lehet nekem azért nem ment mert kiírtam DVDre ESR pecselve, és késõbb errõl a dvdrõl másoltam fel pendrive-ra ,biztos ezért nem indúl el...Majd leszedem újra...köszi...

rorr
Gyõri vagyok Én is.Ico multi pal/ ntsc DVD verzió!

Hali!Szombathely környékén megcsinálom bárkinek ingyé.
msn: [email protected]

psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft

PoisonChihuahua
Gondolom CD módban kell telepíteni. De ez csak egy ötlet, lehet, hogy elírás.
Nekem is DvD-s van meg kb 800-900mega úgy...

Az SKSApps szerint csak az SE verzió fut USBrõl. De ez mit jelent? És miért CD-n van? Az enyém DVD-s volt.
Soft Mode:
Ha van vki GYÕR környéki annak én is megtudom csinálni ingyen...Akár szemályesen is oda adhatja...