PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami sajnos nem az a Shadow of the Colossus egyenlõre nincs rá megoldás...Bár az a játék állandóan tölt a lemezrõl.....Valószínûleg szaggatna....Aminek még örültem vinyóról az a Devil may cry......
Igen, a sárga LED normális. Olyan, mint gépen a winyó LED... mikor tölt, akkor villog <#vigyor0>#vigyor0>
PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c
Akit nem érdekelnek a játékok közbeni videók az nyugodtan próbálgassa 😊
üdv
Szerintem azért annyira nem katasztrófális a helyzet pendriveról mint ahogy PoisonChihuahua írta....Vannak amik tényleg elég jól mennek róla..
(De azért amíg jó a fej azzal játszok 😄)
Okami úr isten az mekkora játék...Nyári szünetben játszottam végig.Annyira leköt hogy 1 percre se volt unalmas...36 óra volt a végig játszásom.....
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Az USB-s játék egyszerûen NEM alternatíva, ezt meg kéne érteni. Semmi bajom vele, mert anno én is használtam, de hosszútávon egyszerûen nem alkalmazható. Jópofának jópofa, de ennyi, itt kb. ki is fújt.
Amúgy meg: SKS Apps <#nezze>#nezze>
Igen a töltési idõ lehet sok,de én nem tudom mennyi a "normális",de nem vészes 1általán,a videók néha be-beröccennek,de kit érdekel.
A játék gyönyörûen fut.
USBUtil-lal a DNAS fájlokat pach-elni kell és már megy is.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Barátnõm öccse el van ájulva tõle.
Kellemes Ünnepeket!
Ü:Fész
1. Pendrive-ot felejtsétek már el, USB-s HDD-rõl van ilyenkor szó.
2. A kompatibilitása és a használhatósága egy kalap kaki, úgyhogy hosszútávra ne tervezz vele.
Ha valóban játszani akarsz, akkor új fej vagy belsõ HDD.
Olyat lehetséges hogy van egy olvasófej hibás ps2 vagyis sztem,és pendriveról futtatnék róla játékot soft mod kártyával? vagy szükséges hozzá mindenféleképpen az olvasó ?
Hirtelen ezek jutnak eszembe, amikkel nyomtam USB-rõl.
Közben felélesztettem egy motorvezérlõ ic-halott gépet,de annak is kuka a feje...
Tudtok adni pár játéknevet amik tuti mennek pendrive-n,amíg nem találok másik rack-et.
A WRC4-et töltöm,de piszok lassan jön.
Fész
Hosszútávra vagy új fej, vagy internal HDD + NA (én is így használom, ez a legjobb).
Ettõl féltem,hogy nem "szereti" ezt a rack-et...de már ezt vettem meg...
...jó lett volna tudni,hogy ilyet nee..
Azért ezt vettem,mert vlt egy fölös ata-s vinyóm,nem akartam sata-st,mert akkor vennem kellett volna még plusszba vinyót is.
Ráadásul azok a rack-ek itt nálunk 10k-fölött vannak,ez is 5K-volt...
Kezd már elegem lenni,már ott tartok,hogy ha rögtön fejet vettem volna ugyanennyi beleölt lóvénál járnék...
Fész
... én sem értem, de ez van, nekem így lett jó.
A program leformázza szépen FAT32-re,majd a játékot ráteszem(ráadásul CD alapút,ami ment pendrive-ról is),és mikor rácsatlakoztatom,megfagy a program.
Ha alapból be van dugva a gépbe a rack,mikor indítom,akkor meg megáll a töltés,mikor boot-ol az FMCB,a bejelnetkezõ logónál.
A rack egy Coolink 3"5-ös ATA vinyós típus.
Eléggé bosszant a dolog.
Már akkor is gond volt,mikor elõször kötöttem pc-re,a lemezkezelõvel kellet játszani,hogy normálisan lássa a winfos az usb-s merevlemezt...
Valami tipp esetleg?
tudtok arra megoldást,hogy miért fagy ki az usbadvance,mikor csatlakoztatomaz usb-s mobilrack-et?
A rack-ben egy 60GB-os Maxtor van.
Találkozott már vki ilyennel?
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Tud valaki segíteni? <#wow3>#wow3>
FREE MCBOOT-al vastag ps2-n lehet pendriveról játszani? Ha igen hogy? Köszönöm,Attila
\"Az idő elmegy. Ha csöndben vagy, hallhatod is gyászos csoszogását.\" Stephen King
Csomó játékot már pecseltem vissza(Mert ugye nekem összes játék ESR pecselt)de nem akar úgy usbrõl menni..
Pl COD: world at war unpecselem szürke képernyõ...
Leszedem ugyanazt felrakom pendrive-ra azt megy.....
msn: [email protected]
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
Ha van vki GYÕR környéki annak én is megtudom csinálni ingyen...Akár szemályesen is oda adhatja...