PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Van egy pár kérdésem amire nem teláltam választ visszaolvasás után sem.

1. Ha én vinyót akarok tenni a PS2-be, akkor ahoz (egy normál pc-s vinyón kívül) mi kell? Kábelek, adapter ilyesmik?
1. Ezzel a megoldással kell chip a gépbe, vagy viszi a vinyón lévõ játékokat (amiket pc-rõl szeretnék rátenni)?

Légyszi valaki válaszoljon, vagy adjon linket.KÖSZI!
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

PS4 PSN: angyisz

Lammer
két kõbányait bebaszol a frigóba, azt amikó' jó hideg, belenyomod a vinyjó aláá ... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Még egy ilyen alkesz csapatot <#zavart2>, a témától egy "kicsit" elkanyarodtunk, srácok a PS-ben lévõ vinyót kell vagy ajánlott hûteni és ha igen mivel (hideg sörrel mi ?).<#vigyor3>

Tyler Durden
ahogy mondod szomjan döglök ha még sokat feszegetjük a témát <#nyes>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lammer
kolléga!!!! ott a pont !!!!! <#pias><#pias><#pias> most megfogtál az érzékeny pontomon... plusz citromkarika a pohár szélén... áááhhhh <#idiota>

Lammer
tudja csak hülyéskedik már mondtam neki... <#pias><#pias><#pias> kira <#idiota>

Tyler Durden
Edelweiss vagy HB búza stb, szerintem a legjobb sörök a búzasörök <#hawaii>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lammert kérdezd, én még életemben nem ittam de állítólag Õ a nagy búzasör rajongó.<#pias><#pias><#pias><#pias><#guluszem1>

Lammer
aha <#nyes>

KonzolStúdió
Tyler Durden
Hol lehet most legolcsóbban BB adaptert kapni?

és ezek szerint azt véresen komolyan gondoltad és ahhoz tartod magad ????
Lammer
én naprakész vagyok! csak ugye kijelentettem valamit a PS2 fõtopicban... ugye...

milyen az a német búzasör ????? Biztos finom...... <#wow1>
segítek, ha te már nem vagy naprakész <#wave>
Lammer te csak ne szólj semmit, a te írásaid alapján kezdtem bele ebbe az egész vinyós herce-hurcába és mostmár fullosan megy minden vágom mint állat. Ja ha adsz valami elérhetõséget még mindig áll a német búzasörös ajánlatom !!!<#pias>

Lammer
Látom a tanítvány jólvégzi a dolgát... <#bee1><#hehe>

nem kellenek a nagy szavak, ennyi is elég lett volna: <#worship> 😊))))))
köszi skyner, állat vagy !!!!!!!!!!!! 😊)))))))))))

persze, persze. Úgy kell csinálni. ezt is nézted ?
skyner, az alábbiakat jól gondolom ?

Úgy néz ki rájöttem egy külföldi fórum segítségével BURNOUT3=MODE3, na ezt este kipróbálom.<#circling><#wink><#beka2>

Hali !

Tegnap vettem egy DVD olvasót, A Winhiip-el felnyomtam a másolt game-kat a vinyóra DE a Burnout3 nem indul el a vinyóról mi lehet az oka ?
Illetve, a Winhiip-ben van egy olyan lehetõség, hogy MODE1 MODE2 MODE3 ez mit takar ?

Tyler Durden
Köszi, csak az a baj nekem jelenleg nincs semmi site-om, ahova fel lehetne rakni :I

sajna nincs, de egy címre ftp-vel felrakhatom, ha kell
Tyler Durden
MSN-ed nincs véletlenül, ahol át tudnád küldeni ezt a vacsi új HDloarder amit használsz?

nagyon szívesen. Az ember ott segít, ahol csak tud !<#vigyor2>
azt hiszem veszek egy dvd olvasót vagy írót és én is így csinálom, köszi skyner már megérte

Ezt csak egyszer próbáltam ki, de mûködik: bebootolok a HDLoader-el. Ha bejött a játéklista, kicserélem a telepítendõ lemezzel és install.
A fejkímélés miatt én nem így szoktam, hanem winyó be a PC-be, Winhiip-el telepítek.
ja vágom köszi, és amikor installálsz másolt DVD-t simán kicseréled a HDloader lemezzel, install, bepötyögöd a nevét, OK és már pirítja is felfelé ????

a HDLoader betöltése után nem forgatja tovább a lemezt, nagyobb játéklista, nem jelenik meg a copyright, kezeli a 120GB-nál nagyobb kapacitású winchestereket is, hátteret-gombokat is lehetne rajta módosítani.
ja a 0.5-el patchelve az mit takar, mivel tud többet ?

JA, kb 4 éve valami messiah csip van benne anno még 28Ft-ért tették bele visz mindent fullosan csak a nyomorult vinyóra nem engedi felpakolni a másolt game-t.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

én is onnan szedtem, nekem mûködik. Chipelt a géped?
EZT VÁGOM, de a HDloadert te például honnan vetted le, mert én az eurausiaról szedtem le a free HDloadert (elvileg crakkelt) de mégsem akarja feltenni a másolt DVD-t a vinyóra (VALID PS2 DISC)

Free HDLoader 0.5-el patchelve. Sajna nem találtam hozzá igazi segítséget (valszeg csak DMS3 és RIPPER2 GOLD-al megy a mem. kártyáról való bootolás) Mindegy, marad a HDLoader DVD-rõl való indítása. Ez max. 10 másodperc és nem használod tovább az olvasófejet.
skyner !

Melyik HDloadert használod, valamint visszaolvastam hogy a mem kártyára vagy a vinyóra akarod felnyomni és onnét akarsz boot-olni, sikerült megoldanod ?

Mi a különbség a HDloader és a HDadvance között ?

ja tényleg most olvastam vissza. ó bakker

Tyler Durden
Gondolom már feltette volna vhova, ha lenne free ftp..

skyner valahová felnyomhatnád a cuccost.

ha chipelt a géped, akkor biztosan. Ha nincs benne chip, akkor ki kell próbálni.
Hi Skyner !

ezzel a verzióval elvileg felmegy a vinyóra a másolt stuff ?

Hali !

Lammer tegnap volt két 5leted, a másolt játék vinyóra való feltöltésével kapcsolatban sajna egyik sem jött be, mi kéne ? másik HDloader, másik chip a gépbe, vagy marad a Winhiip-es megoldás ?

Tyler Durden
Haller!

Tegnap volt errõl szó, hogy ha van vkinek vmi free ftp elérhetõsége, akkor oda fel lehetne pakolni, de sajna senki nem jelentkezett.. <#shakehead>

Hi skacok, szia Lammer!
Tegnap este megcsináltam a HDLoader 0.5-ös patchelt DVD-s verzióját. (/N /C /S /B /L paraméterekkel). Nagyon zsír, frankón mûködik. Közkinccsé tenném letöltésre, de hová tegyem ?
Sir Quno Jedi
De, csak elnéztem 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
nem nekem jössz, véletlen? <#buck>

Lammer
van, de 1enént mindenkinek nem töltöm fel(Chello rulez) ha adtok elérést, akkor oda felrakom 1X és onnan mindenki lehúzhatja...