PS2 játékok winchesterről

← ElőzőOldal 48 / 48

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Oda mostanában sosenem jutok el, mer dolgozom vadul (grrr) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Akkorjó, hogy nekem meg nem ezt mondta ! Grrrr !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler Durden
MSN-n accod nincs? Ott is át lehet tolni, igaz néha kiba lassú..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Fasza, akkor kurvagyorsan szerezzen vki egy free ftp cuccost <#eplus2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lammer
kstudió!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A Cheap nem fog megdobni mostanában BB-vel mert nincs neki azt mondta nem is lessz mivel apstwo-ban már benne van gyárilag így nincs rá igény. Én is csak máshonnét tudtam beszerezni.

PS4 PSN: angyisz

Sir Quno Jedi
Jha, én is jövök majd neked sörrel, ha Csíp végre megdob egy bb adapterrel és jutok valamire...

Lammer
namost megcsinálom a legfrisebb patch-el a HDloader DVD-t, de még mindig várok free ftp elérhetõséget!!!
amúgy rarozva ez sem lesz nagyobb 8 megánál(az ok😄ummy file inside!)<#hehe>

Lammer
ha adtok egy privát MINENDKI!!! (pl koleszos 24/7es elérésü) FTP-t ahonnan MINDENKI lerángathatná a cuccost, felrakom...
(tiszta komcsi feeling, mindenki egyszerre éljen-éljen hahó öcsi!) PFFF LOL!

Tyler Durden
Hmm ez a dvdverzió engem is érdekelne, fõleg mert elõzõ ps2-m feje elhasalt..

Lammer
ott van nagyon sok verzió(általában krekelt), leszedheted nyugodtan, csak Skyner kolléga megcsinálta a DVD veriót, mert az jobban kiméli a fejet!!!

Kösz Lammer !

Este kipróbálom mûkszik e, egyébként amit írtam HDloader az eurasiarol az szerinted crakkelt ?

Azt a DVD iso-t pedig küldhetnéd de milyen címet adjak meg? e-mail ?

Lammer
na mind1 remélem érthetõ, csak gyorsan írtam... <#hehe>

Lammer
tehát van két 5letem!
1. Amikor betöltenéd és feljön a splash-screen(gyk: amikor elõjön a kék HDloader kép) akkor gyorsan cseréld ki a HDloader lemezt a másoltra, várj míg bejön a menü és ott is várj vagy 20-30 mpet mert ugye felpörgeti illetve leáll a fej!
2. Betölteted a HDloadert és beteszel egy eredeti játékot. Leokézod és amikor a nevét pötyögöd be, kicseréled a másoltra... megint vársz egy percet persze és OK!!!

han nem mennek, akkor egy elérést és küldök egy patchelt HDloaderDVD-iso-t amibe bele van már peccselve a felpörgésgátló kapcsoló is...

GL

Lammer !

Annyi búzasört küldök mint a szemét csak oldjuk meg ezt a jellegû gondot, na figyu

1. Free HDloader (ezt szedtem az eurasiarol állítólag crakkelt) nevû stuffot berakom CD-re van kiírva be is töltõdik
2. Install, lemezcsere másolt DVD berak OK, kapom a válasz VALID DISC

Na tehát ez van, egyébként a gyári DVD-k simán mennek felfelé a vinyóra a gépem kb. 4 éve lett csippelve akkor még 28Ft-os áron valami MESSIÁS csip van benne. LAMMER SEGÍTS aztán töltöm fel a címedre a sört.

Lammer
SZIVi!!!

Amúgy a német búzasöröket szeretem <#hehe>

Figyi nem véletlen Ripper chip-ed van neked is?
mivel bootolsz másolt PS2 játékot??? nem select-tel?
mert akkor ideje memóriát felszabadítani a memkártyádon, hogy onnan bootolhass... és van egy tükk, avval már fel tudod nyomni(ezt is én postoltam elöszõr külföldön is) <#beka3>

Tyler Durden
Akkor ideje 1-et beszerezni (:

de nincs a gépemben DVD meghajtó 😞

Tyler Durden
A winhiip nevû proggyval a pc-dbe dugva a winyót bármilyen gamét pakolhatsz rá, igy az írt gamékat is.

kösz Lammer !

Valóban Jumper baj volt, már repülnek is fel a cuccok a vinyóra, utólag is köszi k..va sokat segítettél ebben a vinyós témában mult héten ilyenkor még csak ötlet volt most meg már ott van a gépemben a vinyó. CSAK MÉG EGY KÉRDÉS nem birom feltolni csak a gyári DVD-ket, hol találok CRACK-es HDloadert, az eurasian csak a free-t találtam de az nem engedi feltenni (valid disc) a másolt DVD-t.

Lammer
jumper - tedd CSre(nem counter-strike <#idiota> )

Hi!

Betöltöm a HDloadert, és nem látja, hogy bent van a vinyó a PS-ben mi a rák az oka MAXTOR 40GB ATA. ????

KillYou
Lehet a hálókártyán keresztül felnyomni rá a progikat?

http://www.agumi.hu/

HI !

PS2 játék valahonnét tölthetõ le ? megdobhatnátok 1-2 címmel

kösz Lammer ÚGY NÉZ KI SIKERÜL !!

Lammer
Ps2 totyikban a válasz...

Hi !

Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ?

Kösz Lammer ! relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax,relax <#nevetes1><#crazya><#vigyor3>

Lammer
bazzeg, kell a bb apapter (konzolstudió, vagy cheapboy), nem kell semmi más, kábel semmi, bedugok a vinyót(csak PATA, tehát nem SATA) majd belehelyezed a gépbe hátúl és rácsavarintod, leszeded a HDloadert kírod és örülsz...

Hi Lammer ?

Segíts már légyszi, a vinyós dologhoz kell BB adapter is a gépbe ?
de priviben elküldhetnéd részletesen mit kell venni meg mit kell letölteni köszi. [email protected]

ps2 topic visszaolvas, sorry már annyi privit meg commentet írtam, már uncsi, amúgy én kezdtem el az egész õrületet... <#awink>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Hi PS2 Masters !

4 éve nyomom a ps2-t, de csak most tudatosult bennem - általatok - hogy a ps2-be lehet vinyót tenni, ezzel kapcsolatban kérem segítségeteket.

1. a vinyón kívül mit kell még vennem (pl. kábelek stb.) ?
2. ha ez megvan milyen software-t töltsek le és honnét ?
3. hogyan kerül fel a vinyóra a játék, és hogyan töltõdik onnét be ?

úgy kb. elõzetesen ennyi, tudom ez már nektek lerágott csont de aki tud segítsen elõre is köszi, ja lehet priviben is.

[email protected]

JohnnySmith
Érdekelne engem is.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

neki nem, és nekem? 😄D

Sephi
Dik! Miota van neked jogod a konzolosokba irni???

Megengedtem bazeg?!?!?!!??!??!!?!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Hallotam vmi olyat, hogy a cd-t állandóan pörgeti a feketemachine!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én is vinyózok.. figy én mindig cd-rõl bootolok.. semmi baja nem lesz. Ha félted nagyon a fekete ördögöt akkor vedd ki a cd-t!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Megoldas nem tudom ha van szal ebben igazat adok neked. De volt rola szo de en sajnos nem tok neked segiteni 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

átnézegettem a topikokat, de csak olyanról olvastam, hogy a RIPPER2-nél és a MDS2-nál mûködik a dolog (háromszöget nyomni kell bekapcsolásnál és a memóriakártyáról tölti a HDLoader-t). Ez ok., de nekem nem az elõbb említett chipem van. Ha tényleg van a problémámra megoldás és már leírták, akkor örülnék néhány linknek. Köszi!
Sziasztok!
Szeretném a HDLoader-t úgy elindítani, hogy ne kelljen boot-lemezt használni. A gépemben van MODCHIP, de a típusát nem tudom. A HDLoader memória kártyára történõ feltöltés lenne szerintem a megoldás, de nincs tippem, hogy miként tudnám rábírni a PS2-t, hogy a memóriakártyáról bootoljon, vagy akár a winchesterrõl. Van valakinek valamilyen megoldása erre a problémára? Minden frankón mûködik nálam, már csak annyi hiányzik a teljes örömhöz, hogy valamilyen módon kikerüljem a HDLoader lemezrõl történõ betöltését.

Várom építõ jellegû hozzászólásaitokat!
Sephi
Csak vagy 5 topikban volt mar errol szo... de nem baj...

← ElőzőOldal 48 / 48