PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget szeretnék kérni.A sony network adaptert ha megveszem akkor tudok csatlakoztatni a ps2-höz vinyót?Ugye ez az ami a konzolstudióban 13k?
A másik pedig,hogy backupppal lehet online játszani?
Elöre is köszi
úgy persze ok... 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
PS4 PSN: angyisz
van egy lista amin megtudod nézni ezeket illetve azt ,hogy melyik game-t a winhiip melyik mode-jával kell feltenni (tudod MODE1,MODE2,MODE3)
itt a lista
<#wave>#wave>
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy a vinyót a windowsba kell leformázni mielõtt beteszem a ps2-be,vagy a ps formázza le magának. Mert ha ps formázza le akkor meg nem tudom visszarakni a rackbe,hogy a winhiipel feltegyem a játékokat. Tudom elég láma vagyok de kérek valakit,hogy segítsen nekem.
Elõre is köszönöm<#help>#help>
Viszont lenne 1 kérdésem, olyannal találkoztál már, hogy a ps2-d lejátsza a játékot, de se winhiip se hdloader alatt nem tudom felmásolni a winyóra.. <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf> 2 játékkal is igy jártam és elég idegesítõ..<#boxer>#boxer>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A 40Gb-os winyó vissza ugrott a PC mobil rack-be, igazad volt Tyler a Partition Magic tényleg megoldotta köszi a help-et.
Ja a PS-ben meg bent figyel egy 120Gb-os Maxtor SIRÁLY !!!
<#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4><#worship>#worship><#integet2>#integet2><#email>#email>
Hmm ezt sem próbáltam, de szerintem Partition Magic-el rendbe lehet tenni a winyót. Én anno a Linuxos partíciómat is csak igy tudtam láthatóvá tenni a winfos számára..
Amúgy a HDloaderrel nem volt semmi gond azóta sem, megy, mint atomgomba <#nyes>#nyes><#finom>#finom><#taps>#taps>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
így a jó!
nem látja, perse, ne törödj vele...
a winhiip majd menedzseli...
na utoljára írtam be, de tényleg... nem értek hozzá...
ööö ezt olvasd el....
Kivettem a PS-bõl a winyót vissza szeretném tenni a PC mobil rack-be de az a nyomorult XP nem látja mert a PS leformázta magának.
Mi a rákot lehet vele csinálni, hogy megint lássa a PC ?
Gondolom formázni kell de hogy ha nem látja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<#idiota>#idiota>
hát nem bírtam ki!!!!!
ilyen egy KHAOTIK GÚD kari, nem bírtam szegény elesett ember szenvedését és én nyújtottam a kezem annak reményében hátha segítségre talál...
és ehhez megszegtem a szabályokat...
<#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
winhiip wondowson beteszed a 40est, lemásolod róla a progival Isoba és ua-val a progival visszamásolod rá....
ennyi...
te többet nemsegítek, mert már megigértem...
😞
Ja egy 40-es volt benne most repül be egy 120-as csak nem tudom még hogy szedem le a régirõl a cuccokat.
Amúgy nálad azóta nem volt gond a HDloaderes témával ? <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy mekkora winyót csapsz bele? Kinõtted a másikat?<#wave>#wave>
Srácok fõleg Lammer, vettem a PS-be egy nagyobb winyót, hogy tudom az eddig benne lévõ winyó teljes tartalmát áthúzni az újra. Vagy még egyszer fel kell másolni rá mindent ?
adapter 14-15 ezer
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe +kiadást jelent megvenni a cuccokat, hogy futtathassam vinyóról a jatekokat!
Jó lenne, ha +- pár ezer forint eltéréssel meg tudná vki. mondani!
Elõre is köszönöm!
Egyébként mit szoltok a letöltési kvótákhoz?
skacok, nem tudjátok mi van a Da**ta szolgáltatóval???
De azért tõlünk elvárod, hogy legyen idõnk 26.-szor leírni ugyanazt amit elõtted már 25-en megkérdeztek.<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#alien>#alien><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
ez már télleg <#falbav>#falbav>
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
A HDloader-nek van egy memcard-ra telepíthetõ verziója a www.eurasia.nu oldalon azt hiszem HDloader memcard installer <#wow1>#wow1><#wave>#wave>
Ha visszaolvasol egy pár topikot találsz dolgokat, na mindegy figyu.
1. Fogod magad veszel 1 db vinyót min. 40GB ATA !!! (nem SATA)
2. Rendelsz vagy veszel 1 db Broadband vagy network vagy ki hogy nevezi adaptert (ez kell ahozz hogy a vinyót a géppel össze tudd kötni) helytõl függõen 13-16.000,-Ft
3. Letöltesz egy crackelt HDloader nevû progit és kiírod amire akarod (CD/DVD) vagy ha Ripper2 vagy DMS3 csip van a gépedben a HDloadert a memcard-ra is fel tudod telepíteni így nem kell minden indításnál bebootolni. (ez kell ahozz, hogy a gép lássa a vinyót)
4. Ha a vinyóra gyári játékot mentesz akkor nem kell csip de a másolt játék nem megy a a géped nincs okosítva.
Betöltés a HDloader betölt aztán CD/DVD kivesz a tálcából, a vinyón lévõ játék kiválaszt és már csapathatsz is anélkül hogy az olvasófejed szarrá ég az írott cuccoktól, illetve a töltögetési idõ is gyorsabb lesz. Na pá, próbáld ki állat nagyon csak igényel egy kis anyagi ráfordítást, illetve innentõl kezdve online is nyomhatod a BB adapter segítségével de csak gyári lemezrõl.<#wave>#wave><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>