PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
drrrrssstttt, puffff, tsssdddd
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kövezzetek meg, de nekem akkor is tetszik a Two (üssetek!)<#idiota>

Nem játszok olyan sokat, hogy megérje befektetni egy BB adapterbe, meg egy vinyóba. Lehet hogy még chip sem lesz. (miket beszélek??? <#buck> chip azért lesz.) Miért baj ha melegszik? Kevesebb lesz a fûtésszámla<#smile>

Ha meg mégis meggondolom magam, akkor lecseréle. sima PS2-re<#wave>

Lehet szidni, ordibálni, meg hólapáttal csapkodni a fejem<#wink>
Tyler Durden
Remélem ezt a megtetszett szöveget akkor is fogja nyomni, mikor tükkörtojglit sütöget a gépen fél óra játék után, vagy esetleg mikor az olvasófej elmegy erdõbe <#mf1>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lammer
avval gizdázott amikor elvitte chippeltetni, hogy "nézd befért a nadrág oldal-zsebébe" mondom húdejóbazzeg" <#idiota>
pedig fûztem, hogy maradjon a 30004esénél, mert tolunk bele egy BBadaptert okosságba nagykerbõl kap bele wgy 120as HDD-t aztjóéccakát, tolhatja ezerrel, nem! NEKI A KICSIKE annyira megteccet... hááát mondtam anno, te bazzeg reméyntelen vagy... <#hehe>

PS-nek a pócon van a helye vazzeg.... nem kutya ez a szerencsétlen, hogy hurcikáljam össze-vissza fõleg most még a végén megfázik aztán beteget jelent oszt baszhatom a játékot. Most az ünnepek alatt ha nem mûkszene lehet, hogy megfejelném a mikrót(is)<#falbav>. Egyébként mindenki tudja hogy a PStwo egy újjab bõr lehúzása az egyébként nem kis számú konzolos gémerekrõl, a PS2 eladások valamennyire így 4 év után visszaestek és ezzel sikerült megint egy kicsit feltornázniuk a darabszámot (egyébként nincs ezzel baj a biznisz az biznisz) ugyanezt tapasztalhattuk a PS1 vs. PSone párosításnál is. Nyakamhoz a bökõt, hogy akinek van egy jól mûködõ modolt meg esetleg winyós PS-e az nem fogja ezért a kis vakarékért lecserélni. Akinek akadt már bele a lába (vagy a gyerekéé)a kontroller madzagjába az kb. tudja hogy repülne a 20 dkgf-os PStwo lefelé a polcról.....annak tuti kalács<#violent>

PS4 PSN: angyisz

Tyler Durden
Én néha szoktam szállítani, mikor asszonyhoz megyek vagy onnan jövök. De akkor ótóval vagyok, berakom csomagtartó azt kalap, nem hiszem, hogy többet cipekednék ha pstwo-m lenne (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sir Quno Jedi
Én mondjuk berakom a dobzozába, ha már, mivel ennek a silvernek jó kis doboza van, de nem szoktam hurcibálni, ezt még soha sem vittem ki a ház területérõl !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler Durden
Amúgy meg ha vidékre utazik akkor vagy skálásszatyor /ahogy Jedi is mondta/ vagy behajítja a kocsi csomagtartójáb, decc ól (:

Tyler Durden
Spanom szintén hasonlót akar venni, hiába mondom neki, hogy 1 cowboykalap szart nem ér az egész. Majd õ megoldja a problémát, meg egyébként is milyen szar nagy dromedár az én ps2-m.
Amit eddig hallottam róla, szar fej, melegxik mint a grillsütõ, szal szerintem made in dobd el..<#pias>

Sir Quno Jedi
Én az én Satin Silver okosságomat nemadnám semmilyen butított miniûbercsodaPéjesTwoért.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szalé a normál Péjeskettõ is bemegy egy reklámszatyiba, ha már igénytelenre veszi a figurát a barma !

Lammer
hátezaz... LOL! majd mondom is neki... bár gondolom (mert asszonypajtásával leszoktak menni hétvégére vidékre rokonokhoz, akkor télleg jól jön...) de amúgy.. LOL

Sir Quno Jedi
Kiafasz hordozza a PS2-t ??? Ez nem handheld ! A 72-es TV-t, meg a giga hi-fi-t nem tudod hozzá zsebrevágni !

Lammer
jah és megvan neki és avval villogott, hogy mekkora, meg minden én megmajd kiváncsi leszek meddig bírja... <#hehe> elvileg betettek neki egy védõpanelt is... dehát kitudja meddig fogja bírni...

Lammer
LOL a hverom ilyen,,, mondom neki te figyi ebbe vinyót már nem tucc majd beletenni,,, erre õ, nembaj olyan kira a dizájn meg elfér a zsebbe ha hordozom,,, mondom VÁÁÁÁÁ te állat vagy, akkor gyûrjed a fejet jóóól... <#hehe>

Tyler Durden
Nahh ez az amit nem értettem. Cheap is beszéli a hülyeségeit, hogy nincs értelme a BB adapternek, mert a pstwo-ban benne van. Már csak az a kérdés, hogy ki az a hülye aki pusztán a design miatt megveszi az új ps-t. Szerintem maradni kell a régi jó bevált masináknál, beletöfni 1 winyót azt szevasz..<#hehe><#eljen>

nézd meg itt ,hogy a Ratchat & Clank támogatja-e a winyós töltést.<#wave>

salazar
Na ilyenkor mi van a Ratchet & Clank legújabb része kifagy Játék közben ha a winyóról nyomom. Erre esetleg valami orvosság?

Késõ<#wink>!

Faterom már megvette a németeknél a Two-t. De nem baj. Akkor marad a gyári lemez, a jó minõségû írt DVD (chip) után, na meg ahogy valaki már mondta: IMA, IMA, IMA<#worship>

Egyébként van egy ismerõsöm (tanárom) aki PS2 szervizes, és meg tudja csinálni a Two chip-et, garanciával, és kedvezményes (2-3000!) fejjel, ha netalán meghalna<#bee1>
magus
najo, ps2 usbol lefujva, de itthon kb 40 az alapgep 15 a chip 10 az adapter ugye?

Fefe
nem lehet a vinyora menteni különben meg edonkeyal szedtem le

salazar
Honnan szedted le a dvd-s verziót?
valaki találjon már megoldást a játékállás winyóra tételére

Fefe
na végre megvan a hdloader dvd-s verziója

hiba
csak nem talaljak 😊

Fefe
Különben az 5xxxx szériát is keresik tonna számra mert nem igazán kell az új senkinek sem.
Legalábbis széles ismeretségi körömben tapasztaltam

Fefe
Állítólag kintrõl 9-10 ezer huf posta kltg. együtt ausztriából vagy honnan. egy srác írta itt az sg-n hogy neki annyiba volt

😄D<#nyes>

Fefe
Ugyan ezt mondta nekem is Cheapboy.😞

egy- másfél hónapja vettem nagynehezen a BB adaptert elõtte hívom a Cheapboyt van e neki, erra azt mondja NINCS de nem is lesz mert már nem fog kelleni senkinek mert itt a PStwo és abban alapban benne van a network-hoz szükséges online csati, de kérdem én ki a ráknak kell az online itt mindenki a winyó miatt keresi fõként, hogy a kurva sok másolt szar lemez ne bassza szét a démon fejét vazze.

Minden konzollal foglalkozó bolt kaszálhatott volna akkorát azon a 10 dkg-os rohadt BB adapteren, nem értem miért fosnak betenni a pocra 1-2 darabot<#falbav>

/nyugtatom magam relax,relax,relax.....
mert tudom ,hogy nekem már van és ott figyel a gépem hátulján karöltve egy 120-as winyóval.<#mf2>

Fefe
Én 9000 -ért vettem a japcsit de közölték velem,hogy akkor no net,mondjuk emgem igazán csak a vinyos téma érdekel arra meg jó a japán is

Sir Quno Jedi
Nm megy, mert nem vettem amcsit, nem vok hülye 12-13eFt kiadni rá. Aztán meg ha eladom, jönnek a kicscsávók, hogy megyen ez online, válasz NEM BAZDMEG !!!

Sir Quno Jedi
Jah, nekem má nem volt... :-(((((((

Fefe
nem megy a net mi😊) nekem meg japán van ugyhogy no net 😞 csak vinyó van

Fefe
Na ezeket hívtam végig szó szerint és sehol nincs kivéve amit mi tudunk konzol-doktor de ott most csak amcsi van. Pedig nekem a faszi azt mondta,hogy mindig van mind a kettõbõl

Sir Quno Jedi
Jah amcsi van, de nekem eu gõne !

szerintem itt biztos találsz szerintem <#ravasz1><#idiota>

Sir Quno Jedi
Na és elmondod ??? Mert nekem nem kell az amcsi, nekem európai kell ám ! (bár az amcsi is mûxik)

Fefe
Én tudok mind2 <#duhos2><#hehe>

Sir Quno Jedi
Ja, most meg broadband adaptert nem lehet sehol kapni, azaz lehet valahol amcsit, de nem mondom meg hol ! 😄DD

Fefe
Jaja pontosan ez miatt nem vettem Pstwo-t és szinte már nem is nagyon lehet kapni az 5xxxxx szériákat csak az újjal vannak tele a boltok. Én még idõben vettem a ks-ból az utolsó elõttit hoztam el ami még 5xxxx szériás

Szerintem ne erõltesd ezt az USB rack dolgot, én azt mondom ha valaki valaha is winyót akar tenni a gépébe akkor inkább felejtse el a PStwo-t és maradjon a jó öreg PS2-nél. A Design az nem minden<#mf2>

Ja bocs! PSTwo-ról beszélek<#idiota>
Valaki már említette: mit csinál a gép az usb-s rack-el. Nem lehet valahogyan "felismertetni" vele?
Egyszerûen kiírod lemezre, bevágod a PS-be és felmásolja magát a kártyára. De értelme csak akkor van ha a gépedben Ripper2 vagy DMS chip van beépítve mivel csak ezek támogatják a memcard-ról való boot-ot (amit egyébként a háromszög folyamatos nyomásával tudsz elérni bekapcsoláskor).<#felkialtas>
A memcard-ról mentett állást nem tudsz a winyóra másolni, azért ennyire nem hülye<#idiota> a SONY ezek után ki a rák venne memcard-ot.<#ravasz1>

salazar
Sziasztok
Végigolvastam a fórumot, de az adoot kérdésemre nem találtam választ.
Letöltöttem a Hdloader Mc-t,de ebben egy képfájl van csak.
Az lenne a kérdésem ezt,hogy töltöm rá a memoriakártyára, hogy arról bootoljon? Másik a memóriakártyán lévõ mentett állásokat, hogyan tudom rámásolni a winyóra.
Elõre is kösz a segítséget.

marsu
Ezt én is ismerem, de van e még ilyen oldal??
Tudtok olyan linket ahol van hdloader tört,és 160G vincsinél nyagyobbar kezel?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

pl. innen

marsu
Honnan tudok letölteni ps2-õ játékokat???
Online akarom kipróbálni<#eplus2>