PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
ya. Az én gépem is 50004-es A Hdloaderem meg dvd-n van meg nem cd-n mert igen csak tekerte a cd-t mikor beraktam neki😊

Sir Quno Jedi
Enyém 50004-es és nem komálja a CD-ket. Amúgy sem a Xenosaga 2, sem a Shadow Hearts 2 nem megy HDD loaderrel, én meg azokat nyomatom(nám). Ezt egyébként a compatibility listben is írják, de magam is kipróbáltam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fefe
Nekem egy 80Gb vinyom van és ezen oldal alapján rakom fel a játékokat és gond nélkül futnak még az újabbak is( Colin 2005,Black Monday stb...)
A hdloadert én épp most csináltam meg hogy ne cd\dvd-rõl fusson hanem mem kártyáról. De amikor cd-n volt\van a hdloader akkor is gond nélkül olvasta.

Sir Quno Jedi
Nohát én is sikerrel HDD-sítettem karácsonyra a gépemet. Azonban a 120GB-s maxtor éktelenül melegszik benne ! Arról nem beszélve, hogy nem minden proggy fut HDD loaderrel, a HDD loader CD-t meg pláne nem nagyon szereti a gép.

Van egy olyan gyanúm, hogy az új játékok egyre kevésbé fognak menni vele, mivel a készítõk már fölkészülnek a HDD loader-re, hogy még véletlenül se fusson rajta stabilan a játékuk, így is megakadályozva az esetleges warezolást !

Mind1, ha sikerül jól belõnöm a cuccot és minden mûxik, meg a melegedés problémát kiküszöbölöm vhogy, akkor tényleg jövök sörrel Lammer-nek ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fefe
Sziasztok!!!

Egy kis segítség kellene nekem az mcloader-el kapcsolatba.
Az itt leírtakat megcsináltam a ps2 fel is telepítette rendesen. A kérdésem az az hogy hogy tudom behívni a hdloadert a memokártyáról? Persze eredeti psx cd-vel csináltam.
Segítségeket elõre is köszi

hiba
hiba
ismerem, ezert irtam hogy "milyert?".

torrente
Fefe
HI

Asszem a mem kártyás bootolás csk ripper és dms chippel mûxik. Nekem is magic 5 van a gépemben de nem akar bootolni a mem kártyáról.

hiba
Megjott az adapterem, jo draga volt de mar sehol nem tudtam hozzajutni es nem birtam ki 😊
Minden gond nelkul mukodik is frankon nem volt semmi gebasz.
Illetve az hogy nehany gamma nem muxik a hdloaderrel 😞 de milyert? 😞

A tobbi siralyul m1 bar azt hittem a GTA:SA csak azert akadozik mert nem komalta az irott dvdt. Most meg vinyorol is megakad neha bar igaz hogy sokkal finomabban teszi azt.

Semmi extrat nem hasznaltam csak
egy HDLOADER cdt, (ps2ownz)
egy WinHIIP 1.6.5-ot (ezzel masoltam fel az imageket)
egy 5x szerias magic-es masinat
nomeg egy seagate vinyot
<#vigyor1>

Mostmar csak a memoriakartyas modszert kene kiprobalni...bar ahhoz meg kene egy kartya is, meg nemtom hogy muxik e magic 5-tel?

Már megvan. KIRÁLY VAGY!!! Köszi szépen.
Azt nem, de Eurasian szinte minden fent van, ami kellhet.

KÖSZÖNÖM!!!

Ez pont az én "hihetetlen felfogóképességemnek" való😊 Már csak az a baj, hogy nem tudom letölteni az ott lévõ szükséges filepackab.rar-t. DC hubot nem tudsz ajánlani?
Igen, de a haverodnak mindenképpen úgy kell majd beállítani a hdloadert, hogy az a TE PSX cddel menjen. (Tehát: ha nem ugyanazt a cdt használod, mint a haverod, akkor nem elég simán átmásolni a hdloadert) De ezt valószínüleg tudja, ha õ is hdloadert használ, ha nem, akkor olvass el egy tutorialt. Itt van egy elég jó szájbarágós.

És persze a PSX cdnek EREDETInek kell lennie, ha nincs menj el a tescoba utánad vágnak egyet párezer ftért.

NNNNNNA! Szóval ha én felteszem (haverom chippelt gépérõl) a crackelt HDloader-t a memkártyára, akkor azt el tudom indítani chip nélkül? A kevés kis angolommal arra jutottam, hogy egy PS1-es eredeti játékkal igen. A játékokat úgyis PC-rõl tenném fel a vinyóra. És ezzel a módszerrel vajon elindulna a backup játék? Tudom hogy túl sok a kérdés, de ezzel súlyos ezreket spórolhatok.

Köszi mindenkinek<#worship>
HDloader csak eredeti játékot indit ha Ps2-rõl olvasom be ajátékot?
Nem kell, mivel nem a PS-el rakod fel a gammát hanem PC-n a Winhiip segítségével (tudom tapasztalat) a backup játékot pedig már simán elindítja.
Mondjuk, hogy elindul-e a backup játék winyóról chip nélkül azt nem tudom, hacsak nem eredeti HDloadered van.

PS4 PSN: angyisz

Igen, de kell valamilyen módszer, amivel elindítod a crackelt hdloadert, mert az eredeti hdloader csak eredeti játékot hajlandó felrakni.

hiba
If your ps2 is not modded, and if you don't have/want a flip-top, you will need:

1 the original hdadvance cd/dvd,
2 the network adapter,
3 a compatible hard-drive.

You can then backup your games using your ps2, or use winhiip, but that would need a little technician skill, as you need to hook the ps2 hard-drive to your computer (this is very easy).

Another method used, is the memory card exploit. for that you only need an original PS1 CD and a hacked/free software installed on your memory card !! yes, this seems the best, but to get this free software on your memory card, you will need the original swapmagic disk with a gameshark, or a fliptop with a gameshark, and then you will have to burn a special hacked disk you will create, that will transfer the files from the cd to your mc.
the second method costs a bit more, except of course if you already have a gameshark and flip-top or swapmagic disks.

you can also use the mc exploit using an unmodded ps2, hdadvance, a cross link network cable, and a ftp server on your ps2 (look for instructions on this forums, keyword execftp)

hiba
well since your ps2 is not modded, you need to buy an original pressed copy of HD Loader or HD Advance to load the games off your hard drive. once you get that program either you can rip the games onto your ps2 hard drive with that program or you can put it in your computer and do it with a free program called WinHIIP(which is much faster i've heard). obviously you'll need a dvd-rom to rip them from pc to ps2.

És a feltört játékokat is lehet futtatni chip nélkül vinyóról?

Hallottatok már az USB LOADER nevû progiról? Talán ez a megoldás a Two-ra.
A hdloader cdrõl nem bootol, mert nem eredeti. Ezért kell a PS1 játék, arról elkezd bootolni de ekkor átveszi a bootolást az exploit és a HDloadert tölti be.
ELVILEG chip nem kell, de valamilyen megoldás kell pld swap magic arra, hogy felrakd a memkártyára az exploitot. Ha ezt megteszi neked valaki más, akkor elvileg semmi nem kell hozzá.

De akkor meg nem igazán értem a dolgot, most nem mindegy hogy egy eredeti PS1 játék vagy a HDloader CD-je figyel a tálcában ?
Vagy esetleg azt akarod mondani, hogy abszolút nem kell chip a backup progik futtatásához ha ezt a megoldást használod ?

Ez ebben a formában nem igaz. Ripper vagy DMS chipnél a háromszög gombot kell nyomva tartani, akkor bootol memkártyáról. DE, meg lehet adni egy vagy több cd-azonosítót, leginkább eredeti PS1 cdkét. Ha ezzel a cdvel indítod a gépet, akkor nem a játékot indítja el a gép, hanem a hdloadert a memkártyáról. Ehez a megoldáshoz kell egy eredeti PS1 cd, de semmilyen chip nem kell hozzá. Sõt, semmi nem kell hozzá, ha esetleg valaki felrakja a hdloadert a memkártyádra, amibe az a CD azonosíto van beleégetve, amivel indítani akarod.

Úgy tudom a memcardos megoldás csak Ripper2 és DMS chippel mûködik.

Én most próbálkozok hdloadert felrakni memkártyára, de fekete kép fogad. Swapmagic3.2+cdloader7 beta 5.2t használok. Módosítottam title.dbt, cdgennel összeraktam LBA-ra figyelve az imaget és Neroval kiirtam. Valami ötlet, okosok? 😊

Lammer
abszolúúte... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

valamivel bõvebben, ha kérhetnélek...

1. kiválasztom a winhiip-en a gammát
2. na itt mi következik ??? (extract image file ?)<#confused><#idiota>

Lammer
abszolúúte...

A winyós dolog hogy mûködik visszafelé ??
Magyarul ,ha nekem egy gamma CSAK a winyón van meg akkor azt hogy tudom kiírni DVD-re ? A winhiip alkalmas erre ?
LAMMER szerintem Te ezt vágod szerintem<#email>

Igen, a wincsi az igen, de vigyázz mivel mostanában elég keresett cikk lett a BB adapter ezért sok helyen hozzá lehet jutni az NTSC-s verzióhoz (de általában ezt az üzletben meg is mondják, illetve a dobozon is rajta van), ha a winyó miatt kell az is jó de ha online akarsz nyomni akkor csak a PAL-ost vedd meg.

Udv. Tehát akkor elvileg bármilyen network adapterrel megy a vincsi, csak a net miatt lenne fontos? Most készülök venni egyet, és nem akarom kidobni a pénzt az ablakon.

egy kicsit elkanyarodtunk a winyós témától nem ? <#idiota>

hiba
The EE is the first processor designed with a full-128bit structure. Normal PCs' processors usually have a 64bit data structure.

Talan nem tul hatasos egy ilyen rendszert emulalni egy gyengebben - 300mhz ide vagy oda? 😊

pedig most mar tudjuk hogy a mhzek egyaltalan nem minden, lsd celeronok, intel vs amd stb...

Neme.
<#falbav>

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Jah és irtó jó gépednek kell lennie minden szarral....
Open GL....

Állitolag minden konzoljátknak futnia kéne PC-n is mivel azon fejlesztették...de mivel nincs megfelelõ driver és emulátor hozzá ezért nem. 1-2 játék van ami megy emulátoral de az ritka...

Tyler Durden
Igen tudsz, de csak 486-oson fut normálisan..<#lama>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

PS3
<#banplz>

jó, akkor persze lehet. berakod a lemezt és már megy is.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

marsu
Nem.<#beka3>
ezt most komolyan kérdezed?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

marsu
Hi van egy hülye kérdésem, ha leszedek egy ps 2 játékot, azzal tudok játszani pc-én is??
Lammer
drrrrssstttt, puffff, tsssdddd
<#idiota>
2xer is, mert kriszrudimegannetkasuxxLOÁL megminden
drrrrssstttt, puffff, tsssdddd
<#idiota>

OK. Nem adok a véleményetekre ilyen téren, DE a PS2-es "tudásom" jó részét tõletek szereztem. Viszont nekem tetszik a PSTwo. A régi is tetszett, de mivel "bátor" ember vagyok, meg merem várni amíg lesz normális chip a Two-hoz is. Lehet hogy pár nap alatt rá lehetne beszélni egy sima PS2-re, de nekem így jó. Hagyjatok hülyén meghalni<#idiota>! Ha mégis valami gond lenne a géppel, ti tudjátok meg elõször, és akkor vállalom a sok "én megmondtam"-ot, és ha szereztek eny kis hamut, akkor azt nyilvánosan a fejemre szórom.

Egyébként is az értelmetlen dolgok jók<#nevetes1>

Éljen a PSTwo!
Éljen Krisz Rudi!
Éljen Anettka!

(ne halgassatok rám, be vagyok rúgva<#buck>)
hiba
<#circling>

Sir Quno Jedi
igen

hiba
nekem is tetszett hogy tok kicsi, persze nem vettem meg mert en is infantilis vagyok mint itt a 99% igy ha te nem vagy az ne is adj a velemenyukre mert ok (en) nem normalisak az biztos 😊

hiba
ez eleg lol hozzaszolas 😊
mert a komoly emberek sgm forumoznak meg ps2vel jattszanak
LOL 😊

Sir Quno Jedi
Így beszél egy komolytalan ember ! Avagy egy kocajátékos !