PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A hdloadert én épp most csináltam meg hogy ne cd\dvd-rõl fusson hanem mem kártyáról. De amikor cd-n volt\van a hdloader akkor is gond nélkül olvasta.
Van egy olyan gyanúm, hogy az új játékok egyre kevésbé fognak menni vele, mivel a készítõk már fölkészülnek a HDD loader-re, hogy még véletlenül se fusson rajta stabilan a játékuk, így is megakadályozva az esetleges warezolást !
Mind1, ha sikerül jól belõnöm a cuccot és minden mûxik, meg a melegedés problémát kiküszöbölöm vhogy, akkor tényleg jövök sörrel Lammer-nek ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy kis segítség kellene nekem az mcloader-el kapcsolatba.
Az itt leírtakat megcsináltam a ps2 fel is telepítette rendesen. A kérdésem az az hogy hogy tudom behívni a hdloadert a memokártyáról? Persze eredeti psx cd-vel csináltam.
Segítségeket elõre is köszi
Asszem a mem kártyás bootolás csk ripper és dms chippel mûxik. Nekem is magic 5 van a gépemben de nem akar bootolni a mem kártyáról.
Minden gond nelkul mukodik is frankon nem volt semmi gebasz.
Illetve az hogy nehany gamma nem muxik a hdloaderrel 😞 de milyert? 😞
A tobbi siralyul m1 bar azt hittem a GTA:SA csak azert akadozik mert nem komalta az irott dvdt. Most meg vinyorol is megakad neha bar igaz hogy sokkal finomabban teszi azt.
Semmi extrat nem hasznaltam csak
egy HDLOADER cdt, (ps2ownz)
egy WinHIIP 1.6.5-ot (ezzel masoltam fel az imageket)
egy 5x szerias magic-es masinat
nomeg egy seagate vinyot
<#vigyor1>#vigyor1>
Mostmar csak a memoriakartyas modszert kene kiprobalni...bar ahhoz meg kene egy kartya is, meg nemtom hogy muxik e magic 5-tel?
Ez pont az én "hihetetlen felfogóképességemnek" való😊 Már csak az a baj, hogy nem tudom letölteni az ott lévõ szükséges filepackab.rar-t. DC hubot nem tudsz ajánlani?
És persze a PSX cdnek EREDETInek kell lennie, ha nincs menj el a tescoba utánad vágnak egyet párezer ftért.
Köszi mindenkinek<#worship>#worship>
Mondjuk, hogy elindul-e a backup játék winyóról chip nélkül azt nem tudom, hacsak nem eredeti HDloadered van.
PS4 PSN: angyisz
1 the original hdadvance cd/dvd,
2 the network adapter,
3 a compatible hard-drive.
You can then backup your games using your ps2, or use winhiip, but that would need a little technician skill, as you need to hook the ps2 hard-drive to your computer (this is very easy).
Another method used, is the memory card exploit. for that you only need an original PS1 CD and a hacked/free software installed on your memory card !! yes, this seems the best, but to get this free software on your memory card, you will need the original swapmagic disk with a gameshark, or a fliptop with a gameshark, and then you will have to burn a special hacked disk you will create, that will transfer the files from the cd to your mc.
the second method costs a bit more, except of course if you already have a gameshark and flip-top or swapmagic disks.
you can also use the mc exploit using an unmodded ps2, hdadvance, a cross link network cable, and a ftp server on your ps2 (look for instructions on this forums, keyword execftp)
Hallottatok már az USB LOADER nevû progiról? Talán ez a megoldás a Two-ra.
ELVILEG chip nem kell, de valamilyen megoldás kell pld swap magic arra, hogy felrakd a memkártyára az exploitot. Ha ezt megteszi neked valaki más, akkor elvileg semmi nem kell hozzá.
Vagy esetleg azt akarod mondani, hogy abszolút nem kell chip a backup progik futtatásához ha ezt a megoldást használod ?
1. kiválasztom a winhiip-en a gammát
2. na itt mi következik ??? (extract image file ?)<#confused>#confused><#idiota>#idiota>
Magyarul ,ha nekem egy gamma CSAK a winyón van meg akkor azt hogy tudom kiírni DVD-re ? A winhiip alkalmas erre ?
LAMMER szerintem Te ezt vágod szerintem<#email>#email>
Talan nem tul hatasos egy ilyen rendszert emulalni egy gyengebben - 300mhz ide vagy oda? 😊
pedig most mar tudjuk hogy a mhzek egyaltalan nem minden, lsd celeronok, intel vs amd stb...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Open GL....
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
<#idiota>#idiota>
2xer is, mert kriszrudimegannetkasuxxLOÁL megminden
drrrrssstttt, puffff, tsssdddd
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként is az értelmetlen dolgok jók<#nevetes1>#nevetes1>
Éljen a PSTwo!
Éljen Krisz Rudi!
Éljen Anettka!
(ne halgassatok rám, be vagyok rúgva<#buck>#buck>)