PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És backupban sincs meg véletlenül?<#conf>#conf>
[HUN]Kami*, kiskami*
PS4 PSN: angyisz
neked sikerült már leszedni innét valamit ?<#confused>#confused>
...lehet, hogy béna vagyok ? <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
amugy te eredei hdloaderrel nyomod?
[HUN]Kami*, kiskami*
Van neten jopar ps2dvdimage "lelohej", ha onnet szedek vmit ahhoz nincs ilyen id? rgo nem is fog menni vinyoval?
Még 1 láma kérdéssel fárasztalak titeket😊)
A vinyós téma kíváloan üzemel a gondom\bajom az az hogy hiába nyomom meg a reset gombot akármilyen röviden\hosszan azonnal lekapcsol a gép tehát nem tudom újraindítani pl.:ha másik játékkal akarok játszani. Normális jelenség ez,hogy kikapcsol és nem resetel? Mert a lemezes megoldással mükõdik rendesen.
Egy nem igazán témába vágó kérdésem lenne.
Ha valakinek megvan a flatout PS2-es verziója, akkor árulja már el, hogy lehet e állítani benne az irányítást. Átkonfigurálni minden gombot és analóg kart, ahogy én szeretném. Nemrég vettem egy másik (Richard Burns Rally) programot, és igencsak befürödtem vele, mert ott csak 3 elõre beállított konfig volt. Speckó kormány nélkül teljesen játszhatatlan. Szóval nem akarok ugyanebbe a hibába esni mégegyszer.
Elõre is kössz a segítséget.
Ha pedig fix ip-d van akkor neked kell megadni az átjárót a maszkot és a dns-t is.
Egyébként nem bonyolult, sok szerencsét mindkét dologhoz
2:Elindítod a imagepatcher progit (van belõle 3 féle)és megadod az id-t amit kiolvastál az eredetibõl,és ezt belepatcheli a dvd képbe.
Aztán burn és mûxik
1-es értem ezzel olvasom ki a gyári game-rõl az ID-t.
2-es csinál egy patch-et ?
3-as na az mit csinál ?<#nemtudom>#nemtudom>
Mondjuk ennek a menetét leírhatnád részletesen.<#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
MOH rising sun backup-jába belepatcheltem az eredeti gém disc id-jét és királyul müxik onlineban!
Innen lehet letölteni a progikat amik kellenek hozzá:http://www.ps2tools.tk/.
Az elsõ progit ki kell írni cd-re,ps-be berak aztán eredeti gém berak, id kiolvas és megjegyez.Kell csinálni egy image-t az eredetirõl aztán idpatcher és aztán a patchelt image-t kiírni.<#mf1>#mf1>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nekem is moddolt gépem van ,bár fogalmam sincs milyen chip van benne de engedett online játszani igaz eredeti gémmel,viszont most akarom kipróbálni az id patchelést backup gémre.
Hátha sikerül