PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
De én szerintem nem egy nagy gamma

Fefe
Abban volt meg <#awink>

Köszi!
És backupban sincs meg véletlenül?<#conf>
Fefe
sajna már eladtam mert nekem nem nagyon jött be az irányíthatósága

Nincs meg valakinek a Fight Night 2004 pal-os verziója<#confused>
Töltsd le hozzá a bittorrent programot, és azzal nyisd meg. Az fog neked letölteni a torrent fájlban található infók alapján.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ja, rájöttem reg+pay aztán azt töltesz amit akarsz pl. 3hó/5000 pénz<#falbav>

PS4 PSN: angyisz

Te figyu nekem csak egy pár kilobyte-os file jön le "torrent dokumentum" és csókolom, regelni kell elõtte vagy mi a rák ?
neked sikerült már leszedni innét valamit ?<#confused>

köszi király vagy csak még arra nem jöttem rá, hogy lehet letölteni.

...lehet, hogy béna vagyok ? <#lama><#lama><#lama>

Fefe
Igen a boothoz kell és backupal hdloaderrel nyomom.

hiba
ja igen latom olvasgattam, vissza azaz minden ok akko, csak a boothoz kell mindig a hdloader cd?
amugy te eredei hdloaderrel nyomod?

nem kell kábel katt ideinnét mindent megtudsz<#wave>

Fefe
Nekem

magus
szóval, a ps2-es amcsi ps2-hez, priviben tudna vki arat mondani a chiphez meg a kabelhez? pls

hiba
csak random szokta benezni a public hublisten levokre, es pl a hdlodart meg is talaltam fullba (torten), meg van par fizetos is ha meg nemhuztak be oket 😊

hiba
Van akinek muxik a magic-moddal ez a vinyozas?

suprnova.org Bittorrent a te barátod...<#integet2>

[HUN]Kami*, kiskami*

DVD image lelõhely címet vártam<#vigyor2>

Fefe
Én is leszedtem már😊) De még nem próbáltam

1-2 ilyen "lelõhej" címmel nem bánnám ha megdobnál minket.<#beka3>

Fefe

hiba
80seaget/120wd jo hozza?

Fefe
Vinyóról menni fog persze ha chippes a géped. Az Id csere az az hogy tudj neten is nyomulni backuppal.

hiba
Ez az id kiolvasas micsuda?
Van neten jopar ps2dvdimage "lelohej", ha onnet szedek vmit ahhoz nincs ilyen id? rgo nem is fog menni vinyoval?

Fefe
Köszi <#eljen><#worship>

Igen, ez mindenkinél így mûködik akinek van a gépben winyó pl . nálam is egyszer megnyomod és kikapcsol a PS<#eljen>

Fefe
Sziasztok !!!

Még 1 láma kérdéssel fárasztalak titeket😊)
A vinyós téma kíváloan üzemel a gondom\bajom az az hogy hiába nyomom meg a reset gombot akármilyen röviden\hosszan azonnal lekapcsol a gép tehát nem tudom újraindítani pl.:ha másik játékkal akarok játszani. Normális jelenség ez,hogy kikapcsol és nem resetel? Mert a lemezes megoldással mükõdik rendesen.

Üdv mindenkinek!
Egy nem igazán témába vágó kérdésem lenne.
Ha valakinek megvan a flatout PS2-es verziója, akkor árulja már el, hogy lehet e állítani benne az irányítást. Átkonfigurálni minden gombot és analóg kart, ahogy én szeretném. Nemrég vettem egy másik (Richard Burns Rally) programot, és igencsak befürödtem vele, mert ott csak 3 elõre beállított konfig volt. Speckó kormány nélkül teljesen játszhatatlan. Szóval nem akarok ugyanebbe a hibába esni mégegyszer.

Elõre is kössz a segítséget.
Szolgáltató függõ a dolog,úgy tudom hogy Axeleronál és a Chellonál dhcp-re kel állítani az ip-t a DNS-t pedig autora.
Ha pedig fix ip-d van akkor neked kell megadni az átjárót a maszkot és a dns-t is.
Egyébként nem bonyolult, sok szerencsét mindkét dologhoz
köszi et4lon megpróbálom, kíváncsi vagyok mûkszik-e. Kaptam a network adapter mellé egy CD-t nehéz beállítani az online kapcsolatot ?

Arra még rájöttem hogy a patcher progi a ps2-es lemezen lévõ dnas.img nevû fileba írja be az id-t
Felteszed a vinyóra a patchelt dvd képet ,bár én patch nélkül próbáltam és azt írta hogy nem látja a network adaptert ,de azért próba szerencse
1:A gyári lemez csak kölcsön volt,és csak az id kiolvasásáig kellett,na meg amig dvd képet csináltam belõle.Sztem nincs jelentõsége a csipnek mivel fogalmam nincs hogy kell kikapcsolni.
2:Elindítod a imagepatcher progit (van belõle 3 féle)és megadod az id-t amit kiolvastál az eredetibõl,és ezt belepatcheli a dvd képbe.
Aztán burn és mûxik
Na még egy kérdés, ha a winyómon van fent a game abba nem tudom betenni a pach file-t?

A gyári lemez késõbb is kell, vagy csak addig amíg kiolvasod belõle az ID-t?<#conf>

És a chipet kikapcsolod ?
1-es értem ezzel olvasom ki a gyári game-rõl az ID-t.
2-es csinál egy patch-et ?
3-as na az mit csinál ?<#nemtudom>

Állat annak akinek megvan erkóba, de annak meg minek backup?
Mondjuk ennek a menetét leírhatnád részletesen.<#guluszem1><#conf>

Tyler Durden
Nahh crua, akkor ez is kipipálva. 7végén szerintem én is betesztelem mit bír, azt mehet az online game..<#eplus2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MÛKÖDIK!<#mf1>

MOH rising sun backup-jába belepatcheltem az eredeti gém disc id-jét és királyul müxik onlineban!
Innen lehet letölteni a progikat amik kellenek hozzá:http://www.ps2tools.tk/.
Az elsõ progit ki kell írni cd-re,ps-be berak aztán eredeti gém berak, id kiolvas és megjegyez.Kell csinálni egy image-t az eredetirõl aztán idpatcher és aztán a patchelt image-t kiírni.<#mf1>
<#felkialtas>várom a feljleményeket én is<#felkialtas>

Tyler Durden
Nahh amint van vmi fejlemény toljad a beszámolót <#vigyor3>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sziasztok!

Nekem is moddolt gépem van ,bár fogalmam sincs milyen chip van benne de engedett online játszani igaz eredeti gémmel,viszont most akarom kipróbálni az id patchelést backup gémre.
Hátha sikerül
Afe
Láttam az egyik pc-s boltban olyat hogy külsö mobilrack USB portal. Mennyi esély van arra, hogy ezt felismeri a PS2?

Afe
Ezt az online dolgot én is szivesen kiprobálnám, de megmondom öszintén, hogy csak emiatt nem vennék eredeti gamet tizenakárhányezerért. Akkor inkább eliszom<#pias> 😊

Ja,ja én is csak 1-2 külföldi forumon szoktam látni a témát, ott valószínûbb több a mûszerész mókus meg ha elbassza a gépet röhög egy jót aztán vesz egy másikat (vagy kettõt)<#nyes>

Afe
Ráadásul ezt a PSTwo-t nem is naon chipelik ha jol tom.
Legalábbis itt mifelénk még nem.

mármint otthon, most a cégnél vagyok<#idiota>

holnap kötik a netet, egybõl kipróbálom mi a helyzet vele.<#hehe>

Tyler Durden
igen, de nemtom ebbõl mennyi az igazság..<#nemtudom>

😄 halottad hogy állítólag backup lemezzel is lehet online nyomni?<#felkialtas>