PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
step 1:iso letöltése akárhonnan
step 2:windip 1.7 select file
step 3:scan
step 4:verify
step 6 pach
beírom az id -t amit tudok,az xx xx helyére pedig ezzel generáltam:id chaeck generator v 1,0
Fontos az ablakot nemm csukod be hanem alcohollal kiírod és nyomulhatsz is !
link ami kell:a tuti
Azért felrakom ide õket.
ps2 cdr online fix
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
EZT OLVASD EL...5 éves ovis stílusban van, de mûkszik
inkább kikapom a vinyót !
ps2 találkozó nálam ?
aszerint mukodik mind a 2
nalam megse megy egyik se
csak a seagate
a kicsi maxtor keson porog fel, es nem latja a loader,
a masik meg mar az elejen kikapcslja magat
mert ha a routered az alant írtakat adja, akkor a ip 198.162.0.10. nem lesz a ps2 ipcíme sosem😊
a hdloader cuccok között van két file
kl.dat
ipconfig.dat okat át kell írni olyanra hogy a ps2 tudjon a pcvel kommunikálni
na most idézek mert uncsi már a szenvedésed😊
ez kell az execFTPnek ez tud a memókártyádra további porgikat rátolni
"execFTPs is the PS2 server. Basically, you run this small program on your PS2, and you can use an ftp client to connect to your PS2. From there, you'll be able to add new elf files, delete files from the card, or edit certain files (such as KL.DAT). Open CONFIG.DAT with Notepad and you will see only a single line with 3 sets of numbers, each separated by a single space, The line will look like this:
192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1
If you don't know your computer's default values (IP, subnet mask, and starting IP), go to Start > Run > type cmd and press enter. Then type ipconfig and press enter. This will give you the values you'll need.
* The green field is your PS2's IP address. You make this up and make it only a few numbers different than your PC's IP. If your PC's IP is 192.168.0.10, then make your PS2's IP 192.168.0.12.
* The red field is your subnet mask. Use the same as what command prompt tells you it is.
* The yellow field is your starting IP. Use the same as what command prompt tells you it is.
Make sure to save the file once you've set it up."
itt a link is
a másik a HDLDUMB tud játékokat áttölteni
ha a futtatáshoz beírod...
cmd
ipconfig
mit ír ki neked?
a pc ip címem:80.98.239.90(a dc++ nál olvastam le)
Edimax router oldala
LAN IP:
IP Address:192.168.2.1
IP Subnet Mask : 255.255.255.0
DHCP Server:
Start IP : 192.168.2.100
End IP : 192.168.2.200
Keresek olyan embert akinek csello kapcsolata van és tuda pc-bõl a ps2 be ftp-n keresztül küldeni adatot.
Mert nem értem miért de nekem nem sikerül.
Amit kell megcsinálom de elmagyarázhatná valaki.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valami baj lehet mert megpróbáltam végig mindent de pc-nem tudott kommunikálni a ps2 vel, szóval mit kéne csinálni nem tudom.
De lassan már kezdem unni,és marad a wincsi ki be módszer.
Próbáltam lammer okosságát is meg amohus-ét is de nem jött össze.
ip 198.162.0.10.
chello kapcs.Na erre mit léptek???
a masik pedig az akisebb meretu szinten 40es maxtor, amiket pl az ibm gepekbe teszenk.
egyikkel se mukodott a hdloader.
vagy egy 80as seagetem azzal minden gond nelkul megy.
a maxtor not supported?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de az egész regelés egy felesleges dolog, pin kód nélkül is vidáman tudtam neten játszani
a netdisk egy részéhez kell a PIN-es reg hogy be tudj menni a CENTRAL STATION-be
de ott is kb négy játékról tudsz olvasni azt slussz...
szóval már HDDzel...és milyen érzés?😊
Te mit kaptál meg 2 hét mulva a pinkódot vagy az egész disket?
Látom inkább leteszek az online modról,bár a hdd-n vannak gémek.
mivel akartál gémelni? vagy csak a netdisket próbáltad felcsavarni?
-bb adapter
-samsung 120 gb hdd
-router chello classic
és a gyári network acess disk kell még más?
Természetesen csatlakoztattam a ps-t a routerbe .
Szóval ujfent panasz nem tudok csatlakozni a netre a ps2 vel.
DNAS <#felkialtas>#felkialtas><#heureka>#heureka>402 error szokott bejönni.
Segítsetek hogyan lehet beállítani mert chello internetem van,routerben 2 géppel és akkor jönne a ps2 is hozzá 3.nakEgyszer sikerült beállítanom és regsztráltam is,de utánna az elmentett beállításokra dnas hibát dobott.
Állitólag kell vmi pin kód is tíz jegyû,részletes ovisoknak való magyar nyelvû leírást szeretnék kérni.
És aztán a lordbogami dumbról is.
Köszi!