PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Még mindig ezzel a PSTwo+USB winyo megoldással szemvedek. Ahova eljutottam: van USB Advance progi, van USB Extreme Win32 progi. A www.ps2info.com-on talált leírás szerint eljárva megformázom a 60GB-s 2.5-ös USB2.0-as winyómat full NTFS-re, majd az USB Extreme windowsos progival megformázom , és az alcohol120%-al bemountolt ps2 iso-t a megefelelõ beállításokkal installálom a winyóra (drive-ok, cd/dvd) , miután ez megvan, ps2 bekapcs usb advance berak usb winyó bedug, frankó látszik a gama, nyomok rajta start-ot, winyó felvillan és onnantól kezdve semmi nem történik.

Mit rontok el? Tud ebben valaki segíteni?

Q
evid
Hát, ha úgy nem sikerült, akkor töltsd le innen: hd loader 0.7c <#papakacsint>

Az a bibi,hogy megkaptam,de nem tölti le :-(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

mohus
spamosvírusos😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

evid
Küldtem két mailt <#vigyor3>

Sziasztok valaki átküldi nekem emailbe ezt a HD loader 0.7c progit meg az uj winhiipt?

[email protected]

Nagyon szépen kösz.

Lammer
Ehhh kosz sracok 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
én megmondtam....<#fogmosas>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

evid
Király vagy Lammer!!! Letöltöttem a HDLoader 0.7c-t, kiírtam lemezre, Winhiip-el feltoltam a GT4-et és a God of War-t is vinyóra, most már megy f@szán mind a kettõ. <#taps>

Lammer
Maga meg ne tegyen ugy, mintha ertene... <#bee1><#papakacsint>

mohus
én értem😊

Lammer
nincsenek modok a 0.7cben egeszen mas beallitasok vannak(most nem vaok otthon melo van, de van launch after kill hdloader, dvd9 letiltas meg egy csomo uj beallitas) ... szedd le ird ki es probald ki te is... soot eurasian van egy "Fully Patched HDL ISO v7c" fajl is, akik esetleg nem szeretnek(vagy nem tudnak) patchelni, meg ps2cdt buildelni...(en patcheltem meg isot csinaltam magamnak 😄)

És milyen settings beállitással?
Mode hányasban?

Lammer
hulyesegeket ne terjessz plz, en a DVD9es God of Wart tolom vinyorol... hdloader 0.7c

Ha szar a hang akkor nem szereti a játék,ha wincsirõl megy a gods of War nem megy wincsirõl.

evid
#613-ra tudnátok valamit mondani

Lammer
persze hogyne pcn ratolod a totalcommanderrel igenpersze... te szerinted a vilagon csak fat(amugy16) fat32 meg NTFS letezik??? van vagy meg kb 80 filesystem...
szal sajat filesystemet csinal a hdloader nekije... csak egy specko progival tudod ratolni pcn a ps2 vinyojara... Winhiip a neve keress ra... GL

mohus
filmet zenét nem csak gammát

mohus
dehogy

a ps2ben

Tehát akkor a HD loaderrel megformázom a winyót PC-n? és akkor a hdloaderrel felteszem a gamát? (akár dvd-t is? már csak azért mert az nagyobb mint 4GB.és akkor ugye csak ntfs lehet. vagy nem?)és miután ez megvan akkor az usbextrem-el bebootolok ps2-n és akkor kiválaztom a gamát és play?

Így vagy valamit kihagytam?

Q
mohus
majd a HD loader megformázza

és hogy kerül a gama a winyóra?
És a winyó az FAT, FAT32, NTFS legyen?

Szal?

Q
evid
Ha chippelt a gép, akkor letöltheted az USBAdvance progit a www.eurasia.nu-ról.

És számít a chippelés, vagy sem? Számít az, hogy az USB-s winyóm 2.0? és számít az, hogy a külsõ usb-s winyóm 2.5-ös, és nem kell hozzá külsõ áramforrás? Már csak azért mert ugye 8000FT egy ilyen progi eredetiben.
Vagy Crack-elt kell?
evid
Kell az indításhoz egy USB EXtreme nevû progi.

Srácok senki nem ír a PS2 Two vs USB Winyó megoldásról. Valakinek van konkrét infója, hogy hogyan kellene mûködnie? Van egy USB2.0-as külsõ 60GB-s winyóm rá is tett a haver PS2 Gamákat, de nem mûködik, elindítani nem lehet a gamákat. Valami konkrét infója nincs valakinek? Engem nem érdekel az online gama, sem a hálózat, nekem csak arra kellene, hogy az új gamákat teszteljem, hogy érdemes-e kiírni cd-re, vagy DVD-re.

Köszi
Q
Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

Davidus ha tõlen kérded akkor,elmondom a hugodtól loptam!<#mf2><#levele><#gunyos1><#mf3>
evid
Sziasztok!
Két dologban kérném a segítségeteket:
1, Mi lehet az oka annak, hogy ha a Midnight Club 3-at felteszem vinyóra akkor nem lesz a játékban zene, de a motor hangok megmaradnak?
2, A God of War-t, hogy lehet feltenni vinyóra?
Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Davidus
a PS2-t honnan loptad?

V9ykn8_TZL0

Mi lenne,ha nem azon vitatkoznátok ki ad ki mennyit én megvettem a GT4-et eredetibe,de hülye voltam mert már itt a DVD meg a wincsis változat is. Tuti a következõt nem veszem meg elad a világon 2-3 millkot belõle nehogy az én 1 játékomon moljon már a fejlesztés.Azon kellene irogatni,hogy kinek milyen beállitással megy a gama vincsirõl mode 1 -2-3 vagy akarmi és mely gamák nem!!

Az is megoldás de én nem ADOK 14500 huf-ot egy gamé-ért sem!!!
sikerült a pal isot megszereznem hogyan kell a HD LOADERRE TENNI MODE?
És a Burnout 3?Tekken 5?
mohus
bemész bótba levesz polcról😊
márcsak azért is, mert a warez rossz egy ilyen játék esetén!!!

én azéert veszem emg eredetiben hogy ilyen legyen a gt következõ része....ergo legyen zsé a fejlesztésre

Lammer
hat most erre mit mondjak? jah es igen akkor feleslegesen teptem a szamat... bar ha ezekutan bejon valaki es megkerdi hogy kell kupanvagom, ha nem olvas vissza #idiota]

Lammer !
Sajna nincs meg az eredeti,de kéne nagyon tudnál segíteni?
Mohus ne szivsd szegény lammer-t velem,mert max ha õ meghív megyek át hozzá.
De az se úgy néz ki hogy mostanában lesz.
Én egy kolink rádiós egeret nyomatok az is megy😊)
de a billentyüt nem próbáltam.
öregharcsa
én egy rádiós usb-s Packard Bell egeret használok vele...és tök jól müxik(age of empires 2 alatt)....nem tudom más egerekkel miért nem, elvégre az usbport az egységes szabvány nem??
talán az 1.1 és a 2.0 szabvány miatt??? nem tudom ez mennyire befolyásolja...

http://pspfilez.extra.hu/

mohus
vgy elmész lammerhez és áttölti neked a winyójáról😊))))))))))))))))))

ja a winyóról lemaradt multkor az enthusia😊 kár😊

mohus
én még bécsben vettem kifejezetten ps2-es egér plusz bill kombo

4000HUF volt átszámítva...

nincs ötletem sajnos, ez lutri, kb olyan mint az usb pendrive kompatibilitás a gt4hez

Na senki nem vagja, h hogyan lehet rakotni egy egeret a ps2re ? (mx310 vagy microsoft 1.1a
Lammer
ehhh eloszor is ha megvan az eredeti GT4(csakis PAL) akkor nyomass rola egy isot dvddecrypterrel... az md5 a kovetkezoje legyen:
5b504676595dea8b32cb675993285fca *GRANTURISMO4.ISO
ha stimmel akkor nekem van egy 5 megas PAr2 fajlom meg egy quickpar progim ami tulajdonkeppen(a PAr jokermegoldasa leven) "kitolti" a "hianyzo" szektorokat, hogy jatszhato legyen a stuff.... (csinlaj 12 giga helyet) betoltod a par2-t a progiba (egy konyvtarban legyen a par2 meg az iso is!) analyzalja a progi... es utana a "repair" gombbal megcsinalja... aminek a vegeredmenye a kovetkezo md5 checksummal kell legyen meg1ezo...
857cac98e6bbbd6ab701424c2e7b04ae *GRANTURISMO4.ISO

HA 1ezik! akkor have fun! nyomathatod a hdloader 07c verziojaval frankon!!!

A granturismo 4 -et hogyan lehet felrakni iso-ból winyora?
LÉpésrõl lépésre.(nem akarom dlayer lemezre kiírni.winhiip-pel kéne)
Hmm, most kiprobaltam es nem mukodott, logitech mx310-et illetve egy microsoft 1.1A-t is, mind2 usb 1.0, de nem reagalt semmit a bedugasra, aramot sem kaptak

Valami otlet?
mohus
elvileg bármilyen USB 1.0 egér jó hozzá

Lenne egy kerdesem, bar nem igazan ide jon:

A ps2be betudok dugni 1 logitech mx szeriaju egeret ? Vagy a ps2 specko egeret igenyel ?
nem menne hanem elõbb a disk id check progival megnézed az id-t utána generálsz egy kódot és kész.
Szóval,ha szereznék egy játékot eredetibe azt csak simán átírom és menne online?Vagy annak is meg kell változtatni az id-jét?
tényleg de ez most tképpen nem is másolat mert a disk id eredeti.
Kiderítettem,hogy a 833-as hiba a régiókód hiba. Ez azt jelenti akkor,hogy Csak Pal-os játékok mennek, Ntsc-s nem? Még azt szerettem volna megkérdezni,hogy tényleg kitilthatnak ha másoltal akar vki játsazni,mi igaz ebbõl?
Elõre is köszi!