PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig ezzel a PSTwo+USB winyo megoldással szemvedek. Ahova eljutottam: van USB Advance progi, van USB Extreme Win32 progi. A www.ps2info.com-on talált leírás szerint eljárva megformázom a 60GB-s 2.5-ös USB2.0-as winyómat full NTFS-re, majd az USB Extreme windowsos progival megformázom , és az alcohol120%-al bemountolt ps2 iso-t a megefelelõ beállításokkal installálom a winyóra (drive-ok, cd/dvd) , miután ez megvan, ps2 bekapcs usb advance berak usb winyó bedug, frankó látszik a gama, nyomok rajta start-ot, winyó felvillan és onnantól kezdve semmi nem történik.
Mit rontok el? Tud ebben valaki segíteni?
Q
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[email protected]
Nagyon szépen kösz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mode hányasban?
szal sajat filesystemet csinal a hdloader nekije... csak egy specko progival tudod ratolni pcn a ps2 vinyojara... Winhiip a neve keress ra... GL
a ps2ben
Így vagy valamit kihagytam?
Q
És a winyó az FAT, FAT32, NTFS legyen?
Szal?
Q
Vagy Crack-elt kell?
Köszi
Q
Két dologban kérném a segítségeteket:
1, Mi lehet az oka annak, hogy ha a Midnight Club 3-at felteszem vinyóra akkor nem lesz a játékban zene, de a motor hangok megmaradnak?
2, A God of War-t, hogy lehet feltenni vinyóra?
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
sikerült a pal isot megszereznem hogyan kell a HD LOADERRE TENNI MODE?
És a Burnout 3?Tekken 5?
márcsak azért is, mert a warez rossz egy ilyen játék esetén!!!
én azéert veszem emg eredetiben hogy ilyen legyen a gt következõ része....ergo legyen zsé a fejlesztésre

Sajna nincs meg az eredeti,de kéne nagyon tudnál segíteni?
De az se úgy néz ki hogy mostanában lesz.
de a billentyüt nem próbáltam.
talán az 1.1 és a 2.0 szabvány miatt??? nem tudom ez mennyire befolyásolja...
http://pspfilez.extra.hu/
ja a winyóról lemaradt multkor az enthusia😊 kár😊
4000HUF volt átszámítva...
nincs ötletem sajnos, ez lutri, kb olyan mint az usb pendrive kompatibilitás a gt4hez
5b504676595dea8b32cb675993285fca *GRANTURISMO4.ISO
ha stimmel akkor nekem van egy 5 megas PAr2 fajlom meg egy quickpar progim ami tulajdonkeppen(a PAr jokermegoldasa leven) "kitolti" a "hianyzo" szektorokat, hogy jatszhato legyen a stuff.... (csinlaj 12 giga helyet) betoltod a par2-t a progiba (egy konyvtarban legyen a par2 meg az iso is!) analyzalja a progi... es utana a "repair" gombbal megcsinalja... aminek a vegeredmenye a kovetkezo md5 checksummal kell legyen meg1ezo...
857cac98e6bbbd6ab701424c2e7b04ae *GRANTURISMO4.ISO
HA 1ezik! akkor have fun! nyomathatod a hdloader 07c verziojaval frankon!!!
LÉpésrõl lépésre.(nem akarom dlayer lemezre kiírni.winhiip-pel kéne)
Valami otlet?
A ps2be betudok dugni 1 logitech mx szeriaju egeret ? Vagy a ps2 specko egeret igenyel ?
Elõre is köszi!