PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Vegyél eredeti játékokat.

Csá mindenkinek
Van egy scph 30004 ps2-öm már nem viszi DVD-t csak a CD-t szereztem egy HDLoadert de nem viszi nem értem a CD-s játékok futnak már majdnem<#boxer> szét zuztam tiszta ideg voltam<#falbav> ha valaki tudna valami meg oldást az jo lenne elöre is kösz.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.USB-s HDD-rõl szeretném a játékokat elindítani,van két programom hozzá az USB Extreme(PC) és az USB Advance(PS2).Az USB Extreme a HDD-t FAT32-nek formázza viszont azt olvastam hogy NTFS-nek kell lennie.Melyik a jó megoldás és a játékok milyen formátumba kerüljenek a HDD-re?
Elõre is köszi
mohus
a SOTC tényleg nem megy wincsirõl?

eredetiröl install után sem?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus

Lammer
"nekem az a BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE😊 még a gyerekemnek vettük😊"

Ezt a szoveget mar akkor nem kajaltam be, amikor elottem raktad be a lemezt, az a perverz kajan vigyor LOL, azt latnotok kellett volna... EZ a te jatekod ne tagadd!!!!!!!!!!!!!!!44negz <#hehe><#idiota> <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
"Jah bocsi. 😊 Btw szerintem a másolt PS1-es játékokat olvassa a chip+AR2, legalábbis egy ismerõsömnek egybõl vitte swap nélkül, szal elvileg nem kell eredeti."

a másolt ps1-es elõtt is kér AR2-t...csak nem kell nyomvatartani a resetet, hanem csak a lemezt kicserélni

tehát 1 eredeti PS1 gém kell

nekem az a BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE😊 még a gyerekemnek vettük😊

mohus
nekem is ilyen van és mûködik

sõt azzal a chippel a net is megy...NEO2.2

Ez a Hdldumb mindenféle chip-el mûködik? Valamit átír a Bioson is?Elõre is köszönöm a válaszokat!
HOgy kell beállítani a hálókártyáját a gépnek (ip cim, maszk stb...)? Hubon keresztül is lehet csatlakoztatni, vagy közvetlen gépre kell? Üdv!
Neme.
Igen, mûködik.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Laza
Mennyiert lokod?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Al Age
Az ExecFTP progi miatt érdekel a dolog.
Alapértelmezett beállítása a programnak:
192.168.0.10 - PS2 IP
255.255.255.0 - maszk
192.168.0.1 - átjáró IP

Namost ha veszek egy Crosslink kábelt , összeklötöm a két gépet és a hálókártyát úgy állítom be, hogy:
192.168.0.1 - gép IP
255.255.255.0 - maszk
192.168.0.10 - átjáró IP
akkor mûködni fog és már tudok is másolgatni?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Leginkább ebbe a témába illik, ezért itt kérdezem meg:
Elég egy corsslink UTP kábel a PS2 és a PöCe összekötéséhez (már ha feltételezzük, hogy a PS2 rendelkezik network adapterrel és a pc hálókártyával)?

Sziasztok

Van egy feles network adapterem, nem kell valakinek ?
Lammer
akkor megkonyebb Laza dolga 😛

Neme.
Jah bocsi. 😊 Btw szerintem a másolt PS1-es játékokat olvassa a chip+AR2, legalábbis egy ismerõsömnek egybõl vitte swap nélkül, szal elvileg nem kell eredeti.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Lammer
#719 <#bee1>

Neme.
Sztem mûködik. Sõt úgy tudom, hogy a PS1-es játékokat elsõre beolvassa a chip+AR2-es megoldás, ami azért jó, mert PS1-es játékkal ki lehet játszani a PS2 BIOS-át, és a memkártyáról lehet programot futtatni (ami lehet pl. a hdloader).

Lammer
igyvan!

btw pont az Sotc nem fog menni, az sajna nem indul el vinyorol, es nem is csinalnak hozza patchet(ugynezki) <#szomoru1>

Laza
Tehat azt mondod, ha egyszer felkerult egy game a HDD-re, akar masolt formabol, akar eredetibol, azt mar egy eredeti masolatnak kezeli?!

Azert gondolkodom ilyesmiben, mert a regi chip+AR2 negoldasnal mar vannak olyan jatekok, amelyek nem indulnak el (Bornout3, Star Ocean 3, SotC, stb).

A SotC is ugy jatszottam vegig, hogy elhoztam haverom gepet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lammer
miert ne?
soooot hamegveszed eredetibe a Hdloadert, akkor meg cserelgetned sem kell 😛 ooor ha nem akarsz igenytelen lenni(mertugye joool meg kell patchelni a kicsiket) akkoris a swap utan berakod a hdloadert(ugye mar nem origi) azt haddszoljon... VAAAAAAGY Mohus fele eredeti ps1 berakos, mentesbetoltos kicselezos modszert nyomatod!!! ecceru nem????????? <#idiota>

Laza
Udv

Nekem csak egyetlen kerdesem lenne.
Az en PS2-mben meg a legelso chip van, az AR2-es bootolos, eredeti DVD-vel TOC szamot betoltos, majd AR2-n keresztul DVD-R-t inditos fajta, fele.

Kerdes, ezzel is mukodik?!?!??!

mohus
nyert😊

Lammer
es ez miert ide???
egyebkent ps2 emut felejtsd el... vegyel ps2ot...

kabador
Hali! Tudnaa valaki segíteni? Van egy Ps2 emulatorom, de akarhogy probalom, nem indul el.Folyton hibat jelez.
Nem tudna valaki ajánlani egy jot, ami talán meg muxik is?

Konicsiwá, tu evríbádi!

Al Age
A BB-s amelyiken csak LAN csati van? Ergo a 10350-es?

mohus
euban már csak a BB-s van amugy is😊

Al Age
Nagyszerû, nekem elég a LAN csati is, plusz a számozásból ítélve ráadásul az a frissebb verzió, amelyiken csak az van.

Lammer
csupan csak annyi, hogy az egyikbe siman UTP kabelt csatizhacc... a masikba meg + bele tudod nyomni az analog telefonvonaladat, ha kell...

Lammer
709 hozzaszolast nem sok ido vegigbogaraszni, mar leirtuk soxor...
ha olyan dologban akacccc el, amit meg nem veseztunki ki, akkor ird be nyugodtan...

<#nezze>
Skacok ha jól vettem ki a fórumból, akkor mindeki meg akarja elõzni a bajt, mielött bekövetkezne, meghát a gémek örökös ki-be rakosgatásától.
Még ujjonc vagyok-e témában, valaki felvilágosítana,hogy is mûködik ez.
Talán addig megvan kell egy winyó, nade azt hogyan kötöm a PS2- höz..., me valami progikról, ezek elég fontosak lehetnek,ha egyik-másikról topicok vannak.

Ahogy Angyisz kolégát idézném "Lammer magyarázd már el légyszi. köszi"
Al Age
Köszi mindkettõtöknek, a két link alapján most látom, hogy több verzió is van a network adapterbõl.
SCPH-10281
SCPH-10350

Valaki tudja esetleg, hogy pontosan mi a különbség a kettõ között?

Hali,

szerintem itt is érdemes megnézni

evid
Hello!
Alatta van de nem sokkal:
KonZonE

Al Age
Ahh köszi de ez valahogy nem fog menni azt hiszem, pedig nem kicsit kecsegtetõ az ár. 😞
Garancia miatt MO-n szeretném venni mindenképpen, tudom ott is van gari, de oda macerásabb kivinnem egy pettyet. 😊
Tehát kérdés-átfogalmazás: MO-n tudtok olyan helyet, ahol 13 alatt megkapom? 😊

mohus
graz
pályaudvari aluljáró😊
29EURO

Al Age
Tudtok esetleg egy helyet, ahol 13ezer alatt megkapok egy Network adatert?
Nézegettem a neten és a Konzol Stúdióban találtam meg legolcsóbban, 12990-ért, ha ennél olcsóbban nem jutok hozzá, akkor a héten valószínûleg megveszem itt.

mohus
é'meg a samsungra szavazok😊

Lammer
😄DDD ismeros a szitu(koszi a bizalmat amugy 😉) en ugy szoktam, hogy delutan felkelek(eccakas voltam monnyuk elotte), kaja, tisztalkodas, oszt PS2... egeszen reggel 5-6ig 😄DDDDDD az ugy kb 10-12 igy lajtosan 😄

Lammer
igen... 😛
amiket teszteltem viynokat(volt 80as meg 160as maxtor is) haat elegge melegedtek... (kivettem oket, es elegge tuzeltek) ugy 3-4 oran utan(e akar egy ora utan is)
en seagate fan vaok, najo elarulom... 😛 seagate PATAs viynoim vannak, Seagate u320as scsim is volt, popec mind(irasi/olvasasi sebesseg, seek stb)... ehh most egy raptor a rendszerviyno(masteszta,masteszta 😄DDDD) 😄DDDD

Al Age
Értem és köszi, most már biztos, hogy lesz vinyós megoldásom ps2-höz, csak az képlékeny még, hogy mikor.

Mohus: én azt hiszem inkább megfogadom Lammer tanácsát, mert ha belelendülök és idõm is engedi képes vagyok akár 4 órát is játszani. 😄DD

mohus
mármint fût....

de nem érezni a forróságot a psemen....mondjuk 1 óránál többet nem is tolom egyszerre idõhiány miatt

Lammer
mert nagyon fuuut 😞

Al Age
Ezt én értem, hogy ellenkezel a Maxtor miatt, csak még mindig azt nem írtad le, hogy _miért_??? 😄DD
Sebességkülönbség nem is nagyon érdekel, a PS2 dvd-olvasásánál úgyis bármilyen vinyó gyorsabb.

Lammer
1. Adi a szemem elott rakta be a MAxtorjat(en rantottam ossze neki a hdzest 😛), heves ellenkezesem ellenere is 😄DDDD de asssszondta, neki az jo 😛PPPP
2.nagyonisvan, a patas verziom is van 😛 nem seekel, mitobb baba a hangja, csak nem oylan gyors 😞(((((((((((((
3. sebessegkulonbseget meg mint mondottam voltt a ps2 szuk keresztmetszete miatt elfelejtheted 😛

Al Age
a mászaki az mûszaki akart lenni igazából 😄

Al Age
És a Maxtort csak a melegedés miatt nemajánlod?
Csak azért, mert ahogy elnézem sokaknak van az (Ádi, Mohus, SQJ)...
Nem szívesen vennék Samsungot, pláne, hogy Samsungnál nem hinném, hogy van effajta különbség a vinyók között, mint a Seagate-nél, mivel az én vinyómnak van sima ATA-s verziója is és csak egyetlen betû eltérés van a szériaszámban és régebben néztem a mászaki adatokat is és ott is csak a csatlakozó volt a különbség - nameg az elméleti max 150 mega/sec sebesség ami meg....😊

Lammer
vigyazzal a SATA tema egeszen mas... 😊 elo pelda az osszes modern satas(7200.8as peldul) seagate viynok iszonyat kerregnek(amikor seekel olyan idegesito hangot ad ki, hogy borzalom) viszont a PATAs modern szeriak, pengek nagyon, elig van hangja, es gyors, igaz melegszik egy csoppet 😄 😉
szal mindenkepp samsung... amiert nem szeressem a pcs performanceal van bajom(PATA) kicsit lassucskak a konkurenciaakhoz kepest, tudom a ps2ben hooot nem szamit(azonos fordulatszamon, cache stb), ez mar csak az en huylesegem(meg a 8 mega cachet sem hasznalja ki a gep) 😄