PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hapci
Nekem van egy olyan ps2 -m amibe teljesen "tropa" de van e gy bb adapterem és egy vinyóm is hozzá a csipp ami van benne valami teljesen régi (nincs memcard boot).hogyan lehet ezek nélkül hdd boot-ot csinálni tehát nincs cd dvd bootolási lehetõség.
Természetesen van mûködö matrix infinity-s ps2 .-õm is hd vel.Ez cak a második gépem.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
3 nap olvasás után én mégjobban belezavarodtam ebbe a memcard boot dologba😞 HDD Loadert szeretnék memora feljuttatni, és onnan indítani. Tegnap óta egy 80-as Maxtor figyel a gépben.
Kérem, valaki foglalja már össze 1 egységes helyen, hogyan is kell....
Mégegy kérdés: 30004-es a gépem, és H2O-t építettem be. Ez elméletileg tudja a dev1 mode-ot, azaz a mc0:boot.elf témát indít. Ez megfelel a hddloader ezen módjának?
Kösz, és üdv minden SG-s konzolosnak. Végre bereggeltem 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szóval ez nem nyert sajna. :'(
Viszont legalább megtanultam isokat b@szogatni...
...amivel jelenleg semmit sem érek...
Segítsen valaki nekem ! a probléma :adott egy ps2 matríx chippel,megy a hdloader indítás a háromszöggel,ami a probléma az hogy routeren keresztül szeretnék adatot tölteni a winyóra illetve onnan a pc-re vagy a memó karira ,milyen progi kell hozzá? A beállításoknál honnan tudom meg a ps2 ip-jét illetve a többi ip címet?
Szóval a három mód közül tényleg egyikben sem indult a játék, a videók után megy egy töltés csík és amikor annak a végére ír lefagy, úgy marad minden.
A buzerált verzióknál viszont valamit elszúrhattam, mert az tény, hogy nem a játékot indítja elsõre, ahogy kell, viszont a cdloader sem indult el, csak lila lett az egész kép. :-\
Azért még próbálkozok.
Egyébként itt van a téma a vinyóról nem mûködõ játékokról, én konkrétan ez alapján csináltam.
- simán
- 3-as módban
- 1-es és 3-as módban
- újraépített ISOval
- újraépített ISO kicsit módosított verziójával
Remélem még vissza tudok nézni ide, mielõtt elmegyünk itthonról.
Pontosan még nem tudom hogyan, de a lényeg, hogy azt írják, hogy egy bizonyos cdloader (vagy swapmagic) progi elf-jét kell kicserélni a játék eredetijével.
Próbálkozott már valaki ilyesmivel és ha igen sikerrel járt?
Hapci
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hapci
Haverok, Buli, Fight Club!
Hapci
Ripper2 navi mit tud?
Keylaunchert honnan tudok letölteni?
Hapci
Rossz ps2 -olyan chippel találkoztam amikor megnéztem amilyet még nem láttam,segítsetek hogyan tudom megoldani chip támogatás és olvasófej nélkül a hd loader futtatását mem card ról valamilyen progival?
Egyébként valami ciril betüs chip 2 db egymás mellett,egy nagyobb amire ez volt írva:ubicom sx28ac/dp
Ac0407aa
plíz!
Haverok, Buli, Fight Club!
jöhetnétek burnout revengezni😊 vagy gt4ezni eccer
hdl_dumb is okés, ExecFTPs is, WinHIIP is, na meg a fullosan peccselt HDLoader 0.7c is. Most alapból ezt indítja a gépem, ha csak szimpla resettel indítok.
Thx még1x<#worship>#worship>
USBExtreme-t sajna még nem találtam sehol, lehet, hogy oda fajulnak a dolgok, hogy meg kell venni a progit?? :-)
Sajna éppen nincs nekik, de az is bajos, hogy elvileg ha van is, nekem kell beépíteni :-)
Na mindegy, valahogy csak-csak megoldom. Legvégsõ esetben veszek rendelek egy USBEXTREME progit valahonnan, mert az USBAdvance már felidegelt, hogy eddig még semmit nem sikerült vele elindítani.
Hapci
Hapci
Hapci
Hapci