PS2 játékok winchesterrõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sos segitségre volna szükségem legyetek szivesek segiteni , idõnként sok játék után eltünik a kártyárol a Free Boot proram lehet hogy a játékmentélsek felülírják , még egy kártya megoldás lenne ? Segitséget elöre is köszi.
Sziasztok!Szerintetek lehet kis hazánkban korrekt áron fat PS2-höz NEtwork Adapterhez jutni?Korrekt árnak használt esetében az 5-7k árat gondolom.Egyet láttam a Vaterán,de az horroráron van,a pendrive-os megoldás pedig nem mutat olyan színtû kompatibilitást,mint aminek örülne az ember.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

Itt most mér .elf file van? Mikor gépen kéne megpecselni?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

zoliii
Ha nincs patchelve, akkor érdekes.
Én nemrég ezzel küzdöttem meg: Tom & Jerry in War of the Whiskers :D
A végén csak úgy indult el, hogy kell hozzá egy freemcboot mem. kari, egy olyan pendrive, amit olvass a ps2 (Nekem Kingston dti G2-es van, azzal müxik), a kép fájlt pedig USBExtreme progival csináltam meg.
A pendrive-ra utána a gyökér könyvtárba, vagyis ne csinálj mappákat, simán áthúzód a konvertált játékot, majd ezt a mappát: OpenPS2Loader_0.6.
Aztán a ps2-nél a fájlkezelõben elindítod az elf kiterjesztésû fájlt, amit ebben a mappában van: OpenPS2Loader_0.6
Majd megkeresed a játékot, és elindítod. Ennyi!

Hogy lehet az hogy a PS2 DVD videoként ismeri fel a játékot amikor nincs is patchelve?
Köszi sikerült. Tök jó dolgokat találtam. Ha pl a SELECT-et tartom lent akkor meg gyors boot van. Nem jelenik meg a PS logo a játék töltés elõtt.
PoisonChihuahua
Háromszög + Kör nyomva tart bekapcsoláskor.
Valahogy elõhoztam a PS2 chipjének a menüjét. Matrix infinity van benne . Nem tudjátok hogy csináltam?
PoisonChihuahua
ESR Patcher
Legújabb
Sziasztok.
Melyik programmal kell patchelni az iso-fájlt hogy vigye a soft modos gép? Múltkor tudtam már de kiment a fejembõl.
Nos megoldódott a problem.
Egy másik op. rendszeren (windows7) sikerült feltelepíteni az említett programot.
Az SMS Player pedig nagyszerû, nem is az olvasófejem miatt szaggattak a filmek, hanem mert eddig rossz lejátszót használtam erre a célra (PS2 Media Player). Persze a pendrive-ot is gond nélkül felismeri!

Köszönet a sok segítségért!
Minden jót, üdv.
Üdv.

Sajnos megakadtam az .elf kiírásában. A CD DVD ROM Generator 2.00 -át nem bírom telepíteni. a SETUP.EXE -t indítva mindig ez a hibaüzenet jelenik meg:

"A paraméter nem megfelelõ"

Már 3 különbözõ helyrõl letöltöttem a programot és mindig ugyanez történik. Valaki esetleg már találkozott hasonlóval?
jajj bocs, most látom, hogy kaptam privát üzenetet. Sajna most eléggé kínlódik a netem, de ahogy bírom megnézem! És köszönöm szépen!
Értem, és miféle speciális módon kell kiírni lemezre az .elf kiterjesztést? Az úgy gondolom nem jó ha csak simán kiírom adat cd formályában.
PoisonChihuahua
Az elf a PS2-es programok kiterjesztése. (Mint PC-n az exe)
Speciális módon ki kell írni lemezre és menni fog. Ez a legjobb media player, amit te használsz PS2 mp régi és már megjelenésekor elavult volt, az SMS-t viszont a mai napig javítgatják. Mindent tud amit egy media player-nek tudnia kell.
A 8A és 8B date code-os 90K-esekkel még megy. De azt ugye már nem gyártják.
daftpete
A legújabb PS2-vel is mûködik a FreeMCBoot? Mert azt tudom, hogy az egyik szériával (asszem 9xxxx) nem kompatibilis. Sajna nem tudom, hogy a boltokban kapható PS2 melyik széria. Köszi!

PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c

Megnéztem az SMS Player linket de nem jöttem rá, hogy nekem konkrétan melyik fájl kellene. Leszedtem az "SMS Version 2.9 (Rev.4).elf"-et de nem tudom mit kezdjek vele. Bocs, hogy ilyen szerencsétlen vagyok, de az angol tudásom is hagy némi kívánni valót...
PoisonChihuahua
Csak vastaghoz. ATAD patch-elt kompatibilis HDD-re, egy Network Adaptorra, egy PS2-höz való VGA kábelre és némi tapasztalatra lesz szükséged, ha be akarod üzemelni. Ezeket a linux kiteket inkább kódolásra használják.
Ja és itt találtam linuxot is..Hogy kellene telepíteni?(kell hozzá vinyó?)

Ide irom ps2be nem lehet warezolni...
Meghivó nélkül tudsz regsiztrálni

PoisonChihuahua
Üdvözlet!
Volna egy kérdésem amire eddig nem sikerült választ találnom és talán ebbe a topic-ba illik leginkább.
Lehetséges-e pendrive-ról filmet nézni a memóriakártya bütykölése nélkül (nincs egy fölös mem. kártyám erre a célra)? Például úgy, hogy kiírok egy boot cd-t amivel hozzáférek a pendrive-on lévõ fájlokhoz.
Eddig ps2 media player-t használtam (ezt kikell írni cd-re, elindítani vele a ps2-t, utána berakni a filmet és kész), de az olvasófej már nem a régi ezért kb. minden második film szaggat és így élvezhetetlen, pedig Verbatimra írom ki mindig 4x-en. Szóval ezért érdekelne a pendrive-os megoldás, ha van egyáltalán.
Elõre is köszönöm.
Köszönöm szépen a segítséget! Remélem sikerül. :)
uLaunch-al indítsd el az elõzõleg kicsomagolt és pendrivera felmásolt telepítõt. Ha szükségét érzed, elõtte lemásolhatod a MC tartalmát, mert a formázás töröl róla mindent.
Üdv,
Valaki segítene abban,hogy lehetséges-e freeMC boot kártyát csinálni úgy,hogy a ps2 modolatlan és csak egy freeMCboot-os kártyám van. :D Tehát, tudok-e a havernak csinálni egy másolatot.
És az uLaunchELF bõl hogyan tudok kilépni??????
Töltsd le ezt.
A .elf filet másold fel pendrive-ra.uLaunchELF-et nyisd meg és azon belül a Mass-ot(Pendrive).Utána már eltudod indítani.

Videó alapján pedig betudod rakni a menübe, így nem kell mindig az uLaunchELFbe mászkálnod

És azt, hogy csináljam?????
Egy USBadvance elég lesz.
Hello!!!!
Én azt szeretném kérdezni, hogy ha a soft modos menümben nincs olyan, hogy usb advance menüpont akkor nem is tudok pendrive-rõl semmit lejátszani rajta????
Tegyek fel rá egy úabb soft modot??
Akinek kattog-berreg-darál(ki hogy nevezi) egyes játékoknál, és bazi lassan tölt, ott megoldás lehet ha a kis fogas rugalmas fémlemezt ráhajtjátok a csigára. Nekem bejött, azóta hangja nincs.
Nekem van egy 70004-es PS2-m, amire IDE kábelt forrasztattam, de még van vele teendõ. A HDD felpörög és gondolkozik a HDL, de aztán kidobja a szokásos hibaüzenetet. Közel van a cél, ellenben nekem se idõm, se türelmem, se pénzem nincs, hogy rohangáljak vele a szerelõhöz. Barkácsoló lelkületû ezermestereknek kiváló idõtöltés. :D Olcsón lepasszolnám...
sziasztok olyan problémám van,hogy a fiam abbahagyta a játékot,de másnap már nem olvassa be.semmit sem olvas.1 éve lett csip.
PoisonChihuahua
Pontosan mit értesz az alatt, hogy "winyósra"? Ha az USB-s HDD-s megoldásra gondolsz, akkor azt elfelejtheted, mert az nem fogja kiváltani a fejet. Az USBadvance kevés játékkal kompatibilis és ami el is indul, azzal se megy tökéletesen (szaggatnak a videók, nincs hang, 3x lassabb a töltés köszönhetõen a PS2 1.1-es USB-inek, stb).
Ha belsõ IDE winyóra gondolsz, akkor annak már lenne értelme hosszú távon is (gyorsabb töltés, nagy kompatibilitás), csak az a bökkenõ, hogy ahhoz forrasztgatni kell és V14-tõl (SCPH-75001 és följebb) nem mûködik az IDE controller hiánya miatt.
Én személy szerint a fejcserét ajánlom.
Sziasztok!
ps2 slimhez van valami okosság,meghalt a fej.
Pár ezrest megérne nekem ha valaki segítene megcsinálni winyósra.
Próbálta már vki a ToxicOS-t? Mûködik DSM4 chip nélkül is?
Köszi sikerült
Ez majd segit.
Sziasztok

Kéne némi segítség free mcdoot problémához fel másoltam rá a USBadvence.elf fájt de azt szeretném ha be kerülne a menübe hogy inditáskor ne keljen be nemi a ULaunchELF-be.
Segítségeteket elõre is köszi.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET.
"Válasszuk ki a File menübõl a „Create game from ISO” menüpontot. A bal oldalon válasszuk ki az átalakítani kívánt ISO fájlt, a jobb oldalon pedig az USB-s adathordozónkat. A „Media”-t hagyjuk AUTO-n. Ha a lista szerint szükséges, akkor pipáljuk ki a DNAS-t vagy az IOPRP-t. Adjuk meg a kívánt nevet és kattintsunk a Create-re. Ha további játékokat szeretnénk az adathordozónkra tenni, akkor a program indítása után a Utils menübõl válasszuk kis a „Recover list of games” menüpontot."
Kb ennyi a lényeg. Egyszerû, mint a szög.
Ez nekem kínai USB Util-nak nincs magyar használat itmutatoja?
A program mellé van csomagolva.
Ez a USB Util hogy mûködik?
Van valami használati út mutató hozzá.
Az USB-s módszerrel kapcsolatban a legfontosabb dolog, hogy a PS2 csak USB 1.1-et támogat. A második, hogy nem minden játékkal és nem mindegyik pendrive-val és HDD enclosure-al kompatibilis. Penek közül a Maxell és a Kingston, amit karmol a gép, HDD házak közül meg nincs tapasztalatom. Maga a HDD típusa, márkája, mérete lényegtelen. Játékot az USB Util-al tudsz az USB eszközre felrakni. Elõtte viszont nézd meg a listán, hogy megy-e egyáltalán a gém és kell-e patchelni.
Sziasztok

Tudna valaki segíteni! Adót egy ps2 a olvasófej már csak a CD-t viszi külsõ HDD megoldás érdekelne. A free mcbootos dolog az USB advance megvan. A kérdés az milyen HDD-vel mûködik milyen típus méret stb.? A pendrival is próbálkoztam de nem ismerte fel a usb advance vagy valamit rosszul csináltam nem tudom. Ha tud valaki valami okosságot segítséget szívesen venném. Elõre is köszi
Az Iso-t
Az ISO-t vagy az ELF fájlt? Amúgy én az IMGburn-t ajánlom.