PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
USB-s winyó, és az USB EXTREME progi(7500ft).A jákékok a winyon, progi a gépbe.ennyi.Úgytudom, h winyó mellé nem kell chip.
setitsen nekem hogy ezt az egész winyos dolgot hogy tudjam meg csinálni az egészet
meg mondom erlöre énekem ez sötét még mert most vettem egy uj ps2 és azt nem igazán akrnám ki chippeltetni inkáb a vinyonál maradnék
az egészhe mi kellenének szolrol szolra "winyo.kábel,progi meg stb."
elöreis köszi
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
ad1: 1 dolgot meg ne eroltess... eleg lesz a cd/dvd bootos Hdloader/hdadvance... kicsit maceras az exploitos megoldas, csak kello utanaolvasas utan menj bele... sok fugg a chippedtol, ha majer chiped van(DMS,Ghost,Ripper stb) ami TAMOGATJA a "dev.mode"ot oda be tudod "koltoztetni" a hdloadert/advanceot(igy gepbekapcskor a megfelelo gombot nyomva mar ott is vigyorog az orrod elott a cucz!!!)... de ha nem tudja a chipped, akkor jon a maceras verzio... exploitot kell hasznalnod, aminek olvass utana de jooool!!!! van egy legalis megoldas: megveszed a legutolso Hdadvanceot... ehhez chip sem kell ugye... pcn eleg ha winhiipel felmasolod a BACKUP isokat... es mar jatszhatsz is... ez a legtisztabb megoldas... tiszta marad a lelkivilagod is 😄DDDD
ad2: mielott megszivod a "winhipbe betettem es leformaztam a vinyot vele, majd ps2be rakva ujra le akarta a mocsok progi" stylet kikerulven, eloszor a hdloaderrel formaztasd meg a vinyot... utana mehet winhiipbe(igen, meg mindig bugos) es leccgo...
GL HF!!!
szal a vinyos dolog ez lenne 50004-es szériához:
Kell egy network adapter, majd ezt a ps2-re felrakni
egy ata-s vincseszter
hd loader-t kiirni egy cd-re és a ps2-memocardra felrakni
és egy winhippel formázni a vincsit amikor berktam apc-be, majd agameket feltolni rá és be a ps2-be.
Nah ha kihagytam volna valamit akkor szoljatok, mert nekem ennyi áltt öszze belõle
btw milyen geped van? meg a regi vastag??? poz: ez azert jo, mert a classic BBA+HDD parost nyomathatnad+sebesseg rulz... neg: ha nem "vastag" geped van, akkor jon a szivas mert az uj gepekhez mar usbadvance kell, ami szinte hasznal6atlan style(raadas lassu is)... :C + eleg draga lesz a mutatvany(BBA+HDADVANCE3), node a sebessegert minden, igaz? 😉
szerk!!!!!!!! csillagos reszre ne halgass, mert eleve PCn fel tudod nyomni az original(demokat, meg ha kiprobalsz backupot azt is) gamezokat, igy kimeled a ps2 fejet plane...
szerk2: barmilyen vinyot belerakhatsz(kiveve a WD 80-120 stb vinyoit, mert a szalagkabel tuskeosora es a delej kozti tavolsag masabb mint a maxtor, samsung, seagate viynokon!!!!)
GLHF!
Nekem semmi másra nem kell kütyü, mint importok lejátszására. Mennyire használható a cucc (broadband-os, meg az USB-s)? Csak mer' olvasom néha, hogy nem megy valami vinyóról.
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Segitene nekem valaki hogy hogyan müködik ez az egész Vincseszteres dolog, mert nem nagyon értek én ám ehez.Meg tud valaki mondani egy közelitõ árat hogy mennyibe is kerülne ez az plussz dolog?segitséget elõre is kösszi
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
kell a vinyós módszerhez chip, vagy nem?
bocs ha idegesítõ vagyok, de teljesen össze vagyok zavarodva...
(ne harapjátok le a fejem <#idiota>#idiota>)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
XCM HD Kit az egyik használható eszköz, de az komoly forrasztgatás, IDE port kivezetése hátulra. V12-v13 lapokon megoldható, felette már nem, ugyanis hardveresen megváltoztatták a Sony tervezõi az alaplapot.
scph70002 szériánál mehet, 75002-nél nem.
Ez is egy megoldás, bár odafigyelõs meló. Konzoliumban rémlik hogy árultak ilyen hd kitet, asszem 12 k környékén.
INF
INF
A guruk közül vetne rá vki egy pillantást?