PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Regelj be és a ps2 cuccok között olyat keress, hogy fully patched hdloader 0.7c.
Memora akarnám a hdloadert felrakni (van origi hdadvance-mivel chip az nincsen-,vinyon azzal a exeftp-vel,flashftp-n keresztül látni is a memot),na és a fájlt vagy fájlokat merre lelem meg amiket fel kell rakni memre??
csak egy jótevõ emberke kell, aki átadja neked a memókártyája tartalmát😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
flashfxpvel ez nem lehet gond😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Végülis igy se rox.
Tényleg,visszaolvasva láttam azt a memoriakártáyra a HDloadert felrakásrol,az megy csipmentes gépen is? (bár irott PS2 lemezt el tudnék inditani swapmagicel kölcsönbe,ha esetleg a müvelethez az kellene).
Meg azt is látam van valami lista a PS1es játékokrol amik jok ilyenre csak a listát nem találtam meg😛
javaslom az ujabb verziokat belõle, mert jelentõs sebességnövekedést értek el az utóbbi idõben
és HDL DUMB és nem DUMP😊
HDL dump-al akarnék átlökni játékot a vinyora,ahhoz milyen beállitások kellenek a PC-n (ha egyáltalán kellenek)?
elöre is köcc
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Ps2slim+usb mobile rack+usbextreme win+usbadvance free, a játékot elinditva kiirja please wait, loading title és utána semmi történés.mi lehet a baj?
HD connector
Viszont,valaki irta slim ps2-nél vannak olyan verziok amiket megbütykölve belül mégis mehet a IDE kábeles megoldás itten ez
OMG!!!
...
Sracok! az "IYLENEKet" tenyesztik??? most komolyan elgondolkoztam...
<#rolleyes>#rolleyes>
Tehát akkor tulképpen slimre nem is nagyon érdemes winyót rakni?
Ki van már chippelve a gép,(70004) meg is van a winyó de mi kell még a HDloader mellett,hogy ez menjen is?
Komolyan mondom nekem tök átláthatatlan ez a adolog amirõl itt beszéltek, olvasgattam amig bírtam na de ennyit ti sem várhattok el hogy vissza olvassak.
Gondolo vérprofik írnak itt, ezért azt szeretném megtudni, hogy mit minek, és honnan?
Köszömöm szépen fáradozásaitokat!!!!!!!!!!!!!!4
talánez
Szerintem elõbbi, ez esetben viszont igazam van, mivel a ps2 az _eredeti_ hdloadert indítja mindössze, a vinyón levõ játék már a progi dolga... :-)
Ha pedig az utóbbi eset áll fenn: ...hmmm...ciki... 😛
Már mindenhol kerestem ilyet, állítólag elég ritka.Ha vkinek van egy ilyen, vagy tud egy helyet, ahonnan beszerezhetõ, kérem minél elõbb jelezze!Köszönöm
Mint már említettem chip nélkül csak _eredeti_ játékokat/programokat fog indítani a géped.
-Kell egy network adapter, majd ezt a ps2-re felrakni
-Kell egy ata-s min 40 giga méretû winchester
-hd loader-t kiirni egy cd-re és a ps2-memocardra felrakni/vagy boot lemeznek használni
-és hdloaderrel a ps2-ben formázni a vincsit ps2 formátumra, berakni pc-be és winhippel felrakni rá a játékokat majd viszza a ps2-be
tehát remélem ebben már jolvannak leirva a cuccok, és nem chippelt ps2-höz is jó a letöltött hd loader
nekem 50004-es srozat és nincs chippelve, eredeti hd loadert kell vennem?