PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Régebben Neroval (6-os) írtam a lemezeket és azokkal sem volt gondom soha.
A vinyo jonak kell lennie,elvileg nagyobbat is felismer,nem az a gond ott,ha már a loadert se tölti be.
HDLoader v0.8b (cd)
Már próbáltam a 0.8b-t is, de ugyanez a helyzet. A 0.8b-hez van patch és vmi source is ezekkel mit kell csinálni? Nem értem a játékoknál, ha ilyet csinál csak egy reset és utána jó. Most írtam ki a FREE_HDLOADER_CRACKED_by_PS2OWNZ-ISO mindjárt meg is nézem. remélem mûködni fog mert már kezdem feladni.
Légyszi segíts!
UI: egyébként 160GB-os SAMSUNG vinyo van benne.
winhiip-re meg,hja,vagy ha ráérsz akkor hdldump.
A"mit/hogyan állitsak be"hopppp
Légyszíves segítsetek rajtam. Ma vettem meg a ps2be az adaptert és a wincsit. És szeretném tudni, hogy melyik progit használjam hdloader vagy hdadvance és melyik verziót? valamint mindenképpen sztgép segítségével szeretném felrakni a vinyora a gamesokat, a winhiippel lehet ezt?? honnan tudom, hogy a gamest melyik módban kell feltenni a wincsire?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
winhiip átölt
utána ppf patch
és "döcögõsen" indul...de a gém maga aztán klasszul néz ki
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ISO méretet meg megkérdem,mert másnál van a cucc éppen
de ez komoly?....ehhez szét kéne szednem mindent😊 eszembe sem jutna elsõre...de legalább kiporszívózom a PC-t😊
patchelt iso + HDLDumbos áttöltés megoldás valakinek már bejött?
azt meg tudod mondani hogy mekkora az ISO file-od pontos mérete? patchelés után?
amúgy thx az infót
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Bár enyim origi loader,és igy a elsö videonak a hangja akadozik
-mode 3-at kipróbáltam
-patcheltem magam az us verziót
-letöltöttem a patchelt FFXII-t
egyik sem jött be eddig
hdloader 0.8bm van
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Sõt!
Most ugrik be, ha beállítja defaultnak a memkártáyn levõ hdloadert, akkor csak indítania kell a gépet, elindul lemezrõl az uLaunchELF és az meg pár másodpercen belül (amennyire éppen beállítja) indítja a hdloadert.
Pls mondjátok már meg,hogy mi kell ahhoz,hogy winchesterrõl futtathassam a játékokat,meg hogy hogy kössem össze a ps-sel meg mindent!
Ja és pls az e-mailomra küldjétek már az üzit,ha küldötök!
[email protected]
Éljen a DBZ Budokai Tenkaichi!!!!

Ha nem tudja, akkor nem fog mindenféle lemez nélkül, csak úgy memkártyáról indulni a hdloader.
Már jó régen jártam erre, de mivel van egy problémám ezért újra itt vagyok. A probléma a következõ rá kéne bírni a PS-emet (vastag PS), hogy a HDLoadert legyen hajlandó betölteni a Memory Card-ról.
Elsõ lépésként leszedtem az Eurasia-ról ezt "HDLoader MC Installer (Pal)" na a dolog innentõl érdekelne tovább, ha tudtok segítsetek, köszi.
PS4 PSN: angyisz
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
a pendrivról így pcre is másolhatóak a mentések és ott tárolhatóak
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
venni akarok max drive-ot és az lenne a lényeg hogy nem e kell hozzá hdd a vagy internet vagy valami mert nekem sima ps2 van nem lapos hanem rendes sima és nincs hozzá semmi kegészitöm semmi csak memokártya
hogy kell e valami kiegészitõ hozzá?
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
Kevés játk müködik vele,és állitolag sebbeségbe se mutat semmi jot.
Azokhoz a maxdrive/xport cuccal mennek fel mentések pc-röl memoriakártáyra,de ezekhez kell még a USB cuccuk is.
Hogyan tudnék felrakni MC-ra mentéseket, mert próbáltkoztam a CodeBreakerrel, de nem hajlandó bebootolni a lemez, a Gameshark nem mûködik, a többi módszert meg nemnagyon ismerem.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
A SIMA PS2-höz USB-s vinyóval/rack-kel nem lehet hozzákötni valahogy a HDD? Mert most nincs money-m egy olyan network izére.
ACER Aspire 5738ZG
ugy hogy nem kell abban a kérdésbewn segitség de a maxdrive fileokat hogy tuom áttöltreni a memoria kártyámra mi kell ahoz ????
Tudom láma vagyok de lenne pár kérdésem!
Szerintem elromlott a ps2 two fejegységem, mert fel se pörgeti a cd-ket és meg se próbálja elindítani!😞
Ezért érdekelne ez a hdd megoldás!
Úgy nem lehet megoldani, hogy a vinyó a gépben marad állandóan (pc-be)?
És mondjuk hálókártyával összekötni a gépeket.
A fejegységek így minden jel nélkül szoktak elromlani? Egyiknap király minden, másiknap meg 1millió próbálkozásra 1millió dvdvel se indul el semmi😞
Elõre is köszönöm a segítséget!
(mennyibe fáj a slimhez egy fejegység?)
nem tudja valaki hogy a vincsesztert hogy hivják ami a ps2-be meg nem netán max drive mert ha igen akkor hol lehet olyat kapni ha nem akkor mi az
kösz elöre is a segitséget
itt kukk,mihez mit kell állitani
6.No network support
7.No UAB Patch
8.Soul Calibur 2
Valaki meg tudná mondani, hogy a hdl dumb-nál mik ezek a beállítások?
1.Slow HDD Access 6.No network support
2.No dvd9 support 7.No UAB patch
3.Kill Hd Loader 8.Soul Calibur
4.Date/Time fix 2
5.Date/Time fix 3
thx
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a futtatási beállítás már nem mindegy...
-HD loader kill
-DVD9 support
-stb
-stb
én tegnap dobtam fel a memómra az uj HDL DUMB-ot 0.8.4 most már 1,3MB/s rõl 1,6 MB/sre nõtt a sebesség...egyre jobb a tempó és nem kell mindig szétszedni a gépet
ja meg a HD Loaderbõl is egy számomra új verzió van 8/B patchelt verzió...mert az újabb gémek fagytak egyes helyeken HD Advance 2.0 alatt pl: Verdák, F1-06 és az Outrun Coast 2 Coast
a gyerek meg vardázni akart...
nyomattam új formatot winhippel , próbáltam más vinyóval (a vinyók nem voltak melegek sõt még langyosak sem), több gammaval is teszteltem ami régen ment azokkal is, ott is fagyott , 1 originál játékkal is megnéztem DVD-rõl (a vinyó benne volt ettõl függetlenül) akkor is fagyott , utánna vinyó nélkül is teszteltem original gammaval akko is kifagyott........ AZTÁN azon agyaltam mit csináltam az utóbbi idõben ÉS beugrott az optikai kábellel rácsatiztam az erõlködõmre... NA azt kihúztam a vinyót visszaraktam és egyelõre nem fagy ... BÁR félek nem ez volt a gond szal ha valaki tudná esetleg mi lehet a probléma kisegíthetne mert ha megint elkezd fagyni abba belepusztulok..........
Remélem érthetõ voltam😄