PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Az ImgBurn szinte az összes képfájl formátumot ismeri és tudja írni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
A képfájlt semmivel sem olvasom be, csak az ImgBurn write módját választom, kikeresem a képfájlt, amit ki akarok írni és 8x-osan írható lemezre 4x-esen írom ki.
Régebben Neroval (6-os) írtam a lemezeket és azokkal sem volt gondom soha.

Banyapapa
az imgburn ugy tudom nemir ki cd fájlt,pl a bin cue is az asszem,keress oda ISO-t (vagy a decryptert irásra).
A vinyo jonak kell lennie,elvileg nagyobbat is felismer,nem az a gond ott,ha már a loadert se tölti be.

Ezt már próbáltam!Figy az img file-t(BIN,CUE) mivel olvasod be, mivel írod ki, hányszorosan írod???Én már próbáltam Imgburn-nel és Nero-val is!A válaszokat elõre is köszi!
Al Age
Eurasia-n a PS2 utils között erre keress rá, szedd le és írd ki:
HDLoader v0.8b (cd)

Ezt most tovább olvasta, de a helyzet ugyanaz marasdt sajnos. Lehet, hogy túl nagy a vinyo?!? de attól még a progit be kéne neki olvasni, max csak a vinyot nem látná. Lepróbáltam játékot beolvassa. Most megpróbálom vinyo nékül mit lép.
Igen van. Kb. 2éve chippeltettem, de nem tudom, milyen van benne.
Már próbáltam a 0.8b-t is, de ugyanez a helyzet. A 0.8b-hez van patch és vmi source is ezekkel mit kell csinálni? Nem értem a játékoknál, ha ilyet csinál csak egy reset és utána jó. Most írtam ki a FREE_HDLOADER_CRACKED_by_PS2OWNZ-ISO mindjárt meg is nézem. remélem mûködni fog mert már kezdem feladni.
Al Age
Chip van a gépben?

Hali! Köszönöm, hogy válaszóltál. Épp most probáltam ki a HD_LOADERfullypatchedv7c-t(iso file) imgburnnel kiirtam dvd-re és cd-re is, de a PS beadta a PIROS képernyõt(Insert ps or ps2 format disc), majd megprobáltam isoként is de úgy is ugyanez történt.
Légyszi segíts!

UI: egyébként 160GB-os SAMSUNG vinyo van benne.
Banyapapa
kicsit lejjeb lapozva a "melyik loader?-re" 0.8b irnak lennt.
winhiip-re meg,hja,vagy ha ráérsz akkor hdldump.

A"mit/hogyan állitsak be"hopppp

Hi ALL!

Légyszíves segítsetek rajtam. Ma vettem meg a ps2be az adaptert és a wincsit. És szeretném tudni, hogy melyik progit használjam hdloader vagy hdadvance és melyik verziót? valamint mindenképpen sztgép segítségével szeretném felrakni a vinyora a gamesokat, a winhiippel lehet ezt?? honnan tudom, hogy a gamest melyik módban kell feltenni a wincsire?

Segítségeteket elõre is köszönöm.
mohus
megoldódott

winhiip átölt
utána ppf patch

és "döcögõsen" indul...de a gém maga aztán klasszul néz ki

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
thx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Banyapapa
Amit én irtam,az a HDLdump 0.8.1-el ment fel.
ISO méretet meg megkérdem,mert másnál van a cucc éppen

mohus
köszi az infót...

de ez komoly?....ehhez szét kéne szednem mindent😊 eszembe sem jutna elsõre...de legalább kiporszívózom a PC-t😊

patchelt iso + HDLDumbos áttöltés megoldás valakinek már bejött?

mohus
igen ezt olvastam

azt meg tudod mondani hogy mekkora az ISO file-od pontos mérete? patchelés után?

amúgy thx az infót

brodix
PLS írjátok meg az e-maiom-re([email protected]),hogy hogy kell használni ezt a HDLoadert,meg hogy honnan lehet megszerezni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

s73
Úgy próbáld, hogy már fent van a vinyón, és a WinHiip-en keresztül engeded rá a patch-et. Így elvileg mûködnie kell.

Banyapapa
pedig elindul,asszem mode 1+3 a megoldás (persze pecselni azt kellet).

Bár enyim origi loader,és igy a elsö videonak a hangja akadozik

mohus
FINAL FANTASY 12 nem akar elindulni HDDrõl...

-mode 3-at kipróbáltam
-patcheltem magam az us verziót
-letöltöttem a patchelt FFXII-t

egyik sem jött be eddig
hdloader 0.8bm van

mohus
letölteni sehonnan, pár ezrest megér

brodix
PLS Help!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Honnan lehet tölteni HDLoader-t,és hogy lehet használni?

Al Age
Ha viszont mindenképpen kell lemez, akkor jobban jár, ha például kiírja egyre az eurasia-n megtalálható uLaunchELF progit, azzal nagyon sok mindent lehet csinálni, pl fájlkezelõ (usb is), ftp szerver, vinyó kezelõ.

Sõt!

Most ugrik be, ha beállítja defaultnak a memkártáyn levõ hdloadert, akkor csak indítania kell a gépet, elindul lemezrõl az uLaunchELF és az meg pár másodpercen belül (amennyire éppen beállítja) indítja a hdloadert.

s73
Al Age-nek igaza van, egy eredeti Ps1-es játék mindenképp kell hozzá, ha nem tudja a géped a dev 1-et. Mondjuk Ps1-es játékot 2000-ért már utánad dobják, és a segítségével még a legtöbb fejhibás gépnél is mûködik a Hdloader.

evid
olvass vissza

brodix
HI!!!
Pls mondjátok már meg,hogy mi kell ahhoz,hogy winchesterrõl futtathassam a játékokat,meg hogy hogy kössem össze a ps-sel meg mindent!

Ja és pls az e-mailomra küldjétek már az üzit,ha küldötök!
[email protected]

Éljen a DBZ Budokai Tenkaichi!!!!

Al Age
Ami Neked kellene, az egy olyan chip, ami tudja a dev.1 módot, magyarul a memóriakártyáról bootolást.
Ha nem tudja, akkor nem fog mindenféle lemez nélkül, csak úgy memkártyáról indulni a hdloader.

Hali !

Már jó régen jártam erre, de mivel van egy problémám ezért újra itt vagyok. A probléma a következõ rá kéne bírni a PS-emet (vastag PS), hogy a HDLoadert legyen hajlandó betölteni a Memory Card-ról.
Elsõ lépésként leszedtem az Eurasia-ról ezt "HDLoader MC Installer (Pal)" na a dolog innentõl érdekelne tovább, ha tudtok segítsetek, köszi.

PS4 PSN: angyisz

grande2006
ezt az ar max progit honnan tudom letölteni?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

mohus
AR MAX képes kezelni az USBs pendrivokat....bedugod a PS2 egyik usb portjába és az AR MAX memóriakártyakezelõ progija képes retenni a max kiterjesztésû mentéseket....
a pendrivról így pcre is másolhatóak a mentések és ott tárolhatóak

mert mentés miatt kéne ,hogy fel tudjak dobni egy mentést a kártyámra

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

hy
venni akarok max drive-ot és az lenne a lényeg hogy nem e kell hozzá hdd a vagy internet vagy valami mert nekem sima ps2 van nem lapos hanem rendes sima és nincs hozzá semmi kegészitöm semmi csak memokártya
hogy kell e valami kiegészitõ hozzá?

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Banyapapa
USB-s megoldás szar.de rákötni rá lehet.
Kevés játk müködik vele,és állitolag sebbeségbe se mutat semmi jot.

Azokhoz a maxdrive/xport cuccal mennek fel mentések pc-röl memoriakártáyra,de ezekhez kell még a USB cuccuk is.

vki
Hi!
Hogyan tudnék felrakni MC-ra mentéseket, mert próbáltkoztam a CodeBreakerrel, de nem hajlandó bebootolni a lemez, a Gameshark nem mûködik, a többi módszert meg nemnagyon ismerem.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!
A SIMA PS2-höz USB-s vinyóval/rack-kel nem lehet hozzákötni valahogy a HDD? Mert most nincs money-m egy olyan network izére.

ACER Aspire 5738ZG

idök közbe rájöttem
ugy hogy nem kell abban a kérdésbewn segitség de a maxdrive fileokat hogy tuom áttöltreni a memoria kártyámra mi kell ahoz ????

Sziasztok!
Tudom láma vagyok de lenne pár kérdésem!
Szerintem elromlott a ps2 two fejegységem, mert fel se pörgeti a cd-ket és meg se próbálja elindítani!😞
Ezért érdekelne ez a hdd megoldás!
Úgy nem lehet megoldani, hogy a vinyó a gépben marad állandóan (pc-be)?
És mondjuk hálókártyával összekötni a gépeket.
A fejegységek így minden jel nélkül szoktak elromlani? Egyiknap király minden, másiknap meg 1millió próbálkozásra 1millió dvdvel se indul el semmi😞
Elõre is köszönöm a segítséget!
(mennyibe fáj a slimhez egy fejegység?)
hy
nem tudja valaki hogy a vincsesztert hogy hivják ami a ps2-be meg nem netán max drive mert ha igen akkor hol lehet olyat kapni ha nem akkor mi az
kösz elöre is a segitséget

Banyapapa
ezek beállitások😊
itt kukk,mihez mit kell állitani

Ez lemaradt
6.No network support
7.No UAB Patch
8.Soul Calibur 2
Hi!

Valaki meg tudná mondani, hogy a hdl dumb-nál mik ezek a beállítások?
1.Slow HDD Access 6.No network support
2.No dvd9 support 7.No UAB patch
3.Kill Hd Loader 8.Soul Calibur
4.Date/Time fix 2
5.Date/Time fix 3

thx
Al Age
ULaunchELF vinyókezelõ részével nézve a vinyón több partíció látszik, amelyek nagy része a feltett játékoké és egy van a HDLoadernek is. Ugyanakkor van még péládul __boot, __common partíció is, ezekrõl tudja valaki, hogy micsoda, illetve, hogy szabad-e ezekre másolni? Technikai akadálya nincs és a __common partíció például 1 gigás, amibõl 6 mega foglalt, a többi tök üres.

mohus
faq nincs😊
link van

ezt nézd meg

Jó lenne egy faq.:] Mert van ugye a HDLoader, HDAdvance. Láttam mindkettõböl 3.0-ás verziót, de ugye van a 0.8b is. Most akkor melyik a jó? Melyiket érdemes használni? És mi a különbség?:]
Lammer
mar reg van "0.8.5" verzio is <#buck><#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
a másolás mindegy...én pl az ISO-t tolom át HDL DUMB-bal PC-rõl a routeremen keresztül a PS2be...

a futtatási beállítás már nem mindegy...

-HD loader kill
-DVD9 support
-stb
-stb

én tegnap dobtam fel a memómra az uj HDL DUMB-ot 0.8.4 most már 1,3MB/s rõl 1,6 MB/sre nõtt a sebesség...egyre jobb a tempó és nem kell mindig szétszedni a gépet

ja meg a HD Loaderbõl is egy számomra új verzió van 8/B patchelt verzió...mert az újabb gémek fagytak egyes helyeken HD Advance 2.0 alatt pl: Verdák, F1-06 és az Outrun Coast 2 Coast

a gyerek meg vardázni akart...

HI All!! Lenne 1 problémám remélem tud valaki segíteni. Vastag PS2-t használok vinyóval kb 4 hónapja kinyomtam vagy 5-6 játékot és eddig semmi gond nem volt majd elkezdett fagyni véletlenszerûen. Elmondom miket próbáltam eddig:

nyomattam új formatot winhippel , próbáltam más vinyóval (a vinyók nem voltak melegek sõt még langyosak sem), több gammaval is teszteltem ami régen ment azokkal is, ott is fagyott , 1 originál játékkal is megnéztem DVD-rõl (a vinyó benne volt ettõl függetlenül) akkor is fagyott , utánna vinyó nélkül is teszteltem original gammaval akko is kifagyott........ AZTÁN azon agyaltam mit csináltam az utóbbi idõben ÉS beugrott az optikai kábellel rácsatiztam az erõlködõmre... NA azt kihúztam a vinyót visszaraktam és egyelõre nem fagy ... BÁR félek nem ez volt a gond szal ha valaki tudná esetleg mi lehet a probléma kisegíthetne mert ha megint elkezd fagyni abba belepusztulok..........
Köszi majd kipróbálom!!!!
Az mindegy, hogy mivel másoljuk a vinyóra a játékot (toxic, dms, hdloader, hdadvance)? Szóval ha nem is fut mindegyik cucc alatt, attól még látják a másik által másolt játékot?

Remélem érthetõ voltam😄