PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s73
Ha régebbi, vastag Ps2-d van, kell hozzá venned egy network adaotert, és abba helyezed a vinyót.
Slim Ps2-nél a megoldás a Hd combo ház, vagy az usb-s vinyó, de ez utóbbi nem nagyon kompatibilis több játékkal.

Okami Amaterasu
vki válaszoljon plz

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
csás..nekem van hd loader cd-m..milyen winyo és kábel kel a ps-nek h jó legyen..?válaszokat elöre is köszi

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

mien beállítással megy a Ruff Tiger?????????????
hali segítsetek.nem ismeri fel a gépem a winchesterem. ha beteszem nem indul el a gép hogy csináljam? elöre is kösz
mohus
sok a kérdés , de mindre igen a válasz😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

skajwa
Sziasztok! Hogyan kell rátenni a mamóriakártyára a hdloadert? Ismeri valaki az AR MAX nevû progit? Tényleg lehet a pendrive-ot memóriakártyaként használni? Ha igen akkor hogyan? Elõre is kösz. Üdv: Marci

Banyapapa
a HDLoader progival,mikor berakod lemezt elindul,és meg fogja kérdeni a formázást.
Ára asszem 7-8 ezer ft,de ha nincs csippecske sztm megéri (már ha van rá zsetonka).

emberek mivel formázom le a winyót??????????
Hali. meg tudná mondani valaki hogy mire jók az alábbi programok😄VD Decrypter,USBExtreme, hdl dumb, .ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy milyen programmal lehet megformázni a winchestert hogy jó legyen a ps2õbe(hogy mülödjön vele a sok tört játék)elõre is köszi..
vagy eredetibe mennyibe kerül egy HDloader és honnan lehet beszerezni?(olcsón)
és valami chip nélküli megoldás nincs?
Al Age
Meg lehet írni, fel lehet tenni memkártyára és onnan lehet indítani... ezekhez persze chip kell.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

HELP...
hali a HD kloadert muszály eredetibe megvenni vagy meglehet valahogy írni is?
DVDre??elõre is thx...
s73
<#eplus2><#eljen>

mohus
dehogynem...a gémstar😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Régebben vettem egy kettõt. Az dvd film, szóval minden olyan dolog lejátsza ami a dvd filmet! Nálunk szerintem nincs olyan ujság amihez játszható demo-t adnak!

Az újságosnál lehet kapni azt a PLAY! újságot,na ahhoz amit adnak dvd-t azon vannak kipróbálható demo-k? vagy azt egyáltalán lejácca a ps2? Meg egyáltalán mik vannak rajta?
köszi
Kösz!

mohus
köszi

Al Age
WinHIIP-pel tedd fel a PS2 vinyórája a játékot patch nélkül, majd ha fent van jelöld ki és jobb oldalt alulról második gomb.

Hogy kell megpatchelni ppf fájllal a játékot?

Al Age
Ha arra irányult a kérdés, hogy kell-e valamilyen patch ahhoz, hogy menjen vinyóról, akkor jó hírrel szolgálhatok, ugyanis a HDL 0.8b-vel simán megy a SOTC, még csak másik DMA mód használatával sem kell lassítani a vinyón.
Mikor legelõször próbáltam ugyan kifagyott egyszer valamiért, de az nagyon egyedi esetnek tûnt, azóta nem találkoztam semmilyen problémával.

Lammer
torrenten nezz szet

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mohus
de létezik? érdemes keresni?

Lammer
off: nincs sajna... mar eleg reg minden warezt felszamoltam :o

mohus
van SOTC-od erre a kövületre?

Lammer
ja az az oskovulet revizio? <#hehe><#bee1>
na az telleg jo 😄DDDDddddd

mohus
ott volt másfél éve a kezedben vazz😊gt4et toltad rejá

Lammer
melyik szeria? mert nekem a 160asom azert eleg melegecske volt... direkt neztem, hogy jatszottam vele sok oracskat eleg intenziven es kikapcs, leszerel gyorsan es meleg volt jocskan... 😛

mohus
nem...teljesen okés ha mondom. Hidd el...töb bmint egy éve van a gépben

Csak aze' kérdeztem, hogy esetleg van-e olyan játék, ami csak Sony vinyón ad vmi bónuszt. Pl. SOCOM nemtom hányadik részérõl hallottam azt, hogy lehet benne pályát letölteni. Ez mûxik más vinyóval is, vagy csak Sonyval?
Al Age
Akkor egy válasz #1153 végén.
Ott nézz körül, hogy egyáltalán passzolnak-e és mit írnak róluk. Ha mindkettõ okés, akkor meg csak rajtad múlik. Ha a kettõ közel egy árban van, akkor a nagyobbat vedd, ugyanakkor méretre a 120-as is bõven elég.

Al Age
Hanem forró, tüzes, vagy esetleg már izzik? 😄DD

mohus
nekem 80GB Maxtor...hibátlan és nem meleg

Lammer
semmi? 😛

Akkor egy kérdés: SAMSUNG SP1203N 120GB vagy maxtor 6L160M0 160GB?

Van vmi elõnye az embernek abból, ha sony hdd-t tesz bele?
Al Age
Van ez így. 😄D
Egyébként egy pici eltérés volt a Samsungomnál is, de annyit engednek a network adapter rögzített csatlakozói is. Ha meg az ember leszedi a fém burkolatot rá lehet moddolni a WD-t is. 😄

Ja és elõbb egy fontos linket lefelejtettem:
PS2 + vinyó kompatibilitási lista.

Lammer
WD ott a pont... 😉 (es eddig kb 5X akartam berakni ps2be, nem mintha nem tudtam volna, csakhat a lelkesedes 😄DDDDDdddd)
a tobbinel meg telleg revizio, tipus valogatja... ha mond a srac egy tipust akkor rabolintunk 😄
most nem vagyok otthon, de nekem egy Seagate 7200.8as 200 csigas vincsi van most a ps2ben, nagyon halk es nincs panasz a toltesi idore, plane nem melegedik (legujabban a 7200.9es szeriat ajanlom pckbe is, ha ATA vonalon kerdeznek) 😉 szal 7200.8 es 9es rev-u HDDk nagyon babak seagatetol .)

Banyapapa
80as samsungom van,télleg franko de rezonál

Al Age
Western Digital: csatik távolsága nem stimmel.
Maxtor: melegszik, de többeknek van az és senki nem panaszkodik, ettõl függetlenül én nem tennék bele ilyet.
Samsung: rezonál (pc-mben is Samsung van, PS2ben is, két teljesen más típus, mindkettõ rezonál).
Seagate: nincs személyes tapasztalatom újabb típusokkal.

Milyen vinyót ajánlotok ps2-höz (Maxtor, Samsung, Seagate, Western digital stb.)? Az érdekelne melyik halk és melyik nem melegedik annyira!
Azt hallottam hogy Samsung az elég jó választás! Több ember véleményét is várom!

mohus
nem megy

Sziasztok! A ps2 hdd-rõl online játék még mindig nem megy ki tudja?
mohus
áhh az a b3....nálam egy kincs😊

mohus
lehet hogy a másolt cdt nem viszi a ps2je...öcsémé is gagyi😊 még az eredeti ps1 gémeket sem visz😊

Sziasztok!
Akinek van esetleg eredeti (nem platinum) Tekken 4, Tekken 5 vagy Burnout 3-ja és eladná az irjon a [email protected] ra
kösz
A hd-loadert még be tudná olvasni.

Szia M.ki! Az a problémám hogy a ps2-õm (slim, chippelt) egyre gyakrabban fagyogat,a Gran T.4-et már fel sem ismeri. Szakértõk azt mondják megérett egy fejcserére. Az az ötletem támadt, hogy fej helyett beújjitok egy winyóval. Megoldódna a problémám? Tom hogy a fejcserét nem úszhatom meg, de eltolnám késõbbre.