PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, eredeti kéne, mert nincs csippelve a gépem. Ez a memóriakártyás megoldás pedíg meghaladja a képességeimet.
Eredeti HDLoder kell? Mert ha nem tölthetsz a netrõl is! Elég ritka az eredeti használtan, inkább csak ujjan lehet kapni, azt is inkább küldföldrõl kell rendelni!

Köszönöm mindenkinek a választ. En nemrég léptem be a PS2-ek klubbjába, most vettem egy fejhibás gépet olcsón, cd-t olvas de dvd-t nem (semmilyet, még filmet sem). Próbálnám minél tovább kihúzni a fejcserét.

http://www.newwave.hu/main.php?c=ujkonzol&ca=110&m1=21 itt találtam network adaptert, felvettem velük a kapcsolatot, 2 hónapja hiánycikk, de lehet elõrendelést feladni. Remélem tudtam segíteni nektek.

HA valaki megválna a CD-s HD Loader lemezétõl, az kérem írjon a [email protected] címre. Elõre is köszönöm.
evid
Ha fent van a játék a vinyón akkor mindegy, hogy eredeti v. másolat. Win alól a WinHIIPprogival feltehetõk a vinyóra a másolt játékok.

Banyapapa
van cd meg dvd is hozzá,az eredetihez.
Chip nélküli gépben is megy igy a eredeti játék,vagy a netröl letöltött.

Csak nem a ps2vel kell beolvasatni,hanem pl: összekötöd a pc-t ps2 egy kábelel,vagy a pc-be berakod a vinyot,és van progi ami feltölti rá a játék ISOjat

Hello mindenkinek. Pár kérdésem lenne, bár elég sokat visszaolvastam, de nem találtam választ. HD Loader program létezik cd-n is? Mármint az eredeti. Valamint ha chip nélküli gépbe rakok winyót, akkor az oda felmásolt eredeti játékok mennek, de a backup lemezek nem? Köszi elõre is a válaszokat.
Afe
tudja valaki, hogy hol lehet még Network Adaptert kapni mostanság??
vagy ha esetleg valaki jópénzért eladná a sajátját csak szóljon 😊

mohus
kezdetnek itt van ez a LINK...ha átrágtad magad rajta kérdezz tovább konkrétabban...ne priviben...hátha más is akarja hallani már ezredszer😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nem egészen tom mirõl beszéltem de amit levettem ebbõl az hogy "lehet a ps2-mbe vinyót rakni???? arra gammákat másolni meg játékállást menteni??????????????????????" jól értem és azt hogy lehet beletenni én magamnak megtom csinálni vagy belekell tetetni valakivel????? lécci irjatok mert érdekelne
HoReSz1975
HD Loader 3.0, mert a vastag PS2-höz ez kell az tuti, nekem is ez van, csak a régebbi fajta...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
USB Extreme gondolom ez a progi kell a HDD -s játékokhoz...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Hi

Nekem van HD Loader progim... Még maradt a vastag PS2 -bõl.

Tehát akkor csak egy USB -s Winchestert kell hozzákötni a PS2 -höz és jó is <#confused> Külsõ Winchestert kell venni, gondolom, mert a slimnél nincs helye, mint a nagynál...
<#confused>

Minek Network Access Disc? a mostani játékokba már belerakják!

brodix
HI!
Nework Access Disc-et holszerezhetek?
pls magyar lapot adjatok,vagy külföldit,ahonnan lehet utánvéttel rendelni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

usb-re nem lehet kötni mobil rack-et valahogy?
Banyapapa
néha vateran láttam belöle párat,de 16-17 volt darabja (doboz meg kábelei).

Hd combo házat hol kapok és hogy mennyiért?slim ps2-höz
http://www.consolecorner.hu/#page3
Itt most lehet, de elég borsos ára van!

Network adaptert hol lehet venni régebbi "nagy" ps2-höz ? Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Network adapter nem kell hozzá és elvileg chippelni sem kell, hanem venni kell egy eredeti hd-ról töltõ progit.
Sziasztok.Meg tudná-e mondani valaki hogy Hd combo házat hol kapok és hogy mennyiért?Vagy a network adaotert hogy érdemes-e slim ps2-höz.a gépem nincs csippelve és azt kell-e
Al Age
WinHIIP-pel.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sehogy!

HoReSz1975
Hi @ all

Hogyan szedhetem le a PS2 -es wincsire felmásolt játékokat, vissza PC -s wincsire ?

HELP

mohus
szerintem elõször olvass vissza

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok
Lenne egy kérdésem.Van egy 70004 es számu ps2-öm +van egy maxtor 80 gigás winyom.össze szeretné kötni õket.mit vegyek mi kell hozzá,mennyibe kerül.Hogyan kell be állitani hogy mûködjön és ,hogy több játékot is lehet a winyóra rakni,hogy menjen?A gépem nincs csippelve.Azt muszáj?Légyszi segítsetek.Elõre köszönöm.
mohus
nemlehet

Nem tudjátok hogyan kell felrakni avi-t ps2-es vinyóra, mert hálózatból túl lassú!

Köszi a segítséget! Az usbextreme-t kipróbálom...
Banyapapa
oda ez rack megoldásban nem jo progi.
Oda usbextreme kell,de usb-n kevesebb game müxik asszem vinyorol
itt egy oldal mi megy,mi nem

Csak most valamé nem jönbe nekem😞
Habár elvileg lehet van ami listán van,de nem irja hogy megy USB,de azt ugyi akkor neked kell kiprobálni,és az lutri😛

De van mégegy megoldás,a hdcombo

De ez elég drága,plussz csak 7000x gépekhez jo,és ide viszont amit irtam hdadvance-loader kell.
És forrasztgatni (vaterán régebben árulták asszem 15k volt egy darab,csak a doboz meg kábelek semmimás)

Nem hanem a slim és USB-s hdd rack-em van...Így nem mûködik?
Banyapapa
pl itt van

De prohardver forumon asszem a bolha részkegbenis van egy srác,aki tud ilyet szerezni.

De ugyi a ps2 a régi nagy gép,és network adapter is van hozzá?

Értem. Hol lehet pl netrõl rendelni? Lehet mondjuk elõbb googléznom kellene? De azért ha valaki tud valami olcsó helyet leírhatná.
Banyapapa
már rég,venni kell origi hdloadert

Na akkor van olyan módszer, amivel chip nélküli ps2-n megy hdd-rõl a pl: torrentrõl letöltött játék, tehát nem eredeti...???
akkor ne EA-s játékokat töltsek?:😄
Banyapapa
ez sztm valami EA betegség😛
De nemcsak ps2 hallani nyöszörgést,hanem pl GC-n is a medal of,vagy NHL (igaz nem irott a játék,hanem origi) ugyanigy "kalapálja" a gépet

ez volt a fifa street 2-vel meg a fifa 07-el is.kiirtam 1×-esen Verbatimre lemezre,de mikor olvassa nyekereg meg serceg meg minden..uge ez nem azt jleneti hogy tönkrement a fej? mert csak 2hete kaptam.De az eredeti lemezekkel semmi baja!Plíííz segítség!
de nem nagy,hanem slim.amugy mitõl van szerintetek ,hogy serceg meg nyikog a ps-ben az irott dvd-m?
Banyapapa
Ha nagy ps2 akkor jo gyorsan😛

hogy lehet megcsinálni,hogy ps2-be legyen vinyó vagy mi?
Gyakori jelenség az is hogy nem tölt gyorsabban. Ez ugye nem pc, itt gyakran lemezkép-emuláció van teljes emulálással. A lényeg hogy mûködik vinyóról, kíméled vele a fejet, nem kell berakosgatni a lemezt 😊
1-2 játék lassabban is tölthet vinyóról mint lemezrõl. De ez már ilyen, ps2 a legmacerásabb vinyóval.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Itt speciel nem állítgattam semmit, csak felraktam vinyóra a cuccot, aztán ott csinálja ezt (GT3). Gondoltam hátha tud vki valamilyen mode beállítást, amivel ez megszüntethetõ.
Másik vinyós problémám pedig, hogy a GTA:SA nem igazán tölt gyorsabban, mint lemezrõl. Ez a játék függõ, vagy erre is van megoldás?😊
A legtöbb ps2 játék átvezetõ film ilyen. A te chipedben force beállításoknál (színnorma és frekvenciaváltás) rosszabbodhat is az eredmény, ugyanis ez nem pal-ntsc meg 50-60 hz konverter. Sok játék kelemesebben futhat adott tv-ken átállítással, de az a tapasztalatom hogy a filmek a gammákban legtöbbször megsínylik.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Azt mivel lehet kivédeni, ha egy játékban a filmek enyhén, de érzékelhetõen akadoznak? Nem fagy le a cucc és játék közben sincs semmi baja, de a filmek nem folyamatosak.
bubi07
Az jó akó én leszek az elsõ aki megpróbálja ezek szerint.

Banyapapa
nemtom

bubi07
Na valaki mondjon már valamit!!!

bubi07
Lenne egy kérdésem ha egy másolt Usb Extrem-et bebootolok egy eredeti Swap magical akor az úgy jó lesz.
Az írott játékokat be fel tudom í módon másolni a winyóra vagy mindenképpen kell chip hozzá.

Okami Amaterasu
köszke thx..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18