PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval valaki ossze tudna foglalni hogy hogyan mukodik ez a dolog hogy PS2 torrentrol letoltott jatek chippelt slim gepben winyorol??
annyira nem ertek hozza. olvaasgattam kicsit a forumot de nagy az anyazas meg az ossze-visszasag. Ezt az oldalttalaltam hasznalhatonak de amint itt latom vastag PS van. Vagy ez teljsen mindegy, es ez a metodus mukodik a slimesen is? Nem ertek hozza azert kerdem.
Floodosok kimeljenek, segitokeszeknek elore is koszonom!
Letöltöttem az USBExtreme(USBadvance)programot a netrõl.A képfájlt kiírtam cd-re.Vmi miatt a Slim,chippelt ps2-õm nem olvassa be a lemezt.Pörgeti mint állat,de a képernyõ korom fekete marad.Mitõl lehet ez?Már 2 verzióval is megpróbáltam,mindkét esetben ue az eredmény😞
1.6-os ( legfrisebb ) patch van a PS3 gépemen. De ennek ellenére még mindig gondok vannak a PS2-es játékokkal. Egyiknek az átvezetõ moziai lettek felismerhetetlenségig széttorzitva, egy másiknak a játék menete lett gyorsitott felvétel és a hang és a kép is elcsúszik. Rettenet.... azt hittem széttalpalom a gépet azonnal. Ennyi pénzért tudja már lejácani a ps2-es játékokat....
Valakinek valami tanácsa van e? Esetleg valami beállitási probléma e, vagy ezzel mindenki igy van?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
vagy itt keresd ki
Már ha be van irva.
Vagy a leemzröl-isobol is ki lehet talán keresni ha pc-n megnezed (pl: SCUS_222.22 )
Sztm te nevet felejtettél el adni a ISOnak amit át akarsz tölteni,anélkül nem indul el.
1 dolgot nem értek, ebben kellen help nekem.
összekötöttem a ps2-t a géppel és a hdl_dumb-al szeretnék átnyomni gamit a vinyóra. minden ok is, látják 1mást. a gondom az installnál van. van egy olyan textbox hogy Startup. oda nem tudom mit kell beírni. a könyvecske szerint nem kell változtatni rajta, elvileg kellen valaminek oda kerülnie gondolom, na de nekem üres mindig. amig üres az install nem is indul el.
elvileg így mûködni fog, bár ezt még nem próbáltam. ha van CD-RW azzal kisérletezgess.
kering a neten egy komlett ISO DVD-re, csak most hirtelen nem találom, de a lenne az igazi.
Hátt...Próbálgattam én már sokmindent eztis amit most írtratok...Lehet én vagyok a hülye hozzá:S de nem akar sehogy elindulni😞 Ha valaki tudja hogy kell leírnánekem részletesen? Üdv
memókártyára kell tolni...vagy hddre
.elf ps2-n = .exe pc-n
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Elõre is thx!
wimhiipnél én spec a sima formázást választottam, mert ha jól láttam a toxicosnál külön kell állítgatni a system fájl meg miegymás méreteit, de így is tökéletesen mûködik mind a 20iso amit felraktam a winyóra.
az érdekelne hogy az ugyan az mint a hdloader? ha igen gondolom pl a hdloader8.0bgow2iso(ezt szedtem most le) az fejelettebb akkor. a másik hogy tudnám megtudni hogy tudd e dev modot a gép, mert akitõl vettem a gépet az se tudta h milyen chip van benne.
fontos a TITLE.DB cucc kinézete😊
Vastag csippezett ps2ben totál rossz a fej, cd-t sem olvas. Memkártyáról szeretném indítani az USB Extreme-et (letölteném a netrõl) és USBn keresztül rákötnék 80as MAxtor vinyót amin a játékok lennének.
Hogyan tudom rámásolni a memkártyára az USB Extreme progit (van itt 1 másik tökéletesen mûködõ csippezett gép is ha kell hozzá)?
Visszaolvastam, de csak olyat találtam, hogy "olvass vissza". Minden segítséget köszönök, HD Advance linkeket is megnéztem már 😞
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
de bárhogy indítom nem jön elõ más csak a HDLoader.
azt már olvastam lentebb, hogy a Winhiip-el pc-n megoldható, csak nem szeretném szétbuherálni a ps-t se a pc-t. meg eleve érdekelne ez a memoriakártyás dolog.
összeraktam ezt a progit amit a mikestyle.com-on írnak, de a playstation2 logó után feketekép marad az egész.
na mind1, marad az ExecFTP
pl a pc-be belerakod a vinyot,és ugy töltöd fel rá a játékokat,vagy crosskábelel összekötöd a pc-t a ps2vel,és ugy töltöd át (igaz igy több idöbe kerül a feltöltés).
Amugy a hdloader ftp-s menüje ugy jön be,hogy mikor indul a gép a lemezzel,nyomva tartod az egyik gombot (pl: kört),és asszem memo birizgálásra a exeftp vagymi a megfelelö (ha jol irtam a nevet)
letöltöttem egy HDLoader.v0.8b nevû progit, ami elvileg patchelt és frankón indúlt a ps2-ben, csak az a gondom, hogy nem ismeri fel a másolt gamekat instalkor. valoszinû, hogy a chip miatt, aminek sajnos nem tudom a típusát.
feltétlen szükséges eredeti ps1 game ahhoz, hogy feltudjam tenni a HDL-t a memokardra, vagy létezik egyébb módszer is erre?
le lehet vhogy winyó nélkûl tesztelni, hogy mûködõképes-e, mert nagyon rozoga szegény és csak holnapig lesz nállam?
összedugtam egy cross link kábel segítségével a routeremmel...ennyi😞
a kérdésem az lenne, hogy ez mûködik a normal ps2-es gamekkel is vagy ez csak egy speciális eset?
mert akkor nem veszek egy külön winyót a ps2-be, hanem pc-rõl futattnám a játékokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
itt pedig lista játékokrol,mik mennek rajta.
Bár pl: USA verzios rouge galaxy nincs rajta,de az is megy origi loaderen,
hát elsõre nehéznek tûnik, de amikor megcsinálod és mûködik hihetetlen büszkeség tölt el😊)) én pl "magamtól" nem az itteni fórumból informálódva oldottam meg azt a dolgot (persze neten vadásztam a cuccokat leiratokat)
a top az volt, amikor a PS2-met összekapcsoltam routeren keresztül a PC-mel és a PC-n lévõ PS2-re írt SEGA MEGADRIVE emulatort (.ELF) elindítottam és a szintén PC-n lévõ emulator ROM-ot futtattam a másik szobában lévõ PS2-mel...
SONIC, MORTAL KOMBAT MD PS2-n...miközben a PS2 sega-emulator filejai a szomszéd szobában lévõ PC-den figyelnek😊
Nekem is origi van belöle( linkelt boltbol valo),igaz télleg HDadvance,de asszem itt irták az a hdloader 0.7c verzioja.
Nemtom milyen kompatibilitási listán nem szerepel
Asszem csak arra kell cd/dvd,ha esetleg ps2-ben akarsz cd/dvd játékot feltenni a vinyora