PS2 játékok winchesterről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tudsz ELF fájlt futtatni a gépeden, akkor csak arra kell figyelni, hogy a játék DVDre írása elõtt meg kell patch-elni az ISOt, mert csak úgy fogja az ESR elindítani.

megnéztem a http://www.aoinamida.com/fmcbesr/esrdvdplayer.html megcsináltam, nem sikerült, lehet hogy kell még írni 😊 esr rendben van de a dvdplayer.elf nem müxik vagyis nincs 3.42u vagy 3.42e
bárcsak több képek fel tenni 😊 mert ez a http://www.aoinamida.com/fmcbesr/esrdvdplayer.html nem elég, meg még http://www.youtube.com/watch?v=LzFwpMC5Zy0 nincs tutoria csak müxik lehet hogy chipelve vagy mit tudom én. segits 1000thx
PoisonChihuahua
Igen.
esr chip mentes is müxik-e?
az gond lehet hogy a winhiip nem mutat boot file-t az egyik játékhoz?

flamerPUG
köszönöm a folyamatos segitséget, nagyon rnedesek vagytok 😊
egyelöre most eladtam a chipes gépemet, és csak két chipmentes van otthon, de a héten lesz ha minden igaz megint chipes gépem, akkor szenvedek vele tovább 😊 nagyon érdekel a téma 😊😊
mégegyszer köszike!

anyi lenne még a kérdés ami igy hirtelen eszembejutott, hogy a játékok hogyan legyen kiirva? gáyri eredetit másolva, vagy pedig ISO-ra formázva? gondolom ettöl is függ a bootolás ...

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Neme.
Az ESR akkor töltõdik be automatikusan, amikor behelyezel egy dvd lemezt, ugyanis az váltja ki a dvdplayer.elf elindítását. Ez egy ilyen speckó install.

mc:/BOOT/BOOT.ELF - ez az ESR
mc:/BOOT/BOOT1.ELF - ez egy tetszõleges program, ami akkor indul el, amikor behelyezel egy dvd lemezt, és közben nyomod az R1-et.

Említetted, hogy +1 sort kaptál, ez azt jelenti, hogy az install mûködött, a lényeg ezután, hogy legyen egy mc:/BOOT/BOOT.ELF file a kártyádon, amit futtatni szeretnél.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

hy! A memory plus 64mb, 2gb pendrive kingston nem müxik 😊 ha veszek 1gb müxik-e?
flamerPUG
hazaértem és probálkozok vele még egyszer kétszer ...

ha eljutottál a végéig akkor mûködnie kell, próbálj meg egy patchelt játékot kiírni hogy elindítja-e a gép.

Illetve R1-el elindíthatod az uLaunchELF-et, és onnan az ESR-t (ha azt is feltetted BOOT1.ELF néven).

flamerPUG
nah másodszorra is végigmentem rajta, de nekem nem megy :'(

flamerPUG
probálkozok mégegyszer hátha valamit kihagytam 😊😊

azt hiszem az csak a telepítéshez kell.

flamerPUG
az egészet végigcsináltam, bemegyek a verzio leiráshoz, kiirja nekem is hogy dvd player, rámegyek a memóriakártyára, és irja hogy dvd softver ... viszont hiába nyomom az R1-et nem aka töltödni az ESR. az elején nem tudom hogy az mi, amikor a DVDPLU-t nevezi át DVDELF.bin-re azzal nem tum hogy mit kezdjek, mert azt nem irja hogy azt hova kéne illeszteni vagy azzal mit kell csinálni.. a többit szerintem jol megcsináltam

meddig jutottál a tutorialban?

flamerPUG
http://www.aoinamida.com/fmcbesr/esrdvdplayer.html

én ezt a tutrialt játszottam végig, de nekem nem sikerült 😞

Banyapapa
milyen plussz egy sor?
ez a ESR,egy elf,és ha mcboot fenntvan,fel leeht ELF-eket masolni memora,és azt el lehet inditani

flamerPUG
probálkozok probálkozok, felraktam mc-re a freemcboot-ot, eddig okés, ujrainditottam a gépet, és ki is jött a + egy sor amit csinált magának a program ... innen hogyan tovább? probáltam itt is rákeresni forumon erre az ESR nevü progira mert nem akarok ugy kérdezni ha már le van irva, de nem találtam hirtelen semmit :S

Banyapapa
ha ez a cucc müködik,akkor a te usb vinyodal,eltod inditani azt a freemcboot-ot,és megtod csinalni haverodnak 1 memoriakártyára, hogy csipmentes gépröl induljon el ez a ESR ELF.

Lowdog kolléga által említett ESR tényleg mûködik. Az gépemben nincs chip, csak HDD. A SWBF II pl. elindult DVDrõl az ESR segítségével.

korábban már itt is volt szó az ESR nevû programról, ami futtatni tud lemezeket ha sikerült a memóriakártyás bootolás (tehát gyakorlatilag egy ELF fájl)
jelenleg béta állapotban letölthetõ innen

flamerPUG
ahamm, meg most láttam hogy ki is kell huzni "eroszakkal" a tálcát amikor bootolni akarsz .. hát igy nem kell nekem olyan 😄😄 de azért köszi!

Banyapapa
az a progi swap magic,van slimhez valo,meg nagy géphez is.
de abbol eredeti kell.

flamerPUG
Sziasztok
összejött a bootolás, ugyhogy köszönöm a segitséget 😊 viszont haverom kérdezte, akinek chipmentes gépe van, hogy ö hallot egy olyan progirol, amivel lehet irott játékot is lejátszani chipmentes gépben. Nem tudom hogy melyik forumba kéne ezt irjam,ide vagy a sima ps2-esbe, de inkább it kérdezem meg, hogy mi ez a program? nem tudja esetleg valaki? elöre is köszönöm!

Szerintem a Hdloader miatt sem látja a játékokat. Próbáld inkább az USB extreme programmal indítani azokat a HDDrõl.

mi a hátránya a winhiip-es formázásnak?

flamerPUG
értem, köszönöm kiprobálom ezeket a megoldásokat is ... méganyi hogy visszafelé hogyan kell formázni? hogy a gép is láthassa a vinyót?

Neme.
Ne winhiip-vel formázd, hanem hdloaderrel mindenképp.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Banyapapa
jaaaaaaaa
itt nézz körbe

Lejjeb van a USB-s megoldásra progik pc-re,probáld azzal felrakni játékot hdd-re

flamerPUG
bocs akor ugynézki hogy nem fogalmaztam érthetöen...
csináltam ugy is, hogy lemezröl inditottam, és csináltam ugy is hogy pendrive volt az inditás, de soha nem látta a hdd-n a játékokat, amiket elözöleg winhiip-pel felraktam... remélem igy már érthetö, itt olvasgattam vissza egy jopár oldalt, de nem találtam ár megoldást. ötlet?

Banyapapa
loader vinyorol,ezt hogy?
lemezröl,memorol indul,vinyrorol is,de elötte akkoris elkell inditani másképpen.
formázás meg,ha win nem látja,minden gyártonak van kis progija,amivel lehet formázni,particionalni stb a saját vinyojat,floppyrol indul el,talán usb-s kütyükröl is

flamerPUG
sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem ha nem gond....
Az elsö az az, hogy USB-röl szeretnék játszani. Namost WinHiip-el megformáztam a winyót, és szépen tudok is rá tenni meg le is tudok venni rolla dolgokat, de más nem látja... viszont kéne még egy Loader is a winyóra, hogy el is tudjam inditani a játékokat. Gondoltam hogy majd átmásolom , de nem engedi, mert mindig azt isja ki hogy másolási hiba... tehát akkor hogyan tudnám felrakni megformázott winyóra .ELF fájlokat?
a másik kérdésem, hogy hogyan tudom visszaformázni a winyót hogy a win is lássa? erre még nem jöttem rá.

Banyapapa
amugy ha valakit érdekel capcom x namco-hoz van házibarkács angol patch (sigma testvértöl kaptam linket hozzá),vinyorol is megy,és van benne klonoa😊
itten-e
béta,de elég jó,kell még a ppf pecselö progi,meg az ISOja a játéknak,és pikkpakk megcsinalja.

Banyapapa
persze ha egy játék nincs listán fixen hogy nem megy,az attol még mehet vinyorol.
Beállitásokat loader menüben is lehet állitgatni,ha select-et nyomsz.

SZívesen, bármikor segírünk.

Melyik HDloadert hasznalod ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Na hát ez az egész kiválóan mûködik, eddig az összes játék gond nélkül fut vastag ps2õn nekem (god of warok is!). Köszi mindenkinek a segítséget, nagyon nagy királyság így a gépet használni. Fõleg, hogy nincs töltési idõ 😊
Banyapapa
Van valami oldalon leírás arról, hogy melyik játékot milyen módban kell felrakni a ps2 vinyójára? Wrc Rally Evolved például nem indul el, csak fekete kép és ennyi.
"progikat akkor azis memory plusként fog mûködni."
úgy tudom nem, mert a szoftver ellenõrzi hogy megfelelõ kártya legyen alatta.

Üzletrontó!!!
:-)
Valahogy majd csak eladom.
Amúgy azért van kettõ, Mert az elsõ amit vettem véletlenül formázódott. Muszály voltam venni egy másikat, hogy a kártyán lévõ progit visszamásoljam.
Szerintem, ha akármilyen 64mb karira átmásolom a progikat akkor azis memory plusként fog mûködni.
Egyébként arra még nem jöttem rá, hogy a játékokat hogy kell elindítani, ha a kártya a gépben van. csak úgy tudom ha akkor dugom a karit a gépbe, amikor már elkezdi olvasni a lemezt.
Valaki nem tudja véletlenül?
Neme.
Én 5000-ért vettem egyet play-asia-ról, de annyit se ér, lassú és valószínûleg nem is kezeli jól azt a 64mb-ot, nem is akarom senkire rásózni, inkább megtartom tartaléknak.

Van egy felesleges memory plus 64mb kártyám eladó.ha érdekel valakit 7eFt
hy
Ha megveszem memory plus 64mb usb nem chip.gépem, meg lehet-e oldani?
Banyapapa
nekem se rakta fel,én töltöttem át memora (meg minden elf fájlt ami ki akartam probálni),egy pendrive-rol ( a USBAdvance v1 ELF fájlt).
elis indul,de usb-s vinyom nincs kiprobálni.

Memóriáról nekem is elindul 100 fajta program chipes géppel de ez az USB Advance a francért sem akar elindulni. A mcboot-ot nekem meg fel se teszi :/
Banyapapa
memoriarol elindul nekem,csipmetnes gépen.
a lejjeb is irt mcboot (v1.2) cuccal.

és hogy indítsam el az USB Advance-t ha kivan kapcsolva?
Ha modbo chiped van akkor fekete képet ad!!!
Kapcsold ki a chipet!
én vastagon próbáltam, és ott elindult, de játékot nem indított el 😞