2392
PS2-n mi kell ahhoz, hogy a HDLoader betöltődjön mindenféle boot-lemez használata nélkül ?
-
kazuma89 #1871 Szoval igy Esr-rel jobban kopik az olvasó fej mint ha csippelve lenne?(Vagy hülyeséget kérdezek?:D) -
lowdog #1870 kisebb rá az esély de nem kizárt. -
kazuma89 #1869 Nem ide való kérdés de ha jó minőségü dvdre(sony,TDK) irom ki a játékokat akkor nem csesződik el az olvasó fej ugye??Amugy nincs csippelve de azzal az esrrel megy minden.. -
* -verzió -
The Fast And The Furious Tokyo Drift verzió. Am ezt a PS2Load cuccot az SKS Apps kompatibilitási listáján írták. Itt -
Van amelyik játék képfájljában módosítani /cserélni kell valamit, hogy fusson USB-s HDD-ről, de hogy ez a "PS2Load fix" mit jelent, arról gőzöm sincs.
Valószínű, hogy a PS2LOAD.ELF-fel kell valamit csinálni, gyanítom cserélni, de ez csak hasraütésszerű tipp.
Melyik játék ez egyébként? -
Az mit jelent, h egy játék megy USB-ről, de vmi "PS2Load fix" kell neki. Ezt hogyan tudom megcsinálni? Köszi! -
kazuma89 #1864 Memoriakaártyán az ESR programmal a játékok hány százaléka mükszik kb?
(Én eddig csak a Naruto Uzumaki Croniclest pobáltam, Több játék megy vele mint pendrivrerol ugye?) -
kazuma89 #1863 Nekem usbn eddig 4/4
D.O.N Battle Staduim,GT3,Bleach blade battlers 2,Naruto Uzumaki Cronicles .......Nem si rossz:D -
USB alatt eredetileg USB-s HDD-re gondol. -
kazuma89 #1861 http://list.sksapps.com/index.php?page=indexb.html
USB-nál a pendrivra gondol?
Pendriverol megy a Battle Stadium D.O.N!! (Dragonball,One Piece,Naruto)
Csak a videoja akad azt ennyi... -
kazuma89 #1860 8gigás pendriverol a Granturismo 3 nálam is jól megy...Annyi a hiba talan h a videok kicsit akdnak azon kivül minden teljesen jó:D -
kazuma89 #1859 már megvan igy is csak 4mega szabad hely van rajta de mindig jobb mint a semmi:D -
Nekem sem foglal annyi helyet, hogy ne tudjak rá menteni, ezek csak pár kb-os cuccok.
Lehet, hogy le kéne formázni a karit.
-
akkor nem tudom,nekem ment,fele pedig tele van ezekkel a cuccokal,bár gépben sose nezem meg mi mennyi,csak mentsen azt csá. -
kazuma89 #1856 Pedig csak ez van fenn :Noobie_Package ez van fenn..Meg az usb advance.... -
kazuma89 #1855 akkor nemtom mi lehet a gebasz mer van rajt hely az tuti....belemegyek a memoria kártyába ott 0kb szabad helyet ír..Nemtom mér lehet..Tenkachi3mat se tudtam rá menteni(62kb):S -
lehet rá menteni,ha van még hely. -
kazuma89 #1853 Üdv!
1kérdés...Ráraktam a memoriakártyára a programokat..Akkor erre a memoriakártyára már nemtok játékot menteni??
Mer Azt azt irja mentesnel h nicsn hely... -
Nagyon szomorú. :(
Ebayen is előfordult, de jimmiék sikeresen eltávolíttatták. :) Azóta aztán lehet, hogy megint árulják valamilyen formában...
-
kazuma89 #1851 Sajnallom hogy ennyit bénáztam ezzel már jo lett 1000köszönet.. -
Pendriveról megy már SSX, Gran Turismo 3 (CD RIP) és Bloody Roar 3. Ami nem ment az a Tekken Tag Tournament. Szal 4ből 3 :D -
A poén az egészben, hogy én ezt leírtam neki tegnap privátban (linkekkel együtt stb, még csatolmányt is küldtem). Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek. -
ezt szedd le
Kicsomagolva benne van egy iso,azt ird ki,és csippes gépen elkell indulnia a ulaunchernek.
És ha bejön fehér képernyö berakod a lemezt amire ki irtátok a freemcboot fájlát,megkeres elindit.
Ha nem találja akkor egy pendrive-ra is rárakhato a mcboot elf,és onnan inditod el,pont -
kazuma89 #1847 leszedtem ULAUNCHELF-et.Es ezzel hogy rakom rá?Sajnos hülyevok ilyenekhez:D -
kazuma89 #1846 ULAUNCHELF ez mi a tököm?:D
-
BuktaXbox360 #1845 De minek írod ki a FreeMCBoot-ot?? Tedd memkártyára ULAUNCHELF segítségével...ezt írd lemezre. -
kazuma89 #1844 Basszus freemcbbot 1.8at 3szor kiirta az eggyik haverom de a csippelt pse nem akarja beolvasni:(
Pedif Imgburnel 4szeres irta..Mi lehet a gond??(Install mappa meg a FREE_MCBOOT.ELF fihl van a dvd-n) -
de lentebb irta a srác hogy pendriverol elindult a SSX vagy mi:D -
lowdog #1842 iszonyat bonyolult dolog ez ám!
ESR futtatja az írott játékot -> ESR patcher patcheli az iso-t írás előtt... -
kazuma89 #1841 Ezt irtad:Játékokat kiírás előtt egy programmal patch-elni kell..
De mi ez a program vki tudja?:D Vagy ahogy irtad ugy irjam ki Imgburnel? -
kazuma89 #1840 Igen eloolvastam amugy köszi..Csak sok embertöl halottam hogy megy pendriverol is..Most nemtom mi van:D -
Pendrive-val nem fog menni, egyébként pont te kérdezted ezt tőlem tegnap privátban és én válaszoltam is. Elolvastad egyáltalán... -
kazuma89 #1838 Nyugi magamnak raktam rá nem ugy vettem..Nem hülyültem meg:D
De vki segítsen lécci pendrivera csak fel kell másolni a játékot és megy vagy mit kell még vele csinálni?Bleach BB2-t akarom rárakni ez elvileg kompatibilis vele..listán ez volt...
1 gyereket megkérdeztem aki a vaterán ezzel foglalkozik elkezdi:
Nem mondhatja el hogy kell használni mer Ő ezzel kereskedik:D -
Nem azért, de van bőr a pofáján. Ezért pénzt kiadni a legnagyobb lámaság.
Bár, ha belegondolok az emberek tudatlanságának kiaknázása nem újkeletű dolog...
A kedvenceim: PSP magyarítás fölrakása, flashelés, SMS Player (!), stb. és mind pénzért.
-
kazuma89 #1836 Üdv megvan csinálva igy a kártyám:http://www.vatera.hu/playstation_2_soft_mod_legjobb_ar_146060768.html
Vki tudna segíteni h usbre hogy rakom rá a játékot vagy miylen formátumba mer ezt nem nagyon értem.. -
lowdog #1835 angol ebayen erdemes nezni, onnan szallitassal megvan 10k alatt BONTATLANUL, szerencses esetben 6-7k korul akar - persze kell egy kis turelem mig megtalalod az "igazit" :) -
van itthon is csak mégse 200ért
És ez az ebayes meg csak usaba küldi el -
http://cgi.ebay.com/Sony-PS2-Network-Adapter_W0QQitemZ260418397089QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item3ca22563a1&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 -
Ezt nem hiszem el! Rendesen 200 forint??? :O