PS2 játékok winchesterről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálok állitgatni,mert nem akar futni igy sem
Persze.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
akkor most mvan?merjem igy kiirni?futni fog?
elsönek imgburnben fennt mode legyen read,megcsinálja az az iso-t.
utána a pecselöben katt a patch gombra,beadod a csinált iso-t,és megcsinálja.
már csak kikell irni a kész cuccot.
utána a pecselöben katt a patch gombra,beadod a csinált iso-t,és megcsinálja.
már csak kikell irni a kész cuccot.
Az ESR patcher tulképp egy DVD video lemezt csinál a játékból, ugyanis chip nélkül a PS2 nem fogadja be az írott UDF formátumú játéklemezt. Persze csak néhány helyen írja át az ISO-t, hogy a fájlrendszer struktúra megmaradjon, de a PS2 mégis DVD videoként lássa. Az ESR innentõl már sikeresen "engedélyezteti" a PS2-vel a lemezt, és futtatja a játékot.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
csak megnyitom,klikk patch,betallózom,ok és kész ennyi?
nekem ezzel is video és audio ezt nem hiszem el,imgburnnel jó ha létrehozom a képfájlt?
Nem vágom hogy csináltál dvd film lemezt ps2 játékból.
Bemásolod isoba, megpecseled, kiírod imgburnel dvd-r lemezre(más lemezzel szarakodik.
Ha a gép nem kerreg folyamatosan akkor tetszik neki a lemez és el fog inulni, utánna már csak indítani kell az ESR-t és megy. Persze nem minden játékkal kompatibilis.
Bemásolod isoba, megpecseled, kiírod imgburnel dvd-r lemezre(más lemezzel szarakodik.
Ha a gép nem kerreg folyamatosan akkor tetszik neki a lemez és el fog inulni, utánna már csak indítani kell az ESR-t és megy. Persze nem minden játékkal kompatibilis.
Viva La Virus1!!!
bakker most akkor mit kell vele csinálni,azthiszem mindjárt lesz egy törött ps2 -legalábbis ami a müanyag burkolatokat illeti
kipróbáltam a tekken 4 et is szintén ua
imgburnnal és the incredibles a cime amikor létrehozza az isot akkor maraad az eredeti felépités,patch után megnyitva már nem akkor a két mappa
nem kell a prograamba valamit bemásolni amit be kell raknia?
mégegyszer megpróbáltam,szintén vidoeo és audio,nem értem m iért lehet,de idegesitõ
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy régi 30004R-es gép, aminek a végét járja az olvasófeje de még mûködik. A gép nincs chippelve. Az lenne a cél, hogy az olvasófej halála után is tudjam használni a gépet a lehetõ legkisebb befektetéssel.
A következõre gondoltam:
Memóriakártyás boot-os megoldással elõször USB-n kötöm hozzá a géphez a HDD-t, aztán késõbb ha sikerül szereznem adaptert, akkor beépítem a HDD-t.
Mûködik ez így?
Támogatja ez a kártyás boot az USB-s és a beépített HDD-t?
Az USB-s HDD mûködik ezen a régi gépen is?
További problémám még, hogy nem tudok hozzáférni chipes géphez csak egy olyanhoz amihez gyári USBExtrem-es HDD van kötve. Megoldható az, hogy erre a HDD-re felmásolom a programot, majd itt készítem el a boot-os memória kártyát? Ha igen, milyen programot kell felmásolni (freemcboot 1.2 elindul USBExtremrõl?)?
Ha készen van a bootos memória kártya, akkor jól értelmezem, hogy már nincs szükség tovább a chippelt gépre, hogy további programokat telepítsek rá?
Milyen programot kell még feltölteni a memória kártyára, hogy kezelje az usb-s (vagy beépített) hdd-t?
Köszi elõre is a segítséget, és elnézést a sok kérdésért de kb. 1 hónapja találkoztam elõször PS2-vel.
Üdv
Teki
Adott egy régi 30004R-es gép, aminek a végét járja az olvasófeje de még mûködik. A gép nincs chippelve. Az lenne a cél, hogy az olvasófej halála után is tudjam használni a gépet a lehetõ legkisebb befektetéssel.
A következõre gondoltam:
Memóriakártyás boot-os megoldással elõször USB-n kötöm hozzá a géphez a HDD-t, aztán késõbb ha sikerül szereznem adaptert, akkor beépítem a HDD-t.
Mûködik ez így?
Támogatja ez a kártyás boot az USB-s és a beépített HDD-t?
Az USB-s HDD mûködik ezen a régi gépen is?
További problémám még, hogy nem tudok hozzáférni chipes géphez csak egy olyanhoz amihez gyári USBExtrem-es HDD van kötve. Megoldható az, hogy erre a HDD-re felmásolom a programot, majd itt készítem el a boot-os memória kártyát? Ha igen, milyen programot kell felmásolni (freemcboot 1.2 elindul USBExtremrõl?)?
Ha készen van a bootos memória kártya, akkor jól értelmezem, hogy már nincs szükség tovább a chippelt gépre, hogy további programokat telepítsek rá?
Milyen programot kell még feltölteni a memória kártyára, hogy kezelje az usb-s (vagy beépített) hdd-t?
Köszi elõre is a segítséget, és elnézést a sok kérdésért de kb. 1 hónapja találkoztam elõször PS2-vel.
Üdv
Teki
ezzel csináltam
ez hozott létre ilyet
játéklemezrõl képfájlt létrehoztam,patch és vid meg aud lett belõle
ez hozott létre ilyet
játéklemezrõl képfájlt létrehoztam,patch és vid meg aud lett belõle
ESR disc patcher GUI v0.24a,ilyet keresél ez a neve.
videots mappa meg a másik,az nem játékiso tuti.
videots mappa meg a másik,az nem játékiso tuti.
na erre a peccselésre lennék kiváncsi melyik progi jó hozzá?mert ami leljebb irva lett kipróbáltam és peccs után videots és audiots mappa lett az isoban.vagy ez igy jó?
eredeti játéknál memot kikell venni elötte.
ESR meg,elötte a játék ISO-t meg kell pecselni,egy progival,anélkül nemfog menni,ha kész,kiirod a kapot isot,és elinditod az esr cuccot memorol.
ugy ahogy adott játékhoz kell,lejjeb a link pár játék inditásárol. (direct off,vagy siman csak esr kell-e)
ESR meg,elötte a játék ISO-t meg kell pecselni,egy progival,anélkül nemfog menni,ha kész,kiirod a kapot isot,és elinditod az esr cuccot memorol.
ugy ahogy adott játékhoz kell,lejjeb a link pár játék inditásárol. (direct off,vagy siman csak esr kell-e)
nem indul el még az eredeti játék sem csak fehér képernyõ,mcboot,esr beta mamon,játék mégsem megy mi lehet a gond?
a másik gépen is fehér cucc fogad,tehát nyertem,köszönöm a segitséget,már csak játékot kell csnálnom valahogy
persze,mostmár jó fehér menünél vok már én rontottam el az irást,most itt kell ügyködnöm valamit
srácok nincs itt valaki?kiirtam dvd re de a következõ üzenet fogad plesa insert a playstation or ps2 format disc mi lehet a baja?please help
oké kiirom -r re,viszont szeretnék játék patcholásról is több infót
Ha SCPH-50005-nél régebbi akkor nem!
Talán még az afölötti se olvassa be, nem tudom, de nem érdemes terhelni vele a fejet!
Talán még az afölötti se olvassa be, nem tudom, de nem érdemes terhelni vele a fejet!
rw-rõl befogja olvasni a ps2 masina?
rw-s lemezre vajon jó lesz?nem hiszem mondjuk,de kiderül majd kiirom rá mindkettõt iso i meg mds t egyszerre
nagyon szépen köszönöm a segitséget nekilátok aztán kiderül mit sikerül belõle kihozni
most nem tudom melyik ami nálam megy,szedd le mindet max végigporobálod mig sikerül.
ami lemezen van,amit kiirsz ISO-t,azon ulauncher van ugyis,az elindit elf fájlokat,amit akarsz azt,meg amit találni ps2re,emulatorok is vannak ilyen formán
ami lemezen van,amit kiirsz ISO-t,azon ulauncher van ugyis,az elindit elf fájlokat,amit akarsz azt,meg amit találni ps2re,emulatorok is vannak ilyen formán
köszi igy már tisztább,még egy olyan kérdés:elf file ami a pendrivera kell elég egy darab?mert a linken az 1.2 verzióból is van a,b,c melyiket?mi a különbség?
az nem rar
kibontod és iso van benne meg mds.
imgburnbe berakod,és kiirod.
többi levan irva mit hogyan.
kibontod és iso van benne meg mds.
imgburnbe berakod,és kiirod.
többi levan irva mit hogyan.
az elõbbi linkedben
ja amugy memorycard ra szeretném én is a cuccot felrakni van pendrive-m.mindent letöltöttem már ami irva van a fórumon,csak azt nem tudom mit kezdjek vele.van kölcsön csipelt gépem is.lécci legegyszerübb müködõ módot
mindig csak félinformáció van
slim gép csip nélkül és csak játszani szeretnék rajta.köszönöm elõre is
slim gép csip nélkül és csak játszani szeretnék rajta.köszönöm elõre is
ha megkérlek benneteket valaki elmondaná akkor konkrétan lépésrõl lépésre mit hogyan mivel pl melyik file nak kell szerepelni a dvd-n amit irok stb,mert ott van egy mds és egy rar mindkettõt vagy most mivan?
Köszönöm. Remélem nem rontom el.
probald ezt ki:
ezt letöltöd
kiirod DVD-re,és elviszed ismerösöhzö akinek csippelt a gépbe (plussz viszed memodat,és egy pendriv-ot,rajta a freemcboot ELF fájlával,1.2-t probald ki)
lemez elindulva egy fehér menü jön be -eccerü mint a faék-mc0 egyes memo,mc1 a kettes memohely,mass meg a pendrivot olvassa ha bennt van.
ez az ulauncher progi (a fehér menüs cucc),inditja el az ELF fájlokat,penre raktad a 1.2 mcboot-ot,onnan elinditod azt (memoria gépben legyen)
elindul,menüje se tul bonyesz,elsönek formázás menjen,ha az kész,lehet ujra kell inditani masinat,és formázás után mehet a telepités mcboot progval.
és ha minden okés,hazaviszed,gépbe berakod,elinditod a masinát,és pár másodperc mulva ugyanaz a fehér menü jön be,nyertél!
igy a te sima ps2-ön is felmásolhatsz a memoriára (eza ulauncher fájlkezelö progi,mappát csinálhatsz memora,másolhatsz másik memora,pendrivra,stb) pendrivol,amit akarsz,ergo pl: ESR-t.
azta megpecseled a kiirni valo játék isoját,megcsinálja az erre valo program,kiirod,elinditod ESR ahogy kell,és megy is a lemez márha alkalmas a játék rá (minden játék tuti nem megy ezzel a modszerrel)
ezt letöltöd
kiirod DVD-re,és elviszed ismerösöhzö akinek csippelt a gépbe (plussz viszed memodat,és egy pendriv-ot,rajta a freemcboot ELF fájlával,1.2-t probald ki)
lemez elindulva egy fehér menü jön be -eccerü mint a faék-mc0 egyes memo,mc1 a kettes memohely,mass meg a pendrivot olvassa ha bennt van.
ez az ulauncher progi (a fehér menüs cucc),inditja el az ELF fájlokat,penre raktad a 1.2 mcboot-ot,onnan elinditod azt (memoria gépben legyen)
elindul,menüje se tul bonyesz,elsönek formázás menjen,ha az kész,lehet ujra kell inditani masinat,és formázás után mehet a telepités mcboot progval.
és ha minden okés,hazaviszed,gépbe berakod,elinditod a masinát,és pár másodperc mulva ugyanaz a fehér menü jön be,nyertél!
igy a te sima ps2-ön is felmásolhatsz a memoriára (eza ulauncher fájlkezelö progi,mappát csinálhatsz memora,másolhatsz másik memora,pendrivra,stb) pendrivol,amit akarsz,ergo pl: ESR-t.
azta megpecseled a kiirni valo játék isoját,megcsinálja az erre valo program,kiirod,elinditod ESR ahogy kell,és megy is a lemez márha alkalmas a játék rá (minden játék tuti nem megy ezzel a modszerrel)
Oké. Keresek valakit akinél ezt meg tudom oldani. Az, hogy melyik milyen ps2 az nem számít? Utána akkor megy mindegyik?
chippelt gépen létre tudod hozni a memót ( egy ismerõsnél );
freemcboot-ból kezd az 1.2-vel szerintem, nekem is az mûködik, hála a többieknek akik segítettek.
freemcboot-ból kezd az 1.2-vel szerintem, nekem is az mûködik, hála a többieknek akik segítettek.
Tehát a McBoot 1.8b Noobie Package-t kiírom egy lemezre. Utána szabad gépen a nemória kártyát ezzel intézem. Majd a mi gépünkbe rakom a kártyát és szabad lesz?
Köszönöm. A hdloaderrõl már olvastam de a többi nekem ismeretlen 😞 Csak játszani szeretnénk rajta szabadon majd ha Jézuska meghozza a fiamnak 😊Csak rá akarok készülni, hogy addigra rendbe legyen.
ja,de elöször a memoriakártyát meg kell "csinálni" (ehhez viszont olyan gép kell,ami tudd irott lemezt futatni).
freemcboot a neve a cuccnak .
Ez lefutatva valahogyan egy okos ps2n,leformázza a kártyát,és felpakolja saját cuccait,és ha memo a gépben van,és ugy inditod el (chipeletlen gépben müködik csak),akkor nem a megszokott menü jön be.
Igy egy pendriverol,akarmi felmásolhatoa memora,sms medialejátszo,hdloader,és a emlitett ESR.
freemcboot a neve a cuccnak .
Ez lefutatva valahogyan egy okos ps2n,leformázza a kártyát,és felpakolja saját cuccait,és ha memo a gépben van,és ugy inditod el (chipeletlen gépben müködik csak),akkor nem a megszokott menü jön be.
Igy egy pendriverol,akarmi felmásolhatoa memora,sms medialejátszo,hdloader,és a emlitett ESR.
Bõvebben hol találok leírást? Sajna csak magyar megy. Na jó néha még az sem. ;P Köszönöm.