568
-
#238 Részévétem. :-) Pedig nekem a Windows újrarakása elött volt.
Valaki nem tudná elküldeni vagy felrakni FTP-re? -
#237 Na ez jó lehuztam a dvdromokat és nem megy -
#236 Nyugi, nekem sincs ilyen fájl, :-( -
#235 Létszi segítsetek!! Ilyenkor mit kell csinálni? -
#234 Aham. Akkor letörlöm azt újrarakom. -
#233 akkor hiba van mert azt a game teszi fel mikor kéri hogy indítsdd újra, hogy feltegye a védelmet, szóval ha az nincs akkor szerintem nem nagyon fog elindulni. -
#232 Valaki elküldi nekem mailba azt a cuccot amit a System32 -> Drivers könyvtárba kéne megpatchelni? Mert nekem nincs. -
#231 Hát azt csináltam! Sorjába a patchelős dolgok, de nincs ott. Még újraindítást se kért. -
#230 A patch-elős módszerrel valakinek már elindult? Mert nekem még mindíg nem! -
#229 Hát ha erre a mappára gondolsz Windows/System32/Drivers csak akkor lesz ott ha csinálod amit ir a leirás. -
#228 Mi van akkor ha nekem a frissen telepített Windows-omban nincs olyan fájl aminek lennie kéne??? -
#227 Én is itt tartok most - még ! -
#226 Ja de szerencse hogy van kábellehuzagatos módszer :) -
#225 Srácok,most akartam megint nekiállni , de újra végig kell csinálni a patchelős hülyeséget,vagy mivan??? Mert én így nem fogok vele szenvedni az biztos. csekkeli a lemezt aztán error :( -
#224 hát te a soldiers óta így vagy, minden játékkal megszenvedsz. -
#223 Hát remélem is most Reloaded beindult SF3-as gamek terén. -
#222 Előbb-utóbb csak kijön valami nocd krekk, azt akkor nem kell ennyit szenvedni... -
Coast #221 Nekem egyszerűen nem akar működni, pedig mindent úgy csinálok ahogy le van írva.Már vagy 5X végigcsináltam de nem megy:( -
#220 Akkor csak az én gépemet nem szereti az sfnightmare :( -
#219 Nem rossz csak kár hogy ilyen kevés képességem van!!! Mondjuk nekem csak az nem tetszik ahogy megkapom a múltba a képességeket!!! -
#218 Én is most kezdtem neki. Ha megszokom az irányítást akkor még jó is lehet. Van egy hangulata... -
Gear #217 Jó ez a játék így első pillantásra, tetszik. -
#216 Itt mit kéne csinálnom? Felraktam, patch, kikapcs, cd lehúz, bekapcs, straforce miatt újraindúl, és ezzel fogadd.
[IMG]http://pix.dox.hu/pix4/7ca8e624b377fbae68c908c8551e1ee4-th.JPG [/IMG] -
#215 ja hogy a térképen kívül mást is tud, ok thx. mondjuk nagyon még nem mélyedtem bele, örültem hogy elindult. -
#214 Számitógépnél kell agyalnod,és megtudod a lift kódját. -
#213 na nekem is elindult simán, viszont hogyan lehet kijutni az eslő szintről, mert ugye a liftel nem tudok. -
Thanatos #212 megint egy értelmes értékelés :PP nah mind1, nc :P -
#211 Cikk!! -
#210 Szerintem nagyon fassza kis game!! Elég mókás dologokat lehet művelni!! a szuper képességekel!! Nagyon bejövős ez a két idősíkon futó story is!!! Sztem aki teheti probálja ki!!! El lehet vele szórakozni!!!! -
abonyitomz #209 nekem működik a játék! nagyon jó! grafika szép! részletes véleméynt írok a game-ról és elindításáról majd délután -
#208 AMHRV-L2CW7-GA54F-D9HF8-P3J68
-
Czud #207 Hali
cdkey ??? please!!!
-
#206 Ugyanez van nálam is. -
#205 Amikor fel peccselted vedd ki a daemonból és azután vissza!Ja és a fel installált könyvtárból inditsd a secondsight.EXE-t -
Gabe18 #204 Most végigcsináltam mégegyszer,nem húztam le a dvd-t,nem fagyott le semmi,szóval elvileg minden ok,a végeredmény megint az hogy "Insert the Second Sight into the disc drive and press retry" . -
Gabe18 #203 Hát én is ugy jutottam a legtovább,de akkor még mindig az eredeti lemezt akarta a checking után... -
#202 ja hogy a sok peccs azért volt hogy ne keljen lehuzni!?Bocs. -
#201 Az a lényeg hogy le legyen legyenek húzva a cd-dvd meghajtók!nálam csak ugy indult.Persze a Grebber által leirtak után! -
#200 ja hát azt nem tudtam, mondom amíg nem ére le felesleges szórakoznom vele inkább játszok. -
sipi78 #199 kösz de ugyan az van a cd is