Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ja arra nem jöttem rá, hogy lehet e úgy célpontot változtatni, hogy nem engedem el az egér jobb gombot? Tehát szabadon szelektálok a célpontok között, nem pedig csak a legközelebbit fogja be

PSN ID.: Beegabor

Ha valakinek nem indulna el a game, úgy ahogyan a #242-ben le van írva (akárcsak nekem) probáljátok így: egészen addig amíg el nem juttok a Starforce Nightmare-ig csináljátok azt ami az nfo-ban van, viszont a Starforce Nightmare-el DISABLE NODE majd azok a "csatornák" kikapcsolása szükséges CSAK, ahol CD vagy DVD van a gépetekben!! Pl.:Ha primary slave-n van a CD-ROM akkor azt kell off-ra tenni, ha több eszköz van a gépben akkor értelem szerûen a többi "csatornát" is off-olni kell ahol DVD vagy CD van! Nekem így elindult. Hátha nektek is.
A CD-k "visszakapcsolása" már nem ilyen egyszeru. A Starforce Nightmare eközben sokszor lefagy, de újra indítás (reset) után mûködik a visszakapcsolás. Ha megint játszani szeretnétek elég csak a Starforce Nightmare-el az elobb leírtakat megcsinálni.
Nálam így "tökéletesen" muködik a dolog. Remélem segítettem.
rorr
Nekem a fegyverrel való célzás kicsit nehézkesnek tünik bár ez nem quake!

rorr
Szerinted Én mit csináltam? 10 másodperc sem volt...

Seth
én ott csak átfutottam. A progi arra számít hogy majd bebújsz az elsõ láda mögé.A katonák is úgy vannak idõzítve, hogy amikor bebújsz az elsõ mögé, akkor indul feléd, de ha elszaladsz a fal mellet, bele az árokba, kimászol, be a kapun...10 másodperc....

rorr
igen így!De Én azt hittem ezt tudod.Utána 3-4 katonát kell kicselezni ott még nehezebb bár azért nem olyan nehéz...

Seth
kimész teljesen a szélére( tehát mondjuk már kikukucskál oldalra), aztán hozzányomod a fel irányt is

ThugEdge
melyiket és hogy tudom úgy,hogy körbe menjen,mert mindig eljön a faltól ha a végére érek a tömb egyik oldalának,úgyértem nem kanyarodik be

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rorr
az egyik tömböt kell úgy megkerülni úgy ,hogy Tex ne vegyen észre. Persze hátaddal a tömbhöz tapadva!

ThugEdge
na akkor segíthetel is:)
most kezdtem el,de el is akadtam a kiképzésben:)))
amikor a Tex-el tanulja a tömböknél a fedezék/leselkedést már megpróbáltam minden irányt de az istennek sem enged tovább,mit kell pontosan csinálni?értem amit mond,de nem tudom értelmezni,mondjuk ez már az én bajom:))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rorr
jó lenne ha nem csak a warezrõl szólna már a topic!
Az utóbbi idõk egyik legjobb játékával van dolgunk!
Azért érdekelne ,hogy a fiatal orvos srácból miként lett pszichogyilkos a játék elejére !Ott vagyok ahol megjönnek a rendõrök de már a láthatatlanná válást is ismerem itt elakadtam valakinek valami ötlete?

ForRedGlory
Azóta nem megy amióta azt a 3 patchet vagy mit erõltettem.... Úgy akad a video, mintha 386-os gépen nyomnám.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

hykao
Kötve hiszem, hogy a kettõnek köze lenne egymáshoz...
ForRedGlory
Szerintem megbolondította a codeckjeimet ez a gané starforce, mert nem játsza le a videokat sem már :-((

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

hykao
Még nem, nagyon játszottam vele, de sztem nem rossz kis játék ez!
A grafika hangulatában valahogy engem a Hitman 3-ra emlékeztet.
Amúgy nem egy nagy mutatvány megcsinálni az általam leírtakat.
Ha egyszer már valaki megcsinálta, akkor az újrabootolások után már csak a 4. lépés a-b-c pontját kell megcsinálni, (ez kb. fél perc.) és a játék indítható. ("check"-keléskor elég a "cancel"-re nyomni...)
ForRedGlory
Érdemes ezel szórakozni? Mármint úgy értve, hogy jó a játék annyira, hogy erölködjünk vele?

hykao
Tessék, leírom lépésrõl lépésre magyarul:

1. lépés: kitömöríted majd felinstallálod a játékot a legújabb Daemon Tools-szal.
Elindítod a játékot: katt a REBOOT-ra.

2 lépés: A "patch" könyvtárban 3 .exe fájl van. (ha nincs akkor szedd le pl. a www.gamecopyworld.com-ról...)
Futtasd: sfdrvrem.exe, de még ne REBOOT-olj!!!
Aztán futtasd: sfdrvup.exe, kapsz egy "error 1072"-t.
Végül futtasd: sfdrvpatch.exe (a krekkelendõ fájl útvonala: Windows/System32/Drivers). Ha minden ok, kiírja, hogy: CRACKED!
Na most REBOOT-olj.

3. lépés: Indítsd a játékot, s REBOOT-olj, ahogy kéri!

4. lépés: Futtasd az SFNightmare.exe-t
(ha nincs meg még a Starforce nightmare progi, akkor leszedheted innen: http://starf.bestmedia.kiev.ua/) és:

(a) "disable cd"
(b) "disable node"
(c) "disable ch2"
(én mindhármat kiiktattam a tuti kedvéért).

Indítsd a játékot! (legyen bemountolva a Daemon-nal persze...)
CD kulcs beír: AMHRV-L2CW7-GA54F-D9HF8-P3J68, majd "CHECK".
(nekem még úgyis elindult a játék, ha le "CANCEL"-láltam a "CHECK"-kelést.
ForRedGlory
Thx... Majd megkeresem :-DDD

hykao
Akinek nincsenek meg a peccselõs fájlok, annak irány a www.gamecopyworld.com! Pl. ott is fent vannak.
hykao
Mindent a leírás szerint csináltam, és elindul.
Duddits
Részévétem. :-) Pedig nekem a Windows újrarakása elött volt.

Valaki nem tudná elküldeni vagy felrakni FTP-re?

grebber
Na ez jó lehuztam a dvdromokat és nem megy<#confused><#rinya>

Next PC upgrade: 2022

ForRedGlory
Nyugi, nekem sincs ilyen fájl, :-(

Duddits
Létszi segítsetek!! Ilyenkor mit kell csinálni?

Duddits
Aham. Akkor letörlöm azt újrarakom.

Shep
akkor hiba van mert azt a game teszi fel mikor kéri hogy indítsdd újra, hogy feltegye a védelmet, szóval ha az nincs akkor szerintem nem nagyon fog elindulni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Duddits
Valaki elküldi nekem mailba azt a cuccot amit a System32 -> Drivers könyvtárba kéne megpatchelni? Mert nekem nincs.

Duddits
Hát azt csináltam! Sorjába a patchelõs dolgok, de nincs ott. Még újraindítást se kért.

dardevil
A patch-elõs módszerrel valakinek már elindult? Mert nekem még mindíg nem!

grebber
Hát ha erre a mappára gondolsz Windows/System32/Drivers csak akkor lesz ott ha csinálod amit ir a leirás.

Duddits
Mi van akkor ha nekem a frissen telepített Windows-omban nincs olyan fájl aminek lennie kéne???

dardevil
Én is itt tartok most - még !

grebber
Ja de szerencse hogy van kábellehuzagatos módszer :)

Seth
Srácok,most akartam megint nekiállni , de újra végig kell csinálni a patchelõs hülyeséget,vagy mivan??? Mert én így nem fogok vele szenvedni az biztos. csekkeli a lemezt aztán error :(

Shep
hát te a soldiers óta így vagy, minden játékkal megszenvedsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hát remélem is most Reloaded beindult SF3-as gamek terén.

hykao
Elõbb-utóbb csak kijön valami nocd krekk, azt akkor nem kell ennyit szenvedni...
Nekem egyszerûen nem akar mûködni, pedig mindent úgy csinálok ahogy le van írva.Már vagy 5X végigcsináltam de nem megy:(

grebber
Akkor csak az én gépemet nem szereti az sfnightmare :(

MrDevil
Nem rossz csak kár hogy ilyen kevés képességem van!!! Mondjuk nekem csak az nem tetszik ahogy megkapom a múltba a képességeket!!!

Seth
Én is most kezdtem neki. Ha megszokom az irányítást akkor még jó is lehet. Van egy hangulata...

Jó ez a játék így elsõ pillantásra, tetszik.

"vessetek a mókusok közé" :)

Duddits
Itt mit kéne csinálnom? Felraktam, patch, kikapcs, cd lehúz, bekapcs, straforce miatt újraindúl, és ezzel fogadd.

Shep
ja hogy a térképen kívül mást is tud, ok thx. mondjuk nagyon még nem mélyedtem bele, örültem hogy elindult.

Sgtfathi
Számitógépnél kell agyalnod,és megtudod a lift kódját.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Shep
na nekem is elindult simán, viszont hogyan lehet kijutni az eslõ szintrõl, mert ugye a liftel nem tudok.

megint egy értelmes értékelés :PP nah mind1, nc :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
MrDevil
Szerintem nagyon fassza kis game!! Elég mókás dologokat lehet mûvelni!! a szuper képességekel!! <#idiota> Nagyon bejövõs ez a két idõsíkon futó story is!!! Sztem aki teheti probálja ki!!! El lehet vele szórakozni!!!!

nekem mûködik a játék! nagyon jó! grafika szép! részletes véleméynt írok a game-ról és elindításáról majd délután