568
-
Gabe18 #358 "Egy gomb megnyomásával be lehetett célozni az ellenfelet, egy másikkal pedig tök egyszerűen lelőni."
Ritka élvezetes lehetett... -
#357 Szerintem ez hülyeség, hogy egy játék konzol-beteg. Konzolon jól (legalábbis jobban) irányítható, tehát ott élvezetes egy játék. Pc-re nem tudják normálisan átportolni. Egy kontroller csodákra képes, mert a mászkálós-kaszabolós játékok inkább azzal jók. Konzolon viszont egyetlen fps-t sem tudtam sokáig elvinni, mert kontrollerrel nem lehet célozni! Egy kivétel volt: James Bond: Everything or Nothing. Egy gomb megnyomásával be lehetett célozni az ellenfelet, egy másikkal pedig tök egyszerűen lelőni. Nem értem hogy miért nem vitték át ezt a módszert több játékba. Életem egyik legjobb játéka (a pc-s Far Cry és HL2 mellett)! Sajnos pc-n kivitelezhetetlen volna. -
#356 Hi!
START/FUTTATÁS/DXDIAG/SOUND/vedd leglentebbre a hanggyosítást
Jo játékot. -
nopudva07 #355 Hi
Nekem valamiért fel vannak gyorsulva a játékban a hangok.
Mitől lehet ez? -
Thanatos #354 de hagyad ő az okos a pc szar a konzol isten etc etc csak huzzon vissza konzolai közé ha lehet :) -
Thanatos #353 -
Gabe18 #352 Hát nem hinném hogy egérrel ne lehetne könnyebben célozni,ha nem minden ellenfelet befogna abba hülye kék célkereszteb,és akkor utánna csak azon belül lehet mozogni a célzó pontal.Ez kell a controllerhez,mert azzal nem lehet egy mozdulattal egy fél képernyőt fordulni,de az egérrel rettentő szar... -
Thanatos #351 pc-n is müködik de attol mgé fos a konzol irányitás akár koznolon akár akárhol szal maradjunk a konzolbetegségben, és mielött sikerül flamet kirobbantanod sétálj vissza inkább konzolosok forumába szerintem -
#350 Lemaradtál kicsit. :)
-
#349 nekem nem jön be, olyan hitman stílusú, de uninstall... :) -
#348 2005-04-16 Second Sight (c) Codemasters RELOADED 50x15 MB -
#347 Szerintem simán jó nem nehéz. -
#346 AZ analóg kontroller tökéletesen működik konzolon, úgyhogy mondhatnánk úgy is, hogy PC-betegség. -
Thanatos #345 ezért is hagytam abba az egész gamet mint oylat (iso del) ugy a rejtözködéses rész nél (amikor először kapjuk meg azt a képességet) -
Thanatos #344 konzolbetegség... -
Gabe18 #343 Azért ennyire elcseszett célzási rendszert nem lehetett könnyű kitalálni... -
#342 Nekem is .
-
#341 Bakker! Bithumen-en fönt is van. -
#340 F@sza -
#339 Tökéletesen müködik. -
#338 Király !
Örök hála !!! -
#337 Hehe, nekem még fenn van pont erre a crack-re vártam......és működik is??? -
#336 Faszom! Én meg letöröltem az egész játékot. -
#335 Ezer köszönet a crackért. -
#334 Starforce 3 a fo vedelem, a pcodes csak valamilyen event hatasara vegbemeno ellenorzes
rld crack -
#333 Ennek a gamenek pontosan milyen védelme van??
Mert valaki az nforce-on azt irta hogy sf3 + 18 pcodes.
Meg utánna azt is irta hogy a Toca 2 meg sf3 + 17 pcodes. -
#332 ja, az túl durva lett, multitáp képesség -
#331 Nekem is jól jönne - nem lenne ez a sok macera !
Valaki rakja fel.
Köszi ! -
#330 Ja nem irtam még véleményt a játékról.
A felénél vagyok.
Nagyon jól megcsinálták ezt a gamet.Minden tetszik benne (a bugoktól eltekintve).A testből kilépés a pszichokinézis vagy mi.
Nagyon ottvan. -
#329 Valaki majd ossza meg a cracket. -
#328 Gecc, tényleg! Ez az!!! Hajrá Reloaded!! Így tovább! -
Gabe18 #327 Kijött a Reloaded-es,valószinűleg normálissan működő változat! -
#326 Semmi különös énsem éetem eddig miért nem ment mindent a leirás alapján csináltam csak annyi kivétellel mivel nekem a sfnightmare nem müködik lehuzogattam a meghajtokat.
Eddig nem ment igysem.Haver hozta a vinyoját mondom akkor bekötöm a dvdrom helyére.Mondom elinditom a gamet hátha erre elindul.
De már nem indul mivel a vinyóm pittyeg kattog és leáll :( -
Jissi #325 Meg lehetne tudni itt is mi volt végül a megoldás? -
Thanatos #324 ok -
#323 Nem ,de ez már offtopic a lényeg ha nemtudom vagy tudják megcsinálni a vinyót vehetek újat.
Pedig tetszett a game.Nembaj leszedem mégegyszer a másik vinyomra hátha azis tönkremegy. -
Thanatos #322 mondtam én hogy nem jobb? :) -
#321 De mégis jobb mint 2 év. -
Thanatos #320 jah, az legalább csak 3év és egy nap mulva fog bedögleni :) -
#319 De legalább már tudom hogy csakis olyan vinyót kell venni máskor amire 3 év gari van.