Second Sight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
idézet: ha jól emlékszem annyi, hogy a gyerekek elég durván, mint vmi zombik szétkapják a csókát! na nekem ezelött fagy tudja valaki a végét? most kit kapnak szét a gyerekek?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Csak a Starforce progik nem komálják a gépemet.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ha letiltod normálisan a Cd-t (SFN-el) akkor pl. Total Commanderben nem láthatod a betûjelét!
Más ötletem nincs. Csõváz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
How much can you take,before you snap?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
"Sose megy semmi"
Ez az egyedüli SF3-as game ami nem ment.
Igen lehuztam ugysem megy.
azt próbáltad, hogy lehúzod a CD-ket?
Ezért csináltam azt amit õ irt de nem tilt le semmit ugyanúgy felismeri a meghajtót.
1, disable CD
2, disable node
3, disable chanel /azt amelyiken neked a CD meghajtó van ha IDE1 akkor chanel 1, ha IDE2 akkor a 2-es, persze mondjuk azért az jó ha a system vinyó meg a CD meghajtó nem ugyanazon van mert akkor a vinyót is letiltja ami kékhalálhoz vezet.
Elindítod a játékot: katt a REBOOT-ra.
2 lépés: A "patch" könyvtárban 3 .exe fájl van. (ha nincs akkor szedd le pl. a www.gamecopyworld.com-ról...)
Futtasd: sfdrvrem.exe, de még ne REBOOT-olj!!!
Aztán futtasd: sfdrvup.exe, kapsz egy "error 1072"-t.
Végül futtasd: sfdrvpatch.exe (a krekkelendõ fájl útvonala: Windows/System32/Drivers). Ha minden ok, kiírja, hogy: CRACKED!
Na most REBOOT-olj.
3. lépés: Indítsd a játékot, s REBOOT-olj, ahogy kéri!
4. lépés: Futtasd az SFNightmare.exe-t
Innentõl a 257-et csináltam:
Disable node
Secondary Slave off
Game indit
Serial beir és kiirja hogy tegyem be a cd-t.
Ja és lószart nem tilt le nemhogy a meghajtót.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mi a gépigénye ennek a gémnek?
elindulna az én p4 1.6gh,256mb ram, tnt2 32mb, videokártyámmal??
elõre is kösZ.
BreakdancerOfficer:)
nem érdekel ,hogy konzolos a játékélmény mindenért kárpótol!
amikor egy csapattal mész bázistfoglalni az nagyon tetszik (6 hónappal ezelött...)
az mi már,hogy megfogod a palit telekinézissel és elhajintod,mint a szart:))))
isten
Nem rossz a grafikája,különben is nem a csillogó villogó effektekért szeretek játszani hanem az élményért!De azért érdekes ahogy szemüveges Dokiból egy szétvert fejû pszionikus majdnem elpusztithatatlan gyilkológéppé válik a Fõhõs!
a rivjúm pedig így az elején:
nagyon jók a karakterek,tetszik,hogy kicsit karikatúrisztikusra van véve,már uncsi volt az a sok "realisztikus" karakter,tök jó hangulat,ahhoz képest,hogy egy cd-s szép is,de gondolom rövid is lesz.
ezek után már várom a stolent is:)
jó a splinti alap természetesen:)