Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de úgy nem megy!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

ugy ahogy alább le van irva...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Vki segítsen!!Hogy kell elindítani a game-t?A patch-es dolgot megcsináltam a sfnightmare-t is,de ugyanaz!Akinek ment az írjon h csinálta!!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Shep
hát a gonosz embert, a brana haju rossza arcút, a nevére már nem emlékszem, az esernyõst, vagy ha úgy jobban beugrik az akit folytogatsz az irodában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rorr
spoiler!!!!
idézet: ha jól emlékszem annyi, hogy a gyerekek elég durván, mint vmi zombik szétkapják a csókát! na nekem ezelött fagy tudja valaki a végét? most kit kapnak szét a gyerekek?

ThugEdge
na az jó lenne,bár végig vittem már,de így szívesen megtartanám,jó kis gém volt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hykao
Ja letölthetõ a teljes (604 megás) játék (pl: PC Dome) ami viszon csak 15 perc játékidõt engedélyez, amíg nem aktiváluk...(na ehhez már tuti lesz krekk hamarosan...)
Sziasztok, most látom, hogy le lehet tölteni hivatalosan is a full gamét. Nem tud valaki véletlen unlock kódot hozzá? Mert szerintem egyszerûbb volna, mint itt szétbarmolni a gépet.
grebber
Igen de müködik fix dvd lehuzogatással.
Csak a Starforce progik nem komálják a gépemet.

Next PC upgrade: 2022

REBOOT után ugye nem felejtetted el a Daemont elindítani?(Már ha az autostart ki van kapcsolva)Persze a Daemon-ban mountálva kell legyen a Second Sight.
Amúgy ha letiltod normálisan a Cd-t (SFN-el) akkor pl. Total Commanderben nem láthatod a betûjelét!
Más ötletem nincs. Csõváz.
Duddits
Szerintem nem fogják... GTR-t se törték föl rendesen...

Shep
de mindig te szenvedsz velük a legtöbbet, emlékszem a soldiersel is már mindent megpróbáltál, de mégse ment

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mindenesetre cold fear jól hangzik. megnézem a torrent oldalakon.

How much can you take,before you snap?

hykao
Nehezen összehasonlítható ez a játék az általad említettekkel... :)
Pl. Cold Fear! Szerintem nagyon állat, aztán SWAT4, hogy csak 2-t említsek. :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mint például?? én mostanában egy jó gémet sem találok :(

Szerintem felesleges itt szenvedni. 1-2 hét és szerintem feltörik ezt is. Annyit szerintem ki lehet bírni, vannak sokkal jobb gammák is ennél.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

esetleg nekem is tudna vki segíteni????

grebber
TE mirõl beszélsz tévhitben élsz.
"Sose megy semmi"

Ez az egyedüli SF3-as game ami nem ment.

Igen lehuztam ugysem megy.

Shep
hát nem tudom, neked sose megy semmi, neked vmi különleges géped lehet :)

azt próbáltad, hogy lehúzod a CD-ket?

grebber
De lent irta a #257 hogy igy neki sem megy tehát nekem se.
Ezért csináltam azt amit õ irt de nem tilt le semmit ugyanúgy felismeri a meghajtót.

Shep
persze, mert
1, disable CD
2, disable node
3, disable chanel /azt amelyiken neked a CD meghajtó van ha IDE1 akkor chanel 1, ha IDE2 akkor a 2-es, persze mondjuk azért az jó ha a system vinyó meg a CD meghajtó nem ugyanazon van mert akkor a vinyót is letiltja ami kékhalálhoz vezet.

grebber
1. lépés: kitömöríted majd felinstallálod a játékot a legújabb Daemon Tools-szal.
Elindítod a játékot: katt a REBOOT-ra.

2 lépés: A "patch" könyvtárban 3 .exe fájl van. (ha nincs akkor szedd le pl. a www.gamecopyworld.com-ról...)
Futtasd: sfdrvrem.exe, de még ne REBOOT-olj!!!
Aztán futtasd: sfdrvup.exe, kapsz egy "error 1072"-t.
Végül futtasd: sfdrvpatch.exe (a krekkelendõ fájl útvonala: Windows/System32/Drivers). Ha minden ok, kiírja, hogy: CRACKED!
Na most REBOOT-olj.

3. lépés: Indítsd a játékot, s REBOOT-olj, ahogy kéri!
4. lépés: Futtasd az SFNightmare.exe-t

Innentõl a 257-et csináltam:
Disable node
Secondary Slave off

Game indit
Serial beir és kiirja hogy tegyem be a cd-t.

Ja és lószart nem tilt le nemhogy a meghajtót.

plz valaki segítsen már!!! megcsináltam mindent ahogy le van írva az install.txt-ben. letiltottam a cd-romokat. be is checkeli, de utána nem ír ki semmit,nem csinál semmit!!!!

Próbáltad, úgy is ahogyan a #257-ben leírtam?
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Szinte biztosra veszem, hogy azért nem mûködik, mert vagy nem megfelelõen jártál el (ahogy részletesen leírtam magyarul...) vagy pedig nem a megfelelõ dolgokat lõtted ki a SFN-nel...
grebber
Nekem nem müködik remélem ezt is feltörik normálisan idövel vagy legalább egy müködöképes mini imaget.

hali
mi a gépigénye ennek a gémnek?
elindulna az én p4 1.6gh,256mb ram, tnt2 32mb, videokártyámmal??
elõre is kösZ.

ThugEdge
de akkor konkrét játszani való dolog már nincs ugye?:)

Shep
ha jól emlékszem annyi, hogy a gyerekek elég durván, mint vmi zombik szétkapják a csókát,

ThugEdge
gyerekek ha vki végigtolta,mondja má el mi van a legvégén,mert kivágott a desktopra,amikor a végén a gyerekek hanson irányítótermét vagy mit kibombázzák a videóban,van még utána vmi?

rorr
igen az aktuális név alatt!

dardevil
Sikerült! Megy a game.

ThugEdge
ugye jól tudom,hogy a profiles-ban vannak a mentések?

rorr
Szerintem is nagyon jó a játék!Már régen kötött le ennyire valami!

Shep
Az utcai pályán, mi a bánatot kell csinálni, hogy a bandatagok ne lõjenek rongyá, elvileg vmi csomagot kellene ideadnia a csajnak az épületben de toszik ideadni, ilyenkor mi van?

Shep
ááá eszméletlen jó ez a játék, egyre jobban alakul a történet, a pályák is egyre szebbek, nem is értem a bamba *c**rusok miért adtak neki olyan kevés %-ot?

Shep
Mikor Jayne-t kell megszöktetni akkor hogyan tuom magamhoz ívni, ill azt elérni, hogy kövessen írja ott ugyan hogy a fizikai charmot használjam de most mirõl beszél?

ThugEdge
ja a kép címe:
BreakdancerOfficer:)

ThugEdge
bocsi elsõt elbasztam,ez meg túl nagy lett

ThugEdge

ThugEdge
itt egy:

sajna volt egy jobb is csak eltököltem a pillanatot:)

rorr
Ez a játék tökéletes a mesterlövészpuskával olyan kellemes lõni!
nem érdekel ,hogy konzolos a játékélmény mindenért kárpótol!
amikor egy csapattal mész bázistfoglalni az nagyon tetszik (6 hónappal ezelött...)

ThugEdge
gyerekek ez a játék QRVA JÓÓÓÓÓÓÓ
az mi már,hogy megfogod a palit telekinézissel és elhajintod,mint a szart:))))
isten

rorr
SÕT AZ ÓRÁT VISSZA IS LEHET PÖRGETNI...

Shep
újságban azt írta a földim, hogy nehézkes az irányítás, szerintem teljesen korrekt és nagyon jó a játék, bár még csak a 2. pályán vagyok de tök jó, az átvezetõk is teljesen eltaláltak, a karakterek hangjai is jók, szóval nagyszerû

ThugEdge
azt csekkoltátok,hogy amikor a második "pszionikus" rész van,ahol az elején helyre rak a videóban egy õrt ott az õr asztal mögötti óra a falon jár basszameg:)isten

rorr
Szerintem nagyon jó kis játék ez!
Nem rossz a grafikája,különben is nem a csillogó villogó effektekért szeretek játszani hanem az élményért!De azért érdekes ahogy szemüveges Dokiból egy szétvert fejû pszionikus majdnem elpusztithatatlan gyilkológéppé válik a Fõhõs!

ThugEdge
na jó megvan,a katonás viszont egyszerû volt nekem:)
a rivjúm pedig így az elején:
nagyon jók a karakterek,tetszik,hogy kicsit karikatúrisztikusra van véve,már uncsi volt az a sok "realisztikus" karakter,tök jó hangulat,ahhoz képest,hogy egy cd-s szép is,de gondolom rövid is lesz.
ezek után már várom a stolent is:)
jó a splinti alap természetesen:)