Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Egy gomb megnyomásával be lehetett célozni az ellenfelet, egy másikkal pedig tök egyszerûen lelõni."
Ritka élvezetes lehetett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

torrente
Szerintem ez hülyeség, hogy egy játék konzol-beteg. Konzolon jól (legalábbis jobban) irányítható, tehát ott élvezetes egy játék. Pc-re nem tudják normálisan átportolni. Egy kontroller csodákra képes, mert a mászkálós-kaszabolós játékok inkább azzal jók. Konzolon viszont egyetlen fps-t sem tudtam sokáig elvinni, mert kontrollerrel nem lehet célozni! Egy kivétel volt: James Bond: Everything or Nothing. Egy gomb megnyomásával be lehetett célozni az ellenfelet, egy másikkal pedig tök egyszerûen lelõni. Nem értem hogy miért nem vitték át ezt a módszert több játékba. Életem egyik legjobb játéka (a pc-s Far Cry és HL2 mellett)! Sajnos pc-n kivitelezhetetlen volna.

turcsiVF11
Hi!
START/FUTTATÁS/DXDIAG/SOUND/vedd leglentebbre a hanggyosítást
Jo játékot.

Hi
Nekem valamiért fel vannak gyorsulva a játékban a hangok.
Mitõl lehet ez?

de hagyad õ az okos a pc szar a konzol isten etc etc csak huzzon vissza konzolai közé ha lehet :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát nem hinném hogy egérrel ne lehetne könnyebben célozni,ha nem minden ellenfelet befogna abba hülye kék célkereszteb,és akkor utánna csak azon belül lehet mozogni a célzó pontal.Ez kell a controllerhez,mert azzal nem lehet egy mozdulattal egy fél képernyõt fordulni,de az egérrel rettentõ szar...

pc-n is müködik de attol mgé fos a konzol irányitás akár koznolon akár akárhol szal maradjunk a konzolbetegségben, és mielött sikerül flamet kirobbantanod sétálj vissza inkább konzolosok forumába szerintem

grebber
Lemaradtál kicsit. :)

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
nekem nem jön be, olyan hitman stílusú, de uninstall... :)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Csuhai G
2005-04-16 Second Sight (c) Codemasters RELOADED 50x15 MB

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Szerintem simán jó nem nehéz.

insp
AZ analóg kontroller tökéletesen mûködik konzolon, úgyhogy mondhatnánk úgy is, hogy PC-betegség.<#eplus2>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

ezért is hagytam abba az egész gamet mint oylat (iso del) ugy a rejtözködéses rész nél (amikor elõször kapjuk meg azt a képességet)

konzolbetegség... <#rinya><#schmoll2>

Azért ennyire elcseszett célzási rendszert nem lehetett könnyû kitalálni...

dardevil
Nekem is <#eljen> <#eljen> <#eljen>.

Duddits
Bakker! Bithumen-en fönt is van.

Seth
F@sza

PSN ID.: Beegabor

grebber
Tökéletesen müködik.

dardevil
Király !
Örök hála !!!

Seth
Hehe, nekem még fenn van pont erre a crack-re vártam......és mûködik is???

Duddits
Faszom! Én meg letöröltem az egész játékot.

grebber
Ezer köszönet a crackért.

toMpEr
Starforce 3 a fo vedelem, a pcodes csak valamilyen event hatasara vegbemeno ellenorzes
rld crack

grebber
Ennek a gamenek pontosan milyen védelme van??
Mert valaki az nforce-on azt irta hogy sf3 + 18 pcodes.
Meg utánna azt is irta hogy a Toca 2 meg sf3 + 17 pcodes.

Shep
ja, az túl durva lett, multitáp képesség

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dardevil
Nekem is jól jönne - nem lenne ez a sok macera !
Valaki rakja fel.
Köszi !

grebber
Ja nem irtam még véleményt a játékról.
A felénél vagyok.
Nagyon jól megcsinálták ezt a gamet.Minden tetszik benne (a bugoktól eltekintve).A testbõl kilépés a pszichokinézis vagy mi.
Nagyon ottvan.

grebber
Valaki majd ossza meg a cracket.

Duddits
Gecc, tényleg! Ez az!!! Hajrá Reloaded!! Így tovább!

Kijött a Reloaded-es,valószinûleg normálissan mûködõ változat!

grebber
Semmi különös énsem éetem eddig miért nem ment mindent a leirás alapján csináltam csak annyi kivétellel mivel nekem a sfnightmare nem müködik lehuzogattam a meghajtokat.

Eddig nem ment igysem.Haver hozta a vinyoját mondom akkor bekötöm a dvdrom helyére.Mondom elinditom a gamet hátha erre elindul.

De már nem indul mivel a vinyóm pittyeg kattog és leáll :(

Meg lehetne tudni itt is mi volt végül a megoldás?

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

ok

grebber
Nem ,de ez már offtopic a lényeg ha nemtudom vagy tudják megcsinálni a vinyót vehetek újat.

Pedig tetszett a game.Nembaj leszedem mégegyszer a másik vinyomra hátha azis tönkremegy.

mondtam én hogy nem jobb? :)

grebber
De mégis jobb mint 2 év.

jah, az legalább csak 3év és egy nap mulva fog bedögleni :)

grebber
De legalább már tudom hogy csakis olyan vinyót kell venni máskor amire 3 év gari van.

Seth
Akkor nagy benyomást tett rád a game asszem ....:)

grebber
Na kiprobáltam.Csak kb 5 percet toltam vele.
1 benyomás tetszi
2. benyomás basszná meg a vinyó az annyát mert odaveszett 100GB adat és a vinyóm is :( + ez a game :( Ennek is ilyenkor kelett elromlani.

inkább pm... :)

vagy nem...

Arsenal!!!írj msn-t ha van,úgy könnyebb,ha nincs megírom így!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

grebber
Miért nem lehet megérteni hogy nincs egy kábelen a vinyó és a dvd?
Nem megy kész.Már beletörödtem majd lesz crack.

Hi!Lehet én vok pancser,de rohadtul nem találom az elsõ pályán a lifthez a kódot!!Vki segítsen pls!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

rorr
melyik ide csatornán van az olvasód?azt tiltsd le lehet ,hogy neked a ch2-ön van a cd/dvd olvasód és a vinyó is azért vannak gondok!

grebber
De ez nagyon jó amugy.
Ha arra viszem ahogy irva van disable CD, disable node,disable ch2 (amin azt mondjátok hülye vagyok és a vinyó van pedig nem. Eredmény fagy a gép vagyis nem fagy le de belassul olyannyira hogy reset segít.
Ha simán tiltom õket hogy Secondary Slave off akkor nem csinál semmit.

Mi lehet a gáz?

grebber
Akkor már 2-en vagyunk :(