Second Sight

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VEGRE KESZ A MAGYARITAS!!UJRA FELTESZEM ES UJRA MEGPROBALOM 😄
Nem tud valaki kódot vagy egy mûkõdõ trainert a játékhoz(már egy volt de az nem ért semmit)???
Evin
Talán a crack, ha azt használsz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DJ YAYO
nem tudom <#idiota>

Hello. Amikor belépek a játékba szar a kép fekete kockás villog meg minden mit tegyek!?<#help>
Már nem kell a válasz már rég rájöttem.

DJ YAYO

Sziasztok!Elakadtam a 2.pályánál amikor a falhoz kéne támaszkodni.Nem tudom,hogy mit kell ott még csinálni.A youtube-n meg pont azt a részt nem mutatják.Segitsetek már légyszi.

Aki elakad annak ott a video végigjátszás

most ott akadtam el haol ki kell szabaditani a lanyt mert nem talalom a cd -t
help please!
megoldottam
csastok elakadtam a Preperation nevu palyanal.ahol a falhoz kell tapadni.

help me please.
ronihun
de azért köszi

...

mascarun
oks

ronihun
xD
Az uccsó pályárol beszéltem de már kivittem azota😊
nagyon jó játék...arra gondoltam amikor az utolsó pályán elõre megy a jövõbe ésaz õrültek házában vok de megtaláltam jayne szobáját...

...

mascarun
Hail

menj be és szabadítsd ki a csajt
aztán ki kell hozbi úgy hogy életbe maradjon
aztán meg a csqatornába is nyomulni kell vele

ronihun
a Redemption pályán járok és nem nagyon tudom h mit csináljak a második jõvõbe menéskor amikor az õrültek házába vok:S

...

ronihun
Látom kihalt😞 pedig kellene segitség...

...

ronihun
Sziasztok!
A játékhoz nincs valahol magyar végigjátszás?
vagy video walkthrough?Youttubon csak az elsõ pár pályához találtam:S

...

Evin
Én úgy tervezem, hogy a THUG2 befejeztélvel ezt folytatom.(A textúrázás kész, és pár szöveg)

Rapid81
Ki tud valamit a honosításról? A csapat akik csinálták megszûnt nem? Be kellene fejezni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jó ötlet köszi szépen
Evin
Talán rosst crack-et használsz. Ha meg eredeti, szerezd be a legújabb, DX9-et, és drivereket.

Sziasztok!

Húú hol is kezdjem...:S Tudnátok segiteni?:S Az lenne a problémám h megvan a SS de mikor felrakom meg minden fasság akkor mikor belépek a gameba akor kifagy még a menü megjelenése elött betölti azt az 1-2 videot ami elötte van és gondolom utána jön a játék menüje és lefagy...:S Miért van ez??:S peg minden meg van hozzá.. ram vidikari.... stb. :S Foggalmam sincs mit tegyek...:S Ha valaki tud segiteni akor pls irjon vissza...:S Köszönöm!
DJ YAYO
jah, sry, megvan a pálya, THX!!!

DJ YAYO
nah tehát hol a kulcs??????
amikor bemegyek a másik ajtón akkor kinyírok pár õrt és 1 olyan tükrös kicsi szobában lesz 1 dilibogyó, ott lesz a kulcs, vagy vmelyik õrnél?

jah, és tényleg nem nyírják ki a csajt az õrök a félkörös tetõn míg lófrálok a házban????

lift

utanna a fiftbe maszsz be azt onnan már nincs sok

na az a duplaszárnyas ajtót kell kinyitni!azt pedig a másik oldalon lévõ teraszra kell lemászni kinyírni bent az ört van 1 kis szoba és a "rabnál v bolondnál" van a kulcs a csajt hagyd középen a félkör alakú ·tetõn· ugye ott a ketítés na ott má látod a teraszt függeszkedj le azt be birsz mászni. ha nem érted írj.

DJ YAYO
A rescue ban ott aholvan 1 létra, lemegyek rajta és ott bal oldalt van 1 ajtó ami be van zárva, na csak leszûkítettem a kört, vissza fel megyek és oda a párkányhoz, átt függeszkedek a falon a másik ajtóhoz (ja és már kint az esõben vok)és bemegyek, na tovább megyek meg minden onnastó már tudnám de hova vigyem addig a csajt? õ nem tud függeszkedni, és amiért nem tom magammal vinni ezért addig az õrök kinyírják!
nah szal hova vigyem addig vagy micsináljak a rinyapinával, he?

na itt akadtam el!!!

tod hogy kell megcsinálni?

léééééééééééééééééééccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "birka1001"!!!!!!!!!!

mascarun plz <#help> teamwork palya mindig felcsukódik az a kakker kapu akárhogy probálom végigjaccas nincs v.hol??

yayo hol akattál pontosan? a csaj megva má?<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

köszi megvan de van másik gond vonatállomásosnál vok bajba a csaj kempel az ablakba egy nanyfalra 4 csako+all fenn rajta. Meghuzom a kart azt kinyilik az ajto azt hogy tova?? léci segitsetek!

DJ YAYO
#532!!!!
Lécciiiiiii.....<#help><#worship>

mascarun
Az az elmegyógyintézet ugye?
ott lehentelsz mindenkit úgy hogy ne riasszanak
aztán asztalon megnézed a papírt a számítógépnél ügyködsz egy sort aztán fenn elvileg kinyílik valami szar ajtó
ott tovább tudsz menni
jól nézz szét me jól el van rejtve a szellõzõ azon a " folyosón"
sok sikert

help! madness pályán mit kéne csinálmom? kint kezdödik bemék könyvtárba azt ott mit tegyek?

DJ YAYO
Hogy kell kiszabadítani jane-t a rescue pályán, ha?

mascarun
Én már rég játszottam vele de nem lehet hogy el kéne tünnöd és úgy odamenni?
vagy még nincs meg ez a képesség?

segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!Csak lõnek rám,a nagykapu záródik ha közeledek és nemtom mi a fa.t kell csin.????
segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!
Ramires
Én most nem tudom hogy mi van.. Feltettem, key-t beirtam, nem mûködött, crack-elgettem, nem mûködött, most letöröltem, pár nappal késõbb újra feltettem és megy.. Nem értem DE LEGALÁBB MEGY 😄

Sheke
a rescue nevû pályán amikor a csaj hülye akkor mit kell ott ahol ha leesek nemtok felmenni és a lift be van szarva

Le Parkour

hykao
Már készül hozzá magyarítás: KATT
HY sajnos az enyém csak probaverzios 😞

tudna vki adni 1 linket amin van vmi amivel teljjesé tudnám tenni??

pls!!
Ramires
Tudtok mondani pár oldalt, ami ezzel a játékkal foglalkozik? Lehet magyar, külföldi. Készül hozzá magyarítás? Engem nagyon megfogott a játék 😉

Duddits
nem tudjátok honnan lehet letölteni cracket?????
Pontosabban ezt írja ki "enter a disc key for the disc labelled SSDISK1"
Mustang2005
Akkor a crack és kész!!!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

reloaded
Oldal 1 / 12Következő →