Second Sight
Oldal 1 / 12Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VEGRE KESZ A MAGYARITAS!!UJRA FELTESZEM ES UJRA MEGPROBALOM 😄
Nem tud valaki kódot vagy egy mûkõdõ trainert a játékhoz(már egy volt de az nem ért semmit)???
Talán a crack, ha azt használsz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hello. Amikor belépek a játékba szar a kép fekete kockás villog meg minden mit tegyek!?<#help>#help>
Már nem kell a válasz már rég rájöttem.
Sziasztok!Elakadtam a 2.pályánál amikor a falhoz kéne támaszkodni.Nem tudom,hogy mit kell ott még csinálni.A youtube-n meg pont azt a részt nem mutatják.Segitsetek már légyszi.
Aki elakad annak ott a video végigjátszás
most ott akadtam el haol ki kell szabaditani a lanyt mert nem talalom a cd -t
help please!
help please!
megoldottam
csastok elakadtam a Preperation nevu palyanal.ahol a falhoz kell tapadni.
help me please.
help me please.
xD
Az uccsó pályárol beszéltem de már kivittem azota😊
nagyon jó játék...arra gondoltam amikor az utolsó pályán elõre megy a jövõbe ésaz õrültek házában vok de megtaláltam jayne szobáját...
Az uccsó pályárol beszéltem de már kivittem azota😊
nagyon jó játék...arra gondoltam amikor az utolsó pályán elõre megy a jövõbe ésaz õrültek házában vok de megtaláltam jayne szobáját...
...
Hail
menj be és szabadítsd ki a csajt
aztán ki kell hozbi úgy hogy életbe maradjon
aztán meg a csqatornába is nyomulni kell vele
menj be és szabadítsd ki a csajt
aztán ki kell hozbi úgy hogy életbe maradjon
aztán meg a csqatornába is nyomulni kell vele
a Redemption pályán járok és nem nagyon tudom h mit csináljak a második jõvõbe menéskor amikor az õrültek házába vok:S
...
Sziasztok!
A játékhoz nincs valahol magyar végigjátszás?
vagy video walkthrough?Youttubon csak az elsõ pár pályához találtam:S
A játékhoz nincs valahol magyar végigjátszás?
vagy video walkthrough?Youttubon csak az elsõ pár pályához találtam:S
...
Én úgy tervezem, hogy a THUG2 befejeztélvel ezt folytatom.(A textúrázás kész, és pár szöveg)
Ki tud valamit a honosításról? A csapat akik csinálták megszûnt nem? Be kellene fejezni. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Jó ötlet köszi szépen
Talán rosst crack-et használsz. Ha meg eredeti, szerezd be a legújabb, DX9-et, és drivereket.
Sziasztok!
Húú hol is kezdjem...:S Tudnátok segiteni?:S Az lenne a problémám h megvan a SS de mikor felrakom meg minden fasság akkor mikor belépek a gameba akor kifagy még a menü megjelenése elött betölti azt az 1-2 videot ami elötte van és gondolom utána jön a játék menüje és lefagy...:S Miért van ez??:S peg minden meg van hozzá.. ram vidikari.... stb. :S Foggalmam sincs mit tegyek...:S Ha valaki tud segiteni akor pls irjon vissza...:S Köszönöm!
Húú hol is kezdjem...:S Tudnátok segiteni?:S Az lenne a problémám h megvan a SS de mikor felrakom meg minden fasság akkor mikor belépek a gameba akor kifagy még a menü megjelenése elött betölti azt az 1-2 videot ami elötte van és gondolom utána jön a játék menüje és lefagy...:S Miért van ez??:S peg minden meg van hozzá.. ram vidikari.... stb. :S Foggalmam sincs mit tegyek...:S Ha valaki tud segiteni akor pls irjon vissza...:S Köszönöm!
nah tehát hol a kulcs??????
amikor bemegyek a másik ajtón akkor kinyírok pár õrt és 1 olyan tükrös kicsi szobában lesz 1 dilibogyó, ott lesz a kulcs, vagy vmelyik õrnél?
jah, és tényleg nem nyírják ki a csajt az õrök a félkörös tetõn míg lófrálok a házban????
amikor bemegyek a másik ajtón
jah, és tényleg nem nyírják ki a csajt az õrök a félkörös tetõn míg lófrálok a házban????
lift
utanna a fiftbe maszsz be azt onnan már nincs sok
na az a duplaszárnyas ajtót kell kinyitni!azt pedig a másik oldalon lévõ teraszra kell lemászni kinyírni bent az ört van 1 kis szoba és a "rabnál v bolondnál" van a kulcs a csajt hagyd középen a félkör alakú ·tetõn· ugye ott a ketítés na ott má látod a teraszt függeszkedj le azt be birsz mászni. ha nem érted írj.
A rescue ban ott aholvan 1 létra, lemegyek rajta és ott bal oldalt van 1 ajtó ami be van zárva, na csak leszûkítettem a kört, vissza fel megyek és oda a párkányhoz, átt függeszkedek a falon a másik ajtóhoz (ja és már kint az esõben vok)és bemegyek, na tovább megyek meg minden onnastó már tudnám de hova vigyem addig a csajt? õ nem tud függeszkedni, és amiért nem tom magammal vinni ezért addig az õrök kinyírják!
nah szal hova vigyem addig vagy micsináljak a rinyapinával, he?
na itt akadtam el!!!
tod hogy kell megcsinálni?
léééééééééééééééééééccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "birka1001"!!!!!!!!!!
nah szal hova vigyem addig vagy micsináljak a rinyapinával, he?
na itt akadtam el!!!
tod hogy kell megcsinálni?
léééééééééééééééééééccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "birka1001"!!!!!!!!!!
mascarun plz <#help>#help> teamwork palya mindig felcsukódik az a kakker kapu akárhogy probálom végigjaccas nincs v.hol??
yayo hol akattál pontosan? a csaj megva má?<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
köszi megvan de van másik gond vonatállomásosnál vok bajba a csaj kempel az ablakba egy nanyfalra 4 csako+all fenn rajta. Meghuzom a kart azt kinyilik az ajto azt hogy tova?? léci segitsetek!
Az az elmegyógyintézet ugye?
ott lehentelsz mindenkit úgy hogy ne riasszanak
aztán asztalon megnézed a papírt a számítógépnél ügyködsz egy sort aztán fenn elvileg kinyílik valami szar ajtó
ott tovább tudsz menni
jól nézz szét me jól el van rejtve a szellõzõ azon a " folyosón"
sok sikert
ott lehentelsz mindenkit úgy hogy ne riasszanak
aztán asztalon megnézed a papírt a számítógépnél ügyködsz egy sort aztán fenn elvileg kinyílik valami szar ajtó
ott tovább tudsz menni
jól nézz szét me jól el van rejtve a szellõzõ azon a " folyosón"
sok sikert
help! madness pályán mit kéne csinálmom? kint kezdödik bemék könyvtárba azt ott mit tegyek?
Én már rég játszottam vele de nem lehet hogy el kéne tünnöd és úgy odamenni?
vagy még nincs meg ez a képesség?
vagy még nincs meg ez a képesség?
segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!Csak lõnek rám,a nagykapu záródik ha közeledek és nemtom mi a fa.t kell csin.????
segítsetek!Teamwork pálya!Hátul a bázis udvarán vagyok és semmi!!!
Én most nem tudom hogy mi van.. Feltettem, key-t beirtam, nem mûködött, crack-elgettem, nem mûködött, most letöröltem, pár nappal késõbb újra feltettem és megy.. Nem értem DE LEGALÁBB MEGY 😄
a rescue nevû pályán amikor a csaj hülye akkor mit kell ott ahol ha leesek nemtok felmenni és a lift be van szarva
Le Parkour
Már készül hozzá magyarítás: KATT
HY sajnos az enyém csak probaverzios 😞
tudna vki adni 1 linket amin van vmi amivel teljjesé tudnám tenni??
pls!!
tudna vki adni 1 linket amin van vmi amivel teljjesé tudnám tenni??
pls!!
Tudtok mondani pár oldalt, ami ezzel a játékkal foglalkozik? Lehet magyar, külföldi. Készül hozzá magyarítás? Engem nagyon megfogott a játék 😉
nem tudjátok honnan lehet letölteni cracket?????
Pontosabban ezt írja ki "enter a disc key for the disc labelled SSDISK1"
reloaded
Oldal 1 / 12Következő →